Manchester City FC

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Mustang1

#3101 Re: Manchester City FC

Post by Mustang1 »

Hocemo Mancinija za selektora reprezentacije Bosne i Hercegovine ! 8-)
bingov buraz

#3102 Re: Manchester City FC

Post by bingov buraz »

Creasy wrote:
Abacija wrote:Kolarov je u 2. poluvremenu upropastio sve i jednu akciju. :x

Koju li si ti utakmicu gledao... :roll:
Dobar trkac,jak sut,neupotrebljiv centarsut,po meni je Mancini kriv sto ne odredi drugog izvodjaca kornera.Tip je bek klasicni i tu nije los ali kad igra krilo :roll:
Abacija

#3103 Re: Manchester City FC

Post by Abacija »

Bubalo1 wrote:Hocemo Mancinija za selektora reprezentacije Bosne i Hercegovine ! 8-)
:thumbup: :oops: :skoljka: :run:

:x :x :x :x :x :x :x :x
SKAFISKAFNJAK

#3104 Re: Manchester City FC

Post by SKAFISKAFNJAK »

da hoce city izgubiti od uniteda 5-1 u fa cupu jer ovaj mancini drugacije nece dobiti otkaz, jedino da se ne plasiraju u champions league. od nekad meni drage ekipe je napravio kante. posvadj´o se s najboljim igracima bellamyem i irelandom i sad fura nesto sa 3 defanzivna vezna koji zajedno imaju kreativnosti ko gago
zilla_

#3105 Re: Manchester City FC

Post by zilla_ »

Ovaj manćini definitivno je lud lik... nakon ovoga ako ikad više da povjerenje onom majmunu onda ih treba obojicu u paketu poslati odakle su i došli...

kad nisu mogli za 45 minuta ništa napraviti sa onih 11 igrača trebao je već na poluvremenu uvesti džeku... onda vadi silvu, lika koji bi jedini nešto konkretno mogao napraviti... silvu je trebao maknuti po strani a izvaditi kolarova...

manćiniju su nakon ovoga dani odbrojani... ovo je za city jedan veliki neuspjeh i ovo mu neće lahko oprostiti... čak i sad kad svalisve na onogmajmuna ni to mu neće pomoći...
cartman

#3106 Re: Manchester City FC

Post by cartman »

manciniju ne gine statua u mancesteru
BarbaDue

#3107 Re: Manchester City FC

Post by BarbaDue »

znate sta je meni krivo, ako je pri centarsutu dzeko na prvoj stativi lopta obavezno ide na drugu i obrnuto :x
Jedinstvo_Manchester

#3108 Re: Manchester City FC

Post by Jedinstvo_Manchester »

Ljudi imam jedan predlog za vas, posto nisam pokrenuo temu o City-ju da vi tražite od admina da ovu temu o Manchester Cityju prebaci iz sporta u Ljubav & Sex ako ima nesto o SM temama, jer čovjek mora biti baš veliki Mazohista da bi navijao za City.
SKAFISKAFNJAK

#3109 Re: Manchester City FC

Post by SKAFISKAFNJAK »

Jedinstvo_Manchester wrote:Ljudi imam jedan predlog za vas, posto nisam pokrenuo temu o City-ju da vi tražite od admina da ovu temu o Manchester Cityju prebaci iz sporta u Ljubav & Sex ako ima nesto o SM temama, jer čovjek mora biti baš veliki Mazohista da bi navijao za City.
nabi ti mene na kurac ako znas sta je mazohizam. naporan si covjece, zamolicu te da budes vise ugodan a manje naporan
Creasy

#3110 Re: Manchester City FC

Post by Creasy »

Abacija wrote:
Creasy wrote:
Abacija wrote:Kolarov je u 2. poluvremenu upropastio sve i jednu akciju. :x

Koju li si ti utakmicu gledao... :roll:
Vecina akcija je zavrsavala na njemu koji je ili opucao spicoke u prazno ili nije kako treba nabacio. Koju li si ti utakmicu gledao? :shock: :roll:

Pa sta ti mislis zasto su isle vecina akcije na njega? Ubacio je bruku lopti, sto iz igre, sto iz prekida. Poginuo probijajuci po lijevoj strani gdje su se smjenjivali igraci koji su ga zatvarali. Na kraju je izasao jer se vidjelo da vise ne moze da stoji na nogama od umora...
Jedinstvo_Manchester

#3111 Re: Manchester City FC

Post by Jedinstvo_Manchester »

SKAFISKAFNJAK wrote:
Jedinstvo_Manchester wrote:Ljudi imam jedan predlog za vas, posto nisam pokrenuo temu o City-ju da vi tražite od admina da ovu temu o Manchester Cityju prebaci iz sporta u Ljubav & Sex ako ima nesto o SM temama, jer čovjek mora biti baš veliki Mazohista da bi navijao za City.
nabi ti mene na kurac ako znas sta je mazohizam. naporan si covjece, zamolicu te da budes vise ugodan a manje naporan
Mazohizam je psihička poremećenost koja rezultira sklonosti osjećanja zadovoljstva prilikom izloženosti fizičkoj boli ili poniženju. Osoba sklona mazohizmu naziva se mazohist.
Skidaj gaće da te nabijem :dance:
fazer

#3112 Re: Manchester City FC

Post by fazer »

ovo je topic za građane, idi u svoj seljačino jedna... :oops:
Last edited by fazer on 17/03/2011 21:08, edited 1 time in total.
missko

#3113 Re: Manchester City FC

Post by missko »

SKAFISKAFNJAK wrote:
Auuuu perverzije su pocele :mrgreen:
Po meni je City veceras bio i gledljiv kakvi su inace.
Static-X

#3114 Re: Manchester City FC

Post by Static-X »

Meni nije jasno odakle vi zakljucujete da je Dzeko igro bilo bi golova, pa gledah ja njega vise utakmica u kojim ni blizu od gola da sta vidim.

Prije nego Dzeko dodje u ovaj klub, zamene ko da taj klub nije ni postojao, toliko sam znao o njemu. Sad kad sam poceo da pratim njihove utakmice, iz tekme u tekmu sve ga vise mrzim, nazalost. Prvo jer Dzeko ne zaigra a zbog toga i odlucim gledati, drugo kad gledam nevidim nista od ovog kluba.

Najbolja preporuka za Dzeku je da se fata noge iz ovog kluba na ljeto, ebo pare ebo sve, i u wolfsburg da se vrati bilo bi mu bolje :x :x :x :x :x
Last edited by Static-X on 17/03/2011 21:10, edited 1 time in total.
romanovero

#3115 Re: Manchester City FC

Post by romanovero »

100%
smoki_choko

#3116 Re: Manchester City FC

Post by smoki_choko »

idi kifle prodaji pametnije bi ti bilo nego sto gledas shity :lol:
BegA_

#3117 Re: Manchester City FC

Post by BegA_ »

amar007 wrote:http://www.twitvid.com/AHCJ1

Dal' je moguce :-)
:lol: :lol: :lol: :thumbup:
LSD

#3118 Re: Manchester City FC

Post by LSD »

Static-X wrote:Meni nije jasno odakle vi zakljucujete da je Dzeko igro bilo bi golova, pa gledah ja njega vise utakmica u kojim ni blizu od gola da sta vidim.

Prije nego Dzeko dodje u ovaj klub, zamene ko da taj klub nije ni postojao, toliko sam znao o njemu. Sad kad sam poceo da pratim njihove utakmice, iz tekme u tekmu sve ga vise mrzim, nazalost. Prvo jer Dzeko ne zaigra a zbog toga i odlucim gledati, drugo kad gledam nevidim nista od ovog kluba.

Najbolja preporuka za Dzeku je da se fata noge iz ovog kluba na ljeto, ebo pare ebo sve, i u wolfsburg da se vrati bilo bi mu bolje :x :x :x :x :x
Jest da nije ugovora sa Cityem koji važi do 30.06.2015...još cemo mi 4 godine gledati Jacksona u ovom timu.
bailaor

#3119 Re: Manchester City FC

Post by bailaor »

BarbaDue wrote:znate sta je meni krivo, ako je pri centarsutu dzeko na prvoj stativi lopta obavezno ide na drugu i obrnuto :x
To je vatikanska zavjera protiv DžekA :D
ratata

#3120 Re: Manchester City FC

Post by ratata »

Dzekaneeeee nije ti to Njemacka Dundjer Liga :lol: morash dobro da se nametnesh, morash dobro da ulazish u duele , morash dobro da savladash taktiku :D Dzekaneeeeeeeeee djido u Inter bices dobar lijevi bek :lol:
smoki_choko

#3121 Re: Manchester City FC

Post by smoki_choko »

baloteli :lol: :oops: :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol:
Obuca9

#3122 Re: Manchester City FC

Post by Obuca9 »

:lol: :lol: :lol:

Koji glupan majko mila...
bingov buraz

#3124 Re: Manchester City FC

Post by bingov buraz »

ratata wrote:Dzekaneeeee nije ti to Njemacka Dundjer Liga :lol: morash dobro da se nametnesh, morash dobro da ulazish u duele , morash dobro da savladash taktiku :D Dzekaneeeeeeeeee djido u Inter bices dobar lijevi bek :lol:
Haj priznaj da ti je udarao cvoke kad ste bili mali,izbaci to iz sebe bice ti lakse :mrgreen:
smoki_choko

#3125 Re: Manchester City FC

Post by smoki_choko »

Image
Post Reply