Manchester City FC

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
quasar

#2551 Re: Manchester City FC

Post by quasar »

Ja ne vidim spasa prije ljetnog prelaznog roka. Jedino ako u drugom timu nema neki skriveni talenat, jer ova ekipa nema kreativca. Dzekson ispada najkreativniji, a to mu nije uopisu posla uopste. I sredina terena mi je nedefinisana skroz. Majku mu tamo se izgleda svako ko hoce da napravi akciju mora vratiti po loptu.
sadmire

#2552 Re: Manchester City FC

Post by sadmire »

nekad ovo najaktivnija i najinteresantnija tema bila!? A vidi sad, cak i neki lijevi klubovi tipa ManU popularniji na forumu!?
madtv

#2553 Re: Manchester City FC

Post by madtv »

sadmire wrote:nekad ovo najaktivnija i najinteresantnija tema bila!? A vidi sad, cak i neki lijevi klubovi tipa ManU popularniji na forumu!?
ovih dana se odrzava kongres navijaca naseg nam kluba tako da je smanjena aktivnost na forumu...
neo7

#2554 Re: Manchester City FC

Post by neo7 »

De da ozivimo malo temu...gledate kako vas Shity vidi svijet :D
U Arisu misle da za City igraju Messi, Rooney, Drogba, Kaka...
Nevjerojatan su propust napravili službenici u grčkom Arisu uoči ovotjedne prve utakmice šesnaestine finala Europa lige protiv Manchester Cityja...
U solunskom su klubu odlučili napraviti službenu brošuru za utakmicu, a u tu svrhu su na internetu potražili skupnu fotografiju momčadi Manchester Cityja. I pronašli su je u konačnici, ali City je na njoj u "malo" proširenom sastavu. Točnije, uz aktualne članove momčadi i trenera Roberta Mancinija, na slici poziraju i Lionel Messi, Zlatan Ibrahimović, Wayne Rooney, Didier Drogba, Fernando Torres, Kaka, Gianluigi Buffon...

Nevjerojatno, ali istinito, nitko u Arisu to nije primijetio i brošura je ugledala svjetlo dana. Nije ih zbunilo čak ni to što je na fotografiji nepoznati humoristični lik u šarenoj majici i s kapom i naočalama na glavi. Štoviše, ljubazno su podijelili brošuru i čelnicima Cityja koji su uz smijeh upozorili grčke kolega ne pogrešku. Osramoćeni domaćini odmah su stopirali podjelu preostalih programa.

Ispostavilo se da su u Arisu uzeli fotomontažu koja je svojedobno objavljena u šaljivoj rubrici Guardiana.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
mazzy

#2555 Re: Manchester City FC

Post by mazzy »

Hahahahaahahhahahahaha nemoj tako :D To je klub sa tradicijom ... u 131 godini nisu osvojili Premiership nijednom :D
johntra

#2556 Re: Manchester City FC

Post by johntra »

O čemu ti trabunjaš?
and

#2557 Re: Manchester City FC

Post by and »

mazzy wrote:Hahahahaahahhahahahaha nemoj tako :D To je klub sa tradicijom ... u 131 godini nisu osvojili Premiership nijednom :D
stvarno nemaju tradiciji kao klub u kojem su trener i najbolji igrač od osnivanja u klubu
mazzy

#2558 Re: Manchester City FC

Post by mazzy »

and wrote:
mazzy wrote:Hahahahaahahhahahahaha nemoj tako :D To je klub sa tradicijom ... u 131 godini nisu osvojili Premiership nijednom :D
stvarno nemaju tradiciji kao klub u kojem su trener i najbolji igrač od osnivanja u klubu
pa ?
Ha ha ha ha !!!! mah kada nesto osvojite javite se... a necete zadugo :D
and

#2559 Re: Manchester City FC

Post by and »

mazzy wrote:
and wrote:
pa ?
Ha ha ha ha !!!! mah kada nesto osvojite javite se... a necete zadugo :D
ne osvajam ja ništa,meni je bitno jedino dogodine da se osvoji titula najboljeg strijelca 8-)
mazzy

#2560 Re: Manchester City FC

Post by mazzy »

and wrote:ne osvajam ja ništa,meni je bitno jedino dogodine da se osvoji titula najboljeg strijelca 8-)
Hahah pa dobro, samo neka nastave igrati ovako sa svojim maloumnim trenerom.... osvojit ce nista :skoljka:
neo7

#2561 Re: Manchester City FC

Post by neo7 »

Mah, ja sam davno rekao da je najbolje da se ime teme promjeni u Dzeko Shity FC ^^ :D
mazzy

#2562 Re: Manchester City FC

Post by mazzy »

neo7 wrote:Mah, ja sam davno rekao da je najbolje da se ime teme promjeni u Dzeko Shity FC ^^ :D
:thumbup:
sinus

#2563 Re: Manchester City FC

Post by sinus »

mazzy wrote:
neo7 wrote:Mah, ja sam davno rekao da je najbolje da se ime teme promjeni u Dzeko Shity FC ^^ :D
:thumbup:
Mazzy za koji klub navijaš i od kada ako nije tajna ?
mazzy

#2564 Re: Manchester City FC

Post by mazzy »

Za koga cu navijati ako "serem" po Shitiju :D

GLORY GLORY MANCHESTER UNITED .
Ponosno vec 14 godina : )))
sinus

#2565 Re: Manchester City FC

Post by sinus »

mazzy wrote:Za koga cu navijati ako "serem" po Shitiju :D

GLORY GLORY MANCHESTER UNITED .
Ponosno vec 14 godina : )))
Znači to je neka 1997...

Eh ako uzmemo da je tada igrao Beckham, Sheringham, Keane, Scholes, Solskjaer, Scmeichel, Phil i Gary Neville, Giggs itd zar nije moguće da si ih zbog imena počeo gotiviti, a ne zbog tradicije. Bez namjere da se raspravljam, jer mislim da svako ima pravo da navija za koga želi i iz svojih nekih razloga.

Razumijem ja prepucavanja između navijača, ali ako skontaš kada si ti počeo navijati za neki klub, jedina tradicija je ono od kada ti navijaš, sve ono što je bilo je nevažno. Isto tako će današnja omladina, neko zbog Džeke, neko zbog Teveza ili bilo kojeg igrača početi da navija za City, to je jednostavno tako.

U glavnom niko nije čitao istorijske knjige kada je birao tim :D

Eto nemoj šta zamjerit... :thumbup:
mazzy

#2566 Re: Manchester City FC

Post by mazzy »

pa dobro , upravu si . I to je normalno ... Ali bilo je i boljih klubova u to vrijeme pa ipak ne navijam za njih . Znaci bilo je nesto ... Uostalom, prije 14 godina ...Ako bih navijao zbog trofeja, opet ima klubova s vise trofeja od Uniteda . A eto mozda nisam bio neki vatreni navijac tada,ali desilo se godinu ili dvije poslije toga osvojise LP , od tad sam jos vise . Da citava reprezentacija BiH predje u City, ja bih opet navijao za United. Svaka cast Dzeki,ali ....

Nego fkt mi idu na zivac ovi sto kupise sve...United nikad nije imao ove neke pare, pa opet to ne smeta da osvoje Premiership. Ne kazem ja da nemaju para, ali taktika je takva da prave igrace, a ne kupuju ih . Ferguson je rekao prije par godina da nije sve u parama, i to se sada dokazuje evo ... A i Real Madrid je to dokazao i dokazuje .
johntra

#2567 Re: Manchester City FC

Post by johntra »

Čuj United nema pare i pravi igrače....hahaha...što se lijepo ismijah...haj, nabroji mi pet vrhunskih igrača koje je napravio MUFc u posljednjih 10 godina...Giggsa i Scholesa nemoj spominjati, oni su u klubu već 20 godina...
mazzy

#2568 Re: Manchester City FC

Post by mazzy »

johntra wrote:Čuj United nema pare i pravi igrače....hahaha...što se lijepo ismijah...haj, nabroji mi pet vrhunskih igrača koje je napravio MUFc u posljednjih 10 godina...Giggsa i Scholesa nemoj spominjati, oni su u klubu već 20 godina...
Pa dobro, nisam mislio bukvalno napravili u njihovoj skoli, tipa Barselona i Xavija, Inieste ...
Ali ako kupis igraca sa nekih 18 godina, za 10ak miliona eura, i za par godina napravis od njega igraca koji vrijedi bar pet puta toliko ... Na to sam mislio . A to je "pravljenje igraca" u odnosu na ovo sto rade City, Real Madird i slicni .
johntra

#2569 Re: Manchester City FC

Post by johntra »

pa MUF je jedan od najpoznatijih klubova po kupovini grača otkad je nastala Premier liga...kasnije su taj njegov primat preuzeli Chelsea, a sada MCFC...i dugo vremena je bio najbogatiji, a i sada je najskuplji klub...tako da priča vadione da je United haman pa sirotinjski klub, nikako ne stoji....
smak

#2570 Re: Manchester City FC

Post by smak »

halo vi PRIGRADSKI imate svoju temu i tamo valjajte gluposti !
mazzy

#2571 Re: Manchester City FC

Post by mazzy »

Ajme meni . NIsam nijednom rekao da je sirotinjski ...
Jbt kupili ronalda za nekih stinih 10ak miliona, prodali za 90 ili koliko vec...
Kupili Rooneya za 27 koji sada vrijedi minimalno duplo vise ...
Za 5m doveli Rafaela i buraza mu, mali super igra i on ce 5 puta vise da vrijedi nego je kupljen .
extraordinary

#2572 Re: Manchester City FC

Post by extraordinary »

Moderacijo, ne dopuštajte ovo, molim vas. Ovi Ragsi nemaju pravo da pišu svašta o našoj svetinji na našoj temi.
mazzy

#2573 Re: Manchester City FC

Post by mazzy »

extraordinary wrote:Moderacijo, ne dopuštajte ovo, molim vas. Ovi Ragsi nemaju pravo da pišu svašta o našoj svetinji na našoj temi.
Samo istinu :thumbup: :sax:
smak

#2574 Re: Manchester City FC

Post by smak »

nasha historija cluba je takva kakva jeste, svima je dostupna i ne morate vi PRIGRADSKI nama nesto pisati sta i kako je...
svi koji ne zele nesto fino pisati o nashem divnom GRADSKOM KLUBU nek zaobilaze ovu temu!
mazzy

#2575 Re: Manchester City FC

Post by mazzy »

Moje duboko izvinjenje, gradjani ... :sax:
Post Reply