on ima nick kao dokaz da navija od 2008komeba wrote:Pomoz Bog! Imaš li neke dokaze za takve tvrdnje?cityloversince2008 wrote:IDOLI GLUPI, 90% od ovih ljudi na forumu su poceli navijati za Man City kad je Dzeko preso. To su mrtvi debili. SELAM!!!
Manchester City FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- bordo gandalf
- Grijem se na: Gree Hansol 12
#1701 Re: Manchester City FC
-
klixober
#1702 Re: Manchester City FC
Stipu ga...provokator. Ili što bi BC na tečnom šatrovačkom engleskom rekli .... him let...provocateur!
- mrtva kokoš
#1703 Re: Manchester City FC
a ko je taj dzeko uopste da bi neko navijao za city zbog njega...
decko ohladi, city je mnogo vise od dzeke, teveza i sta ti ga ja sad znam.
znaju to i svi ostali na ovom pdf-u, osim izgleda njega...
decko je stvarno glup kad misli da mi navijamo za city zbog nekog tamo dzeke, pu pu pu
haj sad lamse
decko je stvarno glup kad misli da mi navijamo za city zbog nekog tamo dzeke, pu pu pu
haj sad lamse
-
north
#1704 Re: Manchester City FC
cityloversince2008 wrote:IDOLI GLUPI, 90% od ovih ljudi na forumu su poceli navijati za Man City kad je Dzeko preso. To su mrtvi debili. SELAM!!!
- neo7
#1705 Re: Manchester City FC
Splinter wrote:a ko je taj dzeko uopste da bi neko navijao za city zbog njega...![]()
decko je stvarno glup kad misli da mi navijamo za city zbog nekog tamo dzeke, pu pu pu![]()
haj sad lamse
-
zilla_
#1706 Re: Manchester City FC
momak koji je jedan od najuspješnijih ljudi u BiH i jedan od rijetkih u BiH koji je postao milioner svojim poštenim radm i trudom... svi treba da budemo ponosni na njega i ako ćemo navijati za city, zbog koga bi drugog ako ne zboh njega... ha yaa ko je taj dzeko uopste da bi neko navijao za city zbog njega...
-
klixober
#1707 Re: Manchester City FC
Ja navijam za City otkad znam za sebe, a ne otkako je za nas potpisao neki Čeh Jacko.zilla_ wrote:momak koji je jedan od najuspješnijih ljudi u BiH i jedan od rijetkih u BiH koji je postao milioner svojim poštenim radm i trudom... svi treba da budemo ponosni na njega i ako ćemo navijati za city, zbog koga bi drugog ako ne zboh njega... ha yaa ko je taj dzeko uopste da bi neko navijao za city zbog njega...
-
zilla_
#1708 Re: Manchester City FC
pa samo ti navijaj, niko ti ništa ne govori

- cyprus
#1709 Re: Manchester City FC
Vala glup ti je rezonzilla_ wrote:momak koji je jedan od najuspješnijih ljudi u BiH i jedan od rijetkih u BiH koji je postao milioner svojim poštenim radm i trudom... svi treba da budemo ponosni na njega i ako ćemo navijati za city, zbog koga bi drugog ako ne zboh njega... ha yaa ko je taj dzeko uopste da bi neko navijao za city zbog njega...
-
extraordinary
#1710 Re: Manchester City FC
Džeko je bio Šeikov način zahvale ogranku navijača City-a, Bosnian Blue Citizensima, za njihovu kontinuiranu podršku klubu još od 1910. godine. Prošli su ( smo ) kroz sve i svašta, bili uz klub u njegovim najtežim i najboljim momentima i ovaj poklon na taj način zaslužili. Šeik je to znao prepoznati. Da ne bude zabune, za City se navijalo i mnogo prije 1910. godine, ali nije postojalo formalno udruženje koje je okupljalo sve njegove navijače na ovim prostorima. Zato se 1910. godina uzima kao orijentacija.
Dakle, svakako da je lijepo vidjeti Džeku u dresu City-a, jer je to na neki način izraz respekta i autoriteta koju udruženje Bosnian Blue Citizens uživa kod svih klupskih struktura, međutim, pogrešno je tvrditi da se navija za City samo zbog Džeke. Na kraju krajeva, on je tu zahvaljujući nama, a ne mi zahvaljujući njemu
Dakle, svakako da je lijepo vidjeti Džeku u dresu City-a, jer je to na neki način izraz respekta i autoriteta koju udruženje Bosnian Blue Citizens uživa kod svih klupskih struktura, međutim, pogrešno je tvrditi da se navija za City samo zbog Džeke. Na kraju krajeva, on je tu zahvaljujući nama, a ne mi zahvaljujući njemu
- Antifriz
#1711 Re: Manchester City FC
Koji Dzeko? Jel Edin? Ko ti je rekao da prelazi u moj omiljeni klub Manchester City ? Ne vjerujem dok ga ne vidim u utakmici FA kupa... Biće zanimljivo sutra protiv HNK u Orašjucityloversince2008 wrote:IDOLI GLUPI, 90% od ovih ljudi na forumu su poceli navijati za Man City kad je Dzeko preso. To su mrtvi debili. SELAM!!!
Idemo sad svi... "Manchester si ti , Manchester sam ja ... "
-
zilla_
#1712 Re: Manchester City FC
dok je city bio samo city bez šeika ove teme vjerovatno nije ni bilo... kad ga je kupio šeik pisalo se tu i tamo al sad kad je došao džeko ova tema je preplavila komentarima... valjda je to neki pokazatelj...
"šta će on, ja mu kroz noge probacivo"... takvi su ti naši ljudi...
- bosnianidiot
#1713 Re: Manchester City FC
ja neke ljude fakat ne kontam

-
klixober
#1714 Re: Manchester City FC
Nije to nikakav dokaz. Valjda ti ovo sve govori...pogledaj kada smo osnovali udruženje!!!!zilla_ wrote:dok je city bio samo city bez šeika ove teme vjerovatno nije ni bilo... kad ga je kupio šeik pisalo se tu i tamo al sad kad je došao džeko ova tema je preplavila komentarima... valjda je to neki pokazatelj...
Gdje je tad Jacko igr'o? Naravno, nije se ni rodio!
http://www.facebook.com/pages/Mancheste ... 4151807491
- Studentinjo
#1715 Re: Manchester City FC
Hvala kolega na ispravnom rezimiranju činjenicarashtiman wrote:on ima nick kao dokaz da navija od 2008komeba wrote:Pomoz Bog! Imaš li neke dokaze za takve tvrdnje?cityloversince2008 wrote:IDOLI GLUPI, 90% od ovih ljudi na forumu su poceli navijati za Man City kad je Dzeko preso. To su mrtvi debili. SELAM!!!![]()
![]()
a pazi kad je registrovan
![]()
S druge strane, moram kupusu objasniti da sam koristeći dajal ap konekciju bar jedno 7 godina pokušavao da se registrujem na ovaj naš forum, ali mi nije uspjelo (teorija zavjere Telecoma). Onda su došle svijetle godine, tačnije 2008-a i pridružio sam se forumu. Ali i dalje me dobro služi pamčenje, sjećam se tvog prvog posta na temu "Imam internet", gdje si napisao..."imam tastaturuu, i radi mi, evo da vam svima pokažem...2dsmflsdkmfčs"...
Eh ta mladost..
Daleko od toga da želim vrijeđate, pu pu, sačuvaj i zakloni, pomakni se s' mjesta. Ovdje smo da rezimiramo, pratimo i učestvujemo u raspravama o našem klubu iz davne 201-e godine.
- smak
#1716 Re: Manchester City FC
Nedjelja 30 Januar 2011 u 15:00 FA Cup Notts County – Manchester City direktno na SportKlubu 
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#1717 Re: Manchester City FC
da te ispravim kolega..preskočio si iščitati ovu temu od početka....extraordinary wrote:Džeko je bio Šeikov način zahvale ogranku navijača City-a, Bosnian Blue Citizensima, za njihovu kontinuiranu podršku klubu još od 1910. godine. Prošli su ( smo ) kroz sve i svašta, bili uz klub u njegovim najtežim i najboljim momentima i ovaj poklon na taj način zaslužili. Šeik je to znao prepoznati. Da ne bude zabune, za City se navijalo i mnogo prije 1910. godine, ali nije postojalo formalno udruženje koje je okupljalo sve njegove navijače na ovim prostorima. Zato se 1910. godina uzima kao orijentacija.
tokom posljednjeg areheološkog ispitivanja u Sarajevu pronađen je dokumet iz vremena tzv. ratova kablovskih opertera koji postojanje Bosnian Blue Citizensa datira čak u 201. godinu nove ere.
-
extraordinary
#1718 Re: Manchester City FC
Pa drug, upravo sam ja i dao analizu tog dokumenta, kako su naši Građani progonjeni samo zbog plave krvi od strane Rimljana i to, ali kažem, udruženje postoji od 1910. godine. Vidiš da sam tu u tekstu naveo da se ta godina uzima kao orijentacija, jer je tad formalno osnovano udruženje Bosnian Blue Citizens, a da se za City navijalo mnogo, mnogo prije 
- Lakat Jebić
#1719 Re: Manchester City FC
prof'sore, necu rec da vam je prica gluuuupacyprus wrote:Vala glup ti je rezonzilla_ wrote:momak koji je jedan od najuspješnijih ljudi u BiH i jedan od rijetkih u BiH koji je postao milioner svojim poštenim radm i trudom... svi treba da budemo ponosni na njega i ako ćemo navijati za city, zbog koga bi drugog ako ne zboh njega... ha yaa ko je taj dzeko uopste da bi neko navijao za city zbog njega...![]()
- BSn
#1720 Re: Manchester City FC
Ode adebayor, ode Lazo...
nogomet gubi smisao...
nogomet gubi smisao...
- nellington
#1721 Re: Manchester City FC
Ne navijaj za igrače, navijaj za klub! FGR Blue HatBSn wrote:Ode adebayor, ode Lazo...
nogomet gubi smisao...
- quasar
#1722 Re: Manchester City FC

jedinstvo_manchester, jesi ovo ti?!
- Studentinjo
#1723 Re: Manchester City FC
O ovome ja govorim čitavo vrijeme. Vidi se po faci da je lik sa periferije, klasičan neki farmer...quasar wrote:
jedinstvo_manchester, jesi ovo ti?!
- and
- ima´l_zime_Marinko
#1725 Re: Manchester City FC
Sport Klub.rs