Manchester City FC

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Ajatolah_

#1026 Re: Manchester City FC

Post by Ajatolah_ »

DeNiro wrote:Nemojte sutra zaboraviti postaviti kakav dobar link za gledanje utakmice, za nas koji nemozemo prisustvovati utakmici uzivo.
:D
Imaš BHT1?
DeNiro

#1027 Re: Manchester City FC

Post by DeNiro »

EdoI wrote:
DeNiro wrote:Nemojte sutra zaboraviti postaviti kakav dobar link za gledanje utakmice, za nas koji nemozemo prisustvovati utakmici uzivo.
Imaš BHT1?
Imam ali ne fercera.
Max Bunker

#1028 Re: Manchester City FC

Post by Max Bunker »

Da se prijavim, stigao u Manćester. Malo kisa pada ali je dobro. Nasa braca po klubu iz Manćestera se obradovala pravo i da znate, da su nam nabavili dozvolu od murije, da sutra pred stadionom napravimo bosanski teferic ( cak su i rostilje instalirali :D ).
Pored toga su mi rekli i da ce @Sibicar sutra voditi navijanje :D
kurty

#1029 Re: Manchester City FC

Post by kurty »

Max Bunker wrote:Da se prijavim, stigao u Manćester. Malo kisa pada ali je dobro. Nasa braca po klubu iz Manćestera se obradovala pravo i da znate, da su nam nabavili dozvolu od murije, da sutra pred stadionom napravimo bosanski teferic ( cak su i rostilje instalirali :D ).
Pored toga su mi rekli i da ce @Sibicar sutra voditi navijanje :D
Samo da javim da je dio kontigenta navijaca vec stigao...
Par nas je vec na stadionu... Postavljamo koreografiju... Sibicar ce voditi navijanje, to je vec odavno dogovoreno...

Samo nam je frka, ako ima ko da ga malo urazumi... Umjesto da nam sada pomaze, on na terenu dole... Svi se igraci slikaju s njim... Edin nam se na par minuta pridruzio bio i obecao je sutra tekmu za pamcenje...
I da jos nesta... Edin je odlucio da sibicaru pokloni jaknu o kojoj se toliko pisalo... Samo da znate sutra nam je sibicar sminka mrtva...

I u trenutku kad mu je poklanjao jaknu, odlucio je da mu pokloni i onu torbicu koju je nosio kad je obilazio klubske prostorije... Sibicaru, cestitam

p.s. pred pocetak tekme, uprava kluba je odlucila da na razglas pusti "jedna si jedina...", razlog znate ;-)
klixober

#1030 Re: Manchester City FC

Post by klixober »

ouuuuu grandma i wish that edin scores, i wish that edin scores ouuuu grannyy :thumbup:
Ajatolah_

#1031 Re: Manchester City FC

Post by Ajatolah_ »

DeNiro wrote:
EdoI wrote:
Imaš BHT1?
Imam ali ne fercera.
Našao sam ja ovdje nekakav streaming.
sinkaspud

#1032 Re: Manchester City FC

Post by sinkaspud »

Je li istina da su vam u Londonu navijaci malog Arsenala pravili sacekusu? Ako jesu, kako su doznali za vas dolazak da im jedinstvo nije javio?
chengaba

#1033 Re: Manchester City FC

Post by chengaba »

kurty wrote:Samo da javim da je dio kontigenta navijaca vec stigao...
Par nas je vec na stadionu... Postavljamo koreografiju... Sibicar ce voditi navijanje, to je vec odavno dogovoreno...

Samo nam je frka, ako ima ko da ga malo urazumi... Umjesto da nam sada pomaze, on na terenu dole... Svi se igraci slikaju s njim... Edin nam se na par minuta pridruzio bio i obecao je sutra tekmu za pamcenje...
I da jos nesta... Edin je odlucio da sibicaru pokloni jaknu o kojoj se toliko pisalo... Samo da znate sutra nam je sibicar sminka mrtva...

I u trenutku kad mu je poklanjao jaknu, odlucio je da mu pokloni i onu torbicu koju je nosio kad je obilazio klubske prostorije... Sibicaru, cestitam

p.s. pred pocetak tekme, uprava kluba je odlucila da na razglas pusti "jedna si jedina...", razlog znate ;-)
Je li istina da južna tribina pjeva sutra prije početka utakmice "Red hat, ouuuu grannny" ili svi pjevamo uglas "jedna si jedina" i "Bosnom behar probeharao"?
klixober

#1034 Re: Manchester City FC

Post by klixober »

chengaba wrote:
kurty wrote:Samo da javim da je dio kontigenta navijaca vec stigao...

Je li istina da južna tribina pjeva sutra prije početka utakmice "Red hat, ouuuu grannny" ili svi pjevamo uglas "jedna si jedina" i "Bosnom behar probeharao"?
Blue hat ouuu grandmaaaa :x
A nakon toga "throughout Bosnia flowers flowered" (Bosnom behar probeharao) :oops:
DeNiro

#1035 Re: Manchester City FC

Post by DeNiro »

Našao sam ja ovdje nekakav streaming.[/quote]

Hvala!
Vjerujte mi!

#1036 Re: Manchester City FC

Post by Vjerujte mi! »

Ja odradjujem neke papire u klubu u kojem vladam, pa chu morati na telki gledati. Ali svi chemo navijati, iako ispred ekrana.
Magarece_godine

#1037 Re: Manchester City FC

Post by Magarece_godine »

Tri charter leta za Mančester kreću večeras ... Karte, nažalost, rasprodate ... U avionu između ostalh faca, Muhamed Bikić, hoće da otvori oči Englezima :D
Joey Tribbiani

#1038 Re: Manchester City FC

Post by Joey Tribbiani »

Momci morat ćemo napustiti stadion (do sutra) zbog posljednjih priprem za tekmu od strane organizatora. Zamolio bih vas da pokupite flaše od pive i rakije. Ponesite sa sobom i sudžuku, to nam je sve što je ostalo za sutra. Na teren ćemo samo ubacit bilijarske kugle kao dio koreografije. Molim vas, ništa drugo jer bi mogli izazvati kraći prekid. Eto, nek nam je sa srećom... Krećemo u novu polusezonu i okrećemo važnu stranicu naše historije. U velikom stilu se vraćamo tamo gdje je sve počelo...

Zi-ge Za-ge, Zi-ge Zage Citijevići!!!

i onda šalovi...
Image
smak

#1039 Re: Manchester City FC

Post by smak »

http://www.youtube.com/watch?v=Q3BgMtSo ... re=related

Manchester City FC - Hello Hello, We Are The City Boys :D
bordo gandalf
Grijem se na: Gree Hansol 12

#1040 Re: Manchester City FC

Post by bordo gandalf »

Sibicar aj sutra probaj ostati trijezan da vodis fino navijanje...grla da poderemo posle tekme cemo na staro mjesto ima 3 bureta sarajevskog jedno bure calsberga bice i rostilj...jes da nije kao prije dernek, recesija jbg...
klixober

#1041 Re: Manchester City FC

Post by klixober »

Je li ko vidio Šibicara?
burek_in_space

#1042 Re: Manchester City FC

Post by burek_in_space »

Poshto sam prestao da vas pratim i spasim ovo malo mozhdanih vijuga shto imam :oops: , hoce li me neko uputiti shta je to Shibicar uradio, pa ga mezite vec 30 i kusur stranica?! :mrgreen:
bosnianidiot

#1043 Re: Manchester City FC

Post by bosnianidiot »

komeba wrote:Je li ko vidio Šibicara?
Lik u zemlju propao, slomismo se trazeci ga :sad:
bosnianidiot

#1044 Re: Manchester City FC

Post by bosnianidiot »

burek_in_space wrote:Poshto sam prestao da vas pratim i spasim ovo malo mozhdanih vijuga shto imam :oops: , hoce li me neko uputiti shta je to Shibicar uradio, pa ga mezite vec 30 i kusur stranica?! :mrgreen:
mah zar je bitno...upao u shemu :lol: :lol:
klixober

#1045 Re: Manchester City FC

Post by klixober »

burek_in_space wrote:Poshto sam prestao da vas pratim i spasim ovo malo mozhdanih vijuga shto imam :oops: , hoce li me neko uputiti shta je to Shibicar uradio, pa ga mezite vec 30 i kusur stranica?! :mrgreen:
Piša kroz prozor u Sloveniji, pola puta u Austriji proveo na krovu busa.Taman kad sam ga smirio,počeo ganjati žene lakog morala po Hamburgu...tad sam ga otprilike i izgubio.Kruže glasine da već okreće janje negdje na Irwellu, ali ja bih bio zahvalan da mi neko potvrdi ako ga je vidio u Manchesteru pošto sam bio zadužen za njega...
1946
Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada

#1046 Re: Manchester City FC

Post by 1946 »

...prebio @Jedinstvo_Manćester i natjero njega i havera mu da obuku svijetlo plave suknjice, devastir'o se alkoholom...eto otprilike hronološki uz ovo komebino.
burek_in_space

#1047 Re: Manchester City FC

Post by burek_in_space »

bosnianidiot wrote: mah zar je bitno...upao u shemu :lol: :lol:
A vidim i ja da mu je tako grah pao, a mislio sam da ima poseban razlog za to :lol: :lol: :lol:
komeba wrote:
Piša kroz prozor u Sloveniji, pola puta u Austriji proveo na krovu busa.Taman kad sam ga smirio,počeo ganjati žene lakog morala po Hamburgu...tad sam ga otprilike i izgubio.Kruže glasine da već okreće janje negdje na Irwellu, ali ja bih bio zahvalan da mi neko potvrdi ako ga je vidio u Manchesteru pošto sam bio zadužen za njega...
Zbog ovog pishanja na Sloveniju i ganjanja zena kod mene ima samo plus! :oops:
Shibicar, slobodno se javi na pp i daj spisak za odstrel. :evil: :mrgreen:
burek_in_space

#1048 Re: Manchester City FC

Post by burek_in_space »

1946 wrote: ...prebio @Jedinstvo_Manćester i natjero njega i havera mu da obuku svijetlo plave suknjice, devastir'o se alkoholom...eto otprilike hronološki uz ovo komebino.
Pa gdje problem?! :? :D
bosnianidiot

#1049 Re: Manchester City FC

Post by bosnianidiot »

Pa problem je sto ga sad ne mozemo naci, zaglavio negdje :D
1946
Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada

#1050 Re: Manchester City FC

Post by 1946 »

Pa nema problema, zato je dobio od onog nekog novog igrača našeg Cityja jaknu i vodiće sutra navijanje
Šibicar :thumbup:
Post Reply