Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
U tom kontekstu se spomenuo opet Dumfries iz Intera. Joyce je prenio da su ga htjeli proslo ljeto ali su dali povjerenje Bradleyu. I radi povreda hoce da se sada osiguraju radi male klauzule. Frimponga ocigledno pored beka vide i na krilu pa hoce da podebljaju
Denzel je dobro igrao u Interu i ima iskustva. Zna nekad prgav bit kad treba. Samo opet nizozemac
Pandakonda wrote: ↑24/04/2026 15:48
U tom kontekstu se spomenuo opet Dumfries iz Intera. Joyce je prenio da su ga htjeli proslo ljeto ali su dali povjerenje Bradleyu. I radi povreda hoce da se sada osiguraju radi male klauzule. Frimponga ocigledno pored beka vide i na krilu pa hoce da podebljaju
Denzel je dobro igrao u Interu i ima iskustva. Zna nekad prgav bit kad treba. Samo opet nizozemac
AmiĐa_Idriz wrote: ↑24/04/2026 10:40
Ma kockaju se. Bojim se nekog scenarija kao onda sa Rodgersom, nakon one 14/15 sezone je bilo jasno da je njegovo gotovo pa mu se opet dalo da nam usere ljeto i sezonu do jeseni. Jasno, okolnosti nisu bile iste ali eto.
Povratak u brendanovski fudbal je ono čega se najviše i pribojavam, a čini mi se da smo već jednom nogom u toj dimenziji. Sa ovim holandskim prevarantom na kraju sljedeće sezone ćemo čvrsto stajati na mjestu koje vodi u konferencijsku ligu.
Imamo mnogo problema ali po meni prvi i najveći je 0 od menadžera, onda 2 stopera, pa tek onda dva krila. Sa Enriqueom i ovaj bi trenutni sastav bio mnogo bolji tim nego što je danas.
Pandakonda wrote: ↑24/04/2026 15:48
Ušao u tridesete, đuturum.
Ma jest ali mislim da ga ne dovode da bude prva opcija. Za rotacije je ok