Liverpool FC

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
cikular

#551 Re: Liverpool FC

Post by cikular »

Kyrgiakos :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Looserpool!
itd

#552 Re: Liverpool FC

Post by itd »

za Rafin odlazak si u pravu, ali nama bi promjena dobro dosla. pogledaj kako chelsea igra sa novim trenerom, svi se pokusavaju dokazati jer nisu sigurni za svoje mjesto. kod nas su se malo opustili, sto se vidjelo u zadnjoj utakmici, i Rafa treba spustiti neke igrace malo na zemlju.
problem trenutno je sto se nismo uigrali formaciju u kojoj Lucas dijeli lopte, ali se nadam da ce mali, pocevsi veceras, dokazati da nije Rafa pogrijesio kada je prodao Alonsa. Aquillani ce se dobro uklopiti i Torres vec trlja ruke jer ovaj ima bolji pas od Alonsa (kada nije ozljedjen)

sve u svemu, ove godine ce biti pravo interesantno i ja nas vidim opet medju prva dva mjesta :D

@cikular - vrijeme je da odrastes malo ;-)
Globus

#553 Re: Liverpool FC

Post by Globus »

ma nece benitez otic dok se klub ne proda vala je i vrijeme nemogu vazda kupovat igrace samo kad prodaju nekog u pm ... jebo amerikance daj nam arape da se igramo :D
johntra

#554 Re: Liverpool FC

Post by johntra »

ma pusti cikulara, čekaj samo da Arsenalu dođe račun za bolničke i medicinske troškove silnih igrača...sve će prodati što imaju :D
šalu na stranu, Arsenal je jako dobro krenuo, mada je Everton sada truba od ekipe...ipak, dobili su sinoć i Celtica, klub kojeg jako volim, ali oni su ipak značajno slabiji od Arsenala i mnogo engleskih timova....
vaučer

#555 Re: Liverpool FC

Post by vaučer »

Pobjedom večeras Liverpool bi imao bolji skor nego prošle godine u istim utakmicama.
Dakle, tri boda i polako.
Charuga
Globalni moderator

#556 Re: Liverpool FC

Post by Charuga »

FT Liverpool [4 - 0] Stoke C.
4' [1 - 0] F. Torres
45' [2 - 0] G. Johnson
78' [3 - 0] D. Kuyt
90' [4 - 0] D. N`Gog

Nije neka ekipa pobjedjena ali dobro je ... :thumbup: :thumbup:
itd

#557 Re: Liverpool FC

Post by itd »

3 boda su osvijena ali i igra je puno bolja. mora da je rafa samare palio poslije tekme u nedelju.

u trenutcima su igrali kao prosle sezone kada su dobivali 3-4 razlike nekoliko utakmica zaredom, sto znaci da ima najbolje tek dolazi.

Pepe je branio na nivou, odbrana nije nesto posebno imala posla (osim kada ubacuju iz auta :-) ), bekovi su vecinom igrali na protivnickoj strani (Johnson :thumbup: ), sredina je odigrala rutinski a u napadu su se redali ko ce prije.

Lucas pocinje da dobiva samopouzdanje u sredini i pasovi mu izgledaju sve vise kao od Alonsa, ali protivnik je ipak Stoke, i veliki test zanjega ce biti tekme protiv chelskija i manchestera.

u ponedeljak nam Villa dolazi na noge i prilika da se nastavi niz :thumbup:

p.s Gerrard asistencija za treci gol :thumbup: :thumbup: :thumbup:
johntra

#558 Re: Liverpool FC

Post by johntra »

ništa od nastavljanja niza...ali nema veze, bilo je i gorih startova...
po meni je sinoć Johnson bio dobar, zatim Torres, Kuyt, Gerrard, Carragher, Skrtel...
nisu zadovoljili Insua, Voronin, Leiva...
svaka čast Friedelu, mogao je biti igrač utakmice :D
da li je vrijeme za Rafin odlazak ili dratičnu promjenu taktike?
vaučer

#559 Re: Liverpool FC

Post by vaučer »

Ma daj molim te, freak rezultat ako je ikad postojao jedan.
Villa je do poluvremena mislila da je Božić, autogol zatim gol iz nepostojećeg kornera i kasnije penal.
Smješno, nešto slično prošlosezonskoj utakmici protiv Arsenala.
johntra

#560 Re: Liverpool FC

Post by johntra »

bilo je sreće, ali i Villa je došla da se nadigrava...realno...i to im je uspjelo...
itd

#561 Re: Liverpool FC

Post by itd »

utakmica za zaboraviti, ali jedna se stvar nece tek tako lako zaboraviti, a to je . Rafa i dalje insistira da igra sa jednim spicom i da se sredina ubacuje, sto je u redu kada se igra na strani, ali sinoc mu je pokazalo (ja se nadam) da to ne radi kada imas klub koji te pusti da napadas i cekaju na kontru. Je li to zbog ikonskog polozaja koji Gerrard ima u timu, ili nesto drugo, ali forsira jednu formaciju i ako stvari ne idu bas najbolje.
Ja mislim da je ovo pocetak kraja za naseg Rafu, ali isto tako mislim da nece sam otici jer ima veoma dobar ugovor i obestecenje u slucaju da ga otpuste 8)
johntra

#562 Re: Liverpool FC

Post by johntra »

ne znam...čak je i meni počeo ići na neku stvar sa onakvom igrom...sinoć su me razočarali mnogi igrači i vidi se da im fali Xabi...šta je sa Aquillanijem?
Facasplaca

#563 Re: Liverpool FC

Post by Facasplaca »

aquillani kupljen ozlijedjen..ccc/ ko jos ima danas da kupuje ozlijedjenog igraca---samo Rafa :-D

nista od ove sezone, 2 poraza u 3 utakmice, a toliko su ukupno u citavjo prosloj imali, ako se ne varam

no,znate sta pise na ulazu u Liverpool( grad)>

" Wellcome to Liverpool! A thopyfree zone." :lol:
Vilenjak Lego

#564 Re: Liverpool FC

Post by Vilenjak Lego »

Start sezone nije baš.... :-) , ali znalo je biti i gore. Sinoć su igrali osrednje(2+), ali je Vila malo imala srece, malo ih je krenulo, a golman je branio super.
Rafa radi kako radi i biće to dobro.
johntra

#565 Re: Liverpool FC

Post by johntra »

čak i kad bi Rafa počeo igrati sa dva špica, koga bi stavio?jedino logična mogućnost se nameće u vidu Ngoga...ne znam što to malom ne daje više minutaže...vidim, Nemetha je poslao na posudbu u AEK, a mali razvaljuje...i još me nervira što ne daje Babellu više minutaže...bilo bi dobro krenuti od početka sa Johnsonom na lijevo, a Babellom na desnoj strani...
Vilenjak Lego

#566 Re: Liverpool FC

Post by Vilenjak Lego »

Ni meni nije jasno zašto ne voli Babela. Momak igra ok i definitivno ima mjesta.
itd

#567 Re: Liverpool FC

Post by itd »

nesto mora mjenjati jer nas citaju kao bukvar :x Ngog nije ni usao ove sezone, ali ga je stavljao na pripremama. isto tako je slucaj kod Pachecco, Nemeth i Babel-a .
Facasplaca

#568 Re: Liverpool FC

Post by Facasplaca »

njima toliko ocajno fali jedan kreativac i napadac!
ja ne znam koliko glup moras biti da to ne vidis, mjesto da je onih 20 mil eura potrosio na dovodjenje napadaca, Rafa po starom dobrom obicaju pare baca na bekove...pa jebte ova ekipa je dosad 25 bekova u 5 sezona promjenila

sinoc uvodi onog kriminalnog Voronina :lol:
pa momak ne smije uci u duel s igracima Ville, tolika mu je prpa na terenu,vidi se da je Bundesliga ostavila traga...
e u tome je prob,klupa kratka, kad Torres ne igra u napadu, nema ko drugi da pripomogne, osim Voronina i Ngoga :lol:

Lucas mu igra u vezi, pa momka zakonom treba zabraniti! :lol:

Liverpool je daaleeeko ot titule narednih 10 godina nastave li ovakvom politikom!
Vilenjak Lego

#569 Re: Liverpool FC

Post by Vilenjak Lego »

Mi o Babelu, a Rafa mu pokazao vrata. :-)
johntra

#570 Re: Liverpool FC

Post by johntra »

bilo je pitanje vremena kada će se njih dvojica zakačiti...
Gandalf

#571 Re: Liverpool FC

Post by Gandalf »

Opet korner, Bolton diše na škrge :lol: Šuko kralju :lol:
johntra

#572 Re: Liverpool FC

Post by johntra »

meni je bolja ona, lopta je išla ulaznom putanjom :D
dobra utakmica...pobjeda je trebala ekipi radi povratka samopouzdanja...
itd

#573 Re: Liverpool FC

Post by itd »

Poslije dosta kritika na nasu igru, Rafa je javno izjavio da ce mozda povuci Gerrard-a u srednju liniju i igrati sa dva napadaca. To znaci da bi Kuyt presao naprijed a sredina bi bili Riera, Gerrard, Lucas i Mascherano. Ovo vec bolje zvuci, ali sada nam je boljka u odbrani, jer nismo odigrali nijednu utakmicu sa ista dva centarhalfa. Korneri i slobodnjaci su nam uvijekl bili mana i nista se nije promijenilo, i samo se toga bojim kada dodje do velikih utakmica. Agger i Aurelio nam nedostaju, ali Aurelio je na putu povratka. Aquillani isto tako nije daleko i onda bi trebali da funkcionisemo na svim mjestima.
cikular

#574 Re: Liverpool FC

Post by cikular »

itd wrote:Poslije dosta kritika na nasu igru, Rafa je javno izjavio da ce mozda povuci Gerrard-a u srednju liniju i igrati sa dva napadaca. To znaci da bi Kuyt presao naprijed a sredina bi bili Riera, Gerrard, Lucas i Mascherano. Ovo vec bolje zvuci, ali sada nam je boljka u odbrani, jer nismo odigrali nijednu utakmicu sa ista dva centarhalfa. Korneri i slobodnjaci su nam uvijekl bili mana i nista se nije promijenilo, i samo se toga bojim kada dodje do velikih utakmica. Agger i Aurelio nam nedostaju, ali Aurelio je na putu povratka. Aquillani isto tako nije daleko i onda bi trebali da funkcionisemo na svim mjestima.

E, usrecit cete se sa Kuytom u napadu.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Looserpool!
itd

#575 Re: Liverpool FC

Post by itd »

malo zalutao cikular jel' tako? :-)
sta je bilo, post o woolwich fc se nije jos otvorio ili te nesto drugo muci?
Post Reply