Liga prvaka
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Better Man
#751 Re: Liga prvaka
Najaću školu fudbala ubjedljivo ima Ajax. Oni naprave igrače i onda ih rasprodaju po velikim klubovima. Sjetimo se jednog perioda Barcelone pod vodstvom Luisa Van Gala, kad su više od pola prvog tima činili Holanđani i to iz Ajaxa.
- Neelix
#752 Re: Liga prvaka
haj navedi plasmane engleske na zadnja 3 svjetska/evropska prvenstvacikcanga wrote:
Haj navedi uspjehe Argentine na zadnja 3 Svjetska prvenstva.
- Charuga
- Globalni moderator
#753 Re: Liga prvaka
Preduhitri me ...Neelix wrote:haj navedi plasmane engleske na zadnja 3 svjetska/evropska prvenstvacikcanga wrote:
Haj navedi uspjehe Argentine na zadnja 3 Svjetska prvenstva.
- ja.neron
#754 Re: Liga prvaka
od dva loša koji je bolji....... pa valjda Englezi
P.S. Fletcher je došao iz Tynecastle Boys Club-a sa 17 godina, a Macheda sa 16 iz Lacija
P.S. Fletcher je došao iz Tynecastle Boys Club-a sa 17 godina, a Macheda sa 16 iz Lacija
- rIder
#755 Re: Liga prvaka
Izgleda da Kaka prelazi u mali Real i nije mi jasno zasto svi ti najbolji igraci (Cristina, Ibrahimovic...) imaju zelju da jednog dana zaigraju za tako mali klub 
- Neelix
#756 Re: Liga prvaka
nece kaka ndje, ne sekiraj se 
- ja.neron
#757 Re: Liga prvaka
evo šta kaže štampa gdje će KAKA
http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... chief.html
http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sp ... 395301.ece
http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... chief.html
http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sp ... 395301.ece
- ja.neron
#759 Re: Liga prvaka
jeste da je žuta ali takva objavi najviše tačnijih transfera
-
The Realist
#760 Re: Liga prvaka
Ferguson je demantirao za Kaku, Ronaldo objavio da ne želi više u Real, sada došle vijesti da Kaka u Real ide, kao i Ibrahimović, Ribery u Barcu, ali Barca to negira....
- rIder
#761 Re: Liga prvaka
Moram se sekirati, hocu konkurentnijeg gradskog rivala, necu ZeljuNeelix wrote:nece kaka ndje, ne sekiraj se
- cikcanga
#762 Re: Liga prvaka
Brate,morite sa tom Barcom.
Zivi bili pa vidjeli.
U srijedu navvecer ce biti:"Izvini cikcanga.Eto,bio si u pravu."
Vec sam navikao na takve reakcije.
Da predemo na duel dvije najbolje ekipe na svijetu?
Arsenal-Utd.
Sutra imate privilegiju gledati jedini klub koji u ovom trenutnku moze dobiti Utd.
Naravno to ce se i desiti.
Come on Arsenal
Zivi bili pa vidjeli.
Vec sam navikao na takve reakcije.
Arsenal-Utd.
Sutra imate privilegiju gledati jedini klub koji u ovom trenutnku moze dobiti Utd.
Come on Arsenal
- Neelix
#763 Re: Liga prvaka
ja.neron wrote:jeste da je žuta ali takva objavi najviše tačnijih transfera
zelis li me muciti da trazim 3 miliona clanaka u kojima kaka tvrdi da ce do kraja karijere ostati u milanu?
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#764 Re: Liga prvaka
jadan ne bio ti ne bi bio u pravu ni kad bi Barca izgubila 6:0 srijedu kakve si sve nebuloze navaljo...cikcanga wrote:Brate,morite sa tom Barcom.
Zivi bili pa vidjeli.
Vec sam navikao na takve reakcije.![]()
Arsenal-Utd.
Come on Arsenal
- Better Man
#765 Re: Liga prvaka
Zbog povrede koju je zaradio protiv Reala Henrry će pauzirati najmanje 2 sedmice i sigurno neće igrati u srijedu protiv Chelsea.
- Baltazar_khan
#766 Re: Liga prvaka
Jel ti drago?Better Man wrote:Zbog povrede koju je zaradio protiv Reala Henrry će pauzirati najmanje 2 sedmice i sigurno neće igrati u srijedu protiv Chelsea.
- jeza u ledja
#767 Re: Liga prvaka
Bez ikakve potrebe ga Guardiola ostavlja da igra protiv Reala, a mogao ga je zamjeniti na poluvremenu.
-
st4lone
#768 Re: Liga prvaka
Nema veze, oporavice se Thiery do finala, nemaju plavi nikakve sanse.
- Better Man
#769 Re: Liga prvaka
Baltazar_khan wrote:Jel ti drago?Better Man wrote:Zbog povrede koju je zaradio protiv Reala Henrry će pauzirati najmanje 2 sedmice i sigurno neće igrati u srijedu protiv Chelsea.
Što bi mi bilo drago? Henry je veliki nogometaš. Da ne igra zbog 2 žuta ili crvenog nilo bi mi drago, ali zbog povrede ne, jer se nikad nisam radovao povredi bilo kojeg igrača. Ako Manchester sutra prođe Arsenala ( nevidim ni jedan razlog da bude drugačije) odbrana naslova prvaka Evrope je sigurna.
- Baltazar_khan
#770 Re: Liga prvaka
Ja mislim da ga ne voliš previše, zbog toga što je znao često da presudi unitedu, dok je igrao za ArsenalBetter Man wrote:
Što bi mi bilo drago? Henry je veliki nogometaš. Da ne igra zbog 2 žuta ili crvenog nilo bi mi drago, ali zbog povrede ne, jer se nikad nisam radovao povredi bilo kojeg igrača. Ako Manchester sutra prođe Arsenala ( nevidim ni jedan razlog da bude drugačije) odbrana naslova prvaka Evrope je sigurna.
- Better Man
#771 Re: Liga prvaka
To je ništa naspram Dwighta Yorka koji je 2001. godine masakrirao Arsenal sa 3 gola u 22 minute od početka meča, odnosno 17 ako računamo od prvog gola, a pored ta 3 gola treba dodati i jednu asistenciju. Konačan rezultat je bio 6:1 za Manchester. A i nije baš često prsuđivao Manchesteru. Koliko je utakmica bio totalno indisponiran i nije ništa mogao da napravi protiv Manchestera.Trebali spominjati koliko je Rooney puta presudio Arsenalu?Baltazar_khan wrote:Ja mislim da ga ne voliš previše, zbog toga što je znao često da presudi unitedu, dok je igrao za ArsenalBetter Man wrote:
- sinus
#772 Re: Liga prvaka
Šta se ono piše, nudi ManUtd 70 miliona Eura da dovede Riberyja ?
Ja mislio da oni ne troše toliko para na igrače...
----------------------------------------------------------------
-
elSaik
#773 Re: Liga prvaka
Pa ne troše na igrače, nego samo na jednog.sinus wrote:Šta se ono piše, nudi ManUtd 70 miliona Eura da dovede Riberyja ?
- cyprus
#774 Re: Liga prvaka
A hajmo iskreno: koliko igrača Chelsea su bili planetarne zvijezde prije nego što su stigli na Stamford Bridge? Shevchenko - propo, Ballack - nisam nikako zadovoljan njime, a od svih igrača koji najviše znače, Chelsea je stvorio zvijezde.
- Ridjobrki
#775 Re: Liga prvaka
Hoćeš listu igrača koji su bili zvijezde u usponu pa propali u Chelsea?cyprus wrote:A hajmo iskreno: koliko igrača Chelsea su bili planetarne zvijezde prije nego što su stigli na Stamford Bridge? Shevchenko - propo, Ballack - nisam nikako zadovoljan njime, a od svih igrača koji najviše znače, Chelsea je stvorio zvijezde.
Pa može se napraviti čitava prvoklasna europska ekipa od rashodovanih igrača Chelsea koji su prethodno bili masno plaćeni i bili zvijezde ili obećavali da će to postati. Makelele bio zvijezda i cijenjen igrač sa nepoštenim tretmanom u Madridu prije dolaska, Duff bio zvijezda, Ballack bio zvijezda, Deco, Mutu, Drogba, Cole, Essien i da ne nabrajam dalje su svi bili formirani igrači sa rezultatima iza sebe kad su dovedeni u Chelsea. Problem je bio što su uvijek dovođeni igrači koji su bili najatraktivniji na tržištu pa ih Chelsea otima ispred drugih i zato plaćao masne sume. Essien je bio igrač za koga se znalo da treba u svakom klubu i kupio ga ko je mogao najviše dati. Dalje, Bridge, Parker, SWP, Mikel, Kalou, J. Cole i slični mladci koji su obećavali su zakaparisani za Plavce čim su novine počele o njima pisati. Zato je politika transfera Chelsea jedna od gorih u zadnjih par decenija ali ko ima masla... Može im se pa neka - dok god Abramovič može i jahte po kartama gubiti.
Evo jedna ekipa sastavljena od rashodovanih igrača Chelsea:
Cudicini - Bridge, Bulahrouz, Ben Haim, Johnson - Parker, Sidwell, Wright-Phillips, Duff, - Mutu, Shevchenko