E ne može, Chelsea je praktično jedina ozbiljna ekipa s kojom je Barca igrala ove sezone, zato spomenutoj nema prolaza dalje.
A što se tiče Reala, mislim da bi Demir Hotić sa svojim Željom večeras bolje postavio odbranu
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Chmoljo,ti si moj zli neprijatelj i ja moram podrzhati svog kolegu koji se,mora se priznati,hrabro bori protiv mnogobrojniheg neprijatelja.Chmoljo wrote: de bolan. nećemo sad o tome. cikcanga se nije ni rodio kad se ta tekma igrala. nije fer prema njemu![]()
![]()
burek_in_space wrote:Chmoljo,ti si moj zli neprijatelj i ja moram podrzhati svog kolegu koji se,mora se priznati,hrabro bori protiv mnogobrojniheg neprijatelja.Chmoljo wrote: de bolan. nećemo sad o tome. cikcanga se nije ni rodio kad se ta tekma igrala. nije fer prema njemu![]()
![]()
![]()
Koliko me odushevish na svim drugim temama svojim osjecajem za realno,toliko me razocharash kada je u pitanju Chelsea,da mi prosto dodje da se napijem od muke.cyprus wrote:I šta? Chelsea je trebo igrat vako ko Real večeras, da bi cjenjena forumska publika bila zadovoljna![]()
?
E ne može, Chelsea je praktično jedina ozbiljna ekipa s kojom je Barca igrala ove sezone, zato spomenutoj nema prolaza dalje.A to što se odbrambeni igrači drugih ekipa sami sklanjaju Messiju, nije problem Chelsea. JEDAN JE TERRY!
jah. ništa je to koliku sam ja žabu vidiocyprus wrote:I šta? Chelsea je trebo igrat vako ko Real večeras, da bi cjenjena forumska publika bila zadovoljna![]()
?
E ne može, Chelsea je praktično jedina ozbiljna ekipa s kojom je Barca igrala ove sezone, zato spomenutoj nema prolaza dalje.A to što se odbrambeni igrači drugih ekipa sami sklanjaju Messiju, nije problem Chelsea. JEDAN JE TERRY!
A što se tiče Reala, mislim da bi Demir Hotić sa svojim Željom večeras bolje postavio odbranu
Chmoljo wrote:burek_in_space wrote:Chmoljo,ti si moj zli neprijatelj i ja moram podrzhati svog kolegu koji se,mora se priznati,hrabro bori protiv mnogobrojniheg neprijatelja.Chmoljo wrote: de bolan. nećemo sad o tome. cikcanga se nije ni rodio kad se ta tekma igrala. nije fer prema njemu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
i Arsen Wenger bi se ogradio od njega
![]()
![]()
Chmoljo wrote: de bolan. nećemo sad o tome. cikcanga se nije ni rodio kad se ta tekma igrala. nije fer prema njemu![]()
![]()
Ništa, oduševiću te i ovdje, samo čekaj revanšburek_in_space wrote:Koliko me odushevish na svim drugim temama svojim osjecajem za realno,toliko me razocharash kada je u pitanju Chelsea,da mi prosto dodje da se napijem od muke.cyprus wrote:I šta? Chelsea je trebo igrat vako ko Real večeras, da bi cjenjena forumska publika bila zadovoljna![]()
?
![]()
cyprus wrote:
Ništa, oduševiću te i ovdje, samo čekaj revanš![]()
Titami glasaću za tebe u decembru na izboru za forumaša godineChmoljo wrote:jah. ništa je to koliku sam ja žabu vidiocyprus wrote:I šta? Chelsea je trebo igrat vako ko Real večeras, da bi cjenjena forumska publika bila zadovoljna![]()
?
hajde bolan. šta je bilo, bilo je. nema više čika Larssonacikcanga wrote:Chmoljo wrote: de bolan. nećemo sad o tome. cikcanga se nije ni rodio kad se ta tekma igrala. nije fer prema njemu![]()
![]()
Bolje se zahvalite onom gnomu od sudije koji se prije utakmice slikao u Barcinom dresu.
Moram priznati da sam te veceri sa suzom u oku docekao posljednji zvizduk,ali ponosan na ratnike.
cyprus wrote:Titami glasaću za tebe u decembru na izboru za forumaša godineChmoljo wrote:
jah. ništa je to koliku sam ja žabu vidio![]()
Zovi i mene, ne valja pit samburek_in_space wrote:cyprus wrote:
Ništa, oduševiću te i ovdje, samo čekaj revanš![]()
![]()
Ja bih ipak da se napijem.
Keep on dreaming.Chmoljo wrote:
hajde bolan. šta je bilo, bilo je. nema više čika Larssona![]()
koja bi samo to goliada bila Arsenal - Barcelona... Victor Valdes bi bio najozbiljniji kandidat za naboljeg strijelca lige prvaka
Nakon provjere godina na tvom profilu,smatraj da cesh imati poziv za cugu.cyprus wrote: Zovi i mene, ne valja pit sam![]()
haj ti lagano na skijanje niz tu planinčugu što ti je na avataru. kani se balunacikcanga wrote:Keep on dreaming.Chmoljo wrote:
hajde bolan. šta je bilo, bilo je. nema više čika Larssona![]()
koja bi samo to goliada bila Arsenal - Barcelona... Victor Valdes bi bio najozbiljniji kandidat za naboljeg strijelca lige prvaka
Sama pomisao da Barca moze u finale je u domenu SF-a.
Chmoljo dragi,unistavam te cinjenicama na koje ti nemas adekvatne odgovore.Chmoljo wrote: haj ti lagano na skijanje niz tu planinčugu što ti je na avataru. kani se baluna
a tvoja činjenica je da je Real u rangu sa Evertonom i A. Villom?cikcanga wrote:Chmoljo dragi,unistavam te cinjenicama na koje ti nemas adekvatne odgovore.Chmoljo wrote: haj ti lagano na skijanje niz tu planinčugu što ti je na avataru. kani se baluna![]()
Nadaleko je poznato da ne ulazim u neargumentovane rasprave,barem sa moje strane.
Haj fino postavi sastave Ville Reala pa ces i sam vidjeti da Villa ima bolju ekipu od Reala koji je sastavljen od propaliteta.Chmoljo wrote:a tvoja činjenica je da je Real u rangu sa Evertonom i A. Villom?cikcanga wrote:Chmoljo dragi,unistavam te cinjenicama na koje ti nemas adekvatne odgovore.Chmoljo wrote: haj ti lagano na skijanje niz tu planinčugu što ti je na avataru. kani se baluna![]()
Nadaleko je poznato da ne ulazim u neargumentovane rasprave,barem sa moje strane.![]()
jesi li ti pri sebi?![]()
hajd zdra'o sine. mrsko mi se raspravljati s tobom. nisi interesantan ko Zgembo i Pero
otprilikeBaltazar_khan wrote:Ovaj cikcanga priča nebuloze ko Fabio Capello
nije, nego u pokušavanje nalaženja barem zrnca suvislosti u postvoima cikcange.LSD wrote:Lagano se pretvori ova tema u pljuvanje po Realu
I onog jadnog komentatora ste prevukli na dark side.Baltazar_khan wrote:Ovaj cikcanga priča nebuloze ko Fabio Capello