Liga prvaka

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
cyprus

#1626 Re: Liga prvaka

Post by cyprus »

dzemmo wrote:Image
Grupa A
Juventus je siguran. Bayern i Bordo će se boriti za 2. mjesto, ali prednost dajem Bajernu bez obzira na trenutnu formu. Makabi će otkinuti nekome bitne bodove 100%.

Grupa B
Sklon sam biti toliko lud da prognoziram ispadanje Mančestera i prolaz Volfsburga i CSKA :D . Al vidjećemo. Bešiktaš bezze...

Grupa C
Real ne bi trebao imati problema, dok će Milan mislim imat dosta problema sa Marsejom. Cirih mislim da nije prijetnja.

Grupa D
Čelzi i Atletiko bez dileme. Porto nit smrdi nit miriše, a za APOEL se nadam da će bar ponovit rezultate Anortozisa od prošle godine.

Grupa E
Liverpulu, Fiorentini i Lionu dajem podjednake šanse, a za Debrecen vrijedi važno je učestvovat :-D . Od ove trojke mislim da se Lion možda neće dokopat osmine finala.

Grupa F
Barselona bi trebala proć, dok za Inter nisam baš siguran. Ne otpisujem Dinamo i Rubin.

Grupa G
Najslabija grupa. Mislim da je Štutgart možda najbliži prolazu dalje. Sevilja drugi favorit po meni, ali ni Rendžersi nisu bez šansi. Unirea jeste.

Grupa H
Ovaj Arsenal vazda sreće ima sa ovim izvlačenjima :x . Mislim da i AZ ima kapacitet za prolaz. Olimpiakos i Standard mogu biti zeznuti.
JThomas

#1627 Re: Liga prvaka

Post by JThomas »

A: juventus i bayern, bordeaux ipak mora još pure jesti. jedino ako gourcuff i chamakh baš ne polude, ali mislim da će teško s bayernom. maccabi će biti preopasan u izraelu, ne smije ih se potcijeniti, ali do prolaza ne mogu.

B: navijaću za džeku i misketa, ali ipak mislim da je CSKA mnogo jača i konkretnija ekipa. bešiktaš možda iz sjene, ali mislim ipak man utd i CSKA...

C: valjda milan i real madrid. marseille ima odličan sastav na papiru, ali igra najlošije kad najviše treba, i očekujem da će namučiti favorite, ali da neće proći.

D: chelsea sigurno, a između atletica i porta će biti guravo. atletico mnogo jači na papiru, ali tako je bilo i prošle godine, pa ih porto izbaci iz osmine finala. porto je institucija s nevjerovatnom konstantom u evropi unatoč tome što svake godine rasprodaju par najboljih igrača, i definitivno imaju bar podjednake šanse kao i atletico.

E: uz liverpool, mislim da se lyon vraća na velika vrata nakon za njihove standarde blijede prošle sezone. vrijeme je više bilo da se riješe izvjesnih isluženih igrača, imaju prejak podmlađeni sastav i mislim da su sigurno jači od fiorentine.

F: barca će razvaliti, a inter će proći onako na guzove...očekujem da izgube bar jedno gostovanje u istočnoj evropi ako ne i oba.

G: sevilla za dvije klase ispred ostalih. stuttgart će sa hlebom i pogrebnyakom najvjerovatnije biti drugi, mada me uopšte ne impresioniraju (kao ni nijedan drugi njemački tim, uostalom). ali ni rangers ni rumuni nisu bez šansi.

H: arsenal prvi, olympiakos po meni drugi, okupili su sastav koji je strašan na svim pozicijama (galetti, derbyshire, domi, dudu cearense, mellberg, maresca, ledesma, raul bravo, stoltidis, nikopolidis na golu...) a karaiskakis je jedno od najzajebanijih mjesta na svijetu za gostovati, i mislim da će to biti prevaga u odnosu na standard i AZ.
Facasplaca

#1628 Re: Liga prvaka

Post by Facasplaca »

Dzeko ima da zapali Old Trafford :mrgreen:
zecko_kupuz

#1629 Re: Liga prvaka

Post by zecko_kupuz »

Žrijeb je prva liga.
-Snahin amidžić protiv svog bivšeg.
-Sneijder i Huntelaar protiv svog bivšeg.
-Kaka protiv svog bivšeg.
-Morientes i Heinze protiv svog bivšeg.
-Chelseajevi Portugalci protiv svog bivšeg.
-Ibrahimović protiv svog bivšeg.
-Eto'o, Motta i Quaresma :P protiv svog bivšeg itd itd.

Prodigal sonS return. :shock: :lol:
Danss

#1630 Re: Liga prvaka

Post by Danss »

zecko_kupuz wrote:Žrijeb je prva liga.
-Snahin amidžić protiv svog bivšeg.
-Sneijder i Huntelaar protiv svog bivšeg.
-Kaka protiv svog bivšeg.
-Morientes i Heinze protiv svog bivšeg.
-Chelseajevi Portugalci protiv svog bivšeg.
-Ibrahimović protiv svog bivšeg.
-Eto'o, Motta i Quaresma :P protiv svog bivšeg itd itd.

Prodigal sonS return. :shock: :lol:
Jesi ih pofat'o... :D
Šibicar

#1631 Re: Liga prvaka

Post by Šibicar »

Fiorentina satrala Liverpool,čiji su igrači na terenu izgledali potpuno neizainteresovano,posebno u prvom poluvremenu.Prvi gol ofsajd,drugi sadaka,ali su zasluženo pobijedili.Moram konstatovati da gluplji,dosadniji,neprofesionalniji,lošiji,peglativniji,iritantniji... komentator nikad nije radio na tv-u od ovog papka što je večeras komentarisao,pa ono je za plakati,sviju mi. :-)
rado_vidjen

#1632 Re: Liga prvaka

Post by rado_vidjen »

Sto ba? Bas je vickast, energican, strucan :D

Ibrahim Grobina

Daj malim ekipama da vide LP, i onda se redom obrukaju. I sto je jos cudnije, recimo stadion u Ruumuniji zjapi poluprazan :? (a tako je bilo i lani kad je Steaua igrala s Realom, cini mi se)

Looserspool - sta reci :D zanimljvije je gledat kako trava raste nego jedna njihova utakmica

Realno, osim Steve i Torresa, tu su prosjecni igraci....sa ispodprosjecnim trenerom, dakako
cyprus

#1633 Re: Liga prvaka

Post by cyprus »

Šibicar wrote:Fiorentina satrala Liverpool,čiji su igrači na terenu izgledali potpuno neizainteresovano,posebno u prvom poluvremenu.Prvi gol ofsajd,drugi sadaka,ali su zasluženo pobijedili.Moram konstatovati da gluplji,dosadniji,neprofesionalniji,lošiji,peglativniji,iritantniji... komentator nikad nije radio na tv-u od ovog papka što je večeras komentarisao,pa ono je za plakati,sviju mi. :-)
Šta li je Kemo (jel no on bio) mislio pod ovom rečenicu u pregledu, ako sam ga dobro razumio: ...gosti (Štutgart) su pokazali da su alfa i omega u evropskom fudbalu...
_BaD_BoY

#1634 Re: Liga prvaka

Post by _BaD_BoY »

rado_vidjen wrote:Sto ba? Bas je vickast, energican, strucan :D

Ibrahim Grobina

Daj malim ekipama da vide LP, i onda se redom obrukaju. I sto je jos cudnije, recimo stadion u Ruumuniji zjapi poluprazan :? (a tako je bilo i lani kad je Steaua igrala s Realom, cini mi se)

Looserspool - sta reci :D zanimljvije je gledat kako trava raste nego jedna njihova utakmica

Realno, osim Steve i Torresa, tu su prosjecni igraci....sa ispodprosjecnim trenerom, dakako
ovim si dirnuo u osinjak.. :skoljka: sad ce te cikular satrat :D :D
cikular

#1635 Re: Liga prvaka

Post by cikular »

_BaD_BoY wrote:
rado_vidjen wrote:Sto ba? Bas je vickast, energican, strucan :D

Ibrahim Grobina

ovim si dirnuo u osinjak.. :skoljka: sad ce te cikular satrat :D :D
Sto bih ga satrao kad je covjek u pravu, samo se nadam da ce onaj Looserpool igrati x-a sa Chelskijem.
rado_vidjen

#1636 Re: Liga prvaka

Post by rado_vidjen »

Milan gubi od Ciriha...dno dna :D
Nihad_27

#1637 Re: Liga prvaka

Post by Nihad_27 »

Dzeko najbolji u ekipi Wolfsburga. Jedini da se bori i pokusava nesto. Ostali su jako losi pogotovo odbrana.
MU ipak klasa iznad ali dobro ce biti ako izdrze do kraja.
PriNc_ba

#1638 Re: Liga prvaka

Post by PriNc_ba »

ne znam jel do mene ili do nekog drugog faktora tj drugih faktora...
al ne sjecam se kad je na "teatru snova" bila tisha atmosfera :S navikao sam nekako vazda neka buka nesto a veceras shhhhhhhhhh :S

i jos nesto xD onaj komentator nas definitivno treba u penziju :S najlosije komentarisana tekma u zadnje vrijeme ako uzmemo u obzir sve prenose na svim televizijama ukljucujuci i kecere na obn-u :D
lik je katastrofalno bez imalo zelje u glasu komentarisao tekmu. cak mi je i dzeko nekako preobicno slavio gol :S pa ja bi travu jeo skakao urlao a on ko da je CZ Jeni zabio gol xD

al hajd nebitno :)
dimu

#1639 Re: Liga prvaka

Post by dimu »

gdje nestala tema kladionica ?

ja pogodio
man utd wolfsburg X/1
porto atletico X/1
cska besiktas 1/1
apoel chelsea 2/2
bordo macabi X/1
cyprus

#1640 Re: Liga prvaka

Post by cyprus »

dimu wrote:gdje nestala tema kladionica ?

ja pogodio
man utd wolfsburg X/1
porto atletico X/1
cska besiktas 1/1
apoel chelsea 2/2
bordo macabi X/1
:shock: zajebavaš?
dimu

#1641 Re: Liga prvaka

Post by dimu »

hehe da ali sitno nesto dobio jer sam pao na realu 1/1 i milanu X/1 :( sistem igrao
Locked