živjelo se i igralo i prije 15.10.2013.....jedan vaš plasman ne može sve preokrenuti.....Havatar wrote: Uspjesniji susjed igra baraz u kojem sigurno ispada za razliku od Bosne koja ide direktno u Brazil
hrvatska će ispast samo ako izvuče francusku
Moderators: Charuga, Tomahawk11
živjelo se i igralo i prije 15.10.2013.....jedan vaš plasman ne može sve preokrenuti.....Havatar wrote: Uspjesniji susjed igra baraz u kojem sigurno ispada za razliku od Bosne koja ide direktno u Brazil
LSD wrote:dva nervozna croatića vas vješto trolaju sa ofirnom pricom....dečkima ocito dosadno malo, a vi se primate šta god napišu
ovako preformuliši cinjenice:iceman2010 wrote:Ja cu vas samo podsjetiti da je Grcka u nasoj grupi imala samo jedan poraz i jedan remi. Pogodite protiv kogaU takvoj konstalaciji snaga jasno je da Hrvatska ne bi mogla na prvo mjesto da je bila u nasoj grupi. S obzirom da su izgubili dvije od skotske izgubili bi hladno i od grcke i grcka ne bi imala izgubljenog boda. Pitanje bi bilo i kako bi Hrvatska igrala protiv Slovacka s obzirom na trenutnu formu. Da ne zaboravimo da smo mi iz treceg sesira tukli one iz prvog i drugog. U svakom slucaju, ako hrvati dobiju francusku ili svedsku vjerovatno nece vidjeti brazil. Ako dobiju island ili rumuniju imaju realne sanse da se plasiraju.
Sent from my LT18i using Tapatalk 2
Tu je i glas mudrostiLSD wrote:dva nervozna croatića vas vješto trolaju sa ofirnom pricom....dečkima ocito dosadno malo, a vi se primate šta god napišu
LSD wrote:ovako preformuliši cinjenice:iceman2010 wrote:Ja cu vas samo podsjetiti da je Grcka u nasoj grupi imala samo jedan poraz i jedan remi. Pogodite protiv kogaU takvoj konstalaciji snaga jasno je da Hrvatska ne bi mogla na prvo mjesto da je bila u nasoj grupi. S obzirom da su izgubili dvije od skotske izgubili bi hladno i od grcke i grcka ne bi imala izgubljenog boda. Pitanje bi bilo i kako bi Hrvatska igrala protiv Slovacka s obzirom na trenutnu formu. Da ne zaboravimo da smo mi iz treceg sesira tukli one iz prvog i drugog. U svakom slucaju, ako hrvati dobiju francusku ili svedsku vjerovatno nece vidjeti brazil. Ako dobiju island ili rumuniju imaju realne sanse da se plasiraju.
U 10 utakmica G grupe, Grčka je primila svega 4 gola ukupno...od tih 4 ukupno primljenih, samo u jednoj tekmi je primila cak 3....pogodite od koga....i to im je bio jedini poraz u grupu
pogodite od koga
Zato ste tu vi...da nepozvano upadnete paraglajderski i sami o sebi pišete afirmativnodječak sa šibicama wrote:Tu je i glas mudrostiLSD wrote:dva nervozna croatića vas vješto trolaju sa ofirnom pricom....dečkima ocito dosadno malo, a vi se primate šta god napišu![]()
Dozvoljeno je sve, samo ne afirmativno pisati o susjedimakompleksi neki.
Iako je tema, gle cuda, o kvalifikacijama.
Lukaku i njegove godine hmmmmsmijesni_ste wrote:Najludji mi je argument da smo mi pobijedili Belgiju prije 4 godine....to što je Lukaku tada imao 16 godina ćemo prešutiti....a nisu im mnogo stariji ni ostali (sadašnji) udarni igrači bili....
Hrvatska će ispasti ako izvuče bilo koga osim Rumunije.insomnia99 wrote:živjelo se i igralo i prije 15.10.2013.....jedan vaš plasman ne može sve preokrenuti.....Havatar wrote: Uspjesniji susjed igra baraz u kojem sigurno ispada za razliku od Bosne koja ide direktno u Brazil
hrvatska će ispast samo ako izvuče francusku
dok je po toj logici jedina ozbiljna reprezentacija u vasoj grupi bila Belgija jer po rezultatima vidimo da su Hrvatska i Srbija bile presmijesne.insomnia99 wrote:LSD wrote:ovako preformuliši cinjenice:iceman2010 wrote:Ja cu vas samo podsjetiti da je Grcka u nasoj grupi imala samo jedan poraz i jedan remi. Pogodite protiv kogaU takvoj konstalaciji snaga jasno je da Hrvatska ne bi mogla na prvo mjesto da je bila u nasoj grupi. S obzirom da su izgubili dvije od skotske izgubili bi hladno i od grcke i grcka ne bi imala izgubljenog boda. Pitanje bi bilo i kako bi Hrvatska igrala protiv Slovacka s obzirom na trenutnu formu. Da ne zaboravimo da smo mi iz treceg sesira tukli one iz prvog i drugog. U svakom slucaju, ako hrvati dobiju francusku ili svedsku vjerovatno nece vidjeti brazil. Ako dobiju island ili rumuniju imaju realne sanse da se plasiraju.
U 10 utakmica G grupe, Grčka je primila svega 4 gola ukupno...od tih 4 ukupno primljenih, samo u jednoj tekmi je primila cak 3....pogodite od koga....i to im je bio jedini poraz u grupu
pogodite od koga
bosna i grčka su i bile jedine ozbiljne reprezenatcije u toj grupi
slovaci su kasno promjenili trenera i počeli igrati....
ma neće.....nema više štimcamistek wrote: Hrvatska će ispasti ako izvuče bilo koga osim Rumunije.
nešto si krivo skontaopopokatepetl_com wrote: dok je po toj logici jedina ozbiljna reprezentacija u vasoj grupi bila Belgija jer po rezultatima vidimo da su Hrvatska i Srbija bile presmijesne.
ali opet u barazuHavatar wrote:Da se pise afirmativno o ekipi koja se raspada i koju razbije ko stigne
da,misim da je u tome problemdječak sa šibicama wrote:Tako je, svako afirmativno pisanje o susjedima, kazniti banom.
Dozvoljeno je: pljuvati, ismijavati, nipodastavati, rugati se, sprdati se sa susjedima. Svaki argumentovani post proglasiti nacionalizmom, trolanjem, ako ide kontra dozvoljenog pisanja o susjedima.
Inace ponasanje normalnih zaljubljenika u nogomet. Ali opet, sevap je u neku ruku, docekali i takvi da se mogu nekome rugati, previse su godina skrgutali zubima i proklinjali "nasu nesretnu sudbinu".
Odjava.
dječak sa šibicama wrote:
Dozvoljeno je: pljuvati, ismijavati, nipodastavati, rugati se, sprdati se sa susjedima. Svaki argumentovani post proglasiti nacionalizmom, trolanjem, ako ide kontra dozvoljenog pisanja o susjedima.
Inace ponasanje normalnih zaljubljenika u nogomet. Ali opet, sevap je u neku ruku, docekali i takvi da se mogu nekome rugati, previse su godina skrgutali zubima i proklinjali "nasu nesretnu sudbinu".
Odjava.
Hvala!KvaziExpert wrote:U ponedjeljak 21.10.iceman2010 wrote:Nego kada je izvlacenje parova baraza? Nisam kuci (produzeni bajram kod zenine rodbine), koristim samo 3G pa mi mrsko guglati sa mobitela
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
a ne....o susjedima pojedinci pišu sa posebnim emocijamasaphir_ wrote:
Covjece jesil ti svjestan da ovdje nama puca ona stvar za kockastima. Zanimaju nas kao i Madagaskar, stoga..
Ok sve.Charuga wrote:Prekinite sa prepucavanjem na relaciji BiH-HR, da ne bi poslije kukali kako ste nepravedno iskljuceni!
Ne, vi trebate da ih stavite na ignore i prijavite a ostalo je do mene.arshavin wrote:Sad mi trebamo glumiti neku gospodu i biti fini prema nekim pojedincima koji su dosli ovdje da sire lokalni patriorizam prema svojoj Drzavi.