Kvalifikacije za SP 2014

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
insomnia99

#5351 Re: Kvalifikacije za SP 2014

Post by insomnia99 »

Havatar wrote: Uspjesniji susjed igra baraz u kojem sigurno ispada za razliku od Bosne koja ide direktno u Brazil
živjelo se i igralo i prije 15.10.2013.....jedan vaš plasman ne može sve preokrenuti.....
hrvatska će ispast samo ako izvuče francusku
Last edited by insomnia99 on 18/10/2013 19:02, edited 1 time in total.
saphir_

#5352 Re: Kvalifikacije za SP 2014

Post by saphir_ »

LSD wrote:dva nervozna croatića vas vješto trolaju sa ofirnom pricom....dečkima ocito dosadno malo, a vi se primate šta god napišu :-)

tesko im je bilo prezivjeti prolazak Bosne pa sad kad smo se svi ohladili, oni trolaju. Rebic, ovo bla bla, Radovanovic ono bla bla, Strinic bla bla.. Halo ba, jebe mi se za njih
LSD

#5353 Re: Kvalifikacije za SP 2014

Post by LSD »

iceman2010 wrote:Ja cu vas samo podsjetiti da je Grcka u nasoj grupi imala samo jedan poraz i jedan remi. Pogodite protiv koga :-D U takvoj konstalaciji snaga jasno je da Hrvatska ne bi mogla na prvo mjesto da je bila u nasoj grupi. S obzirom da su izgubili dvije od skotske izgubili bi hladno i od grcke i grcka ne bi imala izgubljenog boda. Pitanje bi bilo i kako bi Hrvatska igrala protiv Slovacka s obzirom na trenutnu formu. Da ne zaboravimo da smo mi iz treceg sesira tukli one iz prvog i drugog. U svakom slucaju, ako hrvati dobiju francusku ili svedsku vjerovatno nece vidjeti brazil. Ako dobiju island ili rumuniju imaju realne sanse da se plasiraju.

Sent from my LT18i using Tapatalk 2
ovako preformuliši cinjenice:

U 10 utakmica G grupe, Grčka je primila svega 4 gola ukupno !! cinjenica.....primili su najmanje golova u grupu - injenica br.2...od tih 4 ukupno primljenih, samo u jednoj tekmi je primila cak 3 - cinjenica br.3....pogodite od koga :mrgreen: ....i to im je bio jedini poraz u grupu :!: - cinjenica br.4.....a pogodite od koga su izgubili :D
Last edited by LSD on 18/10/2013 19:04, edited 1 time in total.
dječak sa šibicama

#5354 Re: Kvalifikacije za SP 2014

Post by dječak sa šibicama »

LSD wrote:dva nervozna croatića vas vješto trolaju sa ofirnom pricom....dečkima ocito dosadno malo, a vi se primate šta god napišu :-)
Tu je i glas mudrosti :D

Dozvoljeno je sve, samo ne afirmativno pisati o susjedima :lol: kompleksi neki.

Iako je tema, gle cuda, o kvalifikacijama.
insomnia99

#5355 Re: Kvalifikacije za SP 2014

Post by insomnia99 »

LSD wrote:
iceman2010 wrote:Ja cu vas samo podsjetiti da je Grcka u nasoj grupi imala samo jedan poraz i jedan remi. Pogodite protiv koga :-D U takvoj konstalaciji snaga jasno je da Hrvatska ne bi mogla na prvo mjesto da je bila u nasoj grupi. S obzirom da su izgubili dvije od skotske izgubili bi hladno i od grcke i grcka ne bi imala izgubljenog boda. Pitanje bi bilo i kako bi Hrvatska igrala protiv Slovacka s obzirom na trenutnu formu. Da ne zaboravimo da smo mi iz treceg sesira tukli one iz prvog i drugog. U svakom slucaju, ako hrvati dobiju francusku ili svedsku vjerovatno nece vidjeti brazil. Ako dobiju island ili rumuniju imaju realne sanse da se plasiraju.

U 10 utakmica G grupe, Grčka je primila svega 4 gola ukupno...od tih 4 ukupno primljenih, samo u jednoj tekmi je primila cak 3....pogodite od koga :mrgreen: ....i to im je bio jedini poraz u grupu :!: pogodite od koga :D

bosna i grčka su i bile jedine ozbiljne reprezenatcije u toj grupi
slovaci su kasno promjenili trenera i počeli igrati....
LSD

#5356 Re: Kvalifikacije za SP 2014

Post by LSD »

dječak sa šibicama wrote:
Tu je i glas mudrosti :D

Dozvoljeno je sve, samo ne afirmativno pisati o susjedima :lol: kompleksi neki.

Iako je tema, gle cuda, o kvalifikacijama.
Zato ste tu vi...da nepozvano upadnete paraglajderski i sami o sebi pišete afirmativno :lol: kad vec nema ko drugi :D
i to je dozvoljeno 8-)

trudiš se, aktivan si - ali svejedno loše trolaš....a dopušteno ti je i to.....cisto da vidiš forumsku demokratiju 8-)
iceman2010

#5357 Re: Kvalifikacije za SP 2014

Post by iceman2010 »

Nego kada je izvlacenje parova baraza? Nisam kuci (produzeni bajram kod zenine rodbine :-D ), koristim samo 3G pa mi mrsko guglati sa mobitela :-D

bingov buraz

#5358 Re: Kvalifikacije za SP 2014

Post by bingov buraz »

smijesni_ste wrote:Najludji mi je argument da smo mi pobijedili Belgiju prije 4 godine....to što je Lukaku tada imao 16 godina ćemo prešutiti :D ....a nisu im mnogo stariji ni ostali (sadašnji) udarni igrači bili.... :o
Lukaku i njegove godine hmmmm :D

Glupa rasprava, iste face se vrte kao i na evropskom u košarci.Što se mene tiče navijam za Hrvatsku i Island u barazu.
mistek

#5359 Re: Kvalifikacije za SP 2014

Post by mistek »

insomnia99 wrote:
Havatar wrote: Uspjesniji susjed igra baraz u kojem sigurno ispada za razliku od Bosne koja ide direktno u Brazil
živjelo se i igralo i prije 15.10.2013.....jedan vaš plasman ne može sve preokrenuti.....
hrvatska će ispast samo ako izvuče francusku
Hrvatska će ispasti ako izvuče bilo koga osim Rumunije.
dječak sa šibicama

#5360 Re: Kvalifikacije za SP 2014

Tako je, svako afirmativno pisanje o susjedima, kazniti banom.

Dozvoljeno je: pljuvati, ismijavati, nipodastavati, rugati se, sprdati se sa susjedima. Svaki argumentovani post proglasiti nacionalizmom, trolanjem, ako ide kontra dozvoljenog pisanja o susjedima.

Inace ponasanje normalnih zaljubljenika u nogomet. Ali opet, sevap je u neku ruku, docekali i takvi da se mogu nekome rugati, previse su godina skrgutali zubima i proklinjali "nasu nesretnu sudbinu".

Odjava.
Havatar

#5361 Re: Kvalifikacije za SP 2014

Post by Havatar »

Da se pise afirmativno o ekipi koja se raspada i koju razbije ko stigne :-)
popokatepetl_com

#5362 Re: Kvalifikacije za SP 2014

Post by popokatepetl_com »

insomnia99 wrote:
LSD wrote:

U 10 utakmica G grupe, Grčka je primila svega 4 gola ukupno...od tih 4 ukupno primljenih, samo u jednoj tekmi je primila cak 3....pogodite od koga :mrgreen: ....i to im je bio jedini poraz u grupu :!: pogodite od koga :D

bosna i grčka su i bile jedine ozbiljne reprezenatcije u toj grupi
slovaci su kasno promjenili trenera i počeli igrati....
dok je po toj logici jedina ozbiljna reprezentacija u vasoj grupi bila Belgija jer po rezultatima vidimo da su Hrvatska i Srbija bile presmijesne.

Jos se sjecam u toku kvalifikacija rasprave sa hrvatskim fanovima na ovom forumu (nisam siguran jesu li to ova dvojica) uglavnom ubjedjivali su me da su mnogo jaci od Belgijanaca i ismijavali moju tvrdnju da ce Belgija da ih porazi i da suvereno uzme prvo mjesto u grupi.
Last edited by popokatepetl_com on 18/10/2013 19:14, edited 1 time in total.
insomnia99

#5363 Re: Kvalifikacije za SP 2014

Post by insomnia99 »

mistek wrote: Hrvatska će ispasti ako izvuče bilo koga osim Rumunije.
ma neće.....nema više štimca ;-)
island i rumunjska se sigurno prolaze.....šveđani malo teže,ali ipak moguće.....
protiv francuza bi bilo zajebano...ne samo zbog njihove kvalitete.....

al pričekajmo taj ponedjeljak
popokatepetl_com wrote: dok je po toj logici jedina ozbiljna reprezentacija u vasoj grupi bila Belgija jer po rezultatima vidimo da su Hrvatska i Srbija bile presmijesne.
nešto si krivo skontao
insomnia99

#5364 Re: Kvalifikacije za SP 2014

Post by insomnia99 »

Havatar wrote:Da se pise afirmativno o ekipi koja se raspada i koju razbije ko stigne :-)
ali opet u barazu
insomnia99

#5365 Re: Kvalifikacije za SP 2014

Post by insomnia99 »

dječak sa šibicama wrote:Tako je, svako afirmativno pisanje o susjedima, kazniti banom.

Dozvoljeno je: pljuvati, ismijavati, nipodastavati, rugati se, sprdati se sa susjedima. Svaki argumentovani post proglasiti nacionalizmom, trolanjem, ako ide kontra dozvoljenog pisanja o susjedima.

Inace ponasanje normalnih zaljubljenika u nogomet. Ali opet, sevap je u neku ruku, docekali i takvi da se mogu nekome rugati, previse su godina skrgutali zubima i proklinjali "nasu nesretnu sudbinu".
Odjava.
da,misim da je u tome problem :( šteta
ali ipak volim bosnu zbog svojih prijatelja iz te zemlje.....pojedinci nisu bitni
LSD

#5366 Re: Kvalifikacije za SP 2014

Post by LSD »

uozbiljimo se i ispoštujmo ih....vidite da im je stalo da fino i afirmativno pišemo o njima :P , dok su došli ovdje da traže podršku....moramo pisati samo afirmativno o ekipi koju lupaju po ušima belgijanci i škoti, cijeg selektora smijeniše odmah nakon tekme :lol: sve je to cilju dobro-susjedskih odnosa 8-)
Last edited by LSD on 18/10/2013 19:19, edited 1 time in total.
saphir_

#5367 Re: Kvalifikacije za SP 2014

Post by saphir_ »

dječak sa šibicama wrote:

Odjava.

pa vidimo mi sta tebe kopka, plasman reprezentacije BiH u Brazil ( muda su se jela u utorak ) a tvoji kroasani moraju u baraz. Ti se ne mozes s tim pomiriti i onda dodjes s upadima o jacini susjeda..

I da, po svim parametrima dozvoljeno je pljuvati po susjedima isto kao sto je i dozvoljeno pljuvati i po grcima, rumunima, belgijancima, amerikancima itd..

Covjece jesil ti svjestan da ovdje nama puca ona stvar za kockastima. Zanimaju nas kao i Madagaskar, stoga.. :izet:
iceman2010

#5368 Re: Kvalifikacije za SP 2014

Post by iceman2010 »

KvaziExpert wrote:
iceman2010 wrote:Nego kada je izvlacenje parova baraza? Nisam kuci (produzeni bajram kod zenine rodbine :-D ), koristim samo 3G pa mi mrsko guglati sa mobitela :-D

U ponedjeljak 21.10.

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Hvala!

insomnia99

#5369 Re: Kvalifikacije za SP 2014

Post by insomnia99 »

saphir_ wrote:
Covjece jesil ti svjestan da ovdje nama puca ona stvar za kockastima. Zanimaju nas kao i Madagaskar, stoga.. :izet:
a ne....o susjedima pojedinci pišu sa posebnim emocijama :D osjeti se to i preko foruma....
ali to je u neku ruku razumljivo.....
dječak sa šibicama

#5370 Re: Kvalifikacije za SP 2014

EDIT: Sljedeci put kad krenes sa istom pricom ides na odmor!
Charuga
Globalni moderator

#5371 Re: Kvalifikacije za SP 2014

Post by Charuga »

Prekinite sa prepucavanjem na relaciji BiH-HR, da ne bi poslije kukali kako ste nepravedno iskljuceni!
Reglan

#5372 Re: Kvalifikacije za SP 2014

Post by Reglan »

Charuga wrote:Prekinite sa prepucavanjem na relaciji BiH-HR, da ne bi poslije kukali kako ste nepravedno iskljuceni!
Ok sve.

Ali ovo je bosanski forum i realno je ocekivati da nam puca neka stvar za svim ostalim.
Vecina korisnika je iz BIH i ocekivano je da se ide njima u korist.
Sad mi trebamo glumiti neku gospodu i biti fini prema nekim pojedincima koji su dosli ovdje da sire lokalni patriorizam prema svojoj Drzavi.

Odoh na index,siriti ideologiju Bosne, ono :skoljka:
Šibicar

#5373 Re: Kvalifikacije za SP 2014

Post by Šibicar »

Moje lično iskustvo sa ljudima iz Hrvatske je apsolutno pozitivno,tako da mi ni njihova reprezentacija nije mrska.
Charuga
Globalni moderator

#5374 Re: Kvalifikacije za SP 2014

Post by Charuga »

arshavin wrote:Sad mi trebamo glumiti neku gospodu i biti fini prema nekim pojedincima koji su dosli ovdje da sire lokalni patriorizam prema svojoj Drzavi.
Ne, vi trebate da ih stavite na ignore i prijavite a ostalo je do mene.
Mali_Vuk

#5375 Re: Kvalifikacije za SP 2014

Post by Mali_Vuk »

Sve 5, samo ne kontam što je obrisan moj post u kojem pozivam na malo razuma i da se prestane sa nacionalističkim prepucavanjima, dok su ista ta nacionalistička prepucavanja ostavljenja i nisu pobrisana :? :? :D Nevjerovatno. Ali eto hajde, nećemo cjepidlačiti. Bitno je da se prepirke ne nastavljaju.
Locked