Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
vezano za ovo izbijanje 100.000€ sarajevu ako zeljo osvoji kup. zna li se tacno koliko koji klub dobiva love za ucesce u prvom a koliko za ucesce u drugom pretkolu??
duminjo wrote:vezano za ovo izbijanje 100.000€ sarajevu ako zeljo osvoji kup. zna li se tacno koliko koji klub dobiva love za ucesce u prvom a koliko za ucesce u drugom pretkolu??
Čini mi se 100K odnosno 200K. A to izbijanje je relativno... moraš ranije početi pripreme, što ti utiče na ostatak polusezone. Protivnik je obično neatraktivan za neku zaradu od karata i TV prenosa a putovanje ti može pojesti svu zaradu.
Vi na svakom forumu palamudite o Kristiću, Spahi i po vama Televiziji koja gleda da vas bilo kako ošteti a da istovremeno uzdigne FK Sarajevo. Što ste ba zapeli za Kristića i Spahu? Gdje god uđeš o njima naglabate. I ona dva nazovikomentatora sa OBN-a za vrijeme igranja utakmice u LP spominju vaš klub pa ne davimo kao što vi davite o ovom maloprije spomenutom. Opustite se ba. Valja igrati večeras finale. Jeste da je to samo formalno i da se rezultat zna, ali šta fali.
Kad i ako nekad dodje do optuznica za fudbalske radnike, trenere, menadjere, sudije i ostale koji su ukljuceni na bilo koji nacin u nas fudbal, otvorit cemo temu i oplesti o tome. Do tada, nemoj ziv bio vise!
Kad navali mahala na kladionicu X padne na 1,55 ... na kraju se ne isplati ni igrati... sinoc bilo 2,20, ali sam pao na drugim stvarima, jbg ne moze se samo taj par odigrati... ali eto finale kupa je blokirano u samo pola kladionica, dakle napredujemo hvala komitetu
Last edited by KPNCTNJAH on 14/05/2013 16:50, edited 1 time in total.
KPNCTNJAH wrote:Dosao i objektivni pitar, sad su svi na broju.
Brate pokusavam biti objektivan i realan, i nisam za onu da komsiji crkne krava. Vise sam za onu da nam krave pasu zajedno, pa nek' se nekad i pobodu sta ces hajvanu. Tako je bilo od pamtivjeka i ko sam ja da remetim tekovine sto nam stariji i pametniji ostavise u amanet!?
KPNCTNJAH wrote:Kad navali mahala na kladionicu X padne na 1,55 ... na kraju se ne isplati ni igrati... sinoc bilo 2,20, ali sam pao na drugim stvarima, jbg ne moze se samo taj par odigrati... ali eto finale kupa je blokirano u samo pola kladionica, dakle napredujemo hvala komitetu
Vala i ti napreduješ,od jednog od najnormalnijih,do jednog od najvećih paćenika.