KUP BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Šibicar

#6226 Re: KUP BiH

Post by Šibicar »

north wrote:Ma ovo se može svirati samo Krupi i sličnim protivnicima, bez podcjenjivanja istih..Qrko moj bi u 92 su minuti ovako svirao protiv Zrinjskog ili Lištice...to pokazuje još jedan očaj i lakrdiju na našim tekmama, ali dobro, ne može se reći da ovoga nema nigdje...bila je isto lakrdija od penala za Dinamo u zadnjem derbiju u sudijskoj, ili čak u bundesligi za Bayern u 90 i nekoj protiv Augsburga gdje direktno gol iz penala odlučuje pobjednika, pa se sudija još kasnije izvinjavao :-) ....Nije ovdje ništa do komšija, ovo je čisti smetljarski pristup sudije kojem je bilo mrsko čekati penale, konta u sebi jebo Krupu, daj da okončamo ovu agoniju od utakmice pa da se šta pojede :D
:thumbup:

Zaštita velikih u odnosu na male je uvijek bila i biće nešto što se u fudbalu neće nikad iskorijeniti,a nije fer bez obzira što je moj klub u pitanju,jer i ovi momci su došli da odigraju najbolje što mogu i da pokušaju napraviti senzaciju,ko je kriv našim precjenjenim igračima što su mislili da će se igrači Krupe sklanjati na terenu i da će ih natrpati ležerno dvocifrenom razlikom....
PriNc_ba

#6227 Re: KUP BiH

Post by PriNc_ba »

joj sto ne pustise onog celavog u lozu :lol: najjaci su mi ovakvi likovi... da ih je i 5 uslo ne bi se nista desilo osim sto bi mozda fasovali.

dosta iznenadjenja :)

sad cekati izvlacenje :) bice zanimljivo :)
todd_smith

#6228 Re: KUP BiH

Post by todd_smith »

ma jok daleko od namjestanja i slicnih teorija zavjere, jednostavno nesposobnost
5korpus

#6229 Re: KUP BiH

Post by 5korpus »

Najbolje je to sto je vise jufkama vokri nego cijeloj Krupi,Vrbasu i Zamojpovuci 8)
Šibicar

#6230 Re: KUP BiH

Post by Šibicar »

Velkoski wrote:Pa eto dobit će suspenziju i zdra'o.

Da je htio 'namjestiti' penal, vjeruj da je imao boljih situacija mnogo prije 94. minute. Druga stvar je što je ovaj iz Krupe baš AMATERSKI odigrao na ovu loptu.
Ma moguće je da nije namjerno,ne može se to sa 100% sigurnošću nikad reći,ali nekako sam mišljenja da nije htio da se dovede u situaciju da bi tamo nekakva Krupa ko zna odakle mogla izbaciti Želju.Pošto nisam bio na utakmici a ovi što jesu pišu da je igra bila katastrofa,a iz ovog našeg videa se takodjer može zaključiti kako smo igrali,može se donijeti samo jedan zaključak,a to je da nam je sudija,namjerno ili ne,poklonio pobjedu.
LSD

#6231 Re: KUP BiH

Post by LSD »

5korpus wrote:Najbolje je to sto je vise jufkama vokri nego cijeloj Krupi,Vrbasu i Zamojpovuci 8)

nemoj tako, nasekirali su se za Krupu :-) 5 stranica ispisaše, rone suze za penalom :izet:
todd_smith

#6232 Re: KUP BiH

Post by todd_smith »

LSD wrote:
5korpus wrote:Najbolje je to sto je vise jufkama vokri nego cijeloj Krupi,Vrbasu i Zamojpovuci 8)

nemoj tako, nasekirali su se za Krupu :-) 5 stranica ispisaše, rone suze za penalom :izet:
haman ko vi kad ste plakali za slaviju :(
Capajebo

#6233 Re: KUP BiH

Post by Capajebo »

Nadam se komsinicama u iducem kolu. Da odigramo 3 utakmice u nizu? :D
LSD

#6234 Re: KUP BiH

Post by LSD »

Mah mi ispadamo svakako naredno kolo, ko god da dođe....nije ovaj Kup za nas ove godine...nema tu kuveta

ovo je danas bila nadrealna komedija od utakmice...jug je posebno bio insiprativan :-) :izet: Stokić je Ronaldo :lol: :lol:
Reglan

#6235 Re: KUP BiH

Post by Reglan »

O cemu LSD prica. Pa vise ste se ovako obrukali nego da ste ispali od Krupe. Sopstveni navijaci vas ismijavaju, pojedinacno prozivaju igrace, psuju treneru majku, prozivaju bivseg trenera i zovu igrace protivnicke ekipe da im skandiraju. Ne znam, al meni je ovo bolje od ikakvog ispadanja. Mozes misliti kad jug pozove nase igrace na derbiju i pocne sa skandiranjem vi ste Barcelona ooooo 8-)
LSD

#6236 Re: KUP BiH

Post by LSD »

Reglan wrote:O cemu LSD prica. Pa vise ste se ovako obrukali nego da ste ispali od Krupe. Sopstveni navijaci vas ismijavaju, pojedinacno prozivaju igrace, psuju treneru majku, prozivaju bivseg trenera i zovu igrace protivnicke ekipe da im skandiraju. Ne znam, al meni je ovo bolje od ikakvog ispadanja. Mozes misliti kad jug pozove nase igrace na derbiju i pocne sa skandiranjem vi ste Barcelona ooooo 8-)
da malo citaj i ukljuci taj mozak, pa onda nešto smisleno napiši
jeza u ledja

#6237 Re: KUP BiH

Post by jeza u ledja »

Reglan wrote:O cemu LSD prica. Pa vise ste se ovako obrukali nego da ste ispali od Krupe. Sopstveni navijaci vas ismijavaju, pojedinacno prozivaju igrace, psuju treneru majku, prozivaju bivseg trenera i zovu igrace protivnicke ekipe da im skandiraju. Ne znam, al meni je ovo bolje od ikakvog ispadanja. Mozes misliti kad jug pozove nase igrace na derbiju i pocne sa skandiranjem vi ste Barcelona ooooo 8-)
i to sto kaes. :D
todd_smith

#6238 Re: KUP BiH

Post by todd_smith »

Capajebo wrote:Nadam se komsinicama u iducem kolu. Da odigramo 3 utakmice u nizu? :D
neka bude k`o 2013. godine i ja zadovoljan :mrgreen:
Baltazar_khan

#6239 Re: KUP BiH

Post by Baltazar_khan »

Code: Select all

http://www.bazabezporaza.com/2015/09/23/manijaci-skandirali-igracima-krupe-ovo-je-smijesno/
jel aletić vodi ovu stranicu :oops:
Maharadza

#6240 Re: KUP BiH

Post by Maharadza »

Capajebo wrote:Nadam se komsinicama u iducem kolu. Da odigramo 3 utakmice u nizu? :D
+1 pa da nakon tekme proklinju današnji dan i prolazak dalje! 8-)
nKrkan

#6241 Re: KUP BiH

Post by nKrkan »

Kad bi nama protiv njih dosudili onakav penal zapucalo bi.
mosa rajvosa

#6242 Re: KUP BiH

Post by mosa rajvosa »

Ivicinim stopama....ukradi,prevari,namjesti i slicno.Nekad simpatican kondukterski klub sad Ajfelova i Gibraltarova prcija.
Sarajevo rutinski bez pola ekipe i sa uzasnim sudjenjem al smo jaci i od toga.
Horde Zla Horde Zla su poludile slavice se dupla kruna ove godine
5korpus

#6243 Re: KUP BiH

Post by 5korpus »

Svaka cast ako ste poludile :D
refffko

#6244 Re: KUP BiH

Post by refffko »

Jos se Gredic nije oglasio da ukaze na sudijsku prevaru i na to da su dva zadnja kupa namjestena?

Joj koja skupina amatera i neznalica vodi nam komsonici. Uzivamo. :)
avetinja

#6245 Re: KUP BiH

Post by avetinja »

Čemu ovoliko pisanje o Želji? Klub vam pobijedio najozbiljnijeg konkurenta za titulu i Kup, a vi opleli po Želji. Manijaci su osudili odluku sudije i mislim da to mnogo govori.
LSD

#6246 Re: KUP BiH

Post by LSD »

avetinja wrote:Čemu ovoliko pisanje o Želji? Klub vam pobijedio najozbiljnijeg konkurenta za titulu i Kup, a vi opleli po Želji. Manijaci su osudili odluku sudije i mislim da to mnogo govori.
možda zato što ih kompleksi niže vrijednosti opasno peru....tako je to kad navijaš za neuspješniji klub, sa manje trofeja i uspjeha

mi nikad gori, ismijavamo svoje igraci - ali oni i dalje smaraju sami sebe sa nama :nargila:
ipak, treba istaci da nam to imponuje :kravata:
Logovan

#6247 Re: KUP BiH

Post by Logovan »

avetinja wrote:Čemu ovoliko pisanje o Želji? Klub vam pobijedio najozbiljnijeg konkurenta za titulu i Kup, a vi opleli po Želji. Manijaci su osudili odluku sudije i mislim da to mnogo govori.
Što vi pišete o nama? Mislim ne pišete sad, nemate razloga (pojedinci su čak i sjebani što smo prošli :D ), ali i sam znaš da znate razvezati o nama.
LSD

#6248 Re: KUP BiH

Post by LSD »

leškarenje wrote:Joj @LSD godinama iste postove samara,mozes opaliti i copy-paste da se ne patis :jbt:
procitaj par knjiga, obrazuj se, vazda ista prica :-) :izet:
nKrkan

#6249 Re: KUP BiH

Post by nKrkan »

Jel se to štrumfovi vode frazom napad je najbolja odbrana ? :lol:
avetinja

#6250 Re: KUP BiH

Post by avetinja »

LSD wrote:
možda zato što ih kompleksi niže vrijednosti opasno peru....tako je to kad navijaš za neuspješniji klub, sa manje trofeja i uspjeha

mi nikad gori, ismijavamo svoje igraci - ali oni i dalje smaraju sami sebe sa nama :nargila:
ipak, treba istaci da nam to imponuje :kravata:
Kad mi komentarišemo njihov klub onda smo kompleksaši, a kada oni komentarišu naš klub onda su ili znatiželjni ili ljudi koji prate fudbal.

Da mi slavimo ovu pobjedu, pa hajde, imali bi pravo da nas smaraju. Ali nakon što osudimo odluku sudije, i na tribini i na forumu, oni opet ne prestaju, a klub im je napravio veliki uspjeh, to moram priznat.
Post Reply