Sreca pa nije dalje od Duljevica islo ko zna kako bi zavrsilo
Idemo dalje, mozemo samo slabije konkurente od ovih da dobijamo vala pa da ga jebes
Moderators: Charuga, Tomahawk11
jbga nije bas izvlacenje iz krize pozitivnim rezultatima kao vi, ali devera seRas Al Ghul wrote:PRAVDA ZA HURTIĆA, ćovjek preporodio jufkice i nogu mu daju, još Bajram sutra
To bas i nije tacno, Hurtic ce biti u strucnom stabu Jesica.Ras Al Ghul wrote:PRAVDA ZA HURTIĆA, ćovjek preporodio jufkice i nogu mu daju, još Bajram sutra
Koji si ti miš, mi smo najveći favoriti, dakle Željezničar je najveći favorit!Charuga wrote:Ispali Olimpic i Zrinjski, tako da su ostali Sarajevo i Široki kao glavni konkurenti za osvajanje kupa.
Ali neće biti glavni šef stručnog štaba, pravda za Hurtu brata napaćenog!Tomahawk11 wrote:To bas i nije tacno, Hurtic ce biti u strucnom stabu Jesica.Ras Al Ghul wrote:PRAVDA ZA HURTIĆA, ćovjek preporodio jufkice i nogu mu daju, još Bajram sutra
hzsa22 wrote:Hurta je ovim miniciklusom definitivno pokazao da ima slifa. Vjerujem da ce nakon Jesiceve epizode od 1-2 godine upravo on zasjesti na klupu.
Lako se tebi cerekati kad smo se mi potrosili danas a vi rutinerski i na iskustvoRas Al Ghul wrote:hzsa22 wrote:Hurta je ovim miniciklusom definitivno pokazao da ima slifa. Vjerujem da ce nakon Jesiceve epizode od 1-2 godine upravo on zasjesti na klupu.![]()
3/3 Čapljić :kafa:KPNCTNJAH wrote:Ono se brine za nas, pored one tuge od danas...
http://scsport.ba/vijesti/zasto-ne-radi ... vici/99057
Gdje je onaj sto postavlja pitanja... zamazu vam oci najmodernijim korner zastavicama, pa o ovom ne pricate...
Pozdravili te Krste, Puzigaća, Benko i ostatak ekipe.insaneinthebrain wrote:jeste sretni, odmah na pocetku ispadatePitarrr82 wrote:Prolazimo bez problema...
Mozda Vlada nije kakav trener ali je filozof. Posmatra stvari dubinski.Nadzorna_ploca wrote:Zamalo zeljeznicari opet da promjene trenera.
To je strateg, kritikuje svoje ekipu, da ih nabrije za buduća pokoljenjabjelave wrote:Trener Željezničara tvrdi
Čapljić: Najteže su unaprijed dobijene utakmice
- See more at: http://www.avaz.ba/clanak/196839/caplji ... 6HIxp.dpuf
![]()
![]()
![]()
![]()
Moguće da smo danas onda zavaravali protivnike.Ras Al Ghul wrote:Koji si ti miš, mi smo najveći favoriti, dakle Željezničar je najveći favorit!Charuga wrote:Ispali Olimpic i Zrinjski, tako da su ostali Sarajevo i Široki kao glavni konkurenti za osvajanje kupa.
Jesi zajebanKPNCTNJAH wrote:Samo nastavite s dominacijom, opravdavate ulogu favorita na oba fronta![]()
Nadam se da cemo vas izvuci... da vas razvalimo 1:1 na Grbavici i onda laganih 0:0 u uzvratnoj... moze i neki ponisten gol za vas u zadnjim minutama, kao prosli put![]()
Dobre ce im pressice biti.bjelave wrote:Mozda Vlada nije kakav trener ali je filozof. Posmatra stvari dubinski.Nadzorna_ploca wrote:Zamalo zeljeznicari opet da promjene trenera.
Lepršava igra da zavaramo protivnike, nismo namjerno htjeli šutati na gol jer mi ne brojimo statistiku kao pojedini (jufkice)Charuga wrote:Moguće da smo danas onda zavaravali protivnike.Ras Al Ghul wrote:Koji si ti miš, mi smo najveći favoriti, dakle Željezničar je najveći favorit!Charuga wrote:Ispali Olimpic i Zrinjski, tako da su ostali Sarajevo i Široki kao glavni konkurenti za osvajanje kupa.
Bježi nemoj me zajebavati, mi ne možemo protiv Krupe opucati na gol kako treba.