O kakvom se ovdje nepostivanju radi? Cijem? sudija i plavih, ili crnih?stari_rastafari wrote:Mislim da ovo zasluzuje daleko vise paznje nego bilo sta drugo. Ovakvi timovi se ne bi trebali ni takmiciti u ovakvom takmicenju ako nisu sposobni postovati himnu i zastavu drzave takmicenja... Fuj...
KUP BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- phillie
#6026 Re: KUP BiH
- stari_rastafari
#6027 Re: KUP BiH
Likovi su se okrenuli ledjima zastavi:
nepostivanje-bosne-i-hercegovine-postalo-je-normalno-okrenimo-leda-zastavi-domovine
nepostivanje-bosne-i-hercegovine-postalo-je-normalno-okrenimo-leda-zastavi-domovine
- phillie
#6028 Re: KUP BiH
Gluposti. Zasto organizator nije iznio zastavu ispred zapadne tribine? Tako ispada da prilikom intoniranja himne kada igra reprezentacija, da nijedan nas Zmaj ne postuje zastavu? Isto tako na Bilinom (posto su jarboli sa zastavama na sjevernoj tribini, a nijedan se ne okrene). Da se nisu Olimpikovi igraci okrenuli prema istoku, ovo ne bi bilo ni komentarisano. Uostalom zna se procedura izlaska igraca i sudija i gdje se stoji...samo kod nas je to razlog za polemisanje...
- kakotakonikako
#6029 Re: KUP BiH
nijaz gracic najveci sportski radnik u bih, sve postize svojim radom i svojim parama, hvalospjeke dobija tamo gdje treba. a ako treba zbog pojedinaca evo i ovdje: najvece moguce hvalospjevke za gospodina nijaza gracica. ljudinu.Samprotivsviju wrote:Ocekivao sam vece hvalospjevke za Nijaza iskrenokakotakonikako wrote:cestitke olimpicu na osvojenom kupu. nijaz je dokazao da je najveci trenutno sportski radnik i veliki vjernik. nekima je krivo zbog kupa ali to je njihov problem. olimpic - jedan klub - jedna opstina. baka sliskovic najveci flop pl bih 2014/2015.
- U_kost
#6030 Re: KUP BiH
Drago mi je zbog Olimpica, ustvari nije mi drago zbog pobjede Olimpica koliko mi je ustvari drago što je Lištica popušila.
A što se NG-a tiče, obična ljudska fekalija. Posvetio je dobar dio svog mizernog neljudskog života da uništi sve što ima veze sa FK Sarajevom, pljujući po svemu pozitivnom što se u proteklom periodu napravilo.
Biti navijač Sarajeva i glorificirati NG-a, ravno je teškom obliku šizofrenije!
A što se NG-a tiče, obična ljudska fekalija. Posvetio je dobar dio svog mizernog neljudskog života da uništi sve što ima veze sa FK Sarajevom, pljujući po svemu pozitivnom što se u proteklom periodu napravilo.
-
palermo
#6031 Re: KUP BiH
phillie wrote:Gluposti. Zasto organizator nije iznio zastavu ispred zapadne tribine? Tako ispada da prilikom intoniranja himne kada igra reprezentacija, da nijedan nas Zmaj ne postuje zastavu? Isto tako na Bilinom (posto su jarboli sa zastavama na sjevernoj tribini, a nijedan se ne okrene). Da se nisu Olimpikovi igraci okrenuli prema istoku, ovo ne bi bilo ni komentarisano. Uostalom zna se procedura izlaska igraca i sudija i gdje se stoji...samo kod nas je to razlog za polemisanje...
- stari_rastafari
#6032 Re: KUP BiH
Onda je to neka novinarska senzacija... al onda, iz kojeg se razloga okrecu na drugu stranu od drugog tima? isto navodno odradili omladinci... whats da point Jo?palermo wrote:phillie wrote:Gluposti. Zasto organizator nije iznio zastavu ispred zapadne tribine? Tako ispada da prilikom intoniranja himne kada igra reprezentacija, da nijedan nas Zmaj ne postuje zastavu? Isto tako na Bilinom (posto su jarboli sa zastavama na sjevernoj tribini, a nijedan se ne okrene). Da se nisu Olimpikovi igraci okrenuli prema istoku, ovo ne bi bilo ni komentarisano. Uostalom zna se procedura izlaska igraca i sudija i gdje se stoji...samo kod nas je to razlog za polemisanje...ja dva put pregledao snimak sve tražeći šta se desilo.......gluposti zaista
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#6033 Re: KUP BiH
Penal je bio 100%. Igrac Olimpica ima potpunu kontrolu nad loptom,ovaj ga rusi. Plus najmanje zuti karton,mozda i crveni,ali hajde bio je mislim jedan igrac Sirokog u liniji. Ognjen je bezmud sudija,vidjelo se i na derbiju i sad u kupu,a kao vazi za naseg najboljeg.todd_smith wrote:Meni je ono penal bio i na usporenom ali eto rekose mi da sam ludultima_palabra wrote: Ma kakav Baka, nije on nikad bio za trenera niti će biti. Musu su bezveze smijenili nakon par utakmica gdje su igrali solidno, ali fulali golove sa pet metara.
Nego kakvo je mišljenje forumskog puka o situaciji iz 30 i neke minute? Uživo je djelovalo kao penal i crveni.
- ultima_palabra
#6034 Re: KUP BiH
Namjeran faul u gol šansi (ovaj se pripremao da šuta sa 10 metara) je crveni.
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#6035 Re: KUP BiH
Da,ali ovo je BiH. Mogao je cista obraza svirati penal,dati zuti. Niko mu rijeci ne bi rekao,a ne bi usrao i utakmicu.ultima_palabra wrote:Namjeran faul u gol šansi (ovaj se pripremao da šuta sa 10 metara) je crveni.
Kasnije daje crveni Olimpicu,psuje mu Lede,mali Pandza sve na kamaru,pas s maslom ne bi pojeo,ne smije da reaguje. Gnjida bez muda. Kako se sve odigravalo imao sam osjecaj da cijeli savez hoce da naguzi Olimpic,ali bas cijeli. Ali hvala Bogu ima pravde i inata i muda u igracima Olimpica.
-
todd_smith
#6036 Re: KUP BiH
Ultima je upravu. Penal i crveni. Ne znam sto nije svirao. Lik je izveo nekako potez da je izgledalo kao da je eto onako od citavog terena slucajno nasao tu i slucajno se bacio na noge protivnickog igraca koji je bio sam ispred golmana na 8 metara ali hajd. I u prvoj utakmici je bilo diskutabilnih odluka, ali uzeli su na kraju.mali_milojica wrote:Da,ali ovo je BiH. Mogao je cista obraza svirati penal,dati zuti. Niko mu rijeci ne bi rekao,a ne bi usrao i utakmicu.ultima_palabra wrote:Namjeran faul u gol šansi (ovaj se pripremao da šuta sa 10 metara) je crveni.
Kasnije daje crveni Olimpicu,psuje mu Lede,mali Pandza sve na kamaru,pas s maslom ne bi pojeo,ne smije da reaguje. Gnjida bez muda. Kako se sve odigravalo imao sam osjecaj da cijeli savez hoce da naguzi Olimpic,ali bas cijeli. Ali hvala Bogu ima pravde i inata i muda u igracima Olimpica.
- phillie
#6037 Re: KUP BiH
Normalno da je to njihova "senzacija"...da su svi poredani bili kako treba a Olimipcovi stavili ruku na srce dok svira himna, novinarcici bi napisali "pogledajte kako igraci i sudije ne postuju himnu drzave"stari_rastafari wrote:Onda je to neka novinarska senzacija... al onda, iz kojeg se razloga okrecu na drugu stranu od drugog tima? isto navodno odradili omladinci... whats da point Jo?palermo wrote:phillie wrote:Gluposti. Zasto organizator nije iznio zastavu ispred zapadne tribine? Tako ispada da prilikom intoniranja himne kada igra reprezentacija, da nijedan nas Zmaj ne postuje zastavu? Isto tako na Bilinom (posto su jarboli sa zastavama na sjevernoj tribini, a nijedan se ne okrene). Da se nisu Olimpikovi igraci okrenuli prema istoku, ovo ne bi bilo ni komentarisano. Uostalom zna se procedura izlaska igraca i sudija i gdje se stoji...samo kod nas je to razlog za polemisanje...ja dva put pregledao snimak sve tražeći šta se desilo.......gluposti zaista
Organizator je trebao zaduziti 4 djecaka sa zastavom da stoje ispred njih, i nikakav "problem" i "sokantna vijest" ne bi bio....a mozda bi nasi novinari nasli da se neko pocesao po glavi dok je intermezzo svirao
-
aldinjo
#6038 Re: KUP BiH
U_kost wrote:Drago mi je zbog Olimpica, ustvari nije mi drago zbog pobjede Olimpica koliko mi je ustvari drago što je Lištica popušila.![]()
-
aldinjo
#6039 Re: KUP BiH
kakotakonikako wrote:nijaz gracic najveci sportski radnik u bih, sve postize svojim radom i svojim parama, hvalospjeke dobija tamo gdje treba. a ako treba zbog pojedinaca evo i ovdje: najvece moguce hvalospjevke za gospodina nijaza gracica. ljudinu.Samprotivsviju wrote:Ocekivao sam vece hvalospjevke za Nijaza iskrenokakotakonikako wrote:cestitke olimpicu na osvojenom kupu. nijaz je dokazao da je najveci trenutno sportski radnik i veliki vjernik. nekima je krivo zbog kupa ali to je njihov problem. olimpic - jedan klub - jedna opstina. baka sliskovic najveci flop pl bih 2014/2015.
- jeza u ledja
#6040 Re: KUP BiH
Ne znam sta da kazem u vezi Gracica. On je prvi "privatnik" koji je uspio napraviti velike stvari sa jednim vjestackim klubom. Doveo ih iz druge, trece lige, koje vec, i evo nakon par godina gdje im je Evropa za malo izbjegla i prodatih utakmica, napokon uspio plasirati se. Covjek je trazio nacina da unovci svoja ulaganja i preko Sarajeva i nebuloznih prijedloga, sto mu nikad necu oprostiti, ali u neku ruku i razumijem. Drago mi je ipak da je neko haj nazovi radom i ulaganjem uspio iz nicega stvoriti nesto. Drugi klub u Sarajevu koji nesto napokon radi, a ne da prezivljava na zastarjelim metodama kamcenja para.
U zadnje dvije sezone, abd
, po trofejima ide Sarajevo, pa Olimpic, pa tek onda ostali, Zeljeznicar, Slavija, SASK, Famos itd. 
U zadnje dvije sezone, abd
- Mea_parvitas
#6041 Re: KUP BiH
Zamisli koji ce haos na ovim temama biti za 20,30 godina kad se budu raspravljali manijaci, pitari i vucovi. 
- U_kost
#6042 Re: KUP BiH
http://www.youtube.com/watch?v=APyz_dgxZes&t=723
Ako kome nije mrsko, neka se podsjeti kompletnog sadržaja materijala.
Kako je razmišljao tada, razmišlja i danas.
-
aldinjo
#6043 Re: KUP BiH
U_kost wrote:http://www.youtube.com/watch?v=APyz_dgxZes&t=723
- Dino777
#6045 Re: KUP BiH
Danas je trebalo biti izvlacenje za prvo koloLim Meng Kwong wrote:Kad ce parovi za kup?
- Logovan
#6046 Re: KUP BiH
Izvlačenje je tek početkom septembra.Dino777 wrote:Danas je trebalo biti izvlacenje za prvo koloLim Meng Kwong wrote:Kad ce parovi za kup?
- Lim Meng Kwong
#6047 Re: KUP BiH
Znaci da je odgodjeno do tada.
- Logovan
#6050 Re: KUP BiH
Sutra izvlačenje u 12 sati.
Utakmice se igraju sljedeće sedmice u utorak i u srijedu.
Utakmice se igraju sljedeće sedmice u utorak i u srijedu.