KUP BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#6001 Re: KUP BiH
Svaka cast Olimpicu. Sa igracem manje i minusom od 0-1 uspjeli su na kraju osvojiti 
- Logovan
#6002 Re: KUP BiH
Vjerovatno će neigranje Europe na njih ostaviti traga, jer nije baš svejedno kada ne dobiješ od Uefe pare za pretkola koja si odigrao. Još ako im se na kraju ove sezone oprosti Wagner ili im se recimo povrijedi na duži period, nastat će prava panika.megaman4 wrote:Ne vjerujem ni ja ništa Lištici ali su definitivno počeli padati. Vidjet ćeš koliki će potresi biti pošto neće igrati Evropu, jer oni žive od Evrope, a ne izlazak u istu za njih je ravno katastrofi. Počelo je. Ovo im je osveta od BOGA za nepravu koju su činili i čine prema Veležu. Ne samo Lištica, nego i Međugorski epruvetaši. Nikada se ne smije dozvoliti da Hercegovinu predstavlja Lištica i S.vinjski. Jedino VELEŽ može i mora predstavljati Hercegovinu, jer je Velež državotvorni element, a i veliki stradalnik njihove ratne politike. Oteto prokleto. Mora se sve učiniti da se ova dva kvazi kluba svedu na marginu slično kao što je Brotnjo ili Posušje. To mora biti strategija..Logovan wrote:Ne vjerujem govnima iz lištice, pa makar već bili izvučeni parovi za LP/EL.
Tačno je i ovo što todd kaže. Velike pare dobijaju od kladionica, naš narod je previše ovisan o klađenju. Jedino rješenje je da se ukine veliki broj kladionica, pa bi bilo daleko manje uplata, odnosno fašisti bi dobijali manje para.
-
bjelave
#6003 Re: KUP BiH
megaman4 wrote:Ne vjerujem ni ja ništa Lištici ali su definitivno počeli padati. Vidjet ćeš koliki će potresi biti pošto neće igrati Evropu, jer oni žive od Evrope, a ne izlazak u istu za njih je ravno katastrofi. Počelo je. Ovo im je osveta od BOGA za nepravu koju su činili i čine prema Veležu. Ne samo Lištica, nego i Međugorski epruvetaši. Nikada se ne smije dozvoliti da Hercegovinu predstavlja Lištica i S.vinjski. Jedino VELEŽ može i mora predstavljati Hercegovinu, jer je Velež državotvorni element, a i veliki stradalnik njihove ratne politike. Oteto prokleto. Mora se sve učiniti da se ova dva kvazi kluba svedu na marginu slično kao što je Brotnjo ili Posušje. To mora biti strategija..Logovan wrote:Ne vjerujem govnima iz lištice, pa makar već bili izvučeni parovi za LP/EL.
-
Alkos
#6004 Re: KUP BiH
Norman wrote:Pa kad se pričalo da Sarajevo može sastaviti 2 ekipe i da će se slaviti dupla kruna na Koševu, mnogi nisu ispravno razumjeli šta se htjelo reći.omega369 wrote:sta je ovo, 2 trofeja ove godine na kosevu![]()
- omega369
#6005 Re: KUP BiH
Slazem se. Medjutim, mislim da je za te "aktivnosti" sad kasno, pogotovo nakon vase utakmice sa zeljeznicarom. Sumnjam da ćete od FK Sarajevo vise dobiti ikakvu podrsku. Svaka cast Velezu kao klubu i njegovim navijacima ali dok je ova vas uprava tu, mislim da od te "ljubavi" nece biti nista. moje misljenjemegaman4 wrote:Ne vjerujem ni ja ništa Lištici ali su definitivno počeli padati. Vidjet ćeš koliki će potresi biti pošto neće igrati Evropu, jer oni žive od Evrope, a ne izlazak u istu za njih je ravno katastrofi. Počelo je. Ovo im je osveta od BOGA za nepravu koju su činili i čine prema Veležu. Ne samo Lištica, nego i Međugorski epruvetaši. Nikada se ne smije dozvoliti da Hercegovinu predstavlja Lištica i S.vinjski. Jedino VELEŽ može i mora predstavljati Hercegovinu, jer je Velež državotvorni element, a i veliki stradalnik njihove ratne politike. Oteto prokleto. Mora se sve učiniti da se ova dva kvazi kluba svedu na marginu slično kao što je Brotnjo ili Posušje. To mora biti strategija..Logovan wrote:Ne vjerujem govnima iz lištice, pa makar već bili izvučeni parovi za LP/EL.
- ultima_palabra
#6006 Re: KUP BiH
Ostaće tajna šta im je Mirza motivator rekao na poluvremenuTomahawk11 wrote:Svaka cast Olimpicu. Sa igracem manje i minusom od 0-1 uspjeli su na kraju osvojiti
Bez zajebancije, stvarno su dobro odradili drugo poluvrijeme sa igračem manje... nisu dali Širokom da stvori šansu, a napravili su 3 dobre. Valjda Nijaz sad vidi šta se sve može uraditi kad se ne prodaju utakmice
- ultima_palabra
#6007 Re: KUP BiH
Stvarno ne znam kako će preživjeti bez podrške divova... velike su uspjehe ostvarili pod vašim protektoratomomega369 wrote:Slazem se. Medjutim, mislim da je za te "aktivnosti" sad kasno, pogotovo nakon vase utakmice sa zeljeznicarom. Sumnjam da ćete od FK Sarajevo vise dobiti ikakvu podrsku. Svaka cast Velezu kao klubu i njegovim navijacima ali dok je ova vas uprava tu, mislim da od te "ljubavi" nece biti nista. moje misljenjemegaman4 wrote:Ne vjerujem ni ja ništa Lištici ali su definitivno počeli padati. Vidjet ćeš koliki će potresi biti pošto neće igrati Evropu, jer oni žive od Evrope, a ne izlazak u istu za njih je ravno katastrofi. Počelo je. Ovo im je osveta od BOGA za nepravu koju su činili i čine prema Veležu. Ne samo Lištica, nego i Međugorski epruvetaši. Nikada se ne smije dozvoliti da Hercegovinu predstavlja Lištica i S.vinjski. Jedino VELEŽ može i mora predstavljati Hercegovinu, jer je Velež državotvorni element, a i veliki stradalnik njihove ratne politike. Oteto prokleto. Mora se sve učiniti da se ova dva kvazi kluba svedu na marginu slično kao što je Brotnjo ili Posušje. To mora biti strategija..Logovan wrote:Ne vjerujem govnima iz lištice, pa makar već bili izvučeni parovi za LP/EL.
- shake69
#6008 Re: KUP BiH
Sta mislite, koliko je Gracic premirao za pehar igrace Olimpica? Jako mi je drago sto se toliko investiranog napokon isplatilo tom covjeku a bas se pitam o kojim iznosima je rijec kojim ih je onako motivisao da se bore!
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#6009 Re: KUP BiH
Meni je veca misterija kakav je Baka kloc da ne moze iskoristiti igraca vise i 1-0 u svoju korist. Lik je dotukao ekipu Sirokog koja je veci dio sezone dobro igrala, a kako je on dosao imaju par nazor pobjeda nad Mladosti i sl.ultima_palabra wrote:Ostaće tajna šta im je Mirza motivator rekao na poluvremenuTomahawk11 wrote:Svaka cast Olimpicu. Sa igracem manje i minusom od 0-1 uspjeli su na kraju osvojiti![]()
Bez zajebancije, stvarno su dobro odradili drugo poluvrijeme sa igračem manje... nisu dali Širokom da stvori šansu, a napravili su 3 dobre. Valjda Nijaz sad vidi šta se sve može uraditi kad se ne prodaju utakmice
Nijaz ce i dalje prodavati, jer to tako funkcionise. Mada, ko zna, ako udje u grupnu fazu EL
- ultima_palabra
#6010 Re: KUP BiH
Ma kakav Baka, nije on nikad bio za trenera niti će biti. Musu su bezveze smijenili nakon par utakmica gdje su igrali solidno, ali fulali golove sa pet metara.Tomahawk11 wrote:Meni je veca misterija kakav je Baka kloc da ne moze iskoristiti igraca vise i 1-0 u svoju korist. Lik je dotukao ekipu Sirokog koja je veci dio sezone dobro igrala, a kako je on dosao imaju par nazor pobjeda nad Mladosti i sl.ultima_palabra wrote:Ostaće tajna šta im je Mirza motivator rekao na poluvremenuTomahawk11 wrote:Svaka cast Olimpicu. Sa igracem manje i minusom od 0-1 uspjeli su na kraju osvojiti![]()
Nijaz ce i dalje prodavati, jer to tako funkcionise. Mada, ko zna, ako udje u grupnu fazu EL
Nego kakvo je mišljenje forumskog puka o situaciji iz 30 i neke minute? Uživo je djelovalo kao penal i crveni.
- phillie
#6011 Re: KUP BiH
Cestitke Olimpic-u na osvojenom Kupu. Nije mala stvar sa 10 igraca i negativnim rezultatom doci do trijumfa, cak ni protiv ekipe koju vodi Sliskovic.
-
megaman4
#6012 Re: KUP BiH
Drug boli mene briga za upravom Veleža, u kojoj sjede neznalice i d.ebili...Sad im je sjednica sredinom juna u Mostaru i prema nekim pričama bit će vatre na istoj.omega369 wrote:Slazem se. Medjutim, mislim da je za te "aktivnosti" sad kasno, pogotovo nakon vase utakmice sa zeljeznicarom. Sumnjam da ćete od FK Sarajevo vise dobiti ikakvu podrsku. Svaka cast Velezu kao klubu i njegovim navijacima ali dok je ova vas uprava tu, mislim da od te "ljubavi" nece biti nista. moje misljenjemegaman4 wrote:Ne vjerujem ni ja ništa Lištici ali su definitivno počeli padati. Vidjet ćeš koliki će potresi biti pošto neće igrati Evropu, jer oni žive od Evrope, a ne izlazak u istu za njih je ravno katastrofi. Počelo je. Ovo im je osveta od BOGA za nepravu koju su činili i čine prema Veležu. Ne samo Lištica, nego i Međugorski epruvetaši. Nikada se ne smije dozvoliti da Hercegovinu predstavlja Lištica i S.vinjski. Jedino VELEŽ može i mora predstavljati Hercegovinu, jer je Velež državotvorni element, a i veliki stradalnik njihove ratne politike. Oteto prokleto. Mora se sve učiniti da se ova dva kvazi kluba svedu na marginu slično kao što je Brotnjo ili Posušje. To mora biti strategija..Logovan wrote:Ne vjerujem govnima iz lištice, pa makar već bili izvučeni parovi za LP/EL.
-
Itakoto
#6013 Re: KUP BiH
bice... uh, umalo ti ne napisah cega.
BjeRi bola' megaman. 
- red evil
- supercali
#6015 Re: KUP BiH
Od 20 malaca koji stoje ispred igraca bar 15 ima krijesta frizuru 
- Slo Burner
- Grijem se na: Pelet
- Vozim: Bembaru
#6016 Re: KUP BiH
supercali wrote:Od 20 malaca koji stoje ispred igraca bar 15 ima krijesta frizuru
Jasta sve go panker
- avetinja
#6017 Re: KUP BiH
Kad Olimpic sljedeće sezone osvoji duplu. 
- supercali
#6018 Re: KUP BiH
Nije panker nego metroseksualci
- Logovan
#6019 Re: KUP BiH
Kolektivno bi bili na aparatima.avetinja wrote:Kad Olimpic sljedeće sezone osvoji duplu.
- avetinja
#6020 Re: KUP BiH
Ma, ne bi, nek bolji osvoji.Logovan wrote:Kolektivno bi bili na aparatima.avetinja wrote:Kad Olimpic sljedeće sezone osvoji duplu.
-
todd_smith
#6021 Re: KUP BiH
Meni je ono penal bio i na usporenom ali eto rekose mi da sam ludultima_palabra wrote: Ma kakav Baka, nije on nikad bio za trenera niti će biti. Musu su bezveze smijenili nakon par utakmica gdje su igrali solidno, ali fulali golove sa pet metara.
Nego kakvo je mišljenje forumskog puka o situaciji iz 30 i neke minute? Uživo je djelovalo kao penal i crveni.
- kakotakonikako
#6022 Re: KUP BiH
cestitke olimpicu na osvojenom kupu. nijaz je dokazao da je najveci trenutno sportski radnik i veliki vjernik. nekima je krivo zbog kupa ali to je njihov problem. olimpic - jedan klub - jedna opstina. baka sliskovic najveci flop pl bih 2014/2015.
-
Samprotivsviju
#6023 Re: KUP BiH
Ocekivao sam vece hvalospjevke za Nijaza iskrenokakotakonikako wrote:cestitke olimpicu na osvojenom kupu. nijaz je dokazao da je najveci trenutno sportski radnik i veliki vjernik. nekima je krivo zbog kupa ali to je njihov problem. olimpic - jedan klub - jedna opstina. baka sliskovic najveci flop pl bih 2014/2015.
- agnostic_front
#6024 Re: KUP BiH
Olimpic 
- stari_rastafari
#6025 Re: KUP BiH
Mislim da ovo zasluzuje daleko vise paznje nego bilo sta drugo. Ovakvi timovi se ne bi trebali ni takmiciti u ovakvom takmicenju ako nisu sposobni postovati himnu i zastavu drzave takmicenja... Fuj...