Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
bachje wrote:a to kao ne postoji mogucnost da isti parovi budu izvuceni. veci je debilizam misliti da ne mogu. nego misliti da je sve u cemu sarajevo ne ucestvuje i ne osvaja da je namjesteno
Za Zrinjski danas nece nastupati Đurić (igrao za Olimpic u kupu), Barišić, Bekić i Jurina (povrede) a upitni su Radeljić i Crnov. U odnosu na utakmicu sa Širokim, vraćaju im se Pehar i Marković.
mora ono pustiti kao prednost... pa nije cirkus da ga pusti da prvo suta po meni na prazan gol jer golman nije bio ni blizu da dodje u priliku da intervenise pa da onda ako promasi svira penal... to se ili odmah svira penal ili se pusta prednost pa sta bude... po meni ispravna odluka sudije a onog "strijelca" odmah u penziju i cao !
PriNc_ba wrote:mora ono pustiti kao prednost... pa nije cirkus da ga pusti da prvo suta po meni na prazan gol jer golman nije bio ni blizu da dodje u priliku da intervenise pa da onda ako promasi svira penal... to se ili odmah svira penal ili se pusta prednost pa sta bude... po meni ispravna odluka sudije a onog "strijelca" odmah u penziju i cao !
Jedanaesterac je druga priča.
Btw. Zahvaljujem konama koji su mi ovom 'hrkljuš' igrom podigli nade da ipak FKS može do titule.