KUP BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
simonese

#4576 Re: KUP BiH

Post by simonese »

Darkstorm wrote:
avetinja wrote:Hoš reć' da nije tako?

Daj mi primjer, tj. citiraj mi tri posta u kojim se slavi danasnji poraz Zelje.
niko ne slavi a da vam je godra,jeste
Darkstorm

#4577 Re: KUP BiH

Post by Darkstorm »

simonese wrote:
Darkstorm wrote:

niko ne slavi a da vam je godra,jeste

:-)
avetinja

#4578 Re: KUP BiH

Post by avetinja »

Darkstorm wrote:

Nigdje niko otvoreno nije rekao "Bravo Široki", ali da vam je drago što nas pobijedili da se primijetiti.
Lim Meng Kwong

#4579 Re: KUP BiH

Post by Lim Meng Kwong »

Rezultatski jeste jer ce imati zgusnut raspored i tako cemo imati vise sanse da ih stignemo.Smatram da nam vi necete biti konkurencija u ligi.Da vi prodjete, oni bi bili rastereceni jer ne igraju kup i tesko da ih mozemo stici.
Darkstorm

#4580 Re: KUP BiH

Post by Darkstorm »

avetinja wrote:
Darkstorm wrote:

Nigdje niko otvoreno nije rekao "Bravo Široki", ali da vam je drago što nas pobijedili da se primijetiti.

NAM nije, draze bi mi bilo da oba Sarajevska velikana prodju dalje, jer bi bile vece sanse da se sastanu kasnije i time bi dobili jos dva derbija.Za mene i grad u kojem zivim, pozitivna stvar.

Ne znam ni po cemu se hvatate za to primjecivanje.Kao preko foruma mozete osjetiti da li je nekome drago ili ne ? Smijesno, a i vrlo neozbiljno.
SmokingMan

#4581 Re: KUP BiH

Post by SmokingMan »

Baltazar_khan wrote:mi već u četvrtini finala. 4-0 protiv travnika :thumbup:
Čekam revanš,da tu završimo posao,po prirodi ne volim ništa unaprijed prognozirati,pa i to da idemo dalje.Drago mi je da je krenulo sa Kodrom,međutim rano je još za bilo kakvu euforiju.Treba biti krajnje korektan i ozbiljan,i ići od utakmice do utakmice.Ekipa mora,i može bolje,samo sa većinom igrača treba "oštro",od Kodre očekujem maksimalan "bezobrazluk" prema neozbiljnim momcima.
Last edited by SmokingMan on 01/10/2014 21:51, edited 2 times in total.
iceman2010

#4582 Re: KUP BiH

Post by iceman2010 »

BHF_Manijak wrote:
iceman2010 wrote: Ko je u euforiji? Uzecu u obzir da te pogodio poraz, ali ne moras na nama da se iskalis. :-D Ja danas nigdje nisam vidio neku euforiju.
Ma nije me pogodio poraz, mislim krivo mi je i kad Zeljo u prijateljskoj izgubi, no nije me iznenadio jer su ljudi bolji. Tako da ne znam odakle ti takav zakljucak? Mozda niste u svojoj prepoznatljivoj euforiji, ali vidim vec vam je krivo sto mi nismo prosli dalje, pa da nas izbacite, razvalite. Na osnovu toga rekoh da imate priliku za to već za mjesec dana, brzo ce to, pa pokazite sav svoj raskosni talenat na djelu na Grbavici. :thumbup: :thumbup: :thumbup:

Pa ako mislis na to, kao sto si i sam rekao, ljudi su bolji. Logicno je da bih volio da vi prodjete dalje jer mislim da ste laksi protivnik od Sirokog. Napisao sam prije ovih susreta da bih vise volio da vi prodjete nego Siroki iz dva razloga. Prvi je ovaj koji sam naveo, a drugi je zbog svega onoga sto Siroki jeste. Mozda bih za Siroki navijao samo u situaciju gdje ste vi prvi na tabeli, a nama treba 2-3 boda da vas prestignemo ili nesto slicno. Danas mi nije palo na pamet. Ipak lakse progutam vase uspjehe nego onih koji su, citiram: "Prvaci sugave Zemlje".
mosa rajvosa

#4583 Re: KUP BiH

Post by mosa rajvosa »

Niko nista nije napisao i bolesnici zakljucili da se navijalo za listicu :-) :-) :-) :-) :-)
Administracijo zabrani ovakve rasprave i banuj trajno jer ovo sto rade i sto pisu je bolesno.
P.S. http://scsport.ba/vijesti/manijaci-na-p ... ljic/80785 :thumbup:
simonese

#4584 Re: KUP BiH

Post by simonese »

Darkstorm wrote:
Ne znam ni po cemu se hvatate za to primjecivanje.Kao preko foruma mozete osjetiti da li je nekome drago ili ne ? Smijesno, a i vrlo neozbiljno.
ne treba meni forum
LSD

#4585 Re: KUP BiH

Post by LSD »

mosa rajvosa wrote:Niko nista nije napisao i bolesnici zakljucili da se navijalo za listicu :-) :-) :-) :-) :-)
Administracijo zabrani ovakve rasprave i banuj trajno jer ovo sto rade i sto pisu je bolesno.
ne pravi se lud i naivan

još prije dvije-tri godine ste nam ko fol "poželili sreću" protiv te iste Lištice, a onda kad smo pobjedili fole - poceli ste kukati, kmečati, kme kme kupljena utakmica, pecenje kod Gojka, Nijazova crna kožda tašna :lol: i tako ta prica....to ce svi potvrditi

pa znamo sve, šta ste i ko ste....vec davno ste provaljeni i utvrđeno gradivo
nemojte da se lažemo bezze i spamamo temu ;-)
Last edited by LSD on 01/10/2014 22:00, edited 1 time in total.
avetinja

#4586 Re: KUP BiH

Post by avetinja »

Da završimo ovu priču. Svako ima pravo da navija i podržava koga hoće i to je njegovo pravo. Svakom svoje. :thumbup:
Darkstorm

#4587 Re: KUP BiH

Post by Darkstorm »

simonese wrote:
Darkstorm wrote:
ne treba meni forum

Najlakse za reci da ima van foruma, a prica je o forumu.

Jel treba onda povuci paralelu sa utakmicom odigranom tokom vikenda, kad su tvoji ispisali par stranica ovdje i cirkuzali s FKS ? To je mnogo blize euforiji nego ovo.
Maharadza

#4588 Re: KUP BiH

Post by Maharadza »

mosa rajvosa wrote:Niko nista nije napisao i bolesnici zakljucili da se navijalo za listicu :-) :-) :-) :-) :-)
Ne znam uopšte što nasjedate i odgovarate na provokacije par "pulsirajućih" ovdje...ignoriši, dodaj među "gnjavatore" i riješen problem! :thumbup:
Charuga
Globalni moderator

#4589 Re: KUP BiH

Post by Charuga »

Tebe ću banovati kad opet nazoveš forumaše "bolesnicima" ... ;-)
Charuga
Globalni moderator

#4590 Re: KUP BiH

Post by Charuga »

Dosadni ste i jedni i drugi, koji ste uključeni u glupu raspravu. Ili prekinite, ili da ključamo ovu temu do revanša, do vas je ...
Kemal Malovčić

#4591 Re: KUP BiH

Post by Kemal Malovčić »

Šta vam je babo reko, Kodro je trener za budućnost. 8-)
north

#4592 Re: KUP BiH

Post by north »

Sjajna rasprava 8) ..umjesto da se zabrinemo što Lištica kara i jedne i druge, doduše Sarajevo puno više :skoljka: , ali bogami i košpice lagano psotaju mušterija, prošle godine blamaža na Grbavici, pa ove jedva bod iščupaše kući, i sad već u prvoj tekmi se haman oprostili od kupa, iako ih ne bi baš dokraja otpisao..to je problem što smo sebi dopusitli, a ovdje neki @avetinja zapali prvi priču o navijanju navijača FCS i kad mu se traži da se pokažu ti postovi čovjek ubi argumentacijom kako niko otvoreno ne navija, ali se to zna i vidi :? :lol: ..provali nas je sviju, gotovo je, sve maske su pale :lol: .....i još prijeti otvoreno, naljuto se momčić, kako od danas okreće ploču i od sada navija za Lišticu kad god igra sa FCS..e to me stvarno rastuži, šta da uradimo da promijeniš mišljenje :( ...ali vidi se iz stila pisanja da imaš posla sa maloljetnikom napaćenim i ne vrijedi trošiti previše vremena..

Zapitajmo se i jedni i drugi kako dopustismo da se Lištica piša po nama svima, naročito mi koji navijamo za Sarajevo..to je za sjesti i plakati, a ne ko će za koga navijati kad igra sa mrskim ujama :oops:
Kemal Malovčić

#4593 Re: KUP BiH

Post by Kemal Malovčić »

Vazda kontra željeznčara. 8-)
Charuga
Globalni moderator

#4594 Re: KUP BiH

Post by Charuga »

Kemal Malovčić wrote:Vazda kontra željeznčara. 8-)
Ma tako je Kemale, samo otvoreno. Ne navija niko za Široki, nego protiv Želje ili Sarajeva, zavisi koja je strana u pitanju ... 8-)
Kemal Malovčić

#4595 Re: KUP BiH

Post by Kemal Malovčić »

To. Ja npr. danas nisam imo dilemu. :mrgreen:
Charuga
Globalni moderator

#4596 Re: KUP BiH

Post by Charuga »

I ne treba da imaš. Pa gdje si vidio da neko može podržavati one druge ... 8-)
LSD

#4597 Re: KUP BiH

Post by LSD »

ma nema više politicke korektnosti i neke pro-bosanske price...to je danas pokopano

odsad pa nadalje i ubuduce samo kontra sarajeva :izet: ... bila to slavija, lištica, borac, zrinjski, leotar, sasvim je nebitno :nargila:
ultima_palabra

#4598 Re: KUP BiH

Post by ultima_palabra »

Ja nikako ne kontam što je bitno ko navija za koga :? Da je 1000 pitara navijalo za nas danas, dali bismo gol u gostima? Ili bi oni izvukli remi u nedjelju da smo mi navijali za njih?
Darkstorm

#4599 Re: KUP BiH

Post by Darkstorm »

wannabe_ultra wrote:
ultima_palabra wrote:Ja nikako ne kontam što je bitno ko navija za koga :? Da je 1000 pitara navijalo za nas danas, dali bismo gol u gostima? Ili bi oni izvukli remi u nedjelju da smo mi navijali za njih?
drugovima sa tribine ti je bitno izgleda :roll:

Bice da je rijec o drugovima s foruma, jer drugovi na tribini su bili itekako korektni. ;-)
LSD

#4600 Re: KUP BiH

Post by LSD »

wannabe_ultra wrote:
LSD wrote:ma nema više politicke korektnosti i neke pro-bosanske price...to je danas pokopano

odsad pa nadalje i ubuduce samo kontra sarajeva :izet: ... bila to slavija, lištica, borac, zrinjski, leotar, sasvim je nebitno :nargila:
a kao navijao si za Sarajevo :lol: :lol:
daj ba ne ofiraj se, ne vadis SELIMAGICA i ostale iz kluba iz usta, ponizavas sve sto se desi u Sarajevu bilo lijepo ili ruzno i kao navijas za nas protiv bilo koga ? :lol: :lol: :lol:

ps. do godine opet pocnite niz ili mozda od sljedece utakmice, k'o da su ti sve ladje potonule jbt :-)
pa neki dan sam navijao za pitarluk, kad su igrali u gnjezdu kamenjara, nema 3 dana...šta pricas covjece :roll:

ali više nikad, no way....sami ste to tražili, baby
Post Reply