KUP BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Baltazar_khan

#4526 Re: KUP BiH

Post by Baltazar_khan »

mi već u četvrtini finala. 4-0 protiv travnika :thumbup:
Cyclops5

#4527 Re: KUP BiH

Post by Cyclops5 »

Svaka cast Meho.Samo tako nastavi :thumbup:
salle_eh1986

#4528 Re: KUP BiH

Post by salle_eh1986 »

Toti, DiNatale, Wagner... ima nesto u toj generaciji :(
ljudi i sa 37+ bolje igraju nego haman pa duplomladji od njih
todd_smith

#4529 Re: KUP BiH

Post by todd_smith »

Šibicar wrote:
jeza u ledja wrote:listica u 3 dana prekide i nama i vama niz
Ma jebo nizove,nego što je lik od četres' godina najbolji igrač lige. :-)
ma to ba, i hajde to nego debili u nasoj i u vasoj odbrani daju mu slobodan prostor. Pa jbte on im je glavna karika u napadu, zalijepi jednog sto zna da trci i neka ga handri od pocetka do kraja, da mu ne da disati i eto. Fkt ne znam sta nasi razmisljaju kad malo bolje skontas, ono "ma dobar je ali ne moze on sitan i 40 godina, ta ce on ba" :-)
avetinja wrote:Joj, ovih pitara. U Širokom im ubili Vedrana, Manijaci bili uz njih poslije, skadirali u Širokom Vedran Puljić i oni opet navijaju za Široki. Ma znaš kad ću više podržavati Sarajevo u Lištici. NIKAD.
Ma boli me kurac hoces li ti za nas navijati ili ne protiv Listice ili protiv Srbije da sutra igramo. Ali bez generelizacija za to navijanje.
Maharadza

#4530 Re: KUP BiH

Post by Maharadza »

iceman2010 wrote:Koja paranoja hebo te. Prvo kazu da smo navijali za Siroki, a onda opletu na osnovu zakljucka koji su sami bez ikakvog argumenta izveli. Svasta.
Nije bolest sve što boli! :oops:
iceman2010

#4532 Re: KUP BiH

Post by iceman2010 »

iceman2010 wrote:Sta je sa sudijom? Jel ga ono neko pogodio?

Mi vodimo protiv Travnika.

http://scsport.ba/vijesti/danijel-pajic ... cari/80786

Pogodjen flasom u glavu.
salle_eh1986

#4533 Re: KUP BiH

Post by salle_eh1986 »

U ovoj ligi igrac koji ima imalo mozga on golemo odskace od ostatka, ti bi reko to je Mesi, za lige petice je.
A onda ode u Rusiju, Kazahstan, Koreju pizdu materinu i brze ga posalju nazad nego sto je otisao...komedija
iceman2010

#4534 Re: KUP BiH

Post by iceman2010 »

Da je sudija pogodjen flasom na Kosevu bila bi prekinuta utakmica i 0:3. Zbog slicne situacije je cini mi se prekinuta utakmica u Banjaluci kada je gostova Zeljo prije par sezona.
todd_smith

#4535 Re: KUP BiH

Post by todd_smith »

iceman2010 wrote:
iceman2010 wrote:Sta je sa sudijom? Jel ga ono neko pogodio?

Mi vodimo protiv Travnika.

http://scsport.ba/vijesti/danijel-pajic ... cari/80786

Pogodjen flasom u glavu.
jebo mater svoju, da je bilo na Kosevu ili na Grbavici odmah bi prekinuo utakmicu istog trena
iceman2010

#4536 Re: KUP BiH

Post by iceman2010 »

.
BHF_Manijak

#4537 Re: KUP BiH

Post by BHF_Manijak »

Za sve komsije sa hyper najavama, priliku za deranje tih guzova imat cete 1.11.2014., nemojte propustiti tu priliku na Grbavici, kad vam se vec ne da u kupu. Samo se i tad sjetite ovih najava i bez suvisnih alibija molim. Kao liga losa, bice dosadnih 0:0, ne zna se ko je gori i slicno. Nego uprite svim silama i dokazite nadmoc na terenu, uz rutinskih 0:3.

Iz ocaja u euforiju brzinom svjetlosti - moze samo ako si Pitar.
Logovan

#4538 Re: KUP BiH

Post by Logovan »

Charuga wrote:Čuje se "Vedran Puljić" na Pecari ...
Hvala im. :thumbup:
avetinja wrote:Joj, ovih pitara. U Širokom im ubili Vedrana, Manijaci bili uz njih poslije, skadirali u Širokom Vedran Puljić i oni opet navijaju za Široki. Ma znaš kad ću više podržavati Sarajevo u Lištici. NIKAD.
Ima pitara koji navijaju za Želju, ima onih koji navijaju za Široki, a ima i onih koje boli kurac ko će proći jer i jedne i druge mrzim. Ja spadam u ovu treću grupu.

I ne uzimajte u usta pokojnog Vedrana kada igrate sa lišticom. Hvala.
Last edited by Logovan on 01/10/2014 19:53, edited 1 time in total.
todd_smith

#4539 Re: KUP BiH

Post by todd_smith »

BHF_Manijak wrote:Za sve komsije sa hyper najavama, priliku za deranje tih guzova imat cete 1.11.2014., nemojte propustiti tu priliku na Grbavici, kad vam se vec ne da u kupu. Samo se i tad sjetite ovih najava i bez suvisnih alibija molim. Kao liga losa, bice dosadnih 0:0, ne zna se ko je gori i slicno. Nego uprite svim silama i dokazite nadmoc na terenu, uz rutinskih 0:3.

Baric hetrik u 9toj minuti.
iceman2010

#4540 Re: KUP BiH

Post by iceman2010 »

BHF_Manijak wrote:Za sve komsije sa hyper najavama, priliku za deranje tih guzova imat cete 1.11.2014., nemojte propustiti tu priliku na Grbavici, kad vam se vec ne da u kupu. Samo se i tad sjetite ovih najava i bez suvisnih alibija molim. Kao liga losa, bice dosadnih 0:0, ne zna se ko je gori i slicno. Nego uprite svim silama i dokazite nadmoc na terenu, uz rutinskih 0:3.

Ko je u euforiji? Uzecu u obzir da te pogodio poraz, ali ne moras na nama da se iskalis. :-D Ja danas nigdje nisam vidio neku euforiju.
LSD

#4541 Re: KUP BiH

Post by LSD »

ovaj Iceman ne vadi Želju iz usta....cak ni kad je sudija pogođen u glavu na sasvim lijevoj utakmici

euforican neki decko....proslavi bolan pobjedu svog klubića, šta si natovario pisati tolike postove o komšijama

sjooo kako ce vam se ta bahatost vratiti drito u vugla, kao bumerang
BHF_Manijak

#4542 Re: KUP BiH

Post by BHF_Manijak »

iceman2010 wrote: Ko je u euforiji? Uzecu u obzir da te pogodio poraz, ali ne moras na nama da se iskalis. :-D Ja danas nigdje nisam vidio neku euforiju.
Ma nije me pogodio poraz, mislim krivo mi je i kad Zeljo u prijateljskoj izgubi, no nije me iznenadio jer su ljudi bolji. Tako da ne znam odakle ti takav zakljucak? Mozda niste u svojoj prepoznatljivoj euforiji, ali vidim vec vam je krivo sto mi nismo prosli dalje, pa da nas izbacite, razvalite. Na osnovu toga rekoh da imate priliku za to već za mjesec dana, brzo ce to, pa pokazite sav svoj raskosni talenat na djelu na Grbavici. :thumbup: :thumbup: :thumbup:
bjelave

#4543 Re: KUP BiH

Post by bjelave »

BHF_Manijak wrote:
iceman2010 wrote: Ko je u euforiji? Uzecu u obzir da te pogodio poraz, ali ne moras na nama da se iskalis. :-D Ja danas nigdje nisam vidio neku euforiju.
Ma nije me pogodio poraz, mislim krivo mi je i kad Zeljo u prijateljskoj izgubi, no nije me iznenadio jer su ljudi bolji. Tako da ne znam odakle ti takav zakljucak? Mozda niste u svojoj prepoznatljivoj euforiji, ali vidim vec vam je krivo sto mi nismo prosli dalje, pa da nas izbacite, razvalite. Na osnovu toga rekoh da imate priliku za to već za mjesec dana, brzo ce to, pa pokazite sav svoj raskosni talenat na djelu na Grbavici. :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Sta hoces? Jesmo li vas karnuli i izbacili prosle godine? Je li to fakat?
Opet, meni je jedino zao sto je zeljA ove godine propo u kupu prije nego sto smo mi dosli na red.
avetinja

#4544 Re: KUP BiH

Post by avetinja »

Pitari kada osvoji te sve one titule koje je Željo osvojio i kada postignete ovakav niz bez poraza u kupu, tek se onda javite. Možete vi pričati da vam titule nisu važna, mada u sebi umirete da postignete uspjeh kao vaše komšije. A do tada da se pokrijete. Džaba pare, džaba Tan, titula je samo san. 8-)
todd_smith

#4545 Re: KUP BiH

Post by todd_smith »

BHF_Manijak wrote:
Iskreno vise nam je krivo sto niste prosli dalje jer je to fasisticki klub ubica, mislim barem meni. A i da je nekome krivo sto ste ispali jer znaci da ce Siroki kao bolja ekipa i kao favorit glavni za Kup ici dalje, to apsolutno razumijem.

Eto ti bi radije igrao sa recimo Sarajevom nego sa Sirokim u sljedecoj rundi? Ne govorim navijacki nego realno kada gledas sanse za prolaz dalje? Sam si rekao bolja su ekipa, zato mogu da razumijem zasto bi nekome bilo zao da niste prosli.
LSD

#4546 Re: KUP BiH

Post by LSD »

karnuli sa 1-1 i 0-0 :pisnuo: :pisnuo:
bjelave

#4547 Re: KUP BiH

Post by bjelave »

Stavili smo vam ga malo ali slatko.Nema potrebe rasipati snagu.
jeza u ledja

#4548 Re: KUP BiH

Post by jeza u ledja »

avetinja wrote:Kada vi pljunete na nas nakon svega, tu više ljubavi nema. Kada budete igrali sa Lišticom otvoreno ću za njih navijati.
KO od Pitara je navijao za Siroki???
avetinja

#4549 Re: KUP BiH

Post by avetinja »

Razumijem ja da je vama teško, a i meni bi bilo kada bi mi komšija bio najtrofejniji klub u državi. 8-)
avetinja

#4550 Re: KUP BiH

Post by avetinja »

jeza u ledja wrote:
avetinja wrote:Kada vi pljunete na nas nakon svega, tu više ljubavi nema. Kada budete igrali sa Lišticom otvoreno ću za njih navijati.
KO od Pitara je navijao za Siroki???
Ovi ovdje što se raduju porazu Želje.
Post Reply