KUP BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Charuga
- Globalni moderator
#13076 Re: KUP BiH
Zajebao si se tu malo, ali dobro, neka bude kako želiš da bude ... 
-
vryzas
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#13078 Re: KUP BiH
Ja cuh da mu je stari vatreni zeljovac.
Nejse, samo posteno i
Nejse, samo posteno i
- Logovan
#13079 Re: KUP BiH
Čemu postavljanje ovoga?
-
vryzas
#13080 Re: KUP BiH
@cvrle postavio uz komentar "Karma is a bitchLogovan wrote:Čemu postavljanje ovoga?
Btw. juce cist penal
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#13081 Re: KUP BiH
Pa mora Siroki u Evropu 
- Logovan
#13082 Re: KUP BiH
Lendriću, bolje pročitaj šta sam pitao.
Niđe veze. Lik piše samo da bi nešto napisao. Čuj karma.vryzas wrote: @cvrle postavio uz komentar "Karma is a bitch"
- vicious
#13083 Re: KUP BiH
Juče na poluvremenu slušam frajera na istoku kako mrtav ozbiljan objašnjava jaranu da je prodata utakmica.Tomahawk11 wrote:Pa mora Siroki u Evropu
"Jes vidio gola ba, pustili ga! Nisu u duel ušli kako treba čitavo poluvrijeme!"
-
vryzas
#13084 Re: KUP BiH
mucki provokatorLogovan wrote:Lendriću, bolje pročitaj šta sam pitao.Niđe veze. Lik piše samo da bi nešto napisao. Čuj karma.vryzas wrote: @cvrle postavio uz komentar "Karma is a bitch"
-
vryzas
#13085 Re: KUP BiH
Napisao sam nakon prve tekme u S.B. da zasluzuju KUP ako nas dobiju u dvije utakmice. Izbacili Slobodu, Zrinju, Želju, a evo izgleda i vas.Tomahawk11 wrote:Pa mora Siroki u Evropu
Najbolje cetri ekipe u drzavi
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#13086 Re: KUP BiH
Mi smo juce igrali....groznovryzas wrote:Napisao sam nakon prve tekme u S.B. da zasluzuju KUP ako nas dobiju u dvije utakmice. Izbacili Slobodu, Zrinju, Želju, a evo izgleda i vas.Tomahawk11 wrote:Pa mora Siroki u Evropu
Najbolje cetri ekipe u drzavi...bar po tabeli.
Opet, da je bilo 1-0, pitanje je kako bi se dalje razvijala situacije.
Kontam u drugom cu gledati neku drugu sliku....jok, nema druge slike
Isti igraci, ista igra, jel, ne moze drugacije
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#13087 Re: KUP BiH
Ne znam da li bi se mogli sloziti ako bih rekao da po izlasku Duljevica je Sarajevo bilo puno konkretnije i opasnijeTomahawk11 wrote:Mi smo juce igrali....groznovryzas wrote:Napisao sam nakon prve tekme u S.B. da zasluzuju KUP ako nas dobiju u dvije utakmice. Izbacili Slobodu, Zrinju, Želju, a evo izgleda i vas.Tomahawk11 wrote:Pa mora Siroki u Evropu
![]()
Kontam u drugom cu gledati neku drugu sliku....jok, nema druge slike![]()
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#13088 Re: KUP BiH
Da, moglo bi se reci....pa on je na kraju sjeo na teren i Cala ga zamijenio....u prvom je nesto i pokusavao, jedini, ocito je i njemu prekipjelo sto su ostali izgledali ko da su direktno s kakvog derneka.
-
last mohicans
#13089 Re: KUP BiH
Ma ne moze Duljevic svaku utakmicu nositi cijelu ekipu u kojoj nema s kim igrati. Momak je pao, a dobro su ga i namlatili. Tacno je da smo malo zivnuli njegovim izlaskom, ali je razlog tome sto je Radovac bas dobro odigrao. Nekoliko pametnih poteza je proigrao i proturio par lopti. To me samo kopka da li bi ista izlgedali konkretniji da je igrao od pocetka. Opet, ne vjerujem, cijela ekipa je zakazala. Sredina, srce svake ekipe nam je odron. Trener Sirokog je izasao kao pobjednik, postavio tim za ono sto su naumili, dati gol i odbiti nas sto vise od gola sa bezbroj prekrsaja na sredini terena. Čala i ekipa podbacili. Od Sarajeva ove godine uvijek očekuj neočekivano. Tako da ih jos ne bi otpisivao i ovaj rezultat nije nesta aman zaman nedostizan, ali je Siroki u velikoj prednosti.
Last edited by last mohicans on 11/05/2017 11:29, edited 1 time in total.
-
Melbourne_Australia
#13090 Re: KUP BiH
Bez zajebancije ali ovo je najgore Sarajevo u zadnjih 20 godina....Znaci ne zajebavam se , ovo pricam sa aspekta fudbala...Znaci bez ideje i znanja..Siroki jeste tvrda ekipa ali komsije su stvarno losi...Duljevic najbolji ali kao sto rekoh davno za njega, sta vrijedi sto on zna i sto je najbolji kad nema fajde od njega...Ahmetovic moze igrati jos 5 godina nogom ili prodorom nece postici gol...Jednostavno su bezopasni prema golu...I bez ljutnje komsije!!! Ali vi ste dosli u finale jer niste imali ozb protivnika do sad...A u igri ste za titulu jer su ostali uzas..Kad kuci ne mozes da dobije Radnik i Krupu itd itd onda znas da si los...Uglavnom odgovorno tvrdim da je ovo Sarajevo patnja za gledati jer stvarno nema kvaliteta..Nije ni moj Zeljo sad nesto wow ali ima par igraca koji znaju lopte za nase uslove i plus trenera koji zna kako spremiti igrace za nasu ligu..
- N.N.
#13091 Re: KUP BiH
Siroki je bolja ekipa od Sarajeva, vrlo prosto i jednostavno i rezultat is ril
Jbga imaju Pandzu koji sve odnese dole i imaju gore Krstanovica koji moze da bude primjer npr Ahmetovicu iz Sa (konstitucijom su slicni) kako se igra, trci i bori u 34. godini zivota
A da ne govorim o ovoj omladini koja leti terenom. Mali Menalo, Cabraja, Corluka su odlicni igraci
Dok na drugoj strani Duljevic svaku drugu sjedne na guzicu i nosite me vani. Ali eto, uzet cemo da nema s kim da igra
Jbga imaju Pandzu koji sve odnese dole i imaju gore Krstanovica koji moze da bude primjer npr Ahmetovicu iz Sa (konstitucijom su slicni) kako se igra, trci i bori u 34. godini zivota
A da ne govorim o ovoj omladini koja leti terenom. Mali Menalo, Cabraja, Corluka su odlicni igraci
Dok na drugoj strani Duljevic svaku drugu sjedne na guzicu i nosite me vani. Ali eto, uzet cemo da nema s kim da igra
- Logovan
#13092 Re: KUP BiH
Bolja ekipa, samo što su dole u ligi za opstanak.N.N. wrote:Siroki je bolja ekipa od Sarajeva, vrlo prosto i jednostavno i rezultat is ril![]()
Jbga imaju Pandzu koji sve odnese dole i imaju gore Krstanovica koji moze da bude primjer npr Ahmetovicu iz Sa (konstitucijom su slicni) kako se igra, trci i bori u 34. godini zivota![]()
A da ne govorim o ovoj omladini koja leti terenom. Mali Menalo, Cabraja, Corluka su odlicni igraci![]()
- hrasno38
#13093 Re: KUP BiH
Jest al su dobili i Slobodu i Zrinjskog i Zelju a evo i Sarajevo u kupu sto znaci da im tamo nije mjesto ali jebaji ga desi se i najboljim da im se omakne.Logovan wrote:Bolja ekipa, samo što su dole u ligi za opstanak.N.N. wrote:Siroki je bolja ekipa od Sarajeva, vrlo prosto i jednostavno i rezultat is ril![]()
Jbga imaju Pandzu koji sve odnese dole i imaju gore Krstanovica koji moze da bude primjer npr Ahmetovicu iz Sa (konstitucijom su slicni) kako se igra, trci i bori u 34. godini zivota![]()
A da ne govorim o ovoj omladini koja leti terenom. Mali Menalo, Cabraja, Corluka su odlicni igraci![]()
-
vryzas
#13094 Re: KUP BiH
Mi smo bili losi protiv njih na Grbavici, rezultat sve govori.Tomahawk11 wrote:Mi smo juce igrali....groznovryzas wrote:Napisao sam nakon prve tekme u S.B. da zasluzuju KUP ako nas dobiju u dvije utakmice. Izbacili Slobodu, Zrinju, Želju, a evo izgleda i vas.Tomahawk11 wrote:Pa mora Siroki u Evropu
![]()
Kontam u drugom cu gledati neku drugu sliku....jok, nema druge slike![]()
- Logovan
#13095 Re: KUP BiH
Da li im je mjesto ili ne, ne znam, ali nisu bolji. Da jesu, bili bi makar negdje u vrhu, četvrti recimo.hrasno38 wrote: Jest al su dobili i Slobodu i Zrinjskog i Zelju a evo i Sarajevo u kupu sto znaci da im tamo nije mjesto ali jebaji ga desi se i najboljim da im se omakne.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#13096 Re: KUP BiH
Ih, jes tesko biti objektivan kad je igra ko jucevryzas wrote:
Mi smo bili losi protiv njih na Grbavici, rezultat sve govori.Sa druge strane ono juce nije bilo lose, bilo je katastrofalno. Dva pasa nisu sastavili kako treba
...nesto je pokusavao Duljevic u prvom i mali Radovac u drugom, a ovo ostalo 0 bodova. Ne znam, mozda nisam objektivan.
Kae....mijenjaj, Cala....pa koga, bolan...mislim ima koga da mijenja....koga da ubaci
- hrasno38
#13097 Re: KUP BiH
Pa evo jesu li vas dobili na vasem terenu kao i Zelju kako onda nisu bolji???? Oni ce vjerovatno uzeti kup (mada bih se slozio da nije sve gotovo dok sudija ne odsvira konacan kraj) a vi najvjerovatnije (mada opet da ponovim i u prvenstvu nije nista 100%) necete uzeti nista. I kako ste onda bolji?Logovan wrote:Da li im je mjesto ili ne, ne znam, ali nisu bolji. Da jesu, bili bi makar negdje u vrhu, četvrti recimo.hrasno38 wrote: Jest al su dobili i Slobodu i Zrinjskog i Zelju a evo i Sarajevo u kupu sto znaci da im tamo nije mjesto ali jebaji ga desi se i najboljim da im se omakne.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#13098 Re: KUP BiH
Pa drugi na tabeli 
- hrasno38
#13099 Re: KUP BiH
Tomahawk11 wrote:Pa drugi na tabeli
- Logovan
#13100 Re: KUP BiH
Pa treba se osvježiti ekipa i to pokušati što manje šablonski raditi (da ne bude svaka izmjena napadač za napadača i slično). Sa džokerima sa klupe izrotiraš ekipu, malo im promijeniš pozicije, pokušaš na drugi način zabiti gol.Tomahawk11 wrote: Kae....mijenjaj, Cala....pa koga, bolan...mislim ima koga da mijenja....koga da ubaci