SmoLe wrote: Zato vi Krupu ne možete ni dobit, kad je dobijtete moci cemo pricati o dobijanju s 2 razlike
I cinjenica je da jako tesko dajete govove. Koliko cesto dajete po utakmici vise od jednog?
Moderators: Charuga, Tomahawk11
SmoLe wrote: Zato vi Krupu ne možete ni dobit, kad je dobijtete moci cemo pricati o dobijanju s 2 razlike
Pa igrali smo mi protiv MDK koji je u istoj situaciji kao SB, pa ih rastavili na proste faktore u gostujucoj.kudrilo wrote: Usput, mislim da će u dosta sezona klubovi iz Lige za opstanak igrati bitnu ulogu u kupovima, jednostavno 7., 8. i 9. igraju termine u toj ligi, ako se probiju do zadnjih faza kupa - bit će svima nezgodni.
normalno da ste vi krivimali_milojica wrote:Opet ce Zeljo biti kriv ako Siroki ode u evropu. Nismo ih izbacili u polufinalu,Sloboda kratkih rukava
Sto, dosadno ti bez njegaplain vanilla wrote:apelujem na moderaciju da skine ban Hrasnom
nije fer da se sad izvuceTomahawk11 wrote:Sto, dosadno ti bez njegaplain vanilla wrote:apelujem na moderaciju da skine ban Hrasnom
Ehh....lesko je dobro, ne sikiraj seplain vanilla wrote:nije fer da se sad izvuceTomahawk11 wrote:Sto, dosadno ti bez njegaplain vanilla wrote:apelujem na moderaciju da skine ban Hrasnom![]()
a i @leskarenje fali
ma dobar je sudija, samo se zbunio, pritisak velikog grada i toTomahawk11 wrote:Nego, ovaj sudija ce napraviti sacekusu negdje Zebi i Bekricu.
On dva ofirna penala, oni fulise...i pade covjek za velike pare![]()
Ma jok, iz Zelje se nece zalitiplain vanilla wrote:ma dobar je sudija, samo se zbunio, pritisak velikog grada i toTomahawk11 wrote:Nego, ovaj sudija ce napraviti sacekusu negdje Zebi i Bekricu.
On dva ofirna penala, oni fulise...i pade covjek za velike pare![]()
![]()
hocel i njega suspendovat? zbog Zelje cemo ostat bez sudija
Jeste bili bolji,ali je malo falilo da zavrsi nerijeseno.jeza u ledja wrote:Pa igrali smo mi protiv MDK koji je u istoj situaciji kao SB, pa ih rastavili na proste faktore u gostujucoj.kudrilo wrote: Usput, mislim da će u dosta sezona klubovi iz Lige za opstanak igrati bitnu ulogu u kupovima, jednostavno 7., 8. i 9. igraju termine u toj ligi, ako se probiju do zadnjih faza kupa - bit će svima nezgodni.
Zna se kako to ide kod nas.Tomahawk11 wrote:Sta se radi, izvlace se sibice? Ko kracu, igra drugu u gostima?
Pa rekoh ja Salem pojede jajaLogovan wrote:Zna se kako to ide kod nas.Tomahawk11 wrote:Sta se radi, izvlace se sibice? Ko kracu, igra drugu u gostima?![]()
Pa čija se kuglica prvo izvuče, on je domaćin.Tomahawk11 wrote:kako doci do toga ko je prvu domacin
Znaci, sanse su 50-50Logovan wrote:Pa čija se kuglica prvo izvuče, on je domaćin.Tomahawk11 wrote:kako doci do toga ko je prvu domacin
Nadajmo se da će oni biti domaćini u prvoj utakmici.Tomahawk11 wrote:Znaci, sanse su 50-50Logovan wrote:Pa čija se kuglica prvo izvuče, on je domaćin.Tomahawk11 wrote:kako doci do toga ko je prvu domacin
Nemam se namjeru više ponavljati. Imaš iznad moje komentare, pa pročitaj.duminjo wrote:Nije bitan kup a sa prvim sastavom se igra kup. Isti igraci se trose i na kup i na ligu. Ili je trener Totalni kreten?
Ili Sam ja glup Al ne kontam. Jebiga