Kup BiH 2011/12

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
veljaca

#376 Re: Kup BiH 2011/12

Post by veljaca »

LSD wrote:
byron wrote:
LSD wrote:Mladi primitivac Pehar je juce bio saucesnik u pokušaju ubistva Tarika Cerića...ono je saucesnistvo, da im je Cerić pao u ruke pregazili bi ga....ovo nije slucaj za Jagodića, komiteta, komisije, NS, vec za pravosuđe...da je kakve pravne države, morao bi krivicno odgovarati za saucesništvo u pokušaju ubistva.
Eh jebi ga sad, ne pretjeruj....
Da ga je uspio saplesti po nogama, ovaj bio pao, rulja bi ga naravno stigla i po glavi mu skakala...nisu upali u teren da pricaju viceve sa veležovcima, niti su ovi bježali od njih jer nisi imali pametnijeg posla...opšta bježanija jer je bilo spašavanje žive glave...ako je ovo pretjerivanje onda OK ;-)
Pogledaj klip 0:29 i sve ce ti biti jasno.
:thumbup:

Sve dok se kod nas ne bude govorilo bez dlake na jeziku - a ne gledajuci da se neko ne uvrijedi i da se napravi kompromis - nema nama naprijed ....
Da sam na mjestu Tarika Cerica - podnio bih krivicnu prijavu protiv ovoga Pehara ....
Gandalf

#377 Re: Kup BiH 2011/12

Post by Gandalf »

Kaže Pehar da mu je žao :lol:

- Žao mu je što je bio toliko glup, pa se nije uspio sklonit' iz kadra kamere prilikom pokušaja kečerskih zahvata :x

- Eh da se uspio izvući od oka kamere, danas bi ga stožerni jugendi slavili k'o heroja koji je zajedno sa njima "radio" na hvatanju Veležovih "zločinaca", koji su na njihovom pošteno otetom stadionu, usudili se da pobijede Zrinjski - klub za koji inače navijaju thompsonovska "dica plave krvi i bijelih lica" :-)

- Ovako, niti stigoše namarisat' Veležove igrače, niti pobijediše, a još Pehara kamere sjebaše :roll:

- Kakva su ova majorizatorska vremena došla, kada se više ne isplati biti ni šupak :cry:
Obuca9

#378 Re: Kup BiH 2011/12

Post by Obuca9 »

byron wrote:OK. razumijem sve...al za sta bi trebali biti optuzeni oni huligani iz BL? Izgleda nikom nista...
Također za pokušaj ubistva. Samo je puka sreća da onaj kreten nije pogodio nijednog navijača Željezničara u glavi, onim blokom, kad ga je bacio.

A tom šupku Peharu je vjerovatno žao, ali žao što nije oborio Cerića.
todd_smith

#379 Re: Kup BiH 2011/12

Post by todd_smith »

Nije mu zao sto ga je pokusao spetljati, ZAO MU JE STO SU GA UHVATILI NA VIDEO SNIMCIMA
armin071

#380 Re: Kup BiH 2011/12

Post by armin071 »

Džidić: Tužno je da Zrinjski ispašta zbog 200 budala!

Kao da je kapiten Zrinjskog Damir Džidić predvidio jučašnji mostarski gradski derbi. Apelovao je na pressici dan uoči meča Pod Bijelim brijegom na navijače oba kluba da derbi bude fer i korektan, da se ne dese scene kakve su se na kraju na žalost desile. Rekao je kapieten Zrinjskog toga dana okupljenim mostarskim novinarima da poraz njegovog kluba ne bi bio tragedija jer to je samo sport, podcrtavši da bi tragedija bili samo neredi i divljanje navijača. Slično stvari rekao je razočarani Džidić i danas, dan nakon derbija.

"Mene je stid vjerujte mi, neugodno mi je, ne znam kako sutra pogledati u oči igračima Veleža. Danas ću kontaktirati neke od njih i uputiti riječi izvinjenja u svoje lično, ali i ime ostalih saigrača. Na terenu je do gola bilo sve maksimalno korektno, igrao se derbi u kojemu je ovaj put bolji i sretniji bio Velež na čemu im samo možemo čestitati. Ja sam nakon meča ušao u Veležovu svlačionicu i momcima čestitao na zasluženoj pobjedi. Ja sam sportista i uvijek ću biti," kazao je Džidić, a potom prokomentarisao ulazak navijača sa "Stajanja" u teren:

"Ko su ti momci, šta oni žele, koga predstavljaju? Ljudi ovo je sport, rat je završen prije dvadeset godina, to je iza nas. Tužno je da nijedan od tih mladića vjerovatno i ne pamti ratna dejstva. Tužno je da Zrinjski kao klub sa reputacijom ispašta zbog 200 budala koje su pokvarile sve. Umjesto 1:0 što se moglo nadoknaditi, mi ćemo sad vjerovatno u Vrapčiće morati ići sa nemogućom misijom stizanja rezultata 3:0, klub će uz sve to biti novčano kažnjen i igrat ćemo pred praznim tribinama. Svakog poštenog, istinskog Zrinjevca jučašnji događaji su istinski potresli i svi mi osjećamo na neki način stid i nelagodu. Jer ja sutra trebm doći u Vrapčiće i igrati novi derbi, a ne vinovnici jučašnjih nereda."

Džidić nije mogao a da se ne osvrne i na gest svog saigrača Mile Pehara:

"Ja se samo pitam šta je u tom momentu bilo u njegovoj glavi? Svojom gestom nas je vratio deset godina unazad. Vjerovatno je htio ispasti frajer pred Ultrasima, ali je napravio samo kontraefekat i obrukao i sebe i Zrinjski. Možda bi bolje bilo da je uzeo loptu i zabio dva pogotka, vjerovatno sportisti na taj način postaju frajeri, a ne na onakav," kazao je susretljivi kapiten Zrinjskog.

Svaka cast majstore :thumbup:
Logovan

#381 Re: Kup BiH 2011/12

Post by Logovan »

byron wrote:
LSD wrote:Mladi primitivac Pehar je juce bio saucesnik u pokušaju ubistva Tarika Cerića...ono je saucesnistvo, da im je Cerić pao u ruke pregazili bi ga....ovo nije slucaj za Jagodića, komiteta, komisije, NS, vec za pravosuđe...da je kakve pravne države, morao bi krivicno odgovarati za saucesništvo u pokušaju ubistva.
Eh jebi ga sad, ne pretjeruj....
Ne pretjeruje uopšte. Eh da nam je normalna država....
star(i)mo

#382 Re: Kup BiH 2011/12

Post by star(i)mo »

shalla wrote:http://www.index.hr/sport/clanak/video- ... 74413.aspx

Ne mogu vjerovati da su objavili ovako objektivan članak...
Ma vazno je da su napisali da je Velez "muslimanski klub". Ma fuj bola, kako mozete ovo citati... tu sam vec (pre-)stao.
LSD

#383 Re: Kup BiH 2011/12

Post by LSD »

Ljudi moji, liga se trebala ukinuti istog onog dana kad je poginuo pokojni Puljić Vedran - to je sva mudrost...ako se ne mogu izbaciti klubovi poput Širokog ili Zrinjskog ili Borca, onda se istupa iz lige ili se ona ukida...pa šta drugo raditi :? ...nema tu nekog pravnog lijeka za nacionalnu mržnju, nacizam i šovinizam... nema smisla više pricati dalje....ubica Vedrana pobjegao u Hrvatsku :x i šta?? kava je to liga i država i sudovi i nekakve pravde :? ma bježi ba....i mi nešto igramo fudbal, nekakav sportski duh njegujemo :lol: :lol: to je lakrdija živa....juce je boba falila (što kaže Ultima, Božija sreća, što ovaj Cerić nije pao vec ostao na nogama jer da je pao - zar par dana njemu bila dženaza ili bi frajer ostao invalid u najboljem slucaju)...u BL isto likovi gađaju blokovima od 5 kila, to da je nekog pogodilo trenutna smrt na licu mjesta...fala Bogu pa nije...ja sam govorio i tad, da su to klasicni pokušaju ubistva i da se takve stvari krivicno procesuiraju u normalnim državama...to nikakav sportski Komitet ne može riješiti, vec samo pravosuđe (a da bi se to mogli izvesti pred lice pravde, mora murija fatati te divljake...a vidjelo smo kako su ufatili onog ubice Vedrana nekakvog Olivera...cak ga policija i pustila da pobjegne u Hrvatsku :x )....svima nama je sve ovo bilo jasno i prošle godine nakon ubistva Vedrana, pa evo prođe još jedna godina i ništa se ne dešava...kakve crne kazne (taman da su milionske) i suspenzije stadiona...te sredine i ti klubovi se hirurški odstrane ili se liga ukida.
Nažalost, ništa pravosudni organi ne poduzimaju, tako ce se ova orgijanja i dalje dešavati, a komiteti mogu pucati kazne qurcu...yebe se ovim divljacima za kazne, ovo nema nikakve veze ni sa fudbalom ni sa sportom opcenito.
Charuga
Globalni moderator

#384 Re: Kup BiH 2011/12

Post by Charuga »

Goran Kosorić (predsjednik DK):

Što se tiče nas, zasjedali sutra ili u utorak, kazne za Zrinjski bit ce velike!
Impavidus

#385 Re: Kup BiH 2011/12

Post by Impavidus »

Džidić :thumbup:

U kakvoj smo državi kaznit će Džidića ('ta gdje će on filozofirat i govorit šta misli), a MileTA pohvaliti s objašnjenjem da je htio pomoći policiji (koje nema ni na mapi) i da je sasvim slučajno ispalo kao da je htio potkačiti Cerića. :oops:
Imamopobjednika

#386 Re: Kup BiH 2011/12

Post by Imamopobjednika »

LSD wrote:Ljudi moji, liga se trebala ukinuti istog onog dana kad je poginuo pokojni Puljić Vedran - to je sva mudrost...ako se ne mogu izbaciti klubovi poput Širokog ili Zrinjskog ili Borca, onda se istupa iz lige ili se ona ukida...pa šta drugo raditi :? ...nema tu nekog pravnog lijeka za nacionalnu mržnju, nacizam i šovinizam... nema smisla više pricati dalje....ubica Vedrana pobjegao u Hrvatsku :x i šta?? kava je to liga i država i sudovi i nekakve pravde :? ma bježi ba....i mi nešto igramo fudbal, nekakav sportski duh njegujemo :lol: :lol: to je lakrdija živa....juce je boba falila (što kaže Ultima, Božija sreća, što ovaj Cerić nije pao vec ostao na nogama jer da je pao - zar par dana njemu bila dženaza ili bi frajer ostao invalid u najboljem slucaju)...u BL isto likovi gađaju blokovima od 5 kila, to da je nekog pogodilo trenutna smrt na licu mjesta...fala Bogu pa nije...ja sam govorio i tad, da su to klasicni pokušaju ubistva i da se takve stvari krivicno procesuiraju u normalnim državama...to nikakav sportski Komitet ne može riješiti, vec samo pravosuđe (a da bi se to mogli izvesti pred lice pravde, mora murija fatati te divljake...a vidjelo smo kako su ufatili onog ubice Vedrana nekakvog Olivera...cak ga policija i pustila da pobjegne u Hrvatsku :x )....svima nama je sve ovo bilo jasno i prošle godine nakon ubistva Vedrana, pa evo prođe još jedna godina i ništa se ne dešava...kakve crne kazne (taman da su milionske) i suspenzije stadiona...te sredine i ti klubovi se hirurški odstrane ili se liga ukida.
Nažalost, ništa pravosudni organi ne poduzimaju, tako ce se ova orgijanja i dalje dešavati, a komiteti mogu pucati kazne qurcu...yebe se ovim divljacima za kazne, ovo nema nikakve veze ni sa fudbalom ni sa sportom opcenito.
Drug, slazem se sa svim sto si napisao osim boldiranog dijela. Ja kao navijac Sarajeva, kao neko sa Sjevera - kazem da ligu ne treba prekidati jer je upravo to ono sto dusmani zele. Zele da sve sto ovu drzavu, kakva god da je moja je i ja druge nemam, cini drzavom ukinu, odstrane, uniste. Komad po komad. Samo bi se njima izaslo u susret takvim stvarima. Najveci problem je kod "nas", u "nasim" upravama, u nasem mentalnom sklopu. Tebe niko ne sprijecava da od Sarajeva, Zelje, Celika, Veleza, Slobode stvoris gigante a onda ga lagano mogu dudlati svi ostali. Sve dok mi sami mozemo promijeniti situaciju, na konju smo. Ja razumijem navijace Veleza, razumijem inat po pitanju Bijelog Brijega, da boli ta nepravda. Ali jebo BB, jedan od najruznijih stadiona u drzavi. Sa druge strane nedolicno je da klub poput Veleza igra na terenu (namjerno teren a ne stadion) u Vrapcicima. Da su normalni ljudi u Savezu (od kantonalnih pa do drzavnog), da su normalni ljudi u upravi, da su normalni ljudi u mostarskim ili sarajevskim kompanijama pa da se onaj projekat novog stadiona Veleza u Sj. logoru sprovede u djelo - Velez bi postao gigant i vlasnik jednog od najljepsih i najmodernijih stadiona u regiji. Nisam ja pesimista, naprotiv - ponavljam se - ovo su samrtni trzaji brate. Mislis da bi jedan kapiten Zrinjskog 1998. reagovao na nacin kao sto je danas reagovao Dzidic? Ovim su debili napravili najvecu stetu samima sebi i onima koje, kako oni tvrde, predstavljaju. Ako kazna bude odgovarajuca smijem ruku dati da je ovo pocetak kraja Zrinjskog. Ne tvrdim da ce se ugasiti ali ce pasti na nivo jedne Slavije.
nosara

#387 Re: Kup BiH 2011/12

Post by nosara »

Imamopobjednika wrote:Najveci problem je kod "nas", u "nasim" upravama, u nasem mentalnom sklopu. Tebe niko ne sprijecava da od Sarajeva, Zelje, Celika, Veleza, Slobode stvoris gigante a onda ga lagano mogu dudlati svi ostali.
todd_smith

#388 Re: Kup BiH 2011/12

Post by todd_smith »

Plavih_11 wrote:Goran Kosorić (predsjednik DK):

Što se tiče nas, zasjedali sutra ili u utorak, kazne za Zrinjski bit ce velike!
njemu vjerovati :roll:
Imamopobjednika

#389 Re: Kup BiH 2011/12

Post by Imamopobjednika »

nosara wrote:
Imamopobjednika wrote:Najveci problem je kod "nas", u "nasim" upravama, u nasem mentalnom sklopu. Tebe niko ne sprijecava da od Sarajeva, Zelje, Celika, Veleza, Slobode stvoris gigante a onda ga lagano mogu dudlati svi ostali.
Sacekaj, sacekaj... Da li se to nas dvojica konacno slazemo po nekom pitanju? :D
ljože11

#390 Re: Kup BiH 2011/12

Post by ljože11 »

hz__semir wrote:
Kao da je kapiten Zrinjskog Damir Džidić predvidio jučašnji mostarski gradski derbi. Apelovao je na pressici dan uoči meča Pod Bijelim brijegom na navijače oba kluba da derbi bude fer i korektan, da se ne dese scene kakve su se na kraju na žalost desile. Rekao je kapieten Zrinjskog toga dana okupljenim mostarskim novinarima da poraz njegovog kluba ne bi bio tragedija jer to je samo sport, podcrtavši da bi tragedija bili samo neredi i divljanje navijača. Slično stvari rekao je razočarani Džidić i danas, dan nakon derbija.

"Mene je stid vjerujte mi, neugodno mi je, ne znam kako sutra pogledati u oči igračima Veleža. Danas ću kontaktirati neke od njih i uputiti riječi izvinjenja u svoje lično, ali i ime ostalih saigrača. Na terenu je do gola bilo sve maksimalno korektno, igrao se derbi u kojemu je ovaj put bolji i sretniji bio Velež na čemu im samo možemo čestitati. Ja sam nakon meča ušao u Veležovu svlačionicu i momcima čestitao na zasluženoj pobjedi. Ja sam sportista i uvijek ću biti," kazao je Džidić, a potom prokomentarisao ulazak navijača sa "Stajanja" u teren:

"Ko su ti momci, šta oni žele, koga predstavljaju? Ljudi ovo je sport, rat je završen prije dvadeset godina, to je iza nas. Tužno je da nijedan od tih mladića vjerovatno i ne pamti ratna dejstva. Tužno je da Zrinjski kao klub sa reputacijom ispašta zbog 200 budala koje su pokvarile sve. Umjesto 1:0 što se moglo nadoknaditi, mi ćemo sad vjerovatno u Vrapčiće morati ići sa nemogućom misijom stizanja rezultata 3:0, klub će uz sve to biti novčano kažnjen i igrat ćemo pred praznim tribinama. Svakog poštenog, istinskog Zrinjevca jučašnji događaji su istinski potresli i svi mi osjećamo na neki način stid i nelagodu. Jer ja sutra trebm doći u Vrapčiće i igrati novi derbi, a ne vinovnici jučašnjih nereda."

Džidić nije mogao a da se ne osvrne i na gest svog saigrača Mile Pehara:

"Ja se samo pitam šta je u tom momentu bilo u njegovoj glavi? Svojom gestom nas je vratio deset godina unazad. Vjerovatno je htio ispasti frajer pred Ultrasima, ali je napravio samo kontraefekat i obrukao i sebe i Zrinjski. Možda bi bolje bilo da je uzeo loptu i zabio dva pogotka, vjerovatno sportisti na taj način postaju frajeri, a ne na onakav," kazao je susretljivi kapiten Zrinjskog.
Džidić :thumbup:
svaka cast na ovim rijecima,'bez dlake na jeziku'
Koshpa

#391 Re: Kup BiH 2011/12

Post by Koshpa »

naj zalosnije je sto taj isti Ceric nekada nosio dres Zrnjinskog
1941.

#392 Re: Kup BiH 2011/12

Post by 1941. »

karanana wrote:pa u sustini, citajuci i hrvatske portale i komentare, moram reci da je velika vecina ljudi i navijaca zrinjskog zgrozena onim, sto je valjda pozitivna stvar.
Ja sam uglavnom vidio komentare tipa "Kakav kralj (Mile)", "Mirza oborio rekord u trčanju hahahaha", "Vidiš kako se može trčati i u 93.", "teheran" itd
Mislim, nije kod nas ni za očekivati nekakvu (samo)kritiku, ali eto.
kokuz_sa

#393 Re: Kup BiH 2011/12

Post by kokuz_sa »

Prekinuta utakmica osmine finala Kupa Bosne i Hercegovine između Zrinjskog i Veleža (prekid kod rezultata 0:1), registrovana je službenim rezultatom 0:3 u korist Veleža, a stadion Pod Bijelim brijegom je suspendovan do okončanja disciplinskog postupka, odlučeno je na današnjoj sjednici Takmičarske komisije N/FS BiH koja je održana u Sarajevu.
megaman4

#394 Re: Kup BiH 2011/12

Post by megaman4 »

maloprije donesena odluka ZRINJSKI - VELEŽ 0:3!
Mustang1

#395 Re: Kup BiH 2011/12

Post by Mustang1 »

Ma samo nek kaznjavaju .. trebaju jos povecavati novcane kazne osim ovih 0:3 ..pa ce onda klubovi sami zatvarati vrata stadiona i htjeti da igraju pred praznim tribinama :D
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#396 Re: Kup BiH 2011/12

Post by hrasno38 »

Imamopobjednika wrote:
LSD wrote:Ljudi moji, liga se trebala ukinuti istog onog dana kad je poginuo pokojni Puljić Vedran - to je sva mudrost...ako se ne mogu izbaciti klubovi poput Širokog ili Zrinjskog ili Borca, onda se istupa iz lige ili se ona ukida...pa šta drugo raditi :? ...nema tu nekog pravnog lijeka za nacionalnu mržnju, nacizam i šovinizam... nema smisla više pricati dalje....ubica Vedrana pobjegao u Hrvatsku :x i šta?? kava je to liga i država i sudovi i nekakve pravde :? ma bježi ba....i mi nešto igramo fudbal, nekakav sportski duh njegujemo :lol: :lol: to je lakrdija živa....juce je boba falila (što kaže Ultima, Božija sreća, što ovaj Cerić nije pao vec ostao na nogama jer da je pao - zar par dana njemu bila dženaza ili bi frajer ostao invalid u najboljem slucaju)...u BL isto likovi gađaju blokovima od 5 kila, to da je nekog pogodilo trenutna smrt na licu mjesta...fala Bogu pa nije...ja sam govorio i tad, da su to klasicni pokušaju ubistva i da se takve stvari krivicno procesuiraju u normalnim državama...to nikakav sportski Komitet ne može riješiti, vec samo pravosuđe (a da bi se to mogli izvesti pred lice pravde, mora murija fatati te divljake...a vidjelo smo kako su ufatili onog ubice Vedrana nekakvog Olivera...cak ga policija i pustila da pobjegne u Hrvatsku :x )....svima nama je sve ovo bilo jasno i prošle godine nakon ubistva Vedrana, pa evo prođe još jedna godina i ništa se ne dešava...kakve crne kazne (taman da su milionske) i suspenzije stadiona...te sredine i ti klubovi se hirurški odstrane ili se liga ukida.
Drug, slazem se sa svim sto si napisao osim boldiranog dijela. Ja kao navijac Sarajeva, kao neko sa Sjevera - kazem da ligu ne treba prekidati jer je upravo to ono sto dusmani zele. Zele da sve sto ovu drzavu, kakva god da je moja je i ja druge nemam, cini drzavom ukinu, odstrane, uniste. Komad po komad. Samo bi se njima izaslo u susret takvim stvarima. Najveci problem je kod "nas", u "nasim" upravama, u nasem mentalnom sklopu. Tebe niko ne sprijecava da od Sarajeva, Zelje, Celika, Veleza, Slobode stvoris gigante a onda ga lagano mogu dudlati svi ostali. Sve dok mi sami mozemo promijeniti situaciju, na konju smo. Ja razumijem navijace Veleza, razumijem inat po pitanju Bijelog Brijega, da boli ta nepravda. Ali jebo BB, jedan od najruznijih stadiona u drzavi. Sa druge strane nedolicno je da klub poput Veleza igra na terenu (namjerno teren a ne stadion) u Vrapcicima. Da su normalni ljudi u Savezu (od kantonalnih pa do drzavnog), da su normalni ljudi u upravi, da su normalni ljudi u mostarskim ili sarajevskim kompanijama pa da se onaj projekat novog stadiona Veleza u Sj. logoru sprovede u djelo - Velez bi postao gigant i vlasnik jednog od najljepsih i najmodernijih stadiona u regiji. Nisam ja pesimista, naprotiv - ponavljam se - ovo su samrtni trzaji brate. Mislis da bi jedan kapiten Zrinjskog 1998. reagovao na nacin kao sto je danas reagovao Dzidic? Ovim su debili napravili najvecu stetu samima sebi i onima koje, kako oni tvrde, predstavljaju. Ako kazna bude odgovarajuca smijem ruku dati da je ovo pocetak kraja Zrinjskog. Ne tvrdim da ce se ugasiti ali ce pasti na nivo jedne Slavije.
Definitivno to je poenta.......osakatiti drzavu BiH na svakom dijelu njenog tijela bio to sport, kultura, industrija, ulazak u EU itd itd. Samo u takvoj BiH neki mogu opstati i suvereno vladati uzimajuci dnevno na hiljade KM-ova. Ja i dalje mislim da ne kazem da tvrdim da je sve ovo smisljeno u nekoj politickoj kuhinji jer slucajnosti u ovim slucajevima upadanja na terene navijaca Zrinjskog i Borca su bas interesantne. Samo kazne i to zestoke kazne mogu donijeti promjene. Od engleza kazne su napravile, bar na samim utakmicama, jaganjce. Pjevaju, navijaju ali incidenta ni na mapi. A to sto ce se oni pomarisati u nekom kvartu poslije utakmice vec izlazi iz sfere sporta i ugrozavanja odigravanja fudbalskih utakmica.
karanana

#397 Re: Kup BiH 2011/12

Post by karanana »

sta znaci suspendovan stadion? gdje ce se igrati nedjeljna tekma?
megaman4

#398 Re: Kup BiH 2011/12

Post by megaman4 »

Dzontra Volta wrote:
megaman4 wrote:maloprije donesena odluka ZRINJSKI - VELEŽ 0:3!
eto, zar nisu debilni ovi ultrasi
jesu ali hajde dokaži to njima?
kokuz_sa

#399 Re: Kup BiH 2011/12

Post by kokuz_sa »

karanana wrote:sta znaci suspendovan stadion? gdje ce se igrati nedjeljna tekma?
najvjerovatnije izvan mostara
bar ja kontam da bi to trebalo biti tako..da zrinjski predlozi novi stadion dok je ovaj pod suspenzijom..e sada ne znam kako to ide al mislim da bi trebao novi stadion biti minimalno 100km od grada mostara
megaman4

#400 Re: Kup BiH 2011/12

Post by megaman4 »

kokuz_sa wrote:
karanana wrote:sta znaci suspendovan stadion? gdje ce se igrati nedjeljna tekma?
najvjerovatnije izvan mostara
bar ja kontam da bi to trebalo biti tako..da zrinjski predlozi novi stadion dok je ovaj pod suspenzijom..e sada ne znam kako to ide al mislim da bi trebao novi stadion biti minimalno 100km od grada mostara
onda su Veležu velike šanse da pobjede i u nedjelju, zar ne?
Locked