Kup BiH 2011/12

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
ultima_palabra

#201 Re: Kup BiH 2011/12

Post by ultima_palabra »

Šta je ovo u pm...čuj još čekaju da krenu kući :shock: Danas bio u Mostaru i bilo je toliko murije i specijalaca da sam mislio da niko neće moći prdnut na stadionu :roll:

Izgleda da su Dodik i Čović toliko sjebani da pokušavaju nekom mrtvom glavom da pokrenu sranje... danas smo svi Veležovci :thumbup:
kamen spoticanja

#202 Re: Kup BiH 2011/12

Post by kamen spoticanja »

ultima_palabra wrote:Šta je ovo u pm...čuj još čekaju da krenu kući :shock: Danas bio u Mostaru i bilo je toliko murije i specijalaca da sam mislio da niko neće moći prdnut na stadionu :roll:

Izgleda da su Dodik i Čović toliko sjebani da pokušavaju nekom mrtvom glavom da pokrenu sranje... danas smo svi Veležovci :thumbup:
+1
čoksa08
Location: Ko pogodi sta mi pise u avataru, dobije sta pozeli :D

#203 Re: Kup BiH 2011/12

Post by čoksa08 »

"SPAHIĆ JE MORAO OBUĆI DRES ZRINJSKOG"

Fudbaleri i stručni štab Veleža prije nekoliko trenutaka su stigli kući, nakon što su se nalazili u svlačionicama Bijelog brijega nakon što je prekinut susret sa Zrinjskim.

Pod velikim policijskim obezbijeđenjem, igrači i stručni štab Veleža stigli su na Trg Musala, gdje ih je dočekao veći broj simpatizera Veleža.

"Evo sad smo stigli", kaže za SportSport.ba trener Veleža Mirza Varešanović.

"Rezultat je večeras bio u drugom planu. Svjedoci smo iz dana u dan da ovo više ne vodi ničemu. Pitam se ima li uopšte smisla nastaviti igrati. Nama i pored pobjede večeras ostaje gorčina nakon svega što se desilo", smatra Varešanović i dodaje:

"Moram posebno pohvaliti igrače, stručni štab i Upravu Zrinjskog koji su nam bili izuzetni domaćini i više nego korektni. Jedan naš igrač, Bajro Spahić, ostao je na terenu kada su utrčali domaći navijači i spasili su ga saigrači iz Zrinjskog, koji su mu dali svoj dres da obuče i tako izbjegne huligane. Također bih se posebno zahvalio i našim vjernim navijačima, koji su danas došli u velikom broju da nas podrže i ovu pobjedu poklanjamo njima. Ovo je prva pobjeda Veleža u istoriji protiv Zrinjskog na Bijelom brijegu i na nju se zaista dugo čekalo. Drago mi je što smo srušili tu tradiciju", dodao je Varešanović
Imamopobjednika

#204 Re: Kup BiH 2011/12

Post by Imamopobjednika »

ultima_palabra wrote:danas smo svi Veležovci :thumbup:
:thumbup:
ljože11

#205 Re: Kup BiH 2011/12

Post by ljože11 »

čoksa08 wrote:"SPAHIĆ JE MORAO OBUĆI DRES ZRINJSKOG"

Fudbaleri i stručni štab Veleža prije nekoliko trenutaka su stigli kući, nakon što su se nalazili u svlačionicama Bijelog brijega nakon što je prekinut susret sa Zrinjskim.

Pod velikim policijskim obezbijeđenjem, igrači i stručni štab Veleža stigli su na Trg Musala, gdje ih je dočekao veći broj simpatizera Veleža.

"Rezultat je večeras bio u drugom planu. Svjedoci smo iz dana u dan da ovo više ne vodi ničemu. Pitam se ima li uopšte smisla nastaviti igrati. Nama i pored pobjede večeras ostaje gorčina nakon svega što se desilo", smatra Varešanović i dodaje:

"Moram posebno pohvaliti igrače, stručni štab i Upravu Zrinjskog koji su nam bili izuzetni domaćini i više nego korektni. Jedan naš igrač, Bajro Spahić, ostao je na terenu kada su utrčali domaći navijači i spasili su ga saigrači iz Zrinjskog, koji su mu dali svoj dres da obuče i tako izbjegne huligane. Također bih se posebno zahvalio i našim vjernim navijačima, koji su danas došli u velikom broju da nas podrže i ovu pobjedu poklanjamo njima. Ovo je prva pobjeda Veleža u istoriji protiv Zrinjskog na Bijelom brijegu i na nju se zaista dugo čekalo. Drago mi je što smo srušili tu tradiciju", dodao je Varešanović
sto samo dokazuje da se sve to 'kuha' negdje izvan stadiona!!
leki hz

#206 Re: Kup BiH 2011/12

Post by leki hz »

kome vjerovati? kažu raja na izvještaju na hayatu vidjeli kako igrač svinjskog podapinje igraču veleža dok ultrasi trče za njim
ReD aka Socijalista

#207 Re: Kup BiH 2011/12

Post by ReD aka Socijalista »

ljože11 wrote:

sto samo dokazuje da se sve to 'kuha' negdje izvan stadiona!!
Pitam se samo na sta ce sad preci. Sa stadiona je preslo i veceras na ulice...gdje ce dalje.
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#208 Re: Kup BiH 2011/12

Post by -LIBERO- »

"interesantna" zastava danas na tribini Ultrasa....

Image
1941.

#209 Re: Kup BiH 2011/12

Post by 1941. »

ultima_palabra wrote:danas smo svi Veležovci :thumbup:
x
Imamopobjednika

#210 Re: Kup BiH 2011/12

Post by Imamopobjednika »

ReD aka Socijalista wrote:Pitam se samo na sta ce sad preci. Sa stadiona je preslo i veceras na ulice...gdje ce dalje.
Iskren da ti budem - puca mi neka stvar. Ako se oni previse ne brinu za posljedice, ja se brinem jos manje. Kao sto sam iznad napisao: ovo su samrtni trzaji koji nemaju previse veze sa sportom. Jedino je pitanje da li pacijenta pustiti da sam umre ili mu pomoci eutanazijom.
Koshpa

#211 Re: Kup BiH 2011/12

Post by Koshpa »

prosjek godina koliko vidim po slici 18 :x
karanana

#212 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by karanana »

nista 0-3. hocu odmah izbacivanje zrinje iz kupa. nije ovo ligaska tekma pa da se dobijaju bodovi. nema potrebe da se igra revans. sta ako oni kojim slucajem tamo dobiju 0-3, 0-4? nikakva im je onda kazna 0-3.
JohnnyS

#213 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by JohnnyS »

Kazniti Zrinjski i kazniti odgovorne u policiji. HNŽ ima jedan od najrigoroznijih zakona i ako policija nije iskoristila sve svoje ovlasti u utakmici visokog rizika poput ove, netko i u MUP-u mora odgovarati
leki hz

#214 Re: Kup BiH 2011/12

Post by leki hz »

Koshpa wrote:prosjek godina koliko vidim po slici 18 :x
pa koga možeš najlakše napalit da zakuha nego balavce,ma ova liga je definitivno za ukidanje,šta treba da se desi, ne daj Bože još jedan Vedran pa da se nešto promijeni,nikad mira u ovoj državi sve dok se ovakvi izgredi ne budu drakonski kažnjavali,ali svi podjednako,a savezu je najlakše kaznit Sarajevo,šta li će smislit ovaj put kad budu zasjedali za ovu utakmicu,možda će kaznit Sarajevo što se povrijedio golman rudara
ReD aka Socijalista

#215 Re: Kup BiH 2011/12

Post by ReD aka Socijalista »

-LIBERO- wrote:"interesantna" zastava danas na tribini Ultrasa....

Image
Tu zastavu koriste sve ekstremno desnicarske grupacije u evropi, a inace je to bila zastava njemacke ratne mornarice do 1945.
kokuz_sa

#216 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by kokuz_sa »

Međutim nije mi jasno kako je sudija svirao 650 faulova u korist Želje, a nijedan u našu korist. Logično je i bilo da pokleknemo rekao je Nedim Jusufbegović, trener Olimpica.
jeza u ledja

#217 Re: Kup BiH 2011/12

Post by jeza u ledja »

Zrinjski zasluzuje jos jacu kaznu, jer je postojala ocigledna namjera da se napadnu igraci i strucni stab Veleza.
peace_an

#218 Re: Kup BiH 2011/12

Post by peace_an »

http://www.youtube.com/watch?v=gVwgLM2Y ... r_embedded

obratiti paznju na 0:29 i na 0:39 kad udaraju mislim rovcanina
JoeyTribbiani

#219 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by JoeyTribbiani »

:lol:

svaka čast i tebi i njemu. A imali dvije stopostotne...bilo guranja u njihovom kaznenom i nije bilo penala pa da sere (nek' nije). Više su oni imali slobodnih na našoj polovini u zadnji 10 minuta nego mi za čitavu tekmu. Svoje iskoristili, oni nisu i zdravo.
karanana

#220 Re: Kup BiH 2011/12

Post by karanana »

peace_an wrote:http://www.youtube.com/watch?v=gVwgLM2Y ... r_embedded

obratiti paznju na 0:29 i na 0:39 kad udaraju mislim rovcanina

ono na 0:29 je gore vidjeti nego onih 200 ustasa sto su uletili. jeli ono 11ka?
o cemu zalizanko prica kad ih hvali?
Last edited by karanana on 28/09/2011 21:25, edited 1 time in total.
kamen spoticanja

#221 Re: Kup BiH 2011/12

molim ime igraca zrinjskog na 0.30 koji pokusava da saplete igraca veleza koji bjezi prema svlacionici? :x
da mu majku,majcinu fasisticku...i policija odradjuje posao vrhunski :x oni u banjaluci su za ove csi miami
čoksa08
Location: Ko pogodi sta mi pise u avataru, dobije sta pozeli :D

#222 Re: Kup BiH 2011/12

Post by čoksa08 »

kako podape ono govno iz zrinjskog nekog iz veleza dok je bjezao :-)
peace_an

#223 Re: Kup BiH 2011/12

Post by peace_an »

kamen spoticanja wrote:molim ime igraca zrinjskog na 0.30 koji pokusava da saplete igraca veleza koji bjezi prema svlacionici? :x
da mu majku,majcinu fasisticku...i policija odradjuje posao vrhunski :x oni u banjaluci su za ove csi miami
mile pehar inace mladi reprezentativac mislim
kamen spoticanja

#224 Re: Kup BiH 2011/12

peace_an wrote:
kamen spoticanja wrote:molim ime igraca zrinjskog na 0.30 koji pokusava da saplete igraca veleza koji bjezi prema svlacionici? :x
mile pehar inace mladi reprezentativac mislim
sigurno ?
JThomas

#225 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by JThomas »

naravno da su kazne morale biti veće, ali polako, 0-3 po 0-3, vidjećemo dokle će izdržati i kakva će biti organizacija sljedeće utakmice istog domaćina.
Locked