psy5000 wrote:engleska verzija
odlično!
Moderators: Charuga, Tomahawk11
psy5000 wrote:engleska verzija
Tevez, Llorente, Giovinco, Vučinić, Matri, Quagliarella.zlajapravaraja wrote:Moze li mi neko objasniti sta Juventus zeli s ovolikim napadacima? Sad kad stigne jos i Llorente, bice ih jedno 10-ak u ekipi, ne racunajuci pritom Anelku i Iaquintu...?
nema veze, juventus i bez njega uzme scudettoDonVito wrote:Llorente je nekad bio baskijski lav dok zadnje dvije godine baskijski mačić.
na žalost iz sezone u sezonu radimo isto, stvaramo nove iaquinte, tonije, amaurije...ortodont wrote:Tevez, Llorente, Giovinco, Vučinić, Matri, Quagliarella.zlajapravaraja wrote:Moze li mi neko objasniti sta Juventus zeli s ovolikim napadacima? Sad kad stigne jos i Llorente, bice ih jedno 10-ak u ekipi, ne racunajuci pritom Anelku i Iaquintu...?
Iaquinti će biti raskinut ugovor (ili ističe sada, ne sjećam se), Anelki i Bendtneru su istekle posudbe.
Ako nema jos neki avatarcic statistika je takva:DonVito wrote:Llorente je nekad bio baskijski lav dok zadnje dvije godine baskijski mačić.

ortodont wrote:![]()
Vito je inače navijač Reala, ali mu ni tamo ne ide baš, pustite momka da savlada dječije bolesti.
DonVito wrote:ortodont wrote:![]()
Vito je inače navijač Reala, ali mu ni tamo ne ide baš, pustite momka da savlada dječije bolesti.![]()
![]()
Čuj navijač Reala helem da sam bio bi na tribini.
Istina da simpatišem Napoli, Monaco i Real Madrid.
Uostalom ostatak je tvoj pravi problem tzv. NAVIJAČ JUVEAciao vecchia signora.
jeste tako al zbog problema oko produženja mugovora pa mu nisu dali da igra....inače beton napadač i odličan ulovDonVito wrote:Llorente je nekad bio baskijski lav dok zadnje dvije godine baskijski mačić.
JoseMujica wrote:jeste tako al zbog problema oko produženja mugovora pa mu nisu dali da igra....inače beton napadač i odličan ulovDonVito wrote:Llorente je nekad bio baskijski lav dok zadnje dvije godine baskijski mačić.