Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Pa mi smo Ljorentea i Teveza za 12M doveli.
Haj samo još neko napiše da bi Higuaina il' Jovetića.
To su sigurno igrači za 3 sezone s kojim ćemo osvojiti LP
Inače će se u ratama sve platit' u to sam siguran ha ha.
Cim se spomene Tevez ne mogu a da se sjetim njegovih intervijua na tecnom engleskom jeziku
Ako nista u startu znamo da nece italijanski nikad razumjeti da ne kazem nauciti, pa ce vecinom ko tele blejati i kontati sta mu je Konte zelio reci hehe.
Sto se tice njegovih kvaliteta, bolji je od svih koje imamo, pa i Lorentea ali samo kad je u elementu sto nije bio slucaj proteklu sezonu. Mrzak mi je do zla Boga, jedan od mrzih koji su medju aktivnim nogometasima ali valja mu dati priliku da opravda dres koji je zaduzio, mada nesto kontam da nama mozda i treba bas jedan ovakav koji kad uzme loptu nikom je neda i ima samo za cilj da on postigne gol, a ne ko Matri sto tacno ne zna sta bi sa loptom kad je dobio, ko strani pojam mu je isto da je prvi put u zivotu vidi...
Nadati se dobrom
Ne razumije on ni Argentinski sve su prilike
Malo sta smijesnije sam vidio od njegovog intervijua kad je uzeo titulu sa Junajtedom heheheh
Moze sa Bakom pod ruku
Last edited by salle_eh1986 on 25/06/2013 23:28, edited 1 time in total.
samoyu wrote:salle_eh1986@ naravno sve stoji mene samo strah da ne poludi i ode nakon par mijeseci ili ga Conte posalje u pm
treba racunati i na to, po meni je on velika kocka koja moze da se isplati ali vece su sanse da te povali. Ono isto bacas kocku i odgovara ti samo ili petica ili sestica hehe
Kako god Tevez je pojacanje jeste da zna biti problematican ali borbenosti na terenu mu nikad nije falilo to nam i treba pored ovog uspavanog napadackog kadra.
A ovo oko poreza je opet smijesno svi losi samo shinter uredu opet ista kuhinja kuha jer na terenu ih i nema, ali su se ovaj put preracunali nema vise krivi su dok se ne dokaze suprotno niko nije toliko lud
Tevez je idot koji bi do sada sigurno poginuo da nema tu mogucnost da zna igrat lopte.
Conte je temperamentan i ovaj bi mogao zavrsiti u Argentini.
Dok s druge strane, ako bude pruzao partije ko majci za rodjendan bit ce sve ok.
Atticus Finch wrote:Ja koliko sam upućen riječ je o standardnoj kontroli finansijske policije. Ništa čudno. Guardia di finanza je jebena stranka, posebno u Italiji.
To se naravno preuveličava i obično se kao ilustracija za petparačke članke na portalima stavlja Juventus. Nije da nismo navikli.
Ogbona je završen koliko sam upratio. Čeka se Torino da izabere igrača. Mada, dok se ne desi prezentacija sa dresom u rukama nikome ne vjerujem 100%.
Ova istraga nije nista strasno normalna kontrola placanja poreza ako nadu neke koji nisu platili porez klub ce to izmiriti i nista dramaticno se nece desiti ali mediji u italiji vole dramatrugiju jer to prodaje novine
Tevez na tri godine po meni sasvim solidan posao. Nek bar jednu odradi kako treba ja zadovoljan, pogotovo ako i Jovetić dođe.
Ogbonna mi je možda i najveća želja od igrača s kojima se povezujemo u ovom mercatu. Mislim da bi on mogao izrasti u štoperčinu koja će nam definitivno trebati u skorijoj budućnosti kad Barzagli okači kopačke.
Inače mislim da će nam sljedeća sezona što se tiče lova na Scudetto biti dosta teška, tu prije svega vidim Milan sa Balotellijem kao najveću prijetnju, a ne treba ni inter otpisati mada će oni vjerovatno to sami uraditi. Ja bih lično bio zadovoljan trećom titulom u nizu i bar ponovljenim uspjehom u LP, mada mislim da će polu-finale biti objektiv postavljen pred Conte-a za narednu sezonu. Kako god, dočekali smo i mi naših pet minuta pod Suncem, nakon pet godina u mraku. Forza Juve!
Son1 wrote:Tevez je idot koji bi do sada sigurno poginuo da nema tu mogucnost da zna igrat lopte.
Conte je temperamentan i ovaj bi mogao zavrsiti u Argentini.
Dok s druge strane, ako bude pruzao partije ko majci za rodjendan bit ce sve ok.
Koliko sam upucen Conte i Tevez su imali razgovor u 4 oka...i zavrsio se u 4 oka.
Objasnjeno mu je da nema hladjenja muda u Juventusu a vjerujem da ima u ugovoru dijelovi koji ga obavezuju da bude Tevez kakav zna da bude - masinerija.