Rutinski
Juventus
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- relativno84
#8401 Re: Juventus
Juventus - Abiati/Amelia 1 - 0
Rutinski
Rutinski
-
salle_eh1986
#8403 Re: Juventus
Milan je i definitivno otpao iako nikad i nije bio konkurencija
sad još 4 boda i to je to
FORZA JUVE
sad još 4 boda i to je to
FORZA JUVE
- ortodont
#8404 Re: Juventus
Loš meč, ispodprosječno sa obje strane, mi smo bili manje loši recimo večeras.
Doduše, fino smo taktički odigrali nazad kada već prema naprijed nije išlo, sve akcije ili pokušaje istih od strane Milana smo na vrijeme neutralisali.
Još 4 boda za matematiku.
Doduše, fino smo taktički odigrali nazad kada već prema naprijed nije išlo, sve akcije ili pokušaje istih od strane Milana smo na vrijeme neutralisali.
Još 4 boda za matematiku.
- Atticus Finch
#8405 Re: Juventus

Gdje je ubode King Artur!
-
Juvelandia
#8406 Re: Juventus
Guided missile
Nas najbolji igrac ove sezone.
Forza Juve, cestitke na Milanovom skudetu u ne primanju gola do 57 minute, novi uspjeh nakon skudeta za najbolju web stranicu.
Forza Juve, cestitke na Milanovom skudetu u ne primanju gola do 57 minute, novi uspjeh nakon skudeta za najbolju web stranicu.
- Zatamnjena stakla
#8407 Re: Juventus
Juvelandia wrote:Guided missile![]()
Idemo dalje. Teška utakmica.
(Y)
- I am Happy
- Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise
#8408 Re: Juventus
Dosadnije nisam gledao.... pravi derbi
Pobjedi se ne gleda u zube
Pobjedi se ne gleda u zube
-
Son1
#8409 Re: Juventus
Sto se napatih gledajuci utakmicu, 3. liga Indonezije nudi bolje meceve.
Sreca pa je kraj sezone, nadam se da ce se ekipa jos pojacati na ljeto, osvajanje skudeta cini ovu sezonu uspjesnom, a i lagano postaje rutina.
Forza
Sreca pa je kraj sezone, nadam se da ce se ekipa jos pojacati na ljeto, osvajanje skudeta cini ovu sezonu uspjesnom, a i lagano postaje rutina.
Forza
- DonVito
#8410 Re: Juventus
Bolje biti pošteno najbolji nego lažno.htcxone wrote:jel zahladniloDonVito wrote:Jeli ovo Marchisio igra playmakeranije ni čudo zašto protiv Bajerna nisu mogli stvoriti šanse na domaćem terenu.
Marchisio playmaker![]()
jel upeko minus ??
Penal opet.. ne znam jeli sa pravom dosudjen.
-
frngla
#8411 Re: Juventus
Majke ti hoće li ti ikad dosaditiDonVito wrote:Bolje biti pošteno najbolji nego lažno.
Penal opet..
- Zatamnjena stakla
#8412 Re: Juventus
Ma Don Vito kralj 
-
Nucleo1985
#8413 Re: Juventus
@vitko, jel ti krivo?
haj se malo jedi od muke
haj se malo jedi od muke
-
BigBen
- Atticus Finch
- relativno84
#8416 Re: Juventus
Ako ima istine oko ovih pregovor s Ibrahimovicem duboko sam razocaran upravom kluba jer ko te izda jednom opet ce. Nemogu da shvatim da za sve ima mjesta u Juventusu ali nije bilo za Alexa, koji je zaduzi ovaj klub vise nego bilo ko i koji bi dao veci doprinos nego Anelka i Bendtner zajedno, ali to je jos jedan pokazatelj da se uzimaju najpovoljniji a ne najpotrebniji igraci.
Ibri svaka cast bio je i ostao igracina ali otisao je kad se trebalo boriti za Juve srcem protiv svih on to nije vidio kao svoju borbu pa koji ce nam k.... i sad kad smo u na vrhu.
Ibri svaka cast bio je i ostao igracina ali otisao je kad se trebalo boriti za Juve srcem protiv svih on to nije vidio kao svoju borbu pa koji ce nam k.... i sad kad smo u na vrhu.
-
salle_eh1986
#8417 Re: Juventus
vidi drug, glupo je ovo što govorim ali sumnjam da si mogao gotiviti alexa više od menerelativno84 wrote:Ako ima istine oko ovih pregovor s Ibrahimovicem duboko sam razocaran upravom kluba jer ko te izda jednom opet ce. Nemogu da shvatim da za sve ima mjesta u Juventusu ali nije bilo za Alexa, koji je zaduzi ovaj klub vise nego bilo ko i koji bi dao veci doprinos nego Anelka i Bendtner zajedno, ali to je jos jedan pokazatelj da se uzimaju najpovoljniji a ne najpotrebniji igraci.
ali ruku na srce moralo se kad tad to desiti, jednostavno on više nije bio na nivou da bude udarna igla ovog juventusa, za razliku od recimo ibre koji je svbjetska kalasa igrač
ja bih radije delpu 10 godina mlađeg nego mesija i ronalda u paketu ali jbg ne može se...
forza juve
- Zatamnjena stakla
#8418 Re: Juventus
Ibra sigurno neće doći jer nemamo para za njega. Plata bi nas ubila.
- relativno84
#8419 Re: Juventus
Tesko je to reci ko koga vise gotivi ja samo znam da radije cu gledati Alexa kako sjedi na klupi nego Gia, Matrixa, Anelku, Bendtnera ,Fabia i Mirka u igri.salle_eh1986 wrote:vidi drug, glupo je ovo što govorim ali sumnjam da si mogao gotiviti alexa više od menerelativno84 wrote:Ako ima istine oko ovih pregovor s Ibrahimovicem duboko sam razocaran upravom kluba jer ko te izda jednom opet ce. Nemogu da shvatim da za sve ima mjesta u Juventusu ali nije bilo za Alexa, koji je zaduzi ovaj klub vise nego bilo ko i koji bi dao veci doprinos nego Anelka i Bendtner zajedno, ali to je jos jedan pokazatelj da se uzimaju najpovoljniji a ne najpotrebniji igraci.
ali ruku na srce moralo se kad tad to desiti, jednostavno on više nije bio na nivou da bude udarna igla ovog juventusa, za razliku od recimo ibre koji je svbjetska kalasa igrač
ja bih radije delpu 10 godina mlađeg nego mesija i ronalda u paketu ali jbg ne može se...
forza juve
Ibra jeste klasa igracka ali je ljudska karina jer te godine kada su se svi potrudili da uniste tim koji je sklapan godinama i koji niko nije moga dobiti u normalnim okolnostima vidjelo se kome je Juventus u krvi a kome pare.
Alex je ostao i samo zbog toga zasluzio je vise postovanja od ove nove garniture u vrhu kluba, a da ne govorimo o svemu sto je dao klubu tako da bar sto se mene tice moralo se naci mjesta za njega jos jednu sezonu i to bi bio kraj ali ne radije ce se dati pare za karinase poput Anelke jadnooo!
-
salle_eh1986
#8420 Re: Juventus
slažem se sa tobom u potpunosti ali ne možeš očekivati da igrač koji je "tek došao" razmišlja na način kao oni koji su tu godinama
ove gore što si nabrojao, alex je sigurno bolji od sve i jednog samo je upitno koliko bi mogao igrati, ali pola sati da mu se dalo sigurno bi bio korisniji, no bilo je kako je bilo
to je crna mrlja ove uprave, jebo sam onima u realu (kojeg ne volim) zbog situacije sa raulom (kojeg izuzetno cijenim) a istu stvar smo mi uradili našoj najvećoj legendi
ja vjerujem da će se vratiti ale kad tad pa makar kao trener
ove gore što si nabrojao, alex je sigurno bolji od sve i jednog samo je upitno koliko bi mogao igrati, ali pola sati da mu se dalo sigurno bi bio korisniji, no bilo je kako je bilo
to je crna mrlja ove uprave, jebo sam onima u realu (kojeg ne volim) zbog situacije sa raulom (kojeg izuzetno cijenim) a istu stvar smo mi uradili našoj najvećoj legendi
ja vjerujem da će se vratiti ale kad tad pa makar kao trener
- Atticus Finch
#8421 Re: Juventus
Torino se pošteno nudio u par navrata, al' svejedno, kad ne znaju.
Vučinić po starom. Lichsteiner zaboravio mozak u Vinovu. Asa se već dugo pati na ovoj poziciji, tako da ga treba poštediti.
Mora bolje.
Vučinić po starom. Lichsteiner zaboravio mozak u Vinovu. Asa se već dugo pati na ovoj poziciji, tako da ga treba poštediti.
Mora bolje.
- relativno84
#8422 Re: Juventus
Uletice neka lopta po ovom klizavom terenu do kraja vjerovatno ali vec se vidi da je kraj sezone i da se pomalo opusteno ponasaju neki igraci samo da se odigra 
- relativno84
#8423 Re: Juventus
Tako ti je to kad vec osiguras titulu puno prije kraja prvenstva igra se vise rekreativno
Ali kako bi ti to znao to iskustvo ne pamtis a i neces jos dugooooooo
Ali kako bi ti to znao to iskustvo ne pamtis a i neces jos dugooooooo
- ElRe
#8424 Re: Juventus
Ibrahimovic moze puno toga da nam donese u napadu. Del Pieru hvala za sve sto je uradio, ali bilo je evidentno da je njegovo vrijeme proslo.relativno84 wrote:Ako ima istine oko ovih pregovor s Ibrahimovicem duboko sam razocaran upravom kluba jer ko te izda jednom opet ce. Nemogu da shvatim da za sve ima mjesta u Juventusu ali nije bilo za Alexa, koji je zaduzi ovaj klub vise nego bilo ko i koji bi dao veci doprinos nego Anelka i Bendtner zajedno, ali to je jos jedan pokazatelj da se uzimaju najpovoljniji a ne najpotrebniji igraci.
Juventus nije socijalna ustanova, vec klub koji treba trofeje i tu nema mjesta za emocije.
- Atticus Finch
#8425 Re: Juventus
To je to. Kad igraš šugavo treba neka klasa da uzme stvari u svoje ruke. Kakav volej Vidala. Tata. Stadion mogu prodati i pola Torina, ali ne Vidala. 4 zadnja gola. Gigant!