Juventus

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
relativno84

#8401 Re: Juventus

Post by relativno84 »

Juventus - Abiati/Amelia 1 - 0

Rutinski :zen:
burgundy

#8402 Re: Juventus

Post by burgundy »

Cestitam na pobjedi.
salle_eh1986

#8403 Re: Juventus

Post by salle_eh1986 »

Milan je i definitivno otpao iako nikad i nije bio konkurencija :D
sad još 4 boda i to je to
FORZA JUVE
ortodont

#8404 Re: Juventus

Post by ortodont »

Loš meč, ispodprosječno sa obje strane, mi smo bili manje loši recimo večeras.
Doduše, fino smo taktički odigrali nazad kada već prema naprijed nije išlo, sve akcije ili pokušaje istih od strane Milana smo na vrijeme neutralisali.

Još 4 boda za matematiku. :)
Atticus Finch

#8405 Re: Juventus

Post by Atticus Finch »

Image

Gdje je ubode King Artur! :shock: :D
Juvelandia

#8406 Re: Juventus

Post by Juvelandia »

Guided missile 8-)
Nas najbolji igrac ove sezone.
Forza Juve, cestitke na Milanovom skudetu u ne primanju gola do 57 minute, novi uspjeh nakon skudeta za najbolju web stranicu. :thumbup:
Zatamnjena stakla

#8407 Re: Juventus

Post by Zatamnjena stakla »

Juvelandia wrote:Guided missile 8-)
Nas najbolji igrac ove sezone.
Forza Juve, cestitke na Milanovom skudetu u ne primanju gola do 57 minute, novi uspjeh nakon skudeta za najbolju web stranicu. :thumbup:
:lol: :lol:

Idemo dalje. Teška utakmica.
(Y)
I am Happy
Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise

#8408 Re: Juventus

Post by I am Happy »

Dosadnije nisam gledao.... pravi derbi :lol:

Pobjedi se ne gleda u zube
Son1

#8409 Re: Juventus

Post by Son1 »

Sto se napatih gledajuci utakmicu, 3. liga Indonezije nudi bolje meceve.
Sreca pa je kraj sezone, nadam se da ce se ekipa jos pojacati na ljeto, osvajanje skudeta cini ovu sezonu uspjesnom, a i lagano postaje rutina.
:thumbup:

Forza
DonVito

#8410 Re: Juventus

Post by DonVito »

htcxone wrote:
DonVito wrote:Jeli ovo Marchisio igra playmakera :roll: nije ni čudo zašto protiv Bajerna nisu mogli stvoriti šanse na domaćem terenu.
Marchisio playmaker :lol:
jel zahladnilo :D
jel upeko minus ?? :D
Bolje biti pošteno najbolji nego lažno.
Penal opet.. ne znam jeli sa pravom dosudjen.
frngla

#8411 Re: Juventus

Post by frngla »

DonVito wrote:Bolje biti pošteno najbolji nego lažno.
Penal opet..
Majke ti hoće li ti ikad dosaditi :lol:
Zatamnjena stakla

#8412 Re: Juventus

Ma Don Vito kralj :D
Nucleo1985

#8413 Re: Juventus

Post by Nucleo1985 »

@vitko, jel ti krivo?

haj se malo jedi od muke :D
BigBen

#8414 Re: Juventus

Post by BigBen »

Atticus Finch

#8415 Re: Juventus

Post by Atticus Finch »

Image
relativno84

#8416 Re: Juventus

Post by relativno84 »

Ako ima istine oko ovih pregovor s Ibrahimovicem duboko sam razocaran upravom kluba jer ko te izda jednom opet ce. Nemogu da shvatim da za sve ima mjesta u Juventusu ali nije bilo za Alexa, koji je zaduzi ovaj klub vise nego bilo ko i koji bi dao veci doprinos nego Anelka i Bendtner zajedno, ali to je jos jedan pokazatelj da se uzimaju najpovoljniji a ne najpotrebniji igraci.
Ibri svaka cast bio je i ostao igracina ali otisao je kad se trebalo boriti za Juve srcem protiv svih on to nije vidio kao svoju borbu pa koji ce nam k.... i sad kad smo u na vrhu.
salle_eh1986

#8417 Re: Juventus

Post by salle_eh1986 »

relativno84 wrote:Ako ima istine oko ovih pregovor s Ibrahimovicem duboko sam razocaran upravom kluba jer ko te izda jednom opet ce. Nemogu da shvatim da za sve ima mjesta u Juventusu ali nije bilo za Alexa, koji je zaduzi ovaj klub vise nego bilo ko i koji bi dao veci doprinos nego Anelka i Bendtner zajedno, ali to je jos jedan pokazatelj da se uzimaju najpovoljniji a ne najpotrebniji igraci.
Ibri svaka cast bio je i ostao igracina ali otisao je kad se trebalo boriti za Juve srcem protiv svih on to nije vidio kao svoju borbu pa koji ce nam k.... i sad kad smo u na vrhu.
vidi drug, glupo je ovo što govorim ali sumnjam da si mogao gotiviti alexa više od mene :)
ali ruku na srce moralo se kad tad to desiti, jednostavno on više nije bio na nivou da bude udarna igla ovog juventusa, za razliku od recimo ibre koji je svbjetska kalasa igrač
ja bih radije delpu 10 godina mlađeg nego mesija i ronalda u paketu ali jbg ne može se...
forza juve
Zatamnjena stakla

#8418 Re: Juventus

Ibra sigurno neće doći jer nemamo para za njega. Plata bi nas ubila.
relativno84

#8419 Re: Juventus

Post by relativno84 »

salle_eh1986 wrote:
relativno84 wrote:Ako ima istine oko ovih pregovor s Ibrahimovicem duboko sam razocaran upravom kluba jer ko te izda jednom opet ce. Nemogu da shvatim da za sve ima mjesta u Juventusu ali nije bilo za Alexa, koji je zaduzi ovaj klub vise nego bilo ko i koji bi dao veci doprinos nego Anelka i Bendtner zajedno, ali to je jos jedan pokazatelj da se uzimaju najpovoljniji a ne najpotrebniji igraci.
vidi drug, glupo je ovo što govorim ali sumnjam da si mogao gotiviti alexa više od mene :)
ali ruku na srce moralo se kad tad to desiti, jednostavno on više nije bio na nivou da bude udarna igla ovog juventusa, za razliku od recimo ibre koji je svbjetska kalasa igrač
ja bih radije delpu 10 godina mlađeg nego mesija i ronalda u paketu ali jbg ne može se...
forza juve
Tesko je to reci ko koga vise gotivi ja samo znam da radije cu gledati Alexa kako sjedi na klupi nego Gia, Matrixa, Anelku, Bendtnera ,Fabia i Mirka u igri.
Ibra jeste klasa igracka ali je ljudska karina jer te godine kada su se svi potrudili da uniste tim koji je sklapan godinama i koji niko nije moga dobiti u normalnim okolnostima vidjelo se kome je Juventus u krvi a kome pare.
Alex je ostao i samo zbog toga zasluzio je vise postovanja od ove nove garniture u vrhu kluba, a da ne govorimo o svemu sto je dao klubu tako da bar sto se mene tice moralo se naci mjesta za njega jos jednu sezonu i to bi bio kraj ali ne radije ce se dati pare za karinase poput Anelke jadnooo!
salle_eh1986

#8420 Re: Juventus

Post by salle_eh1986 »

slažem se sa tobom u potpunosti ali ne možeš očekivati da igrač koji je "tek došao" razmišlja na način kao oni koji su tu godinama
ove gore što si nabrojao, alex je sigurno bolji od sve i jednog samo je upitno koliko bi mogao igrati, ali pola sati da mu se dalo sigurno bi bio korisniji, no bilo je kako je bilo
to je crna mrlja ove uprave, jebo sam onima u realu (kojeg ne volim) zbog situacije sa raulom (kojeg izuzetno cijenim) a istu stvar smo mi uradili našoj najvećoj legendi
ja vjerujem da će se vratiti ale kad tad pa makar kao trener :)
Atticus Finch

#8421 Re: Juventus

Post by Atticus Finch »

Torino se pošteno nudio u par navrata, al' svejedno, kad ne znaju. :-)

Vučinić po starom. Lichsteiner zaboravio mozak u Vinovu. Asa se već dugo pati na ovoj poziciji, tako da ga treba poštediti.

Mora bolje.
relativno84

#8422 Re: Juventus

Post by relativno84 »

Uletice neka lopta po ovom klizavom terenu do kraja vjerovatno ali vec se vidi da je kraj sezone i da se pomalo opusteno ponasaju neki igraci samo da se odigra :pliska:
relativno84

#8423 Re: Juventus

Post by relativno84 »

Tako ti je to kad vec osiguras titulu puno prije kraja prvenstva igra se vise rekreativno :meza1:
Ali kako bi ti to znao to iskustvo ne pamtis a i neces jos dugooooooo :pusi2:
ElRe

#8424 Re: Juventus

Post by ElRe »

Ibrahimovic moze puno toga da nam donese u napadu. Del Pieru hvala za sve sto je uradio, ali bilo je evidentno da je njegovo vrijeme proslo.
Juventus nije socijalna ustanova, vec klub koji treba trofeje i tu nema mjesta za emocije.
Atticus Finch

#8425 Re: Juventus

Post by Atticus Finch »

To je to. Kad igraš šugavo treba neka klasa da uzme stvari u svoje ruke. Kakav volej Vidala. Tata. Stadion mogu prodati i pola Torina, ali ne Vidala. 4 zadnja gola. Gigant!
Post Reply