Juventus
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Atticus Finch
#8226 Re: Juventus
Niko nije rekao da ne može pogriješiti, ali ovakve odbice su uvijek problem za golmana. Ne krivim Điđija u ovoj situaciji.
-
missko
#8227 Re: Juventus
Pa jesi ikad gledao da neko suta loptu po zemlji i zakaci nekog i podigne se i spusti se naglo zato sto je felsirana, ne znam sta ti nije jasno, Bufon ide u stranu koju nije pookrivao njegov igrac, ali lopta dira igraca i zavrce u stranu kpoju je igrac pokrivao a Bufon ostaje u raskoraku.studeni76 wrote:Haj nek bude po vašem,Gigi je bog Allah i nemože pogriješit. I po kojem zakonu fizike lopta može sa one strane pogoditi Vidala i da je on skrene praktično iza sebe u odnosu na smjer kretanja.Verocious wrote:Nisam bas siguran da je Gigiev gol, lopta je bjezala od njega prema stativi gdje je i usla u gol. Doduse nisam previse zagledao jer sam se automatski iznerviro al mi se cinilo da je tako
- Saian
#8228 Re: Juventus
Da je ona zakachila vidala kako je buffon pretpostavio kad je vidio udarac i vidalov blok bufflonac bi nju pokupio rukama u desnom uglu, al je shpekuliso i kasno mu se bilo vracat onda, jebi ga, samtajmz ju luz, samtajmz di adrz vin
- Muhamed Đakmić
#8229 Re: Juventus
Saian wrote:Da je ona zakachila vidala kako je buffon pretpostavio kad je vidio udarac i vidalov blok bufflonac bi nju pokupio rukama u desnom uglu, al je shpekuliso i kasno mu se bilo vracat onda, jebi ga, samtajmz ju luz, samtajmz di adr vin
Upravo ovo. Isto sam i ja vidio
- MOSALJOZE
#8230 Re: Juventus
Ma jednostavno uhvaćen na pogrešnoj nozi boze moj.Samo svaka čast juventini objektivno komentarišete
-
palermo
#8231 Re: Juventus
Ma ne zajebajite. Buffon k'o Ale postećija. Mlađi i brži golman bi ono sasvim sigurno stigao
- BHF_Manijak
#8232 Re: Juventus
Nastranu primljen gol, ali Buffon mi je u jos 3-4 navrata lose reagovao i neke laganije lopte je odbijao, boksovao itd... Neprimjereno njemu totalno!
- Ciprol
#8233 Re: Juventus
Mlađi golman ne bi ni skontao spin, nego bi i dalje išao na desnu stranu.palermo wrote:Ma ne zajebajite. Buffon k'o Ale postećija. Mlađi i brži golman bi ono sasvim sigurno stigao
-
palermo
#8234 Re: Juventus
pa čak i drugi gol, nisam ja baš siguran da nije mogao bolje reagovatiBHF_Manijak wrote:Nastranu primljen gol, ali Buffon mi je u jos 3-4 navrata lose reagovao i neke laganije lopte je odbijao, boksovao itd... Neprimjereno njemu totalno!
- MOSALJOZE
#8235 Re: Juventus
Sad će ovo pitanje izgledati kao provokacija a nije:Jel igro Matri???Katastrofalno odigrao,tačnije vidio se nije
-
palermo
#8236 Re: Juventus
haj dobro, ...nije kriv, ako vam to nešto značiCiprol wrote:Mlađi golman ne bi ni skontao spin, nego bi i dalje išao na desnu stranu.palermo wrote:Ma ne zajebajite. Buffon k'o Ale postećija. Mlađi i brži golman bi ono sasvim sigurno stigao
- Ciprol
#8237 Re: Juventus
de pogledaj animaciju još koji put. znači igrač udara loptu, buffon se pomjera prema desno, gdje bi lopta trebala da ide.palermo wrote:haj dobro, ...nije kriv, ako vam to nešto značiCiprol wrote:Mlađi golman ne bi ni skontao spin, nego bi i dalje išao na desnu stranu.palermo wrote:Ma ne zajebajite. Buffon k'o Ale postećija. Mlađi i brži golman bi ono sasvim sigurno stigao
nakon prvog koraka je skontao za spin, i probao je stići, al' već kasno.
- Atticus Finch
#8238 Re: Juventus
Gio i Vučko bukvalno nisu trenirali do dan prije tekme, očekivano je bilo Matri/Quag od starta, ako je već odlučeno da se igra 3-5-2, a ne 3-5-1-1 kako se spekulisalo u medijima.
Snage su imali za pola sata to su i odigrali.
Odigrati muški u revanšu bez predaje, pokušati zakoplikovati situaciju, ako ne, čestitati boljem protivniku i privesti prvenstvo kraju.
Snage su imali za pola sata to su i odigrali.
Odigrati muški u revanšu bez predaje, pokušati zakoplikovati situaciju, ako ne, čestitati boljem protivniku i privesti prvenstvo kraju.
-
palermo
#8239 Re: Juventus
Pa da, to ti i kažem, probao je stići...ali nije.....zato što nema više brzinu ni eksplozivnostCiprol wrote:
de pogledaj animaciju još koji put. znači igrač udara loptu, buffon se pomjera prema desno, gdje bi lopta trebala da ide.
-
missko
#8240 Re: Juventus
pola ekipe je imalo grceve u stomaku , taku su danas javljali na radiju, samo ja zabarima ne vjerujem nikad
- Atticus Finch
#8241 Re: Juventus
Ma teško je braniti odbicu koja uz sve to nakon spina bježi od golmana. Malo ko bi ono stigao.
- MOSALJOZE
#8242 Re: Juventus
I nakon vaše rasprave ništa se neće promjeniti.Buffon će i dalje biti medju 3 najbolja golmana na svijetu...
- Ciprol
#8243 Re: Juventus
da je bio neki golman koji je mlađi i ima manje iskustva, ne bi ni pokušao ono da stigne.palermo wrote:Pa da, to ti i kažem, probao je stići...ali nije.....zato što nema više brzinu ni eksplozivnostCiprol wrote:
de pogledaj animaciju još koji put. znači igrač udara loptu, buffon se pomjera prema desno, gdje bi lopta trebala da ide.
-
missko
#8244 Re: Juventus
Drugi gol je ofsajd ali da nije golman bi bio inace kriv , ondje je slabo reagovao
-
palermo
#8245 Re: Juventus
slažem se, vjerujem da Senadin Oštraković bi samo pogledom ispratio loptuCiprol wrote:
da je bio neki golman koji je mlađi i ima manje iskustva, ne bi ni pokušao ono da stigne.
de, bolan dečko, ne zajebaji, nemam ja ništa protiv Buffona, ali ono je bila njegova greška....nije smak svijeta, samo konstatacija
- MOSALJOZE
#8246 Re: Juventus
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/ ... 8602_n.jpg
Nije bgm provokacije nego iz vašeg ugla.Sad da li se gleda i pored nogu ostatak tijela :/
Nije bgm provokacije nego iz vašeg ugla.Sad da li se gleda i pored nogu ostatak tijela :/
- DonVito
#8247 Re: Juventus
OMG.missko wrote:Drugi gol je ofsajd
Pazi nogice zadnje sto klizi da se izvuce iza tj. igraca Bajerna u liniji glave od napadaca Bajerna.

A nista ni govora o dva cista penala za Bajern u 1p.
Last edited by DonVito on 02/04/2013 23:50, edited 1 time in total.
-
missko
#8248 Re: Juventus
Sve se gleda cim se smije igrati, znaci samo ruke odbij.MOSALJOZE wrote:https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/ ... 8602_n.jpg
-
frngla
#8249 Re: Juventus
Bayern je zasluženo pobijedio, Conte je zakasnio sa izmjenama, loša igra u globalu... Quagliarella se vidio nije, Pirlo isto tako, sve u svemu loša igra od strane Juventusa, ali isto tako ovo je tek "poluvrijeme". Daleko od toga da je ovdje sve gotovo...
- relativno84
#8250 Re: Juventus
Sta reci Bajren konkretan i spretan mi nista od svojih mogucnosti nismo pokazali. Mislim da je previse igraca bilo psihicki nespremno za ovako bitnu utakmicu, od Vidala sam ocekivao toliko a dobio samo gurkanje po terenu.
Treba biti realan i reci da Conte u prvenstvu nema pravu konkurenciju i zato je razlika tolika izmedju nas i svih drugih, ali LP je nesto drugo i veceras se vidjelo koliko je jos zelen za ovaj nivo igre. Odbrana tu i tamo koliko je bilo do njih uradili su, sredina spora bez ikakve ideje Pirlo opet neprepoznatljiv, a napad pa to nismo veceras ni imali.
Sve u svemu kako je Conte zamislio tako je i bilo nista ni sa cim nadati se da u Torinu ne moze biti gore, s obzirom na sve zute kartone tesko da ce biti i bolje.
p.s. jebena noc velika ocekivanja jos vece razocarenje
Treba biti realan i reci da Conte u prvenstvu nema pravu konkurenciju i zato je razlika tolika izmedju nas i svih drugih, ali LP je nesto drugo i veceras se vidjelo koliko je jos zelen za ovaj nivo igre. Odbrana tu i tamo koliko je bilo do njih uradili su, sredina spora bez ikakve ideje Pirlo opet neprepoznatljiv, a napad pa to nismo veceras ni imali.
Sve u svemu kako je Conte zamislio tako je i bilo nista ni sa cim nadati se da u Torinu ne moze biti gore, s obzirom na sve zute kartone tesko da ce biti i bolje.
p.s. jebena noc velika ocekivanja jos vece razocarenje