Juventus
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- studeni76
#8201 Re: Juventus
Zanima me kako izglda razgovor između Contea i Bonučia! Šta trener vidi u njemu pa mu daje da onoliko lopti troši na neka glupa ispucavanja.Strašno ograničen igrač
Btw: Zašto danas nije bilo Buffona i Pirla u sastavu?
Btw: Zašto danas nije bilo Buffona i Pirla u sastavu?
- Dr. Kuca
#8202 Re: Juventus
Kako losa utakmica, auuuuu! Pirlu se zahvaliti, naci nekog igraca koji ce igrat, koji je mladji, brzi. Ni jednu jebenu loptu naprijed nije dao, niti moze vise potrcati naprijed povuci napad. Katasrofa evo citavu sezonu. Vidal heroj!
-
Only1
#8203 Re: Juventus
Zasluzen poraz...puno bolji su bili.
- BHF_Manijak
#8204 Re: Juventus
Sad vam ne valja Pirlo, a kovan je u nebesa prije 10 dana, daj ba...
Vidal vam je strasan igrac, Bayern se jebeno zajeb'o sto ga ne dovede prije odlaska u Juve.
Vidal vam je strasan igrac, Bayern se jebeno zajeb'o sto ga ne dovede prije odlaska u Juve.
- Atticus Finch
#8205 Re: Juventus
Loše odigrana utakmica, nema razloga za prozivanjem igrača i djeljenjem zahvalnica. Bezveze.
Treba još i kvaliteta i iskustva da se parira ovako jakom Bayernu. Posebno nakon nesretno primljenog gola u 30. sekundi.
Forza Juve!
Treba još i kvaliteta i iskustva da se parira ovako jakom Bayernu. Posebno nakon nesretno primljenog gola u 30. sekundi.
Forza Juve!
Last edited by Atticus Finch on 02/04/2013 22:47, edited 1 time in total.
- Ciprol
#8206 Re: Juventus
čitavu sezonu? pretjerao si. svakom se desi loš dan/utakmica, popravit će se do slijedeće.Dr. Kuca wrote:Kako losa utakmica, auuuuu! Pirlu se zahvaliti, naci nekog igraca koji ce igrat, koji je mladji, brzi. Ni jednu jebenu loptu naprijed nije dao, niti moze vise potrcati naprijed povuci napad. Katasrofa evo citavu sezonu. Vidal heroj!
- I am Happy
- Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise
#8207 Re: Juventus
Po meni je najveca greska bila poceti sa ova dva napadaca.... ali dobro, biti ce bolje u revansu.
Bolji je pobjedio
Bolji je pobjedio
- I am Happy
- Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise
#8208 Re: Juventus
Mene najvise brine sto Licht i Vidal dobise beze kartone... posebno Licht ono kartona nije vidjelo..
Ribbery odnjeo Vidala a sudija ni faul da svira
Ribbery odnjeo Vidala a sudija ni faul da svira
- Dr. Kuca
#8209 Re: Juventus
Citavu sezonu, nista nije odigro da ne kazem da smo bruku golova primili zbog njega. Odigro je par utakmica dobro ostalo uzas. Blijedo. Jeboga vise 3-5-2.Ciprol wrote:čitavu sezonu? pretjerao si. svakom se desi loš dan/utakmica, popravit će se do slijedeće.Dr. Kuca wrote:Kako losa utakmica, auuuuu! Pirlu se zahvaliti, naci nekog igraca koji ce igrat, koji je mladji, brzi. Ni jednu jebenu loptu naprijed nije dao, niti moze vise potrcati naprijed povuci napad. Katasrofa evo citavu sezonu. Vidal heroj!
- skafiskafsnjak
#8210 Re: Juventus
Italija je njima dovoljna.
Davno sam rekao da je grupa bila osrednje teska, a Celtic bezveze protivnik ...
Bayern mi nije toliko jak koliko se veceras ciinilo. Protiv Juventusa, a i protiv Arsenala su dali neke nafakaske golove. Nigdje akcije, pasova ofo ono, golicna..sve nesto tuc-muc ....
Juve je los
Bayern mi nije toliko jak koliko se veceras ciinilo. Protiv Juventusa, a i protiv Arsenala su dali neke nafakaske golove. Nigdje akcije, pasova ofo ono, golicna..sve nesto tuc-muc ....
Juve je los
- ledeni_caj
#8211 Re: Juventus
Chiellini ubio hljeb u Mandzukicu. Vidal je trebao dobiti karton u 1. poluvremenu, prgav igrac, ali zna lopte sto jest jest. Kao i Ribery doduse a slabo kome Ribery udaranje nije vratio, igrom slucaja sada nije dobio zasluzen karton. Sudija realno bezveze sudio, previse gresaka, ali bolja ekipa je dobila.
-
SaMaster
#8212 Re: Juventus
skafiskafsnjak wrote:Italija je njima dovoljna.
Juve je los
Hahaha sve tuc muc...Sta li si ti gledao?
- skafiskafsnjak
#8213 Re: Juventus
Mislio sam na golove.... Koji gol je bio iz neke fantasticne akcije ili pasa ?SaMaster wrote:skafiskafsnjak wrote:Italija je njima dovoljna.
Juve je los
-
Verocious
#8214 Re: Juventus
Ocaj... nisu ni istrcali na teren 
Jebiga, valja se vaditi u Torinu bez Vidala i Lichta. Fino alla fine...
Forza Juve!!!
Jebiga, valja se vaditi u Torinu bez Vidala i Lichta. Fino alla fine...
Forza Juve!!!
-
missko
#8215 Re: Juventus
Jebeno bi moglo biti ako se Ribery naknadno kazni za onaj faul, sto bi bilo posteno, da se usutio i izvinio mozda ne bi nista bilo ali on jos prijetio kasnije, iznudit ce talijani nesto garant poslije tekme.ledeni_caj wrote:Chiellini ubio hljeb u Mandzukicu. Vidal je trebao dobiti karton u 1. poluvremenu, prgav igrac, ali zna lopte sto jest jest. Kao i Ribery doduse a slabo kome Ribery udaranje nije vratio, igrom slucaja sada nije dobio zasluzen karton. Sudija realno bezveze sudio, previse gresaka, ali bolja ekipa je dobila.
-
SaMaster
#8216 Re: Juventus
A koliko golova nije bilo iz 100% akcija? Mislim ok, ti si mozda u pravu kad kazes da golovima nije prethodila neka akcija. Ali ja te pitam koliko 100% su fulali?skafiskafsnjak wrote:Mislio sam na golove.... Koji gol je bio iz neke fantasticne akcije ili pasa ?SaMaster wrote:skafiskafsnjak wrote:Italija je njima dovoljna.
Juve je los
- skafiskafsnjak
#8217 Re: Juventus
A jbg drug. Neutralaan sam, ne navijam za Juve ni Bayern...
Ali kada se sjetim Arsenala, i ove utakmice veceras, takav je osjecaj ...
Ali kada se sjetim Arsenala, i ove utakmice veceras, takav je osjecaj ...
- studeni76
#8218 Re: Juventus
Gdje ti ondje vidiš nesretno primljen gol? Ono je čista greška golmana,neshvatljiva za nekoga njegove kvalitete. Vidal je dirao loptu al je samo još više približio Gigiju. jbg sad,gotovo je ovoAtticus Finch wrote:Loše odigrana utakmica, nema razloga za prozivanjem igrača i djeljenjem zahvalnica. Bezveze.
Forza Juve!
-
Verocious
#8219 Re: Juventus
Nisam bas siguran da je Gigiev gol, lopta je bjezala od njega prema stativi gdje je i usla u gol. Doduse nisam previse zagledao jer sam se automatski iznerviro al mi se cinilo da je tako
-
missko
#8220 Re: Juventus
Nisi ti to dobro vidio.studeni76 wrote:Gdje ti ondje vidiš nesretno primljen gol? Ono je čista greška golmana,neshvatljiva za nekoga njegove kvalitete. Vidal je dirao loptu al je samo još više približio Gigiju. jbg sad,gotovo je ovoAtticus Finch wrote:Loše odigrana utakmica, nema razloga za prozivanjem igrača i djeljenjem zahvalnica. Bezveze.
Forza Juve!
- Atticus Finch
#8221 Re: Juventus
studeni76 wrote:Gdje ti ondje vidiš nesretno primljen gol? Ono je čista greška golmana,neshvatljiva za nekoga njegove kvalitete. Vidal je dirao loptu al je samo još više približio Gigiju. jbg sad,gotovo je ovo

- skafiskafsnjak
#8222 Re: Juventus
Taman kad je onaj igrac dirno loptu, spin je dobila . malo bolje pogledaj kako je odjednom "pobjegla" od Điđija...studeni76 wrote:Gdje ti ondje vidiš nesretno primljen gol? Ono je čista greška golmana,neshvatljiva za nekoga njegove kvalitete. Vidal je dirao loptu al je samo još više približio Gigiju. jbg sad,gotovo je ovoAtticus Finch wrote:Loše odigrana utakmica, nema razloga za prozivanjem igrača i djeljenjem zahvalnica. Bezveze.
Forza Juve!
- Muhamed Đakmić
#8223 Re: Juventus
Ja bih rekao da Buffon jeste bio loše postavljen, mada bi lopta vjerovatno otišla pored gola da nije dirala Vidala.
- studeni76
#8224 Re: Juventus
Haj nek bude po vašem,Gigi je bog Allah i nemože pogriješit. I po kojem zakonu fizike lopta može sa one strane pogoditi Vidala i da je on skrene praktično iza sebe u odnosu na smjer kretanja.Verocious wrote:Nisam bas siguran da je Gigiev gol, lopta je bjezala od njega prema stativi gdje je i usla u gol. Doduse nisam previse zagledao jer sam se automatski iznerviro al mi se cinilo da je tako
- skafiskafsnjak
#8225 Re: Juventus
Brate, ti o fizici pojma nemasstudeni76 wrote:Haj nek bude po vašem,Gigi je bog Allah i nemože pogriješit. I po kojem zakonu fizike lopta može sa one strane pogoditi Vidala i da je on skrene praktično iza sebe u odnosu na smjer kretanja.Verocious wrote:Nisam bas siguran da je Gigiev gol, lopta je bjezala od njega prema stativi gdje je i usla u gol. Doduse nisam previse zagledao jer sam se automatski iznerviro al mi se cinilo da je tako