Juventus
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- DreamOblivion
#7976 Re: Одг: Juventus
Goooooool
nadam se da će se sabrati jer ne mogu ovako u ligi prvaka
HTC Desire HD A9191
nadam se da će se sabrati jer ne mogu ovako u ligi prvaka
HTC Desire HD A9191
- Atticus Finch
#7977 Re: Juventus
Auuuuuuuuuuuuuuuuuuuu jbt nikad ovako nisam skako nakon pobjede.
Paul Labile Pogba!
Jbm ti sve šta je ovo.
Paul Labile Pogba!
Jbm ti sve šta je ovo.
-
samoyu
#7978 Re: Juventus
Giacheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Forzaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Juveeeeeeeeeeeeeeeeeee

Forzaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Juveeeeeeeeeeeeeeeeeee
- Bianconeri1988
#7979 Re: Juventus
100 godina života su mi danas oduzeli!
FINO ALLA FINE FORZA JUVENTUS
FINO ALLA FINE FORZA JUVENTUS
- Ciprol
#7980 Re: Juventus
Bitno je da je +9, al' jedva su ugurali loptu u go.
- Bianconeri1988
#7981 Re: Juventus
Ma boli me briga kako smo utrpali gol, pogledajte kako ga ih drugi utrpavaju.
+9, možemo se maksimalno skoncentrisati na Ligu šampiona.
+9, možemo se maksimalno skoncentrisati na Ligu šampiona.
-
Juvelandia
#7982 Re: Juventus
POGBAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Sad u svlacionicu i svima opali samar.
Sad u svlacionicu i svima opali samar.
- Bianconeri1988
#7983 Re: Juventus
Ima li neko link za italijanski Sky?
- Atticus Finch
#7984 Re: Juventus
Ma ja sam bio ubjeđen da ga do prekosutra neće zabit, svega mi. Vrlo loše sve u svemu.
Giach je zabio, ali je Pogba vuko ekipu zadnjih 15 minuta, na vrijeme se vraćao, kupio lopte, davao sjaje pasove, na kraju inicirao gol. Igrač utakmice bez ikakve dileme. Bravo dečko!
Giach je zabio, ali je Pogba vuko ekipu zadnjih 15 minuta, na vrijeme se vraćao, kupio lopte, davao sjaje pasove, na kraju inicirao gol. Igrač utakmice bez ikakve dileme. Bravo dečko!
- Tigar1
#7985 Re: Juventus
Tri bobe su u pađe.. Pogba je klasa i igračina, kako se lik trudio i borio to je nevjerovatno...
Buffon - ono malo posla što je imao odradio rutinski
Trojac u odbrani standardna njihova partija, nema prići, otjeraj, blokiraj, spriječi... imali su nezahvalan zadatak da ispravljaju greške pojedinaca... i konačno bi Bonucci trebao prestati sa onim smiješnim pokušajima dugih pasova
Pirlo - neprepoznatljiv, kretanje, pas, gubljenje lopti, na kraju sam sebe saplete kao da padavicu ima... danas je bio jako loš i nadam se da je ovo samo zatišje pred buru kod njega što se tiče forme
Marchisio - nit' smrdi nit' miriše, a i nije mogao bolje s obzirom da je netom pored sebe imao loš dvojac
Asamoah - prvi od spomenutog dvojca, čo'jk kao da je mislima još uvijek u kupleraju sa afričkog kupa koji je posjetio negdje poslije tekme tamo, loš, kriminalan danas...
Giovinco - takođe loš, ha-hu, driblanje, termin, neozbiljnost
Lichtsteiner - pa majku joj, kad je dobije i ima izglednu priliku za centaršut zašto ima potrebu da se zabije prema odbrambenom igraču protivnika i lafo pokuša driblati pa onda centrira i to obično završi na glavi igrača koji ga neposredno napada... pa kad je uzmeš i ima nekoliko metara prostora žislo je odmah u 16 **** joj trunje šta je gladiš!!!!
Vučinić - malo bolji za razliku od prošlih partija, šteta za onu stativu i nadam se da će poboljšati formu
Matri solidna zamjena danas, dobro se kreće, mnogo bolje od Vučinića, a Quagliarela je ono mogao zabiti, i kad je opet oteo loptu trebao je dodati ali o tom po tom...
Giacherinni - nije loše odigrao a imao onaj kriminalan pokušaj iznuđivanja penala i ja bih mu dao karton za ono, svaka čast za pribranost pred golom.
Možda će me neki napasti ali i dalje mislim da je odličan tandem u napadu Quagliarela-Matri... razigravaju, trče, bore se, mnogo su bolji u duelu od Giovinca, pojedinačno + ta Eta Betina qurčevitost da je odmah složi po golu.
I da trka za šampiona još nije gotova... sjetimo se 2000-e i kad smo u istom otprilike periodu imali prednost 9 bodova...
Ima tu još teških, jako teških utakmica do kraja
FINO ALLA FINE FORZA JUVE!
Buffon - ono malo posla što je imao odradio rutinski
Trojac u odbrani standardna njihova partija, nema prići, otjeraj, blokiraj, spriječi... imali su nezahvalan zadatak da ispravljaju greške pojedinaca... i konačno bi Bonucci trebao prestati sa onim smiješnim pokušajima dugih pasova
Pirlo - neprepoznatljiv, kretanje, pas, gubljenje lopti, na kraju sam sebe saplete kao da padavicu ima... danas je bio jako loš i nadam se da je ovo samo zatišje pred buru kod njega što se tiče forme
Marchisio - nit' smrdi nit' miriše, a i nije mogao bolje s obzirom da je netom pored sebe imao loš dvojac
Asamoah - prvi od spomenutog dvojca, čo'jk kao da je mislima još uvijek u kupleraju sa afričkog kupa koji je posjetio negdje poslije tekme tamo, loš, kriminalan danas...
Giovinco - takođe loš, ha-hu, driblanje, termin, neozbiljnost
Lichtsteiner - pa majku joj, kad je dobije i ima izglednu priliku za centaršut zašto ima potrebu da se zabije prema odbrambenom igraču protivnika i lafo pokuša driblati pa onda centrira i to obično završi na glavi igrača koji ga neposredno napada... pa kad je uzmeš i ima nekoliko metara prostora žislo je odmah u 16 **** joj trunje šta je gladiš!!!!
Vučinić - malo bolji za razliku od prošlih partija, šteta za onu stativu i nadam se da će poboljšati formu
Matri solidna zamjena danas, dobro se kreće, mnogo bolje od Vučinića, a Quagliarela je ono mogao zabiti, i kad je opet oteo loptu trebao je dodati ali o tom po tom...
Giacherinni - nije loše odigrao a imao onaj kriminalan pokušaj iznuđivanja penala i ja bih mu dao karton za ono, svaka čast za pribranost pred golom.
Možda će me neki napasti ali i dalje mislim da je odličan tandem u napadu Quagliarela-Matri... razigravaju, trče, bore se, mnogo su bolji u duelu od Giovinca, pojedinačno + ta Eta Betina qurčevitost da je odmah složi po golu.
I da trka za šampiona još nije gotova... sjetimo se 2000-e i kad smo u istom otprilike periodu imali prednost 9 bodova...
Ima tu još teških, jako teških utakmica do kraja
FINO ALLA FINE FORZA JUVE!
- ortodont
#7986 Hobotnica
Paul "Unfuckingbeliveable" Pogba!

- Zatamnjena stakla
#7987 Re: Juventus
Amin! *ebo ovo više, pojeba me u zdrav mozak. Nisam dobar. O majko mila.
- Bianconeri1988
#7988 Re: Juventus
E ali nakon gola stadion se bukvalno trebao pola minute. Mislim da se navijači na stadionu nijednom nisu radovali kao što su danas.
A o igri nemam šta reći, treća tekma u 10 dana, bunker ispred nas, očekivana patnja. Jeste da su većina igrača bili odmorni, ali Conte je imao samo 2 i po dana da pripremi ova utakmicu. Najviše me nervira ono bukvalno nabijanje lopte u prazan prostor gdje nikoga nema, to se radi u posljednjih 10 minuta, a ne na početku.
U nekim prethodnim utakmicama nismo imali sreće, jedan šut na naš gol bi automatski bio gol, ali eto sad nam se to vraća, rekao bih kad je i najpotrebnije.
Conte još jednom izašao kao pobjednik u svom izboru igrača jer je Giaccherini od mnogih osporavan i proglašavan viškom.
I još jednom moram naglasiti, napadač fali samo tako.
A o igri nemam šta reći, treća tekma u 10 dana, bunker ispred nas, očekivana patnja. Jeste da su većina igrača bili odmorni, ali Conte je imao samo 2 i po dana da pripremi ova utakmicu. Najviše me nervira ono bukvalno nabijanje lopte u prazan prostor gdje nikoga nema, to se radi u posljednjih 10 minuta, a ne na početku.
U nekim prethodnim utakmicama nismo imali sreće, jedan šut na naš gol bi automatski bio gol, ali eto sad nam se to vraća, rekao bih kad je i najpotrebnije.
Conte još jednom izašao kao pobjednik u svom izboru igrača jer je Giaccherini od mnogih osporavan i proglašavan viškom.
I još jednom moram naglasiti, napadač fali samo tako.
- I am Happy
- Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise
#7989 Re: Juventus
Ja sam vala zaspao u drugom poluvremenu
negdje iza 70. minute
Ako ima negdje snimak gola, bilo bi super
Ako ima negdje snimak gola, bilo bi super
- MOSALJOZE
#7990 Re: Juventus
Titula osvojena
-
Only1
#7991 Re: Juventus
Sad se malo mozemo fokusirati na Ligu Prvaka.
-
Verocious
#7992 Re: Juventus
Prije pocetka sezone se nagovjestavalo da bi trebali odbraniti titulu, postepeni rasplet situacije i otpadanje Intera i Milana je znacilo gotovo 99,9% titulu Juventusu
Da nismo jucer dobili ja bi se vise zabrinuo za Milan koji je u sjanoj formi(kao i sudije koje sude njihove utakmice
) nego za Napoli. Treba Napoliju jos puno toga za titulu, nit imaju ekipu it bog zna kakvog trenera...
Slaba utakmica jucer al kako se kaze igru brisi tri boda pisi
Idemo dalje sa nadom u sto povoljniji zrijeb
Forza Juve!!!
Da nismo jucer dobili ja bi se vise zabrinuo za Milan koji je u sjanoj formi(kao i sudije koje sude njihove utakmice
Slaba utakmica jucer al kako se kaze igru brisi tri boda pisi
Idemo dalje sa nadom u sto povoljniji zrijeb
Forza Juve!!!
-
Verocious
#7993 Re: Juventus
I da Giacc je borac samo takav, igrac koji nema nista posebno ni tehniku, nit talenat nit brzinu, nit snagu al opet je doguro do Juventusa i talijanske reprezentacije
Meni je uvijek bio drag ali poslije jednog teksta i ovog pasusa o Emmanueleu mi je postao jos drazi
Within this sporting fairytale stories lies countless personal ones. Like that of Emanuele Giaccherini who only four years ago was driving his Fiesta to Cesena FC, a Lega Pro (third division) side at the time. The attacking midfielder knew this was his last chance before accepting his fate as a labourer. Giaccherini, once an undersized boy who suffered a ruptured spleen and whose mother complained of him ‘breaking everything in his body’, overcame all obstacles to help Juve win the title, four years after he nearly gave up on his dream.
- Bianconeri1988
#7994 Re: Juventus
Evo i Nedved indirektno najavio povratak Ibrahimovića.
Ako se Zlaja vrati sljedeće sezone ćemo biti prvi kandidati za CL.

Ako se Zlaja vrati sljedeće sezone ćemo biti prvi kandidati za CL.
- Cyrax
#7995 Re: Juventus
Ibra osvaja nacionalna prvenstva ko iz vagine ali nosi nesrecu u LP 
- LBVIEW
#7996 Re: Juventus
Samo preko PSG-a mrtvog.Bianconeri1988 wrote:Evo i Nedved indirektno najavio povratak Ibrahimovića.![]()
Ako se Zlaja vrati sljedeće sezone ćemo biti prvi kandidati za CL.![]()
Eno i Ibra osuo po francuskim "navijacima"
Samo sto niko ne zna kolika su mu sadasnja primanja, a taj ce tesko pristat na smanjenje istih.
-
Verocious
#7997 Re: Juventus
Ako se navijaci pitaju i 1% onda ne vjerujem da ce Zlaja nazad u Juventus a i koji ce nam sad 
- LBVIEW
#7998 Re: Juventus
U slucaju transfera, pisat ce mu se hvalospijevi od strane tih istih koji ga danas pljuju.Verocious wrote:Ako se navijaci pitaju i 1% onda ne vjerujem da ce Zlaja nazad u Juventus a i koji ce nam sad
Navijacki integritet, principijelnost i sl. "trice i kucine" mozda jos uvijek vrijede za one "napaljene" klince, ovi ostali
"aminuju" sve sto im ide u korist.
Last edited by LBVIEW on 12/03/2013 12:29, edited 1 time in total.
- Sandokan Schiavone
#7999 Re: Juventus
Ti onda ne pratiš Juve, ako misliš da bi se odrekli mogućnosti dovođenja Ibrahimovića za Matrija, Vučinića i sl.Verocious wrote:Ako se navijaci pitaju i 1% onda ne vjerujem da ce Zlaja nazad u Juventus a i koji ce nam sad
- Bianconeri1988
#8000 Re: Juventus
Na anketi na najvećem forumu Juventusovih navijača skoro 50 % navijača odobrava povratak Zlatana.
Nakon prvih par golova sva ta antipatija premu njemu bi prestala. Ja sam negdje i čitao da je Moggi ionako namjeravao da na ljeto 2006. dobro tušne Zlatana da bi doveo Cristiana Ronalda i Benzemu koji su tada još uvijek bili tinejdžeri.
Nakon prvih par golova sva ta antipatija premu njemu bi prestala. Ja sam negdje i čitao da je Moggi ionako namjeravao da na ljeto 2006. dobro tušne Zlatana da bi doveo Cristiana Ronalda i Benzemu koji su tada još uvijek bili tinejdžeri.