Mada Inter je bar dobro odigrao i zasluzio bodove... ovi smecari su zasluzili da prime 3
Juventus
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- I am Happy
- Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise
#7876 Re: Juventus
Slicno smo prosli i sa Interom
1:0 pa 1:3
Mada Inter je bar dobro odigrao i zasluzio bodove... ovi smecari su zasluzili da prime 3
- DreamOblivion
#7878 Re: Одг: Juventus
Ubise nas napolitanke
Послато са HTC Desire HD A9191
Послато са HTC Desire HD A9191
- Ciprol
#7879 Re: Juventus
Dobro je kako je moglo biti.
Ugl, još je +6.
Ugl, još je +6.
- I am Happy
#7880 Re: Juventus
Mirko flop of the matach
- Atticus Finch
#7881 Re: Juventus
Sve u svemu realan rezultat na kraju, Juve konkretniji u prvom, Napoli u drugom.
Očekujem suspenziju za Cavanija, prosto je nevjerovatno da za onaj udarac bez lopte nije dobio isključenje.
Vučinić nastavlja sa lošim partijama, mlohav brate, bezličan, spor, fula zicere, donosi loše odluke.
Večeras me je jako nerviralo što Pirlo ne izlazi na šut Inleru, dva ili tri puta ga pušta da se namjesti, kad je očigledno da će raspaliti. Jedna je prošla, doduše dosta nesretno, ali ništa novo ove sezone.
Očekujem suspenziju za Cavanija, prosto je nevjerovatno da za onaj udarac bez lopte nije dobio isključenje.
Vučinić nastavlja sa lošim partijama, mlohav brate, bezličan, spor, fula zicere, donosi loše odluke.
Večeras me je jako nerviralo što Pirlo ne izlazi na šut Inleru, dva ili tri puta ga pušta da se namjesti, kad je očigledno da će raspaliti. Jedna je prošla, doduše dosta nesretno, ali ništa novo ove sezone.
-
Verocious
#7882 Re: Juventus
Mirko je eklatantan primjer da je tanka linija izmedju genijalnosti i kretenizmaYahel wrote:Mirko flop of the matach
Steta sto nismo rjesili utakmicu iz onih ponudjenih prilika na samom pocetku utakmice. Remi je sasvim realan, ali pitanje je kako bi bilo drugo poluvrijeme da je Cavani dobio crveni kojeg mu je sudija jednostavno morao dati
- Bianconeri1988
#7883 Re: Juventus
Realno dobro je ovo, prije utakmice primarni cilj je bio da se ne izgubi i u tome smo uspjeli, ali s obzirom na okolnosti moglo se i do pobjede, ali dobro je i ovako.
Pokazali smo da smo bolji i to je to.
Pokazali smo da smo bolji i to je to.
- I am Happy
#7884 Re: Juventus
Rezultat je nerealan i poklonjen je bod Napoliju, od Vucinica sa nevjerovatnim promasajem pa do sudije koji je trebao iskljuciti Cavanija.
Napoli treba biti sretan jer su se dobro provukli, mada nisam nesto posebno zadovoljan igrom Juventusa.
Nego gdje nam je Fabio Q. odavno nije dobio prilike
Napoli treba biti sretan jer su se dobro provukli, mada nisam nesto posebno zadovoljan igrom Juventusa.
Nego gdje nam je Fabio Q. odavno nije dobio prilike
- MaxPayne
#7885 Re: Juventus
dobro je ovo,sigurno plovimo prema tituli
- Zatamnjena stakla
#7886 Re: Juventus
Ne mogu da vjerujem šta uradiše Chiellu, mater im njihovu.
Mirko, idi pecaj ribe.
Mirko, idi pecaj ribe.
- ortodont
#7887 Re: Juventus
E kud ljigavca Chiellini nije sahranio, fuj džibera urugvajskog.
Mogli smo sve riješiti u I dijelu.
Mirko, idi se sankaj.
Mogli smo sve riješiti u I dijelu.
Mirko, idi se sankaj.
- elmirčo
#7888 Re: Juventus
mi da imamo nekog u napadu kao sto je npr. kavani, mi bi proslavili titulu davno. ovako s vucinicem i korpulentnim djovinkom cemo cekati pocetak maja.
trebali smo, mogli i MORALI ovo rijesiti do 25-te minute, kaznise nas bezveze golom na guzove, prvim sutem. naravno digli se, mi stali, mogli su nas napuniti u drugom.
svaka cast svima u nasem timu, ali bufon i pirlo su oci ovog Juventusa. izlomio ih je pirlo veceras uhhhh
nekada se kielini lomio sa ibrahimovicem, sada s kavanijem. kad i ovaj ode, kielini ce se smoriti.
i da ne zaboravim, peluso je odigrao odlicno, svaka cast " momce "
trebali smo, mogli i MORALI ovo rijesiti do 25-te minute, kaznise nas bezveze golom na guzove, prvim sutem. naravno digli se, mi stali, mogli su nas napuniti u drugom.
svaka cast svima u nasem timu, ali bufon i pirlo su oci ovog Juventusa. izlomio ih je pirlo veceras uhhhh
nekada se kielini lomio sa ibrahimovicem, sada s kavanijem. kad i ovaj ode, kielini ce se smoriti.
i da ne zaboravim, peluso je odigrao odlicno, svaka cast " momce "
- Zatamnjena stakla
#7889 Re: Juventus
Zadnjih nekoliko utakmica Mirko loše igra al' fakat. Mrsko mu potrčat za loptom.
- Ciprol
#7890 Re: Juventus
pravi crnogoracSorel wrote:Zadnjih nekoliko utakmica Mirko loše igra al' fakat. Mrsko mu potrčat za loptom.
- spree
#7891 Re: Juventus
gio mi je oduvijek drag, ali realno meda ne moze
. ne znam sto ne dize malo tegove ili nesto. svaki igrac u duelu njega odnese. kako je messi toliko jaci??? (znam da je glupo poredjenje s messijem, ali tu su negdje konstitucijom). mirko je prica za sebe. njemu ravno sve do mora. treba ga malo isamarati. glumi ibrahimovica
. bez obzira na sve jako dobar rezultat veceras.
forza conte!
forza juve!!!
forza conte!
forza juve!!!
- Dr. Kuca
#7892 Re: Juventus
Pa Gio nije fizikaner, al najace mi je kad ide visoka lopta za njega
, il centarsut, al dobro. Seba vcrs pretrco za dvojicu. Mi smo uzasni vcrs bili, formacija 9-1-0.
-
Juvelandia
#7893 Re: Juventus
Ja sa se fatao za glavu kad sam vidio koliko puta Bonucci salje duge lopte na Giovinca, kontam pa jestel vi normalni.
Kud tako odmah izgube posjed lopte i dozvolise Napoliu lagano da gradi i povecava pritisak.Logika im je ...
Kud tako odmah izgube posjed lopte i dozvolise Napoliu lagano da gradi i povecava pritisak.Logika im je ...
- RVP
#7894 Re: Juventus
Seria B braćo nam se opet smiješi zbog namještanja šta ova uprava radi više zar se Conte nije obogatio više od tih silnih štimaljki braćo .....
-
Verocious
#7895 Re: Juventus
Ja da sam na Giovincovom mjestu mene bi one visoke lopte sto mi saigraci salju nemilice poprilicno vrjedjale

- Tigar1
#7896 Re: Juventus
Fakat je bezze... nekoliko puta sinoć Bonucci visokom pokušava da nađe Giovina, a pored njega Cannavaro i Campagnaro... mislim
Vučinić je sinoć prokockao veliku šansu, ali i Džemaili... sve u svemu bod nije loš, ostaje nam još 6 teških gostovanja i 5 tekmi kući koje neće biti nimalo lagane...
Chiello je možda i mogao fasovati žuitalja za potezanju i hrvanje ali onaj dugokosi đutan crvendaća bez premca...
Vučinić je sinoć prokockao veliku šansu, ali i Džemaili... sve u svemu bod nije loš, ostaje nam još 6 teških gostovanja i 5 tekmi kući koje neće biti nimalo lagane...
Chiello je možda i mogao fasovati žuitalja za potezanju i hrvanje ali onaj dugokosi đutan crvendaća bez premca...
- Muhamed Đakmić
#7897 Re: Juventus
Onaj Vučinić fuli zicer ili dva kad god ja gledam utakmicu. Jebeš špica koji ne može gola dati.
- Ciprol
#7898 Re: Juventus
Nemoj gledati utakmicu, pa možda i pogodiSarajevo1946 wrote:Onaj Vučinić fuli zicer ili dva kad god ja gledam utakmicu. Jebeš špica koji ne može gola dati.
- MOSALJOZE
#7899 Re: Juventus
Ma ovo je super za juve(objektivan navijač).Mislim da je juve svoje propustio u 1 poluvremenu,ali je napoli isto to uradio u 2.Juve je pokazao da je zrela ekipa i pored nekih sitnih grešaka.Previše su davali prostora igračima Napolija(U 2POL)Sve u svemu 
-
Mr. Brightside
#7900 Re: Juventus
centar ravnoteže, snaga u donjem dijelu tijela...spree wrote:gio mi je oduvijek drag, ali realno meda ne moze. ne znam sto ne dize malo tegove ili nesto. svaki igrac u duelu njega odnese. kako je messi toliko jaci??? (znam da je glupo poredjenje s messijem, ali tu su negdje konstitucijom).