krvnik.Šta ba vezni red? Hamšik? Ko je taj?
Juventus
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- DonVito
#7776 Re: Juventus
To su zelje ljudi u upravi, mozda vas simpatizera nisu (da ne kazem navijaca to u svakom slucaju niste jer niste na tribini) ali nemoj da se lazemo
ipak pusti snovi kako god okrenes..
- Cyrax
#7777 Re: Juventus
Kakav mrtvi Hamsik
Pomahnitali reziser ga je trebao utaliti dok je mogao sad se mora potruditi levata da nadje da mu ga uvali.
DonKito taj fazon sa navijacima i simpatizerima je isfurao prije 5 godina, daj nam sta novo.
Pomahnitali reziser ga je trebao utaliti dok je mogao sad se mora potruditi levata da nadje da mu ga uvali.
DonKito taj fazon sa navijacima i simpatizerima je isfurao prije 5 godina, daj nam sta novo.
- DonVito
#7778 Re: Juventus
Niko njega nema namjeru da utali..to samo puste zelje ostali klubova on ostaje u Napoliju kao i Cavani.Cyrax wrote:Kakav mrtvi Hamsik![]()
Nick mi je DonVito.. a to uopce nije fazon, tako stoji.
- ortodont
#7779 Re: Juventus
Kakvi crni vezni igrači pored mašina koje imamo, a u koje svakako ubrajam i Pogbu i Marronea?!
Samo Verratti kao jedini legitimni nasljednik Pirla ili niko drugi.
Samo Verratti kao jedini legitimni nasljednik Pirla ili niko drugi.
-
salle_eh1986
#7780 Re: Juventus
meni nekako Pogba vuče na Pirlovog naslijednika, ne znam ni ja štoortodont wrote:Verratti kao jedini legitimni nasljednik Pirla ili niko drugi.
- burek_in_space
#7781 Re: Juventus
19 feb 2013, 20:49 Isključen/a korisnik/ca iz razloga “”
» Cyrax
14 dana.
» Cyrax
14 dana.
- Zatamnjena stakla
#7782 Re: Juventus
Je Pogba je strašan al' šta ćeš kad Marone više u odbrani igra.
- ortodont
#7783 Re: Juventus
Pogba može sve u vezi igrati, i zadnjeg veznog i spoljnjeg u vezi od 3 što sada igra.salle_eh1986 wrote:meni nekako Pogba vuče na Pirlovog naslijednika, ne znam ni ja štoortodont wrote:Verratti kao jedini legitimni nasljednik Pirla ili niko drugi.
Šteta je njega limitirati i ostavljati da igra registu jer njegov ofanzivni kapacitet ne bi dolazio do izražaja, rijetko bi imao priliku uzimati šuteve koje sada uzima i ubacivati se iz drugog plana.
Zato je Verrati pun pogodak.
- MOSALJOZE
- Atticus Finch
#7786 Re: Juventus
Igrači kojima prijeti suspenzija ako dobiju žuti protiv Siene: Pirlo, Vidal, Barzagli, Matri, Chiellini i De Ceglie.
Vidal vjerovatno neće startati, Pirlo i Barza moraju biti vrlo oprezni (strah me nekog glupog kartona, ne bi valjalo da propuste Napoli.
)
Chiello se oporavio, govorka se da je spreman, ali ne vjerujem da će igrati.
Matri neće dobiti karton, De Ceglie je povrijeđen.
Siena se mora dobiti, nema druge, mada neće biti lako, hvataju dobru formu; ...opet, ne vjerujem da možemo odigrati dvije loše tekme zaredom.
Mnogo je bitno sa pobjedom u Napulj.
Forza Juve!
I da, tako vam svega, ignorirajte ovog provokatora, bezveze banove dobivate.

Vidal vjerovatno neće startati, Pirlo i Barza moraju biti vrlo oprezni (strah me nekog glupog kartona, ne bi valjalo da propuste Napoli.
Siena se mora dobiti, nema druge, mada neće biti lako, hvataju dobru formu; ...opet, ne vjerujem da možemo odigrati dvije loše tekme zaredom.
Mnogo je bitno sa pobjedom u Napulj.
Forza Juve!
I da, tako vam svega, ignorirajte ovog provokatora, bezveze banove dobivate.
-
Verocious
#7787 Re: Juventus
Isto htjedoh napisati, radi gluposti se fasuju banovi. Ja cu uskoro probati s njim da vidim radi li ona opcija na forumu Add friend/add foe pa da ide na automatski ignoreAtticus Finch wrote:Igrači kojima prijeti suspenzija ako dobiju žuti protiv Siene: Pirlo, Vidal, Barzagli, Matri, Chiellini i De Ceglie.
Vidal vjerovatno neće startati, Pirlo i Barza moraju biti vrlo oprezni (strah me nekog glupog kartona, ne bi valjalo da propuste Napoli.)
Mnogo je bitno sa pobjedom u Napulj.![]()
Forza Juve!
I da, tako vam svega, ignorirajte ovog provokatora, bezveze banove dobivate.![]()
- DonVito
#7788 Re: Juventus
Verratti kao jedini legitimni nasljednik Pirla ili niko drugi.
Jos je mlad ali.. Verrati je/ce biti ispod prosjecan igrac rekao bi vise je igrac od zadatka, nece se zadugo pojaviti legitimni nasljednik Pirla a bogami ni Del Piera.
Mozda za 50g otom potom
- Bianconeri1988
#7789 Re: Juventus
Znamo da Tuttospot uglavnom šupljira i baca bombe, ali kako pišu sve smo se dogovorili sa Suarezom.

- Tigar1
#7790 Re: Juventus
Siena se mora dobiti i ne bi valjalo da žuticu fasuju Barza te Vidal... možda Chiellini neće ni igrati protiv Siene jer se tek vratio a potrebno je par tekmi da se uđe u takmičarsku kolotečinu.
De Ceglie isto vjerovatno neće igrati, ne znam šta je sa Pelusom kakvo je stanje sa njegovom povredom
De Ceglie isto vjerovatno neće igrati, ne znam šta je sa Pelusom kakvo je stanje sa njegovom povredom
-
Mr. Brightside
#7791 Re: Juventus
a dajBianconeri1988 wrote:Znamo da Tuttospot uglavnom šupljira i baca bombe, ali kako pišu sve smo se dogovorili sa Suarezom.![]()
- skenderija04
#7792 Re: Juventus
Tuttosport nastavlja sa ekskluzivama
Danas tvrde sa su predstavnici Juventusa posjetili Barceloninu ekspediciju u Milanu. Tema razgovora je bio Alexis Sanchez. Prema tuttosportu Juventus je ponudio plan: Prva godina na posudbu plus 5 miliona i klauzula za eventualnu kupovinu nakon isteka posudbe od 20 milki. Isti deal koji su postigli Barcelona i Milan za Zlatana.
http://www.tuttosport.com/calcio/serie_ ... o+a+Milano
Danas tvrde sa su predstavnici Juventusa posjetili Barceloninu ekspediciju u Milanu. Tema razgovora je bio Alexis Sanchez. Prema tuttosportu Juventus je ponudio plan: Prva godina na posudbu plus 5 miliona i klauzula za eventualnu kupovinu nakon isteka posudbe od 20 milki. Isti deal koji su postigli Barcelona i Milan za Zlatana.
http://www.tuttosport.com/calcio/serie_ ... o+a+Milano
-
Juvelandia
#7793 Re: Juventus
Da mi je probat to sto iz tuttosporta pushe.Bianconeri1988 wrote:Znamo da Tuttospot uglavnom šupljira i baca bombe, ali kako pišu sve smo se dogovorili sa Suarezom.![]()
A vidim izvor su im novine iz Urugvaja, mora da je neki lokalni dnevni avaz
- MOSALJOZE
#7794 Re: Juventus
taj isti suarez je dogovorio sa sitijem i sa bajernom tako da ce se naigrati dosta utakmicaMr. Brightside wrote:a dajBianconeri1988 wrote:Znamo da Tuttospot uglavnom šupljira i baca bombe, ali kako pišu sve smo se dogovorili sa Suarezom.![]()
![]()
- Logovan
#7795 Re: Juventus
U pravo ovo. Svako malo izađe neki tekst da se Suarez dogovorio sa nekim klubom. Ja samo znam da on 95% napušta Liverpool, teško će ga zadržati a sad ćemo vidjeti gdje će otići.MOSALJOZE wrote:taj isti suarez je dogovorio sa sitijem i sa bajernom tako da ce se naigrati dosta utakmicaMr. Brightside wrote:a dajBianconeri1988 wrote:Znamo da Tuttospot uglavnom šupljira i baca bombe, ali kako pišu sve smo se dogovorili sa Suarezom.![]()
![]()
- Zatamnjena stakla
#7796 Re: Juventus
Nama onaj iz Barse. Nista od Suareza, ta ce nam on.
- I am Happy
- Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise
#7797 Re: Juventus
Sta je ovo mrtvo 
- Logovan
#7798 Re: Juventus
Nešto ste zakazali sa postanjem po "svojoj" temi.Yahel wrote:Sta je ovo mrtvo
- I am Happy
- Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise
#7799 Re: Juventus
Tanko skroz
mada se nista pametno nije ni desavalo ovih dana