Ni Juve nije imao ozbiljne sanseganjeta wrote:Njima ovo odgovara bezbeliYahel wrote:Ne znam sto se sada zalite...
Pa sta bi onda trebali navijaci Lazia... nisu se sa loptom sastavili 45minuta.
Juventus
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Son1
#7426 Re: Juventus
Opet lijeva strana
- Logovan
#7427 Re: Juventus
Bolje jedna prilika i jedan gol, nego 100 prilika i nula golova.Yahel wrote:Naravno, jedna prilika jedan goYahel wrote:Isto kao i prva utakmica... Lazio je NULA
Samo da im se opet ne posreci...trebamo dati go
-
Son1
#7428 Re: Juventus
Sad nek jos Pirlo obnovi povredu i ne moze bolje.
- Atticus Finch
#7429 Re: Juventus
Peluso spava. 100% njegov gol.
- I am Happy
- Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise
#7430 Re: Juventus
@zlo87
Poenta price je da je odbrana taraba u zadnjih par utakmica, Lazio nije go zasluzio
Poenta price je da je odbrana taraba u zadnjih par utakmica, Lazio nije go zasluzio
- Logovan
#7431 Re: Juventus
Ma nije se ni Juve baš nešto naigraoYahel wrote:@zlo87
2:1
Last edited by Logovan on 29/01/2013 22:39, edited 1 time in total.
- I am Happy
- Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise
#7432 Re: Juventus
E jbg
Ja se zameracio da gledam produzetke
Ja se zameracio da gledam produzetke
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#7433 Re: Juventus
Kakav promasaj 
- Atticus Finch
#7434 Re: Juventus
Pa kakvi su ovo pehovi čovječe!
E moj Giovinco, nikad od tebe igrača. Pa jbt šta promaši lik.
E moj Giovinco, nikad od tebe igrača. Pa jbt šta promaši lik.
-
Son1
#7435 Re: Juventus
Sramotna partija
Ekipa je u krizi, htjeli mi to priznati ili ne
Jedino mi je zao sto odma ne ispadosmo u kupu, ovako zali Boze umora igraca i patnje za gledanje ovih polu-amatera
Giovinco mi posebno ide na q u posljednje vrijeme, s tim da je Quag nenadjebim sa svojim terminskim sutevima.
Ekipa je u krizi, htjeli mi to priznati ili ne
Jedino mi je zao sto odma ne ispadosmo u kupu, ovako zali Boze umora igraca i patnje za gledanje ovih polu-amatera
Giovinco mi posebno ide na q u posljednje vrijeme, s tim da je Quag nenadjebim sa svojim terminskim sutevima.
- Dr. Kuca
#7436 Re: Juventus
Sve je Conteova krivica ovo, sve ce Juventus izgubit radi njegove bahatosti i tvrdoglavosti. Ocajno je spremio ekipu na zimu.
- Logovan
#7437 Re: Juventus
I to dva promašaja. Ne znaš koji se više obrukao.Tomahawk11 wrote:Kakav promasaj
- wickerman
#7438 Re: Juventus
Gledao sam kup ove sezone svaku utkamicu koja je bila na SportKlubu i mogu samo reci hvala Bogu da su ispali.
Givinco nije bez razloga nikad dobio priliku u Junvetusu,jer je jednostavno slab igrac. Covjek ima veci postotak golova iz slobodnih udaraca nego iz sansi 1 na 1.
Givinco nije bez razloga nikad dobio priliku u Junvetusu,jer je jednostavno slab igrac. Covjek ima veci postotak golova iz slobodnih udaraca nego iz sansi 1 na 1.
-
Verocious
#7439 Re: Juventus
Eeeeeeeeeeeee u pizdu materinu vise....
Jebem ja po mater svima ovim iz napada, svaku priliku ce usrat. Giovinco je najveca smjehurija od igraca, nit je jak nit kakve odgovornosti moze na sebe preuzeti....
A i Laziu svaka cast u 3 utakmice 5 puta presli cenatar 3 puta opucali i izvukli dva remija i jednu pobjedu
uffffffffffffff sto se izivcira bezveze, prvo sa streamom pa kad sam nasao kako treba onda me iznervirase nasi puleni
I ja jebem vise ovom januaru mater em lose igramo em mi sve ide na kurac!
Jebem ja po mater svima ovim iz napada, svaku priliku ce usrat. Giovinco je najveca smjehurija od igraca, nit je jak nit kakve odgovornosti moze na sebe preuzeti....
A i Laziu svaka cast u 3 utakmice 5 puta presli cenatar 3 puta opucali i izvukli dva remija i jednu pobjedu
uffffffffffffff sto se izivcira bezveze, prvo sa streamom pa kad sam nasao kako treba onda me iznervirase nasi puleni
I ja jebem vise ovom januaru mater em lose igramo em mi sve ide na kurac!
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#7440 Re: Juventus
Vise ovaj drugi. Njemu je bio prazan gol.zlo87 wrote:I to dva promašaja. Ne znaš koji se više obrukao.Tomahawk11 wrote:Kakav promasaj
-
Son1
#7441 Re: Juventus
Nije Marchisio nista mogao, bio je sam pred praznim golom.Tomahawk11 wrote:Vise ovaj drugi. Njemu je bio prazan gol.zlo87 wrote:I to dva promašaja. Ne znaš koji se više obrukao.Tomahawk11 wrote:Kakav promasaj
- Cyrax
#7442 Re: Juventus
Sad bi mu Radovan III rekao: Conte preterano seres.
Prvi put da ga kritikujem i s pravom. Postaje previse bahat sa svojim ljubimcima (Padoin, Peluso, Djakerini, Giovinco).
Jarane primas 6-ti gol zaredom po lijevoj strani pa Limeni bi jebo 'lebac krvavi nekom nakon drugog a ne da furas svoje i poslije sestog gola. Stavi stopera, napadaca, dijete iz Primavere, banderu, bukvu bilo sta nemoj neke principe ganjati i lupi sakom o hastal da se Lisandro Lopez dovede i to juce.
Drag si mi, dobar trener, imas dobru ekipu - ne seri.
Prvi put da ga kritikujem i s pravom. Postaje previse bahat sa svojim ljubimcima (Padoin, Peluso, Djakerini, Giovinco).
Jarane primas 6-ti gol zaredom po lijevoj strani pa Limeni bi jebo 'lebac krvavi nekom nakon drugog a ne da furas svoje i poslije sestog gola. Stavi stopera, napadaca, dijete iz Primavere, banderu, bukvu bilo sta nemoj neke principe ganjati i lupi sakom o hastal da se Lisandro Lopez dovede i to juce.
Drag si mi, dobar trener, imas dobru ekipu - ne seri.
- relativno84
#7444 Re: Juventus
Koliko god volio Juventus postaje mi jasno da do kraja prvenstva cu sve vise se nervirati a sve manje radovati, razloga je dosta ali to nebi trebalo biti opravdanje bilo je i tezih trenutaka a Juve je pokazao zube.
Igracki kadar nam je realno nedorastao zadatku da ponovi proslu sezonu neki su potroseni drugi nikad nisu ni bili taj kvalitet, ovaj Gio je toliki promasaj od igraca da je to nevjerovatno, ali nije sam ni drugi se nesto pretjerano nisu pokazali.
I pored svih tih nasih tegoba sad imamo jos vecu koja sve vise dolazi do izrazaja, ni do sad nas sudije nisu bas mazile ali evo postaje jasno da ce u buducnosti biti drasticno gore jer ocito je manji grijeh ostetiti Juventus nego mu ne daj boze pomoci nekom pogresnom odlukom, pa nasi igraci vise nemogu da se bore za loptu ni u napadu ni u odbrani sve se svira. A nase udara kako ko stigne i cim stigne i sve je po pravilima, i do sada se znalo da su u Italiji svi protiv nas ali u zadnje vrijeme to se vise nepokusava ni da sakrije otvoreno nam pokazuju da ce uraditi sve sto mogu a mogu puno da nas ostete kako i gdje stignu.
Pa kad je vec tako i kad se vidi s cim imamo posla i nasi bi trebali biti agresivniji i ako vec nemozemo igrati kako treba bar mozemo udarati gdje treba. Izgubiti necemo nista puno vise ali bar ce ponos ostati netaknut.
Igracki kadar nam je realno nedorastao zadatku da ponovi proslu sezonu neki su potroseni drugi nikad nisu ni bili taj kvalitet, ovaj Gio je toliki promasaj od igraca da je to nevjerovatno, ali nije sam ni drugi se nesto pretjerano nisu pokazali.
I pored svih tih nasih tegoba sad imamo jos vecu koja sve vise dolazi do izrazaja, ni do sad nas sudije nisu bas mazile ali evo postaje jasno da ce u buducnosti biti drasticno gore jer ocito je manji grijeh ostetiti Juventus nego mu ne daj boze pomoci nekom pogresnom odlukom, pa nasi igraci vise nemogu da se bore za loptu ni u napadu ni u odbrani sve se svira. A nase udara kako ko stigne i cim stigne i sve je po pravilima, i do sada se znalo da su u Italiji svi protiv nas ali u zadnje vrijeme to se vise nepokusava ni da sakrije otvoreno nam pokazuju da ce uraditi sve sto mogu a mogu puno da nas ostete kako i gdje stignu.
Pa kad je vec tako i kad se vidi s cim imamo posla i nasi bi trebali biti agresivniji i ako vec nemozemo igrati kako treba bar mozemo udarati gdje treba. Izgubiti necemo nista puno vise ali bar ce ponos ostati netaknut.
-
Son1
#7445 Re: Juventus
Ma ne mozes primati 10 golova iz 20 sansi, a upravo to se desava u posljednjim utakmicama.
Gore je Bog otac ne moze ubacit u go, a cim protivnik predje na nasu polovinu panika.
Pa ne mogu iz 32 kornera sut po golu da upute, a primaju gol iz prvog i jedinog kornera na utakmici.
Conte gura svoje, k'o da mu ih je majka rodila.
Gore je Bog otac ne moze ubacit u go, a cim protivnik predje na nasu polovinu panika.
Pa ne mogu iz 32 kornera sut po golu da upute, a primaju gol iz prvog i jedinog kornera na utakmici.
Conte gura svoje, k'o da mu ih je majka rodila.
-
Mustang1
#7446 Re: Juventus
Jednu utakmicu vam Giovinco Bog .. Drugu mu jebete mater

- leo_bonucci_19
#7447 Re: Juventus
GIOVINCO MRŠ IZ JUVENTUSA!
- Dr. Kuca
#7448 Re: Juventus
Uzela raja na zub Sebu isto ko da su ostali svi odigrali perfektno. Fulio je kolosalnu sansu, al mi je drago da smo ispali, jel ne ide vise ovako ova 3-5-2 formacija. Il mjenjaj il se nosi. Sve cemo izgubiti jer je Conte tvrdoglav.
Jedino Barza odigro nesto, ostali svi uzasni.
Jedino Barza odigro nesto, ostali svi uzasni.
- Atticus Finch
#7449 Re: Juventus
Razlika između klasa i vječitih polutalenata je ta što klasa u onoj situaciji utiša 60k ljudi, a vječiti talent direktno pogodi golmana.
Nažalost!
Nažalost!
- Cyrax
#7450 Re: Juventus
Ovim nacinom ispadaju od Celtica 100% ima cenera na kladari da stavim na prolaz Celtica ako ovako ostane.
Oni igraju cvrstu odbranu, brze kontre i prekide.- sve boljke nase
Oni igraju cvrstu odbranu, brze kontre i prekide.- sve boljke nase