Juventus

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
elmirčo

#6976 Re: Juventus

Post by elmirčo »

Image

NOT BAD :mrgreen:
Zatamnjena stakla

#6977 Re: Juventus

Post by Zatamnjena stakla »

Ovaj nek se više ne javlja molim lijepo.

Ovaj mi se Juve najviše sviđa. Conte bog i batina. U njega ne treba sumnjati. Lik je pravi Juventino.
Tigar1

#6978 Re: Juventus

Post by Tigar1 »

Raja sretna nova...

da nam na arenu doleti 31 titula

FINO ALLA FINE FORZA JUVE
salle_eh1986

#6979 Re: Juventus

Post by salle_eh1986 »

samoyu wrote:salle_eh1986@ :lol: :lol: vidim sad da ti nista nisi procitao jer da jesi vidio bih da sam medu top stavio i Pirla a sta da ja sa tobom raspravljam kad si ti Juve poceo pratiti juce pa ne znas kakve je Juve igrace imao i sta je radio tako da ti ta prica smijesna o zvijezdama u ekipi i sa svim tim zvijezdama Juve opet imao tim tj radilice sto ti kazes toliko o tvom poznavanju nogometa :oops: :oops:
sine dragi, ne vjerujem da si se ti rodio kad sam ja juve pratio no to svakako nije bitno u ovoj priči
ako želiš zvijezde da gledaš imaš rel, barcu, city, prešaltaj se tamo
htcxone

#6980 Re: Juventus

Post by htcxone »

zvijezde nista ne znace, zvijezde su medijski napucane licnosti i vrijednosti (cast nekima kao messI) koje donose enormnu zaradu klubu kroz marketing i medije dok na terenu i ne pruzaju onliko koliko su pllaćene ...
najzalosnije je to sto neko misli da jednu ekipu mogu sacinjavati zvijezde i da to bude kompaktan tim... ne moze, svaki tim mora da ima ono NEŠTO ... a mnogi to nemaju pa pokusavaju svemirskim ciframa postici...
juve kupuje igrace ciljano, igrace sa sto manje ekscesa, sa sto uzrazenijim timskim duhom, sa sto vise zelje za uspjehom i natjecanjem... juve izbjegava igrace obnutih osobina a oni su najcesce upravo te "zvijezde"
ja cu navesti primjer kavanija kojeg konte zeli, jer je on "zvijezda" koja kada izađe na teren trci vise nego cijela ekipa napolija zajedno... e to je ono sto konte trazi, i vjerujte da ce peluso biti korisniji nego neka zvijezda jer taj peluso ce da svaku sansu cijeni kao da mu je zadnja u zivotu!
juventus

#6981 Re: Juventus

Post by juventus »

Kad se uzme svrha zbog koje je doveden, Peluso je najbolje moguće pojačanje.

Pa mi imamo Asamoaha kao ofanzivnog po lijevoj strani, a u odbrani od one trojice lijevo je Chiellini. Šta bi vi tu dovodili neku zvijezdu, radi ovih mjesec dana što Asamoaha neće biti?

Skontali su da Grbo nije dorastao zadatku da tu uskoči kad zatreba i doveli su sasvim solidnog igrača za male pare, čak reprezentativca Italije, da većinu svog staža presjedi na klupi. Šta je tu loše?

Što se godina tiče, može još najmanje 5 igrati na vrhunskom nivou, šta bi vi više za te pare?

Dobrodošao Peluso... :thumbup:
juventus

#6982 Re: Juventus

Post by juventus »

Potvrđeno: Juve započeo pregovore oko dovođenja Llorentea
http://sportsport.ba/ino_fudbal/potvrdj ... ntea/95349

Evo i na oficijalnoj:
http://www.athletic-club.net/web/main.a ... 2753&idi=2
DonVito

#6983 Re: Juventus

Post by DonVito »

Ljorente fakticki nije igrao lopte vise od 6,7 mj. nije ni blizu onog Ljorentea od recimo prije godinu, dvije vidi se na njemu da je izgubio samopouzdanje cak se udebljao a krivicom zebri i nije igrao u zadnji 6,7 mj. ali cisto sumnjam da moze biti gori od tandema Bandera&MatriQQ.

Znači 7,8 napadača a kad se sve zbroji opet manji učinak od Kavanija, zato Kavani sam kosta 70 mill kao zebrini 7,8 napadača.
Bianconeri1988

#6984 Re: Juventus

Post by Bianconeri1988 »

:lol: :lol: :lol:

Na kinder gardenu si pričao drugu priču o Basikijskom lavu, ali eto zažmirit ću ti na to. :D

Juventusovi napadači iz igre dali skoro pa duplo više golova od Cavanija, a on priča o manjem učinku. :dance: :run:
Atticus Finch

#6985 Re: Juventus

Post by Atticus Finch »

htcxone

#6986 Re: Juventus

Post by htcxone »

Hahah sad ni lorente neće valjati B-) sta je sljedece?
Alex nije bio fudbalski genije?
Bufon truba?
Last edited by htcxone on 03/01/2013 19:18, edited 1 time in total.
Caseres

#6987 Re: Juventus

Post by Caseres »

Prvo da zazelim dobrodoslicu Pelusu! Nadam se da ce opravdati ovo povjerenje i da ce biti dobar koliko toliko tamo na lijevoj strani. Ako je u Atalanti igrao bolje od De Cegliea, onda ce u Juventusu pod palicom Contea biti jos bolji. Volio bih da momak stvarno ostvari napredak u igri i da ostane cime bismo bili mirni na bekovskim pozicijama na obe strane.

Drugo, obradovala me ova vijest o Lloretneu i mislim da ce biti nas igrac u Januaru. Bilbao nece nista dobiti time sto ce ih on napustiti na ljeto bez odstete, a ovako ce moci izvuci par miliona. Jest da ce ostati bez klasnog napadaca, ali ionako su ovu polusezonu u dobrom dijelu odigrali sa njim na klupi.
Tigar1

#6988 Re: Juventus

Post by Tigar1 »

Dobrodošlica Pelusu naravno, neka odigra borbeno i požrtvovano, neka bude novi Birrindelli :D
juventus

#6989 Re: Juventus

Post by juventus »

Llorente je gotova stvar, ali za ljeto. Dolazi besplatno kao slobodan igrač. Čak se izgleda i neki predugovor potpisao između njega i Juventusa.

Sad se Bilbau nudi neka "sića", da ga puste odmah. Nekih 2-3 miliona.
Cyrax

#6990 Re: Juventus

Post by Cyrax »

Ja bih radije zaradio 3-4 miliona sad nego na ljeto da dobijem cunu. Mudra uprava Atletica :-)
juventus

#6991 Re: Juventus

Post by juventus »

U toku je sastanak u Vinovu na kojem su prisutni Conte, Marotta, Paratici i Agnelli, tema je Llorente. Dilema je da li da se plati sad u januaru i koliko ili da se čeka juni, pa da se uzme besplatno.
htcxone

#6992 Re: Juventus

Post by htcxone »

juventus wrote:U toku je sastanak u Vinovu na kojem su prisutni Conte, Marotta, Paratici i Agnelli, tema je Llorente. Dilema je da li da se plati sad u januaru i koliko ili da se čeka juni, pa da se uzme besplatno.
i onda na ljeto ce neki engleski klub ponuditi duplo vecu platu lorenteu i mi ispusimo kao i za neke druge :) LIJEPO
juventus

#6993 Re: Juventus

Post by juventus »

Pa navodno je potpisan neki ugovor s njim. Ko je tako, onda se ne može desiti to što pričaš.
samoyu

#6994 Re: Juventus

Post by samoyu »

Mi nemamo nista potpisano sa Bilbaom vec imamo potpisane uslove sa Llorenteom ali ako na ljeto drugi klub ponudi vise taj ti potpisani uslovi nista ne znace i ispusicemo forum kao mnogo puta do sad zato ga odmah sad dovesti i kraj price treba da se gubamo zbog par miliona koje cemo dati sad u januaru ili da na ljeto neko drugi uleti i uzme ga
Bianconeri1988

#6995 Re: Juventus

Post by Bianconeri1988 »

Ako Juventus ima potpisan predugovor sa igračem onda ima i prednost u pregovaranju u odnosu na ostale klubove, zato se i zove predugovor, majka mu stara. :D

Llorente je već Juventusov igrač, samo je pitanje vremena kad će zaigrati u crno-bijelom dresu, na proljeće ili na jesen. :D
juventus

#6996 Re: Juventus

Post by juventus »

Pa kakve veze ima imamo li šta sa Athleticom potpisano? Oni se u junu više ništa neće pitati.

Ako je Llorente stavio potpis, on mora doći, isto što ga Juventus mora kupiti. Kažem ako je potpisan taj ugovor ili sporazum.
Bianconeri1988

#6997 Re: Juventus

Post by Bianconeri1988 »

Ja znam ako igrač uđe u posljednjih 6 mjeseci ugovora onda ostali klubovi imaju pravo da pregovaraju s njim ili čak da potpišu predugovor, primjer vam je Montolivo za kojeg se znalo da će igrati u Milanu i prije nego što mu je istekao ugovor sa Fiorentinom, isto to je Milan uradio i sa Flaminijem prije 4 ili 5 godina.

S Llorenteom je takva situacija.
Tigar1

#6998 Re: Juventus

Post by Tigar1 »

Baskijski Lav riče u Juve Areni :D

Da ne bude preuranjeno ali nek' nam je sretno... da bude bar 2/3 onoga što nam je nekada bio Il Cobra 8-)

Trzaj glavom : Dida, Nesta i ostala družina nikom ponikoše... :evil: :P
MOSALJOZE

#6999 Re: Juventus

Post by MOSALJOZE »

Tigar1 wrote:Baskijski Lav riče u Juve Areni :D

Da ne bude preuranjeno ali nek' nam je sretno... da bude bar 2/3 onoga što nam je nekada bio Il Cobra 8-)

Trzaj glavom : Dida, Nesta i ostala družina nikom ponikoše... :evil: :P
pa kad mu pirlo loptu pošalje i sljepac bi pogodio
Son1

#7000 Re: Juventus

Post by Son1 »

Sutra nam u ekipi nema Chiellinija i Pepe-a koji su povrjedjeni, nema Asse koji je otisao na africki kup i Lichta koji je suspendovan.
Za ocekivati je standardnu formaciju, umjesto Chiellinija Caceres, a Padoin se dobro pokazao u posljednjim utakmicama, odigrao e ono sto se od njega ocekuje tako da bi on mogao igrati umjesto Lichta. De Ceglie na svoju standardnu poziciju 8) i bit ce to OK.
Post Reply