Juventus
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- leo_bonucci_19
#5751 Re: Juventus
Eto penal samo ne plačite šinteristi.
- I am Happy
- Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise
#5752 Re: Juventus
.....Yahel wrote:Ma vidis da su sudije zakurac od pocetka lige...uvijek je neko ostecen.Inter je proslo kolo dobio 3 bodajedan od golova je takodjer bio offside.....
Sve se ne kraju vrati
-
BigBen
#5755 Re: Juventus
Zasluzeno inter uzima 3 boda, jer se vidjelo od pocetka da znaju sta hoce. Otvoreno i napadacki su igrali od 1 minute. Juve me razocarao, iz razloga sto uvijek kada imaju pozitivan rezultat totalno se povuku i prepuste inicijativu protivniku. Ovom pobjedom inter ima psiholosku prednosti i vjerovatno postaju 1 favoriti za osvajanje scudetta.
Nadam se da ovaj poraz ne znaci pad Juventusa u nastavku prvenstva....
Nadam se da ovaj poraz ne znaci pad Juventusa u nastavku prvenstva....
- ExNihilo
#5756 Re: Juventus
samoyu wrote:Prescritti tamo na onom forumu kazu da se provlacimo vec dugo i oni dolaze u Torino da nam ocitaju lekciju![]()
![]()
![]()
Atticus Finch wrote:Super. Više će da ih boli kad dožive debakl.
Atticus Finch wrote:Ma ja volim što su se šinteristi digli i misle da imaju šansi, više će da ih boli kad stradaju u subotu. To će biti potpuno drugačija utakmica sa najjačom ekipom, Vidalom i Marchom koji su potpuno odmorni i spremni da izdominiraju. Ne mogu oni pratiti naš ritam pogotovo trkački.
O stadionu da ne govorim.
Bianconeri1988 wrote:Nismo mi ni svjesni koliko je ovaj gol vrijeda iz psihološkog aspekta, nama je moral apsolutno porastao, a prescritte je ubio u pojam.![]()
ortodont wrote: Naravno, ali se ne bih bojao da smo kiksali večeras i čak izgubili od prescrtitta.
Jednostavno smo kvalitetniji u svakom pogledu i to će se manifestovati na bodovnom zaostatku koji će imati, a koji će biti dvocifren.
Bianconeri1988 wrote: Ma oni nešto pričaju kako smo jedva večeras pobjedili, igramo s drugim timom večeras pobjedimo, a oni pobjede s najjačim timom drugoligaša i sad ko je ko oni.
Ni mene vala uopšte nije njih strah, pa protiv nas ekipe moraju igrati 200 % da bi odigrale neriješeno, a ponekad ni to nije dovoljno, primjer Napoli.
U derbi utakmicama ne znamo podbaciti, a igrači dobro znaju šta nama navijačima znači pobjeda protiv prescritta.
D
solojuve_ wrote:
Veceras ce da bude gazenje miseva.. Jedva cekam tekmu,,
Bianconeri1988 wrote: Totalno mi je nejasno na osnovu čega gaje taj toliki optimizam, ali eto neka im bude.
Derbi utakmice u Torinu smo uvijek dobro igrali, glavna uzdanica prescritta su kontra napadi, na nulu smo ograničili kontra napade Napolija zašto ne bi intera.
.
Arogantni-Hypnose wrote: Sta vam ljudi moji dobijamo ovu hendikepiranu ekipu i to sa hendikepom....
BigBen wrote:
Samo tri boda dolaze u obzir protiv provinciskog kluba iz Milana. Pravi pristup kao sto Juve moze i problema nece biti. Bilo kakava pobjeda bi me zadovoljila, ali, ipak, duboko u meni, postoji zelja za neku katastrofu od 3 i vise razlike.
Samo da srdačno pozdravim sve gore citirane. Primitivna vrijeđanja, podcjenjivanja i omalovažavanja odbila su se vama samima od glavu. Kao što kolega forumaš Bianconeri1988 melodramatično reče nekoliko stranica nazad:
Bianconeri1988 wrote:
Pravda je zadovoljena.
Last edited by ExNihilo on 03/11/2012 22:45, edited 1 time in total.
- Atticus Finch
#5757 Re: Juventus
Potpuno zasluženo izgubili, cijeli dan mi je sjeban jednostavno je moralo izgurat do kraja.
Iz ovog poraza se mora naučiti, ne sumnjam da će Conte znati šta treba uraditi.
Forza Juve!
Iz ovog poraza se mora naučiti, ne sumnjam da će Conte znati šta treba uraditi.
Forza Juve!
-
samoyu
#5758 Re: Juventus
Eto desio se i taj poraz koji je morao doci kad tad ali postaju smijesne vise price da mi trebamo napadaca WC nadam se da je Agnelli i Marotta veceras vidjeli da mi u npadu imamo hrpu panjeva
Lose smo odigrali totalno puno grijesili promasili neke sanse i vratilo nam se to nista idemo dalje
FORZAAAAAAAAAAAAAA JUVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Lose smo odigrali totalno puno grijesili promasili neke sanse i vratilo nam se to nista idemo dalje
FORZAAAAAAAAAAAAAA JUVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
- hypko_nurko
#5759 Re: Juventus
pogodi ti zamaloleo_bonucci_19 wrote:Sanjao sam da je 0-3 za inter, nadam se da se neće ostvariti.![]()
izgubi zeljo izgubi juve. losa noc za moje omiljene klubove
Last edited by hypko_nurko on 03/11/2012 22:50, edited 1 time in total.
- almirony
#5760 Re: Juventus
samo da poselamim i pozdravim
Gazi lopove!
Gazi lopove!
- solojuve_
#5761 Re: Juventus
Haj sto smo izgubili al nisam znao da smo ovoliko jaki.. Pa svi znaci svi se vesele nasem porazu
...Ma nista iz ovog poraza izace sto jaci i poceti novi niz,...
-
Nucleo1985
#5762 Re: Juventus
Atticus Finch wrote:Potpuno zasluženo izgubili, cijeli dan mi je sjeban jednostavno je moralo izgurat do kraja.![]()
Iz ovog poraza se mora naučiti, ne sumnjam da će Conte znati šta treba uraditi.![]()
Forza Juve!
Tesko da ce sta Conte znati sta uradit'.
On je gurnuo Marchisia i Vidal veceras da igraju, koji su van forme, ovaj prvi totalno.
Nezz zasto se nije pocelo sa Pogbom.
- I am Happy
#5763 Re: Juventus
Ovaj je niz trebao biti i ranije prekinut, juve nije ni blizu one igre iz prosle sezone.Valjda se stvari vrate na svoje povratkom Contea, jer izgubiti dobijenu utakmicu nije odlika ovakvog kluba 
- ortodont
#5764 Re: Juventus
Tanki smo bili i poraz je morao doći, veza podbacila, napad nije postojao.
Vučinić se rano povrijedio, Licht apsolutno van forme, Giovinco gine i griješi usput, Marcha van ritma zbog povrede, da je dao gol za 2-0 sve bi bilo gotovo.
Veza spora iznimno, znali su da inter igra na kontre, ali se užasno sporo vraćaju i ostavljaju stopere na cjedilu, ne mogu se oteti dojmu da Pogba, pa i Marrone imaju šta za reći u pojedinim mečevima, ali eto.
Sudija očajan, offside je bio, a penal za inter ma koliko puta pregledao snimak nisam shvatio gdje je bio, na prva 2 pregleda sam mislio da je bila ruka, ni sam ne znam šta je bilo, ali mi nismo bili pravi.
Morali smo nekada izgubiti, ali sigurno da niko nije želio da to bude kući i od merdista, ali mora negdje, idemo dalje.
Srijeda, 20:45, jedan od mečeva sezone, Danci se moraju dobiti.
Vučinić se rano povrijedio, Licht apsolutno van forme, Giovinco gine i griješi usput, Marcha van ritma zbog povrede, da je dao gol za 2-0 sve bi bilo gotovo.
Veza spora iznimno, znali su da inter igra na kontre, ali se užasno sporo vraćaju i ostavljaju stopere na cjedilu, ne mogu se oteti dojmu da Pogba, pa i Marrone imaju šta za reći u pojedinim mečevima, ali eto.
Sudija očajan, offside je bio, a penal za inter ma koliko puta pregledao snimak nisam shvatio gdje je bio, na prva 2 pregleda sam mislio da je bila ruka, ni sam ne znam šta je bilo, ali mi nismo bili pravi.
Morali smo nekada izgubiti, ali sigurno da niko nije želio da to bude kući i od merdista, ali mora negdje, idemo dalje.
Srijeda, 20:45, jedan od mečeva sezone, Danci se moraju dobiti.
-
BigBen
#5765 Re: Juventus
Jest da boli, jest da je prekinuta nevjerovatna serija protiv najomrzeniji rivala, jest da ce ovo uticati na igrace, al i dalje vjerujem da mozemo uzeti scudetto. Pouka se mora uzeti i pokusati zamiriti rane navijaca Juventusa pobjedom u LP...
Nas najveci problem je napad, koji iz kola u koli ne pruza ono sto se od njih trazi. Podhitno se mora traziti rijesenju u januaru. U ovoj utakmicu, slabasni Gio se borio ko lav, al' nije imao sanse protiv odlicne odbrane intera. Vucinic me razocarao svojim staticnim pristupom i setkanjem tokom utakmice. Isto tako, Gio i Vucinic ne izgledaju kao uigran dvojac...
Juve je u padu forme, dok inter igra na vrhuncu. Ocekivati da i oni upadnu u neku krizu...
Sad je na rasporedu Pescara, valjda cemo pobijediti
Nas najveci problem je napad, koji iz kola u koli ne pruza ono sto se od njih trazi. Podhitno se mora traziti rijesenju u januaru. U ovoj utakmicu, slabasni Gio se borio ko lav, al' nije imao sanse protiv odlicne odbrane intera. Vucinic me razocarao svojim staticnim pristupom i setkanjem tokom utakmice. Isto tako, Gio i Vucinic ne izgledaju kao uigran dvojac...
Juve je u padu forme, dok inter igra na vrhuncu. Ocekivati da i oni upadnu u neku krizu...
Sad je na rasporedu Pescara, valjda cemo pobijediti
Last edited by BigBen on 03/11/2012 22:55, edited 1 time in total.
-
samoyu
#5766 Re: Juventus
leo_bonucci_19@ nemoj vise sanjati
Malo jest cudan osjecaj kad toliko dugo nisi porazen i on se desi a moralo je suvise smo se navikli da dobre igre moralo je jednom i zasvrsiti al mislim da ovo nista nece promijeniti u ekipi misli da je i igracima pao teret sa lede zbog ovog niza ne sumnjam da ce ih Conte vratiti u normalu
Malo jest cudan osjecaj kad toliko dugo nisi porazen i on se desi a moralo je suvise smo se navikli da dobre igre moralo je jednom i zasvrsiti al mislim da ovo nista nece promijeniti u ekipi misli da je i igracima pao teret sa lede zbog ovog niza ne sumnjam da ce ih Conte vratiti u normalu
- Atticus Finch
#5767 Re: Juventus
Ma dobro, lahko je sad pričat šta je trebalo, a šta nije. Potpuno realna opcija ubaciti iskunije i odmorene igrače. Nema to veze, Juve večaeras zaluženo izgubio i to je to. Pa jbg poraz je nekad morao doći i došao je od večeras boljeg Intera. Propustili svoje prilike, stigla kazna. To je sport. Idemo dalje. 

Last edited by Atticus Finch on 03/11/2012 22:58, edited 1 time in total.
- I am Happy
#5768 Re: Juventus
Nemoj zaboraviti ko je digao Juve iz pepelaNucleo1985 wrote:Atticus Finch wrote:Potpuno zasluženo izgubili, cijeli dan mi je sjeban jednostavno je moralo izgurat do kraja.![]()
Iz ovog poraza se mora naučiti, ne sumnjam da će Conte znati šta treba uraditi.![]()
Forza Juve!
Tesko da ce sta Conte znati sta uradit'.
On je gurnuo Marchisia i Vidal veceras da igraju, koji su van forme, ovaj prvi totalno.
Nezz zasto se nije pocelo sa Pogbom.
Ako je 50 utakmica znao kako i sta, znati ce idalje... ovo je samo bila los noc i vjerovazno prevelika zelja Intera.
Povratak Contea bi trebao vratiti Juventusovu igru od prije 5-6 mjeseci
-
BigBen
#5769 Re: Juventus
opet smo prvi
Idemo dalje, mora se...

Idemo dalje, mora se...

- aldin007
#5770 Re: Juventus
Slabo, mnogo slabo je ovo bilo... Kaznili su nas za promasaje iz prvog poluvremena (Marcha 2x, Vidal kad je natrcao na onu loptu).. Zalaganje i igra me podsjetilo na utakmicu protiv Shakhtar-a, samo sto smo tada imali srece... Poraz je morao doci. Pirlova greska na sredini terena preokrenula utakmicu u potpunosti.. NAPADAC, pa mozda i dva su potrebna ovoj ekipi..
- solojuve_
#5771 Re: Juventus
Ne znams vama al odkako je ovaj Alessio doso nekako slabije igramo,
- leo_bonucci_19
#5772 Re: Juventus
Od sada pratim svoje snove na kladionici.
Giovinco bio i ostao veliki talenat, nikad velikog igrača od njega.
Giovinco bio i ostao veliki talenat, nikad velikog igrača od njega.
-
Son1
#5773 Re: Juventus
Moje vidjenje utakmice je sljedece:
Marchisio apsolutni tragicar, mogao je da zavrsi ovu utakmicu skoro pa i prije nego sto je pocela
, ali jednostavno nije ga islo.
Giovinco koji se vodi kao nasa najveca opasnost po protivnicke odbrane nije imao tacnog pasa, ali se vjerovatno najvise trudio od svih na terenu.
Nekoliko stvari mi stvarno nije jasno.
Na kojoj poziciji je igrao Bentner kad je usao, svuda ga je bilo osim u napadu i na poziciji iz koje bi mogao ugroziti golmana ili bar dati neki kljucni pas.
Izvodjenje Caceresa koji je usao kao zamjena, koji moze da odigra i kao stoper i vezni igrac, fantastican igrac za tranziciju i trcanje gore dole.
Sudija
Prvo greska u prvoj minuti i gol iz offside-a, a onda ostatak utakmice kao kompenzacija za tu gresku.
Svaki moguci kontakt koji je i licio na faul je dosudjen interu, penal ne bi svirao ni da mu je brata rodjenog povukao, ali nema veze.
Inter odigrao sasvim korektnu utakmicu i iskoristio prilike koje su im se ukazale.
Sve je bilo fer sa njihove strane.
Sve u svemu, poraz je dosao u najgore moguce vrijeme i od najgoreg moguceg protivnika.
Cinjenica je da Juventus u posljednje vrijeme nema odlicno odigrane utakmice iako ostvaruje odlicne rezultate u ligi.
Poraz je naravno bio samo pitanje vremena, a sad je na igracima da ga iskoriste kako je to najbolje moguce i da ovo shvate kao veliku opomenu.
Veliko upozorenje je stiglo, sad cemo vidjeti kako ce se stvari odvijati, posebno u LP.
U napadu je vjecna patnja i nadam se da ce nam Januar donjeti nesto novo.
Forza Juve
Marchisio apsolutni tragicar, mogao je da zavrsi ovu utakmicu skoro pa i prije nego sto je pocela
Giovinco koji se vodi kao nasa najveca opasnost po protivnicke odbrane nije imao tacnog pasa, ali se vjerovatno najvise trudio od svih na terenu.
Nekoliko stvari mi stvarno nije jasno.
Na kojoj poziciji je igrao Bentner kad je usao, svuda ga je bilo osim u napadu i na poziciji iz koje bi mogao ugroziti golmana ili bar dati neki kljucni pas.
Izvodjenje Caceresa koji je usao kao zamjena, koji moze da odigra i kao stoper i vezni igrac, fantastican igrac za tranziciju i trcanje gore dole.
Sudija
Prvo greska u prvoj minuti i gol iz offside-a, a onda ostatak utakmice kao kompenzacija za tu gresku.
Svaki moguci kontakt koji je i licio na faul je dosudjen interu, penal ne bi svirao ni da mu je brata rodjenog povukao, ali nema veze.
Inter odigrao sasvim korektnu utakmicu i iskoristio prilike koje su im se ukazale.
Sve je bilo fer sa njihove strane.
Sve u svemu, poraz je dosao u najgore moguce vrijeme i od najgoreg moguceg protivnika.
Cinjenica je da Juventus u posljednje vrijeme nema odlicno odigrane utakmice iako ostvaruje odlicne rezultate u ligi.
Poraz je naravno bio samo pitanje vremena, a sad je na igracima da ga iskoriste kako je to najbolje moguce i da ovo shvate kao veliku opomenu.
Veliko upozorenje je stiglo, sad cemo vidjeti kako ce se stvari odvijati, posebno u LP.
U napadu je vjecna patnja i nadam se da ce nam Januar donjeti nesto novo.
Forza Juve
-
samoyu
#5774 Re: Juventus
Nema to puno veze sa Alessiom igraci su se ususkali malo vise tj mislili su mozemo i ovako igrati i nece nas niko dobiti, poraz se desio u pravo vrijeme da se probude i opet zapnu, a Conte ce to znati uraditi sigurno jer kad od onakvog rasula u Juveu doveo ekipu do titule i ovolike serije bez poraza znace ih i sad vratiti u onas stari ritam, a vidjelo se to i na igracima poslije tekme svi su bili strasno ljuti i sigurno ce jesti travu nakon ovog poraza samo se bojim teskog stradavanja Danaca u srijedu da se iskalimo

- Atticus Finch
#5775 Re: Juventus
Ja večeras, konkretno, ne zamjeram nikome posebno od igrača. Bilo je nedopustivih grešaka, ali opet ovaj poraz više pripisujem jednostavno lošoj noći. Nekad ide, pa se pogađa u 93. minuti, nekad ne ide i usljedi poraz, jednostavno je tako, plus kad s druge strane igra vrlo raspoloženi i odlučni protivnik, gg.
Kao što sam rekao, idemo dalje. Apsolutni smo favoriti za skudeto i to treba dokazati na terenu, ni manje ni više.
Kao što sam rekao, idemo dalje. Apsolutni smo favoriti za skudeto i to treba dokazati na terenu, ni manje ni više.