Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
dječak sa šibicama wrote: ↑17/08/2021 22:55
Dugo Dinamo nije odigrao losiju utakmicu ...
Da,
već dugo nismo vidjeli da je Dinamo ovako podcijenjivački, neozbiljno ušao u utakmicu
Istina, nekoliko ozlijeđenih u zadnjih par utakmica
Ali, sve to ne opravdava jučerašnju blamažu
Povrsno pratim ali mislim da je i ocekivano, par igraca vise nisu glavom u Dinamu vec cekaju transfer Majer prije svih, pa i Livakovic, Orsic je nakon Eura neprepoznatljiv, nisu prosli ni pripreme, pretrpan raspored prakticno ovi sto su isli na Euro nisu imali odmor ovog ljeta. Pojacanja su im smijesna, nikad cuo za pola tih imena, cuj Menalo frajer ispodprosjecan igrac, ili onaj Cop, prodali Gavranovica, jedino onaj mali Bulat izgleda kao odlican talent ali jos je on dijete.
Jos kad dodas Krznara na klupi, nemaju ni trenera, on je samo pomocni silom prilika promaknut u glavnog trenera. Morace ih Mamic postrojavati.
Uvijek sam tvrdio, bez obzira na sve ... nije Champions League niti za Dinamo, još manje za Zvezdu
Pokušavam biti maximalno objektivan
Champion League je prva liga Europskog nogometa; Real, Barca, Bayern, puno Engleza i Talijana ...
Tu ni Dinamo, niti Zvezda nemaju što tražit, realno
Europska Liga je druga liga Europskog nogometa - i to je naš trenutni domet
... to je dio mog komentara, od prije gotovo mjesec dana
Dinamo i Zvezda, nakon današnjeg ždrijeba ... ???
a, možda...ipak, eventualno...možda, ima šanse da se vidimo na proljeće
Uvijek sam tvrdio, bez obzira na sve ... nije Champions League niti za Dinamo, još manje za Zvezdu
Pokušavam biti maximalno objektivan
Champion League je prva liga Europskog nogometa; Real, Barca, Bayern, puno Engleza i Talijana ...
Tu ni Dinamo, niti Zvezda nemaju što tražit, realno
Europska Liga je druga liga Europskog nogometa - i to je naš trenutni domet
... to je dio mog komentara, od prije gotovo mjesec dana
Serif ih otresao i jedne i druge ... mada da se ne lazemo, nisu ti moldavci neka tehnicki dobra ekipa, ali takticki su opasni bas.
Danas bio zrijeb, nije lose za balkanoide... mogu se koefcijenti napumpati.
istra_hr wrote: ↑27/08/2021 15:26
Mislim da Dinamo ima dosta laksi posao do proljeca.
Na prvi pogled tu nisi protivnici iz lige 5 ali su sve i jedan jako teski za dobiti.
Navodno najslabiji protivnik u grupi Midtjylland je uzimao bodove i Atalanti i Liverpulu.
Ludogorec:
Braga je kvalitetan portugalski klub gdje u svakom igracu cuci mali Ronaldo.
Znaci pored Rikarda i Sume u sastavu ( koji su toliko omiljeni da je nemoguce ) da neko od redara napravi takvo sranje, nema sanse. Prvenstveno su portugalci bili rijetko pokvarena ekipa, stalno udarali i provocirali. Velika je vjerovatnoca, tj ja sam ubjedjen da je u pitanju lazna optuzba od strane portugalca.
Gledao sam utakmicu i nije se čulo neko ciljano vrijedjanje i provociranje na rasnoj osnovi tokom meča.
To je pomalo i besmisleno kad za oba tima igraju crnci.
E neki nadrndani je izlazio iz igre i ušao u konflikt s publikom, zviždalo mu se pa je moguće da mu je neko nešto i dobacio na rasnoj osnovi. I on je onda napravio dramu kod delegata.
Ali vidjelo se iz aviona da pokušavaju neku krizu napraviti u trenucima kad im rezultat ne odgovara i loše stoje na terenu.
Inače Santa Klara klasična skupina portugalsko-brazilskih i drugih indijanaca, tehnički potkovanih i bezobraznih. Olimpija im nije šutnula na gol u dva meča.
Braga je ista takva, samo level iznad i oni su favoriti u Zvezdinoj skupini.
Partizan se iznenađujuće na guzove provukao u Ligu Konferencije. S obzirom da su bili nosioci u sva tri kola, dobijali su najnezgodnije moguće rivale i očekivao sam da će se bar o jednog saplesti, jer nisu mnogo ulagali u tim od lani.
Danas se spominju Menig kao pojacanje i Luka Djordjevic. Uz Miletica i realno jos jednog pozadi to je vec bolja prica.
Jer Partizan za sada gazi ali kad zapnu jednom to ce biti haos jer nemaju dovoljno igraca.
WarrenGrozni wrote: ↑31/08/2021 11:07
Gledao sam utakmicu i nije se čulo neko ciljano vrijedjanje i provociranje na rasnoj osnovi tokom meča.
To je pomalo i besmisleno kad za oba tima igraju crnci.
E neki nadrndani je izlazio iz igre i ušao u konflikt s publikom, zviždalo mu se pa je moguće da mu je neko nešto i dobacio na rasnoj osnovi. I on je onda napravio dramu kod delegata.
Ali vidjelo se iz aviona da pokušavaju neku krizu napraviti u trenucima kad im rezultat ne odgovara i loše stoje na terenu.
Inače Santa Klara klasična skupina portugalsko-brazilskih i drugih indijanaca, tehnički potkovanih i bezobraznih. Olimpija im nije šutnula na gol u dva meča.
Braga je ista takva, samo level iznad i oni su favoriti u Zvezdinoj skupini.
Partizan se iznenađujuće na guzove provukao u Ligu Konferencije. S obzirom da su bili nosioci u sva tri kola, dobijali su najnezgodnije moguće rivale i očekivao sam da će se bar o jednog saplesti, jer nisu mnogo ulagali u tim od lani.
Ma da kakav rasizam u Partizanu! Smesno!
Da opasni su Portugalci po svim kriterijima. Ako ne ide na tehniku i taktiku onda idu na prljavo a tu im nema premca.
Tesko ce Zvezda izvuci i bod sa njima u oba meca.
llull wrote: ↑31/08/2021 13:42
Danas se spominju Menig kao pojacanje i Luka Djordjevic. Uz Miletica i realno jos jednog pozadi to je vec bolja prica.
Jer Partizan za sada gazi ali kad zapnu jednom to ce biti haos jer nemaju dovoljno igraca.
Ne znam šta planiraju samo vidim da to nije bitno drugačiji tim onog lani, koji je ispao iz Evrope u sezoni kupanja i zaostao mnogo za Zvezdom u prvenstvu.
Vratili su napadaca Ricarda Gomesa i to je to.
Vidim da su dominantni u vazduhu i da su Ruse i Portugalce golovima izbacili Saničanin i ona dva Crnogorca.