Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
komeba wrote:Sram i stid neka je roditelje koji dopustaju djeci da budu clanovi fasisticke organizacije zvane "Ultrasi" !
Eno fasisti na putu za Sarajevo stali u Konjicu,uz skandiranje "mi smo ustase" polupali centar.
Ponosni neka budu roditelji cija djeca pripadaju kulturnoj organizaciji, simpaticnog imena "Horde zla"!!!
E jebaji ga,izgleda ponovo problemi, svađa poslije treninga Maka i Jović .Izgleda da je Jović već otišao u Travnik i da je definitivno ostupio sa klupe Zrinjskog.Sad smo tek u pravim problemima.Vidačak predsjednik uprave je najavio dolazak Amara Osima za trenera,a navodno će Jović postati trener Željezničara...Joviću vrati se...
Dao si nam titule dao si nam snove,
nemoj ići Joviću Ultrasi te vole...
Zrinjski-Mostar wrote:E jebaji ga,izgleda ponovo problemi, svađa poslije treninga Maka i Jović .Izgleda da je Jović već otišao u Travnik i da je definitivno ostupio sa klupe Zrinjskog.Sad smo tek u pravim problemima.Vidačak predsjednik uprave je najavio dolazak Amara Osima za trenera,a navodno će Jović postati trener Željezničara...Joviću vrati se...
Dao si nam titule dao si nam snove,
nemoj ići Joviću Ultrasi te vole...
znam da je aprillili ali vrijeme je da Jović ode,ne osvoji li kup pedala mu je 100%
Sad me prijatelj zove i govori da se danas u 15,00 h ponovo sastaje Upravni odbor.E golemo,baš kad čovjek misli da smo izašli iz krize...Stvarno treba neke igrače protjerati iz Zrinjskog,ali Jovića obavezno vratiti...
sutra protiv Borca očekujemo uvjerljivu pobjedu i da opravda povjerenje trener Jović navijača koji su ga uspjeli zadržat na klupi nakon što je uprava ga htjela smijeniti..
bato99 wrote:sutra protiv Borca očekujemo uvjerljivu pobjedu i da opravda povjerenje trener Jović navijača koji su ga uspjeli zadržat na klupi nakon što je uprava ga htjela smijeniti..
Samo se eliminišite međusobno, dok Željo korača ka tituli ... Želim vam svu sreću sutra!
bato99 wrote:sutra protiv Borca očekujemo uvjerljivu pobjedu i da opravda povjerenje trener Jović navijača koji su ga uspjeli zadržat na klupi nakon što je uprava ga htjela smijeniti..
Borac ispračen kući sa tri gola u mreži.Sad lagano u Tuzlu po bod(ove)...
Naime, direktor Enver Hukić rekao je da Zrinjski nije ispoštovao proceduru vezanu za najavu dolaska navijača, te je dodao kako Ultrasi neće ući na stadion Tušanj.
Otklonjena je i dilema ko će suditi utakmicu. Zbog toga što prilikom polaganja sudijskih normi nije bio prisutan sudija iz Sarajeva, Rusmir Mrković, čelnici Zrinjskog su zatražili njegovo izuzeće. Međutim, tokom dana Mrković je pred sudijskom komisijom ispunio normu, otrčavši čak četiri kruga više nego što je trebalo, tako da će suditi na Tušnju utakmicu Sloboda – Zrinjski koja se igra u subotu, 10. aprila, sa početkom u 16 sati.
Mrkoviću će asistirati Zikrija Pašalić iz Zenice, te Sreten Udovičić iz Prijedora, dok je četvrti sudija Elmir Pilav iz Sarajeva, a delegat Milorad O. Lale iz Istočnog Sarajeva.
nisu normalni tuzlaci majke mi,stalno oni nešto isprovociraju i neka saopštenja za javnost daju a onaj odron od stadiona neću ni da spominjem,igrači im mesari pravi,očekujem gol iz penala u 90 minuti za slobodu...mi gore idemo na pobjedu jer neznamo drugačije igrat pa šta bude...
bato99 wrote:nisu normalni tuzlaci majke mi,stalno oni nešto isprovociraju i neka saopštenja za javnost daju a onaj odron od stadiona neću ni da spominjem,igrači im mesari pravi,očekujem gol iz penala u 90 minuti za slobodu...mi gore idemo na pobjedu jer neznamo drugačije igrat pa šta bude...
Dabogda se ponovio rezultata iz 2006. kad smo ih gore razvalili 6:0.