HŠK Zrinjski Mostar
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- bato99
#526 Re: HŠK Zrinjski Mostar
rutinska pobjeda 3:0 protiv leotara i 4 mjesto na tabeli.uz osvojeni kup moglo bi se kad se vrate ozljeđeni igrači i boriti za sami vrh tabele.
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#527 Re: HŠK Zrinjski Mostar
Vama je vrh tabele (izlazak u Evropu) ustavom saveza zagarantovan, ne brini se nishtabato99 wrote:rutinska pobjeda 3:0 protiv leotara i 4 mjesto na tabeli.uz osvojeni kup moglo bi se kad se vrate ozljeđeni igrači i boriti za sami vrh tabele.
- bato99
#528 Re: HŠK Zrinjski Mostar
idemo uzeti sva 3 boda i našim prijateljima robijašima pomognemo smijenit upravu
- gonič zmajeva
#529 Re: HŠK Zrinjski Mostar
morati će izbiti borcu duh za borbom
pa su prvaci

pa su prvaci
- bato99
#530 Re: HŠK Zrinjski Mostar
druže ne skontah te najbolje sestre mi farisove...široki uzima prvenstvo a mi kup..to je neko moje predviđanjegonič zmajeva wrote:morati će izbiti borcu duh za borbom
pa su prvaci
-
mostarac_1991
#531 Re: HŠK Zrinjski Mostar
komeba wrote:Koji grad Mostar je ustupio stadion Zrinjskom? Ujedinjeni ili zapadni?bato99 wrote:stadion je vlasništvo grada Mostara koji ga je ustupio ili ti ga iznajmio Zrinjskom 100 godinaŠibicar wrote:Želio bih postaviti pitanje,navijačima Zrinjskog,ako oni znaju razlog.Zašto Velež ne može igrati svoje utakmice pod BB?Jeli taj stadion u vlasništvu Zrinjskog ili grada Mostara?Znam da su ova pitanja monogo puta postavljana,ali jednostavno nikad nisam čuo konkretan odgovor,osim nekih političkih izvlakuša.
kralju mostar je bio podjeljen na istocni i zapadni i na opcine u njemu i ta opcina u zap.mostaru je izdala zrinjskom stadion na 100godina,i kad se grad ujedinjavao donijeli su zakon taj sve sto su opcine ucinile na podrucjima istocnog i zapadnog mostar tj dale nekom nesto i potpisale ugovore da se to prenese i u ujedninjeni mostar i tako je i bilo,tako je stadion osto zrinjskom
-
Zrinjski-Mostar
#532 Re: HŠK Zrinjski Mostar
Zrinjski u četvrtak ugošćuje Dinamo
U četvrtak ljubitelji nogometa u gradu na Neretvi imat će priliku da nazoče istinskom nogometnom spektaklu. Naime aktualni prvaci BiH nogometaši HŠK Zrinjski u okviru priprema za nastavak sezone ugostiti će aktualne prvake Hrvatske momčad NK Dinamo.
Utakmica HŠK Zrinjski-NK Dinamo igrat će se u četvrtak na stadionu pod Bijelim Brijegom sa početkom u 15 sati i 30 minuta.
U četvrtak ljubitelji nogometa u gradu na Neretvi imat će priliku da nazoče istinskom nogometnom spektaklu. Naime aktualni prvaci BiH nogometaši HŠK Zrinjski u okviru priprema za nastavak sezone ugostiti će aktualne prvake Hrvatske momčad NK Dinamo.
Utakmica HŠK Zrinjski-NK Dinamo igrat će se u četvrtak na stadionu pod Bijelim Brijegom sa početkom u 15 sati i 30 minuta.
- tu sam - negdje
#533 Re: HŠK Zrinjski Mostar
I? Kako zavrsi? Je li bio i(t)ko da navija za Zrinjski?Zrinjski-Mostar wrote:Zrinjski u četvrtak ugošćuje Dinamo
-
Zrinjski-Mostar
#534 Re: HŠK Zrinjski Mostar
Očigledno je tema malo zapostavljena pa da je obnovimo malo.Poslije neočekivanoga (zasluženoga) poraza od Zvijezde polako se dižemo i pobjeđujemo Travnik sa igračem manje (negdje oko 70 minuta).Sad je na redu Slavija i nadam se bod(ovima) kako bi se vratili u utrku za odbranu titule.
A u kupu smo dobili protivnika po mjeri.Dvije kvalitetne utakmice,uzvrat u Mostaru i noramala prolaz u finale to očekujem.
A u kupu smo dobili protivnika po mjeri.Dvije kvalitetne utakmice,uzvrat u Mostaru i noramala prolaz u finale to očekujem.
- simonese
#535 Re: HŠK Zrinjski Mostar
3 points goes to Zeljooooooooooooooooooo 
-
Zrinjski-Mostar
#536 Re: HŠK Zrinjski Mostar
Teško da više mi možemo kiksati u Mostaru,zato zaboravi te bodove.Ali polako prvo da mi završimo sa Slavijom pa onda se vidimo u Mostaru.
-
Zrinjski-Mostar
#537 Re: HŠK Zrinjski Mostar
Toni Šunjić : ULTRASI su odavno najbolji navijači
Toni Šunjić je već dvije i po sezone prvotimac mostarskog Zrinjskog iako je tek krajem prosinca napunio 21 godinu. Ima osvojenu titulu državnog prvaka, Kup također, standardan je u mladoj reprezentaciji BiH, u džepu ima ponude zagrebačkog Dinama i još nekih europskih klubova, karijeru koja zbilja obećava… Tim povodom smo obavili razgovor s jednim od ljubimaca mostarskih „Ultrasa“ i ovaj razgovor krenuli upravo od navijača, jer je tako želio sam Šunjić.
I kakvo mišljenje imate o „Ultrasima“?
„Svatko će za svoje navijače reći da su najbolji, međutim kada su Ultrasi u pitanju njima uistinu na ovim prostorima nema ravnih. Odavno su najbolja navijačka Skupina u BiH, konstantno napreduju u svakom pogledu i otvoreno mogu reći kako su sve bolji i bolji. Ovim putem Ultrasima šaljem puno pozdrava i želim još puno lijepih trenutaka, još puno titula koje sa Zrinjskim možemo i trebamo osvojiti, jer Zrinjski kao klub zaslužuje vrh“.
A sada koja riječ o sebi?
„Dakle, rođen sam u Mostaru 1988. godine, živim tu blizu stadiona s obitelji, nogometom sam se počeo baviti od najranijih dana, odnosno prošao kompletnu omladinsku školu i došao do seniora. U prvim danima karijere igrao sam desnog bočnog, a što je na neki način bilo i razumljivo pošto sam bio nešto niži rastom, međutim kada sam izrastao treneri su shvatili kako korisniji mogu biti na stoperu i mislim da u toj procjeni nisu pogriješili. Prvi trener mi je bio Mile Spužević, a od svih trenera s kojima sam radio posebno bih htio izdvojiti Dragana Perića, danas pomoćnog trenera seniorske momčadi, jer su njegove zasluge najveće i u mom slučaju, kao i u slučaju drugih talentiranih domaćih igrača, što sam prebačen iz mlađih dobnih kategorija među seniore“. JAVNO.ba: Kakvo mišljenje imate o prvom treneru momčadi, Draganu Joviću? „Bez ikakve sumnje veliki stručnjak i naravno da ga kao igrač poštujem i cijenim. Između nas nema neke prevelike komunikacije, ali smatram kako se odlično razumijemo i kako obojica vrlo znamo što je čiji dio posla. Mislim da kao trener itekako ima sluha za nas mlađe igrače“.
U posljednje vrijeme je bilo dosta medijskih napisa po pitanju Vašeg mogućeg prelaska u Dinamo. Kakva je tu sada situacija i imate li osim maksimirske i nekih drugih ponuda?
„Koliko znam službeno nema neke ozbiljnije ponude, iako mi menadžer Antun Miletić iz Čitluka daje do znanja da me pojedini klubovi duže vrijeme prate. Sa Zrinjskim imam 5-godišnji ugovor kojeg sam već pola odradio a za dalje ćemo vidjeti. Tko zna, možda odem već ovog ljeta, a možda ugovor odradim do kraja, pa i više od toga“.
Kakve su Vaše osobne ambicije?
„Želja je svakako jednog dana ostvariti angažman u inozemstvo, međutim meni je i u Zrinjskom lijepo. Tu sam već osvojio prvenstvo i kup države, a to svakako godi, posebice meni kao domaćem igraču. Prošla sezona je bila uspješna, a nadam se kako ćemo i na kraju tekuće isto moći konstatirati. Blizu smo vodećih klubova u prvenstvenoj utrci, izborili smo i poluzavršnicu Kupa, a kako mi se čini tu su nam i nešto veći izgledi za osvajanje trofeja nego u prvenstvu“.
Tko je onda favorit za prvenstveni naslov?
„Iako su sada u vodstvu Borac, te Široki Brijeg držim da najveće izglede imaju Sarajevo i Željezničar. Prvenstvo je ipak dosta dugo, još je puno bodova u igri i svašta je moguće. No, nema sumnje da će ta prvenstvena utrka biti krajnje uzbudljiva i zanimljiva“!
Kada već spominjete odlazak u inozemstvo možete reći koji su Vam najdraži strani klubovi i koji bi Vam igrači bili uzor? „Najdraži su mi klubovi Arsenal i Real Madrid, a od igrača John Terry i posebno Nemanja Vidić, koji je na stoperskoj poziciji čudo od igrača“.
Koga najviše cijeniš od suigrača u Zrinjskom?
„Najviše kapetana Maria Ivankovića – Maku. On je zbilja u svakom pogledu istinski vođa ove naše momčadi i možemo Bogu zahvaliti što igra za Zrinjski. Meni je osobno uzor, a znam da je i mnogim drugim mlađim igračima u klubu. Pored njega još bih izdvojio Mladena Žižovića, jer smatram kako je odavno prerastao okvire naše Premijerlige i osobno mu želim da što prije ostvari jedan veliki transfer u inozemstvo. Nadam se kako će uspjeti“.
Koga respektiraš od protivničkih igrača u Premijerligi BiH, tko ti je onako nezgodan za čuvanje?
„Alen Mešanović je definitivno najnezgodniji. Čudi me da takav igrač nije napravio veću karijeru“.
Koliko ste zadovoljni svojim statusom u mladoj reprezentaciji BiH?
„Prezadovoljan. Standardan sam, odigrao kojih desetak utakmica i osobno mislim da imamo odličnu mladu reprezentaciju koja i medijski zaslužuje puno veći tretman od postojećeg. Sada smo u gostima dobili Luxemburga, odradili ono po što smo došli i sada s nestrpljenjem očekujemo dvoboje s Mađarima, te Talijanima, našim izravnim konkurentima za plasman na EP-o“.
Kakav je trener izbornik Branimir Tulić?
„I njemu se ovim putem zahvaljujem za sve što je do sada učinio za mene. Veliki je znalac, jer pored izvrsne taktičnosti odlično poznaje i sve protivničke sastave što mu je svakako velika prednost u trenerskom poslu. Ma općenito, veliko mi zadovoljstvo predstavlja igranje za mladu reprezentaciju i nemogu ni za koga reći ružnu riječ“.
Što očekujete od predstojeće utakmice, gostovanja kod Slavije?
„Očekujem dobru igru i pozitivan rezultat. Nažalost, mi smo imali taj kiks sa Zvijezdom koju su oni eto dobili u gostima, ali bez obzira na sve to vjerujem da u Istočnom Sarajevu možemo ostati neporaženi, pa čak i pobijediti, a ako se to dogodi uključujemo se definitivno u borbu za naslov“.
Za kraj želimo čuti i ponešto o Toniju Šunjiću izvan nogometa?
„Završio sam srednju elektrotehničku školu, kojih tek mjesec dana sam u vezi s jednom djevojkom, ali mislim da nema svrhe otkrivati detalje te veze. Volim igrati pikado i bilijar, a ponajviše se družim sa suigračem Marinom Aničićem“.
Toni Šunjić je već dvije i po sezone prvotimac mostarskog Zrinjskog iako je tek krajem prosinca napunio 21 godinu. Ima osvojenu titulu državnog prvaka, Kup također, standardan je u mladoj reprezentaciji BiH, u džepu ima ponude zagrebačkog Dinama i još nekih europskih klubova, karijeru koja zbilja obećava… Tim povodom smo obavili razgovor s jednim od ljubimaca mostarskih „Ultrasa“ i ovaj razgovor krenuli upravo od navijača, jer je tako želio sam Šunjić.
I kakvo mišljenje imate o „Ultrasima“?
„Svatko će za svoje navijače reći da su najbolji, međutim kada su Ultrasi u pitanju njima uistinu na ovim prostorima nema ravnih. Odavno su najbolja navijačka Skupina u BiH, konstantno napreduju u svakom pogledu i otvoreno mogu reći kako su sve bolji i bolji. Ovim putem Ultrasima šaljem puno pozdrava i želim još puno lijepih trenutaka, još puno titula koje sa Zrinjskim možemo i trebamo osvojiti, jer Zrinjski kao klub zaslužuje vrh“.
A sada koja riječ o sebi?
„Dakle, rođen sam u Mostaru 1988. godine, živim tu blizu stadiona s obitelji, nogometom sam se počeo baviti od najranijih dana, odnosno prošao kompletnu omladinsku školu i došao do seniora. U prvim danima karijere igrao sam desnog bočnog, a što je na neki način bilo i razumljivo pošto sam bio nešto niži rastom, međutim kada sam izrastao treneri su shvatili kako korisniji mogu biti na stoperu i mislim da u toj procjeni nisu pogriješili. Prvi trener mi je bio Mile Spužević, a od svih trenera s kojima sam radio posebno bih htio izdvojiti Dragana Perića, danas pomoćnog trenera seniorske momčadi, jer su njegove zasluge najveće i u mom slučaju, kao i u slučaju drugih talentiranih domaćih igrača, što sam prebačen iz mlađih dobnih kategorija među seniore“. JAVNO.ba: Kakvo mišljenje imate o prvom treneru momčadi, Draganu Joviću? „Bez ikakve sumnje veliki stručnjak i naravno da ga kao igrač poštujem i cijenim. Između nas nema neke prevelike komunikacije, ali smatram kako se odlično razumijemo i kako obojica vrlo znamo što je čiji dio posla. Mislim da kao trener itekako ima sluha za nas mlađe igrače“.
U posljednje vrijeme je bilo dosta medijskih napisa po pitanju Vašeg mogućeg prelaska u Dinamo. Kakva je tu sada situacija i imate li osim maksimirske i nekih drugih ponuda?
„Koliko znam službeno nema neke ozbiljnije ponude, iako mi menadžer Antun Miletić iz Čitluka daje do znanja da me pojedini klubovi duže vrijeme prate. Sa Zrinjskim imam 5-godišnji ugovor kojeg sam već pola odradio a za dalje ćemo vidjeti. Tko zna, možda odem već ovog ljeta, a možda ugovor odradim do kraja, pa i više od toga“.
Kakve su Vaše osobne ambicije?
„Želja je svakako jednog dana ostvariti angažman u inozemstvo, međutim meni je i u Zrinjskom lijepo. Tu sam već osvojio prvenstvo i kup države, a to svakako godi, posebice meni kao domaćem igraču. Prošla sezona je bila uspješna, a nadam se kako ćemo i na kraju tekuće isto moći konstatirati. Blizu smo vodećih klubova u prvenstvenoj utrci, izborili smo i poluzavršnicu Kupa, a kako mi se čini tu su nam i nešto veći izgledi za osvajanje trofeja nego u prvenstvu“.
Tko je onda favorit za prvenstveni naslov?
„Iako su sada u vodstvu Borac, te Široki Brijeg držim da najveće izglede imaju Sarajevo i Željezničar. Prvenstvo je ipak dosta dugo, još je puno bodova u igri i svašta je moguće. No, nema sumnje da će ta prvenstvena utrka biti krajnje uzbudljiva i zanimljiva“!
Kada već spominjete odlazak u inozemstvo možete reći koji su Vam najdraži strani klubovi i koji bi Vam igrači bili uzor? „Najdraži su mi klubovi Arsenal i Real Madrid, a od igrača John Terry i posebno Nemanja Vidić, koji je na stoperskoj poziciji čudo od igrača“.
Koga najviše cijeniš od suigrača u Zrinjskom?
„Najviše kapetana Maria Ivankovića – Maku. On je zbilja u svakom pogledu istinski vođa ove naše momčadi i možemo Bogu zahvaliti što igra za Zrinjski. Meni je osobno uzor, a znam da je i mnogim drugim mlađim igračima u klubu. Pored njega još bih izdvojio Mladena Žižovića, jer smatram kako je odavno prerastao okvire naše Premijerlige i osobno mu želim da što prije ostvari jedan veliki transfer u inozemstvo. Nadam se kako će uspjeti“.
Koga respektiraš od protivničkih igrača u Premijerligi BiH, tko ti je onako nezgodan za čuvanje?
„Alen Mešanović je definitivno najnezgodniji. Čudi me da takav igrač nije napravio veću karijeru“.
Koliko ste zadovoljni svojim statusom u mladoj reprezentaciji BiH?
„Prezadovoljan. Standardan sam, odigrao kojih desetak utakmica i osobno mislim da imamo odličnu mladu reprezentaciju koja i medijski zaslužuje puno veći tretman od postojećeg. Sada smo u gostima dobili Luxemburga, odradili ono po što smo došli i sada s nestrpljenjem očekujemo dvoboje s Mađarima, te Talijanima, našim izravnim konkurentima za plasman na EP-o“.
Kakav je trener izbornik Branimir Tulić?
„I njemu se ovim putem zahvaljujem za sve što je do sada učinio za mene. Veliki je znalac, jer pored izvrsne taktičnosti odlično poznaje i sve protivničke sastave što mu je svakako velika prednost u trenerskom poslu. Ma općenito, veliko mi zadovoljstvo predstavlja igranje za mladu reprezentaciju i nemogu ni za koga reći ružnu riječ“.
Što očekujete od predstojeće utakmice, gostovanja kod Slavije?
„Očekujem dobru igru i pozitivan rezultat. Nažalost, mi smo imali taj kiks sa Zvijezdom koju su oni eto dobili u gostima, ali bez obzira na sve to vjerujem da u Istočnom Sarajevu možemo ostati neporaženi, pa čak i pobijediti, a ako se to dogodi uključujemo se definitivno u borbu za naslov“.
Za kraj želimo čuti i ponešto o Toniju Šunjiću izvan nogometa?
„Završio sam srednju elektrotehničku školu, kojih tek mjesec dana sam u vezi s jednom djevojkom, ali mislim da nema svrhe otkrivati detalje te veze. Volim igrati pikado i bilijar, a ponajviše se družim sa suigračem Marinom Aničićem“.
- kofi anan
#538 Re: HŠK Zrinjski Mostar
Zrinjski-Mostar wrote:Toni Šunjić : ULTRASI su odavno najbolji navijači
-
Ocultis_787
#539 Re: HŠK Zrinjski Mostar
VOLIM TE ZRINJSKI!
pozdrav z sreedisnje bosne!
-
Zrinjski-Mostar
#540 Re: HŠK Zrinjski Mostar
Lijep klip si stavio.Ocultis_787 wrote:
VOLIM TE ZRINJSKI!
pozdrav z sreedisnje bosne!
Pozdrav i tebi iz Mostara.
Sad pokušati uzeti 3 boda Slaviji i vratiti se u borbu za odbranu titule.A i valjala bi nam pobjeda malo da podignemo atmosferu pred utakmice sa Željom.
PS:Prijenos utakmice će biti na BHT1.
- karanana
#541 Re: HŠK Zrinjski Mostar
jeste li sigurni da ce biti na tv-u? nesto mi to tesko svariti jer imam osjecaj da je bilo trgovine izmedju zrinjskog, zvijezde i slavije.
e, gdje je forumash bato99?
ali mozda vi ni ne znate jer ste relativno novi.
-
Zrinjski-Mostar
#542 Re: HŠK Zrinjski Mostar
Nije sve urota,imali smo loš dan protiv Zvijezde i ljudi su nas pošteno dobili i to je to.A sad se nadam da ćemo vratiti 3 boda.I drago mi je da će biti na TV, ako pobijedimo da se može vidjeti da je zasluženo.karanana wrote:jeste li sigurni da ce biti na tv-u? nesto mi to tesko svariti jer imam osjecaj da je bilo trgovine izmedju zrinjskog, zvijezde i slavije.
A za člana bato99 dobro pitanje si postavio.Možda se čovjek oženio i sad je na medenom???Ko zna??
Pozdrav
-
klixober
#543 Re: HŠK Zrinjski Mostar
Sram i stid neka je roditelje koji dopustaju djeci da budu clanovi fasisticke organizacije zvane "Ultrasi" !
Eno fasisti na putu za Sarajevo stali u Konjicu,uz skandiranje "mi smo ustase" polupali centar.

Eno fasisti na putu za Sarajevo stali u Konjicu,uz skandiranje "mi smo ustase" polupali centar.
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#544 Re: HŠK Zrinjski Mostar
Kako vidim na tv-u nema ih ni 10. Znaci njih desetorica polupali centar Konjica?komeba wrote:Sram i stid neka je roditelje koji dopustaju djeci da budu clanovi fasisticke organizacije zvane "Ultrasi" !
Eno fasisti na putu za Sarajevo stali u Konjicu,uz skandiranje "mi smo ustase" polupali centar.![]()
![]()
-
klixober
#545 Re: HŠK Zrinjski Mostar
Nije 10,mnogo vise ih je proslo kroz Konjic.Nastalo bilo opsadno stadnje u gradu.Admir_1984 wrote:Kako vidim na tv-u nema ih ni 10. Znaci njih desetorica polupali centar Konjica?komeba wrote:Sram i stid neka je roditelje koji dopustaju djeci da budu clanovi fasisticke organizacije zvane "Ultrasi" !
Eno fasisti na putu za Sarajevo stali u Konjicu,uz skandiranje "mi smo ustase" polupali centar.![]()
![]()
-
Zrinjski-Mostar
#546 Re: HŠK Zrinjski Mostar
Pobjeda vrijedna zlata.Iako su nas svi otpisali,mi se vračamo u borbu za prvaka.Nek je više Jović promijenio sustav igre,sad igramo sa dva napadača i što bi bi.Sad za kup utakmice sa Željom se vračaju Žiža i Žuržinov,e tek smo onda drama jaki.
-
klixober
#547 Re: HŠK Zrinjski Mostar
Hoce li napokon neko biti kaznjen zbog pokusaja ubistva covjeka koji je prevozio navijace Sarajeva...ili ce se zavrsiti isto kao u Sirokom,da krivci pobjegnu u Hrvatsku...
- libertyBiH
#548 Re: HŠK Zrinjski Mostar
Treba ih nadegenechit u pritvoru da ih rodjena majka neprepozna .Izgleda da je vozac podlegao i sada neko mora da odgovara za ubistvo.
- odvijac
#549 Re: HŠK Zrinjski Mostar
ne seri sa dezinformacijama 
-
sansun
#550 Re: HŠK Zrinjski Mostar
sto ih ne nadegenechite vani, bolje vam( HZ) da više i ne idete na gostujuće utakmice kada svaki puta po nosu dobijate.Treba ih nadegenechit u pritvoru da ih rodjena majka neprepozna