HŠK Zrinjski Mostar
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
The__Doctor
#101 Re: HŠK Zrinjski Mostar
I trebaju uzimati pojacanja za evropu ne moze se Dudelange tek tako pobjediti 
- bato99
#102 Re: HŠK Zrinjski Mostar
pa naravno da trebaju po pojačanja...mislim s ovim sad igračima smo prejaki u ovoj ligi...ali za evropu treba još dovest kvalitetnih igračaThe__Doctor wrote:I trebaju uzimati pojacanja za evropu ne moze se Dudelange tek tako pobjediti
- Peppers
#103 Re: HŠK Zrinjski Mostar
Zar svaki instant klub u ovoj ligi koji s vremena na vrijeme uradi nesto kod nas, pa nas obruka u Evropi za sva vremena, treba imati svoju temu? 
- BSn
#104 Re: HŠK Zrinjski Mostar
Peppers wrote:Zar svaki instant klub u ovoj ligi koji s vremena na vrijeme uradi nesto kod nas, pa nas obruka u Evropi za sva vremena, treba imati svoju temu?
Sezona 2004/2005 - Zrinjski osvojio Premijer Ligu
Sezona 2005/2006 - Zrinjski zavrsio sezonu kao treceplasirani u Premijer Ligi
Sezona 2006/2007 - Zrinjski zavrsio sezonu kao drugoplasirani u Premijer Ligi
Sezona 2007/2008 - Zrinjski zavrsio sezonu kao cetveroplasirani u Premijer Ligi
Sve ove cinjenice ne ukazuju na to da je rijec o nekom instant-klubu kratkog vijeka, nego o izuzetno bitnom faktoru u fudbalskoj Premijer Ligi Bosne i Hercegovine.
Last edited by BSn on 21/11/2008 22:14, edited 1 time in total.
-
zoka213
#105 Re: HŠK Zrinjski Mostar
Zavist i ljubomora jednako je patnja. Patiš ali neka još dugo ćeš.Peppers wrote:Zar svaki instant klub u ovoj ligi koji s vremena na vrijeme uradi nesto kod nas, pa nas obruka u Evropi za sva vremena, treba imati svoju temu?
- bato99
#106 Re: HŠK Zrinjski Mostar
štaćeš igra se u evropi nekoliko godina zaredom a i igraće se i ubuduće ne brini ti...nek se samo igra uspjeh će doći...nego okani se ti evrope to je za vas misaona imenica.(hebiga željo vam je u banani biće bolje),,,valja vam kod moćnog travnika bod uzetPeppers wrote:Zar svaki instant klub u ovoj ligi koji s vremena na vrijeme uradi nesto kod nas, pa nas obruka u Evropi za sva vremena, treba imati svoju temu?
- Peppers
#107 Re: HŠK Zrinjski Mostar
Hoces da me demantujes da se ne radi o instant klubu i postavljas rezultate iz posljednje cetiri sezoneBSn wrote:Peppers wrote:Zar svaki instant klub u ovoj ligi koji s vremena na vrijeme uradi nesto kod nas, pa nas obruka u Evropi za sva vremena, treba imati svoju temu?
Sve ove cinjenice ne ukazuju na to da je rijec o nekom instant-klubu kratkog vijeka, nego o izuzetno bitnom faktoru u fudbalskoj Premijer Ligi Bosne i Hercegovine.
Mozda da i "navijace" Brotnja iz Citluka dovedemo da otvore svoju temu. I oni nisu instant ekipa, jednom su bili prvaci i jednom drugi
Iskreno, boli me briga za Zrinjski. Cestitam mu na uspjesima u ovoj sezoni. Nadam se da nas naredne sezone u LP nece osramotiti kao prethodni put
-
ero_sa_onog_svijeta
#108 Re: HŠK Zrinjski Mostar
Samo bih još dodao, u sezoni 2007/2008 godine osvojen Kup.Peppers wrote:Hoces da me demantujes da se ne radi o instant klubu i postavljas rezultate iz posljednje cetiri sezoneBSn wrote:Peppers wrote:Zar svaki instant klub u ovoj ligi koji s vremena na vrijeme uradi nesto kod nas, pa nas obruka u Evropi za sva vremena, treba imati svoju temu?
Sve ove cinjenice ne ukazuju na to da je rijec o nekom instant-klubu kratkog vijeka, nego o izuzetno bitnom faktoru u fudbalskoj Premijer Ligi Bosne i Hercegovine.Cetvrtoplasirani? Treceplasirani?
![]()
Mozda da i "navijace" Brotnja iz Citluka dovedemo da otvore svoju temu. I oni nisu instant ekipa, jednom su bili prvaci i jednom drugi![]()
Iskreno, boli me briga za Zrinjski. Cestitam mu na uspjesima u ovoj sezoni. Nadam se da nas naredne sezone u LP nece osramotiti kao prethodni put
Također, o kakvom se ''instant'' klubu radi, govori i podatak da je klub koji ima jednu od najvećih posjeta u ligi.
-
elSaik
#109 Re: HŠK Zrinjski Mostar
Zrinjski nije instant klub... Modriča, primjera radi, jeste, Zrinjski nije...
- bato99
#110 Re: HŠK Zrinjski Mostar
leotar - zrinjski 2:1 ( dva gola poništena zrinjskom
)
borac - čelik 3:0
orašje zvijezda 1:1
sarajevo - slavija 1:1
velež - modriča 6:0
komšije se bude
travnik - željezičar odgođeno
tabela za zimski san (nepotpuna)
ZRINJSKI 35
slavija 29
laktaši 27
sarajevo 23
sloboda 21
zvijezda 21
željezničar 21
borac 20
široki 19
čelik 19
leotar 19
orašje 17
modriča 16
posušje 15
velež 11
travnik 10
borac - čelik 3:0
orašje zvijezda 1:1
sarajevo - slavija 1:1
velež - modriča 6:0
travnik - željezičar odgođeno
tabela za zimski san (nepotpuna)
ZRINJSKI 35
slavija 29
laktaši 27
sarajevo 23
sloboda 21
zvijezda 21
željezničar 21
borac 20
široki 19
čelik 19
leotar 19
orašje 17
modriča 16
posušje 15
velež 11
travnik 10
- bato99
#111 Re: HŠK Zrinjski Mostar
Ultrasi jučer u Trebinju
-
Zrinjski-Mostar
-
Zrinjski-Mostar
#113 Re: HŠK Zrinjski Mostar
Trener Zrinjskog Dragan Jović, nakon što se pomalo stišavaju tenzije poslije utakmice u Trebinju, rezimira učinak svoje momčadi u prethodnoj polusezoni, u kojoj je ostvaren veliki uspjeh: prvo mjesto u prvenstvu, izboren plasman u polufinale Kupa, više nego uspješan izlazak u Europu...
"Mislim da smo zasluženo prvi, jer smo pokazali najviše. Ostaje žal za utakmicom u Trebinju jer imali smo otvorenu situaciju (...). No, osim naše igre koja nije bila na nivou prethodnih utakmica, ovom rezultatu su kumovale i diskutabilne sudačke odluke", kaže Jović za RDV, te dodaje:
"Dva pomoćnika tendenciozno su mahali. Pogodak Kordića je regularan, a i drugi pogodak koji je postigao Vuković, po meni je regularan, iako je pogotku prethodio kazneni udarac. Zna se da u kaznenom prostoru nema prednosti", dodao je Jović.
"Ne bismo željeli da ova utakmica bude uvertira za proljeće", naglasio je ono najbitnije.
Navijači Zrinjskog bodrili su klub na svim utakmicama osim one u Vrapčićima gdje su zaustavljeni u dolasku: "Navijačima pripadaju velike zasluge za rezultat. Oni su prepoznali sve što radimo.
U ključnim trenutcima, protiv Zvijezde - kad smo gubili 3:2 u Mostaru, u Laktašima - kad smo gubili 3:1, bodrili su nas do kraja i u tim utakmicama donijeli nam pobjedu. Naši navijači pokazuju kako se bodri i navija za svoj klub, bez vrijeđanja protivnika."
O eventualnim promjenama u kadru tijekom zime: "Jedino Žižoviću je istekao ugovor, međutim nadam se da će naći zajednički jezik s upravom i na proljeće nositi dres Zrinjskog. Odlazaka će biti, ali nadam se da će 14-15 igrača koji su iznijeli ovu polusezonu ostati. Sigurno ćemo se pojačati, tu će biti i zvučnih imena. Zrinjski je atraktivna destinacija za mnoge igrače, neće biti problema da riješimo problematične pozicije."
"Mislim da smo zasluženo prvi, jer smo pokazali najviše. Ostaje žal za utakmicom u Trebinju jer imali smo otvorenu situaciju (...). No, osim naše igre koja nije bila na nivou prethodnih utakmica, ovom rezultatu su kumovale i diskutabilne sudačke odluke", kaže Jović za RDV, te dodaje:
"Dva pomoćnika tendenciozno su mahali. Pogodak Kordića je regularan, a i drugi pogodak koji je postigao Vuković, po meni je regularan, iako je pogotku prethodio kazneni udarac. Zna se da u kaznenom prostoru nema prednosti", dodao je Jović.
"Ne bismo željeli da ova utakmica bude uvertira za proljeće", naglasio je ono najbitnije.
Navijači Zrinjskog bodrili su klub na svim utakmicama osim one u Vrapčićima gdje su zaustavljeni u dolasku: "Navijačima pripadaju velike zasluge za rezultat. Oni su prepoznali sve što radimo.
U ključnim trenutcima, protiv Zvijezde - kad smo gubili 3:2 u Mostaru, u Laktašima - kad smo gubili 3:1, bodrili su nas do kraja i u tim utakmicama donijeli nam pobjedu. Naši navijači pokazuju kako se bodri i navija za svoj klub, bez vrijeđanja protivnika."
O eventualnim promjenama u kadru tijekom zime: "Jedino Žižoviću je istekao ugovor, međutim nadam se da će naći zajednički jezik s upravom i na proljeće nositi dres Zrinjskog. Odlazaka će biti, ali nadam se da će 14-15 igrača koji su iznijeli ovu polusezonu ostati. Sigurno ćemo se pojačati, tu će biti i zvučnih imena. Zrinjski je atraktivna destinacija za mnoge igrače, neće biti problema da riješimo problematične pozicije."
- 1941.
#114 Re: HŠK Zrinjski Mostar
Čestitao bih Zrinjskom na prvom mjestu,tim više što je suđenje u Mostaru veoma korektno.
-
Zrinjski-Mostar
#115 Re: HŠK Zrinjski Mostar
@1941
Hvala na čestitkama...Nadam se da ćemo napraviti drama atmosferu i mi ULTRASI i vi Horde Zla na proljeće u Mostaru.Pa ko bude bolji nek pobjedi...
Pozdrav
Hvala na čestitkama...Nadam se da ćemo napraviti drama atmosferu i mi ULTRASI i vi Horde Zla na proljeće u Mostaru.Pa ko bude bolji nek pobjedi...
Pozdrav
-
Zrinjski-Mostar
- bato99
#117 Re: HŠK Zrinjski Mostar
..HŠK Zrinjski, to očito ne vrijedi za Upravu kluba koja je počela slagati igračku križaljku za narednu godinu. Kako je i najavio šef stručnog stožera Dragan Jović klub će se zahvaliti nekolicini igrača, te su sukladno tome odriješene ruke dobili Marušić, Delić, Bubalo, Dragičević, Jurić i Gagro. Nabrojani nogometaši nisu se uspjeli nametnuti stručnom stožeru, te im je ponuđena posudba ili definitivni odlazak iz Zrinjskog.
Igračima kojima istječu ugovori ponuđeni su novi i kako sada stvari stoje još nema nikakvih najava odlazaka. Iz izvora bliskih klubu doznajemo da će se klub dodatno pojačati u zimskom prijelaznom roku, te da će pojačanja biti samo provjereni igrači koji će moći odgovoriti na velike ambicije kluba.Nešto se šuška da bi mogo doć Tomo Šokota iz Dinama na posudbu ali to je neprovjerena informacija

Igračima kojima istječu ugovori ponuđeni su novi i kako sada stvari stoje još nema nikakvih najava odlazaka. Iz izvora bliskih klubu doznajemo da će se klub dodatno pojačati u zimskom prijelaznom roku, te da će pojačanja biti samo provjereni igrači koji će moći odgovoriti na velike ambicije kluba.Nešto se šuška da bi mogo doć Tomo Šokota iz Dinama na posudbu ali to je neprovjerena informacija

- bato99
- bato99
- bato99
- bato99
- bato99
#122 Re: HŠK Zrinjski Mostar
Mirko Hrgović u Zrinjskom
http://www.index.hr/sport/clanak/mirko- ... 12240.aspx
http://www.index.hr/sport/clanak/mirko- ... 12240.aspx
- karanana
#123 Re: HŠK Zrinjski Mostar
meni nije logicno zasto bi se pojacavali i trosili lovu. po meni, oni su manje-vise sampioni i sa timom koji imaju. a na kraju sezone pred eurokupove, igraci ionako odu ili se prodaju tako da ne vidim da se zrinjski sada pojacava vec gledajuci na izlazak u evropu jer to se kod nas jos nije desilo. daj boze da se to sada desi pa da se mjesto rasporodaje igraca jedan tim ustvari poboljsa pred evropu."Vjerujete da o Hrgovićevom dolasku ne znamo ništa. Zaista ne znam odakle takva informacija", rekao je strateg Dragan Jović za --- SPAM ---.
- bato99
#124 Re: HŠK Zrinjski Mostar
@KARANANAkaranana wrote:meni nije logicno zasto bi se pojacavali i trosili lovu. po meni, oni su manje-vise sampioni i sa timom koji imaju. a na kraju sezone pred eurokupove, igraci ionako odu ili se prodaju tako da ne vidim da se zrinjski sada pojacava vec gledajuci na izlazak u evropu jer to se kod nas jos nije desilo. daj boze da se to sada desi pa da se mjesto rasporodaje igraca jedan tim ustvari poboljsa pred evropu."Vjerujete da o Hrgovićevom dolasku ne znamo ništa. Zaista ne znam odakle takva informacija", rekao je strateg Dragan Jović za --- SPAM ---.
uprava zrinjskog je najavila velika pojačanja za zimski prelazni rok..sad čekamo da vidimo koga će dovesti
-
mo_ne_ra