Holandija - Španija
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Full_Force_86
#176 Re: Holandija - Španija
Muller najbolji strijelac!!! 
- zalizani
- jutarnji
#178 Re: Holandija - Španija
cartman wrote:A sto se tice najlijepseg fudbala, ja bi ipak rekao da Njemcima pripada ta titula
Ima li i jedno finale SP da je utakmica bila dobra?bingov buraz wrote:Paul ne samo da je pogodio pobjednika nego je po izrazu face pogodio i da utakmica nece valjati qrtzu
- Better Man
#179 Re: Holandija - Španija
Ljepotu Njemackog fudbala smo vidjeli protiv Spanije. utakmica u kojoj nisu nista napravili, jer nemaju kvalitet da cuvaju loptu u svom posjedu, vec su se iskljucivo bazirali na trku, tj.brze kontre. Kad su naisli na protivnika koji zna loptu spustit na zemlju i cuvat je u svom posjedu, onda su se raspali.cartman wrote:
Pazi, nije bio u ofsajdu kad je dao gol, al u akciji koja je bila prije tog je definitivno bio u ofsajdu! Vidjet ces kad izadje snimak. Fino se vidjelo, barem metar! A sto se tice najlijepseg fudbala, ja bi ipak rekao da Njemcima pripada ta titula, posto su momci masine i uvjeren sam da uzimaju slijedece svijetsko!
- black
#180 Re: Holandija - Španija
ofsajd ili ne, drago mi je da su pobjedili
-
Facasplaca
#181 Re: Holandija - Španija
al najjace 121 minut i Torres se povija na zemlji

- jutarnji
#182 Re: Holandija - Španija
Vidilo nije ofsajda.black wrote:ofsajd ili ne, drago mi je da su pobjedili
- Better Man
#183 Re: Holandija - Španija
Ima! Argentina - Njemacka 3:2 u Mexicu 1986. godine. jedno od najboljih, ako ne i najbolje finale u istoriji SP-a.jutarnji wrote:cartman wrote:A sto se tice najlijepseg fudbala, ja bi ipak rekao da Njemcima pripada ta titulaa svakakvih mazohista, cuj svabe igraju lijep fudbal.
Ima li i jedno finale SP da je utakmica bila dobra?bingov buraz wrote:Paul ne samo da je pogodio pobjednika nego je po izrazu face pogodio i da utakmica nece valjati qrtzu
- Murat Sabanovic
#184 Re: Holandija - Španija
sjebo cojek noguFacasplaca wrote:al najjace 121 minut i Torres se povija na zemlji![]()
- Trasimaco
#185 Re: Holandija - Španija
Ah... cestitke Spaniji ipak. I to mi je previse.
Pozelio sam vec klupski fudbal. Roll on next season. Cmon United.
Pozelio sam vec klupski fudbal. Roll on next season. Cmon United.
-
samo_ovaj_put
#186 Re: Holandija - Španija
i govori kristic,cini se da tores nece moci nastavitiFacasplaca wrote:al najjace 121 minut i Torres se povija na zemlji![]()
covjek usao prije 5 minuta
- Better Man
#187 Re: Holandija - Španija
Facasplaca wrote:al najjace 121 minut i Torres se povija na zemlji![]()
Ako si primjetio prije toga u trku za loptu je zastao i poceo da sepa, jer se ocigledno povrijedio.
- Murat Sabanovic
#188 Re: Holandija - Španija
2014 FINALE : BIH - BRAZIL
- cartman
#190 Re: Holandija - Španija
Better Man wrote:Ljepotu Njemackog fudbala smo vidjeli protiv Spanije. utakmica u kojoj nisu nista napravili, jer nemaju kvalitet da cuvaju loptu u svom posjedu, vec su se iskljucivo bazirali na trku, tj.brze kontre. Kad su naisli na protivnika koji zna loptu spustit na zemlju i cuvat je u svom posjedu, onda su se raspali.cartman wrote:
Pazi, nije bio u ofsajdu kad je dao gol, al u akciji koja je bila prije tog je definitivno bio u ofsajdu! Vidjet ces kad izadje snimak. Fino se vidjelo, barem metar! A sto se tice najlijepseg fudbala, ja bi ipak rekao da Njemcima pripada ta titula, posto su momci masine i uvjeren sam da uzimaju slijedece svijetsko!
Ma moras shvatit da ne mozes igrat isti fudbal protiv Dzerdzeleza i protiv Man-Unt. Spanci su ih ubili u mozak u toj utakmici, nasi su im fazon, i zaustavili im glavne igrace, mada po meni, ni Spanci tu nisu pokazali neku vjestinu igranja. Holandjani su me iznanadili zato jer vise ne igraju onaj lijep fudbal koji su uvijek igrali, sad su postali malo agresivniji, racionalniji, dok je npr chile uzeo njihov stari stil igranja. Sto se Spanije tice, svi znamo zasto se za njih navija! To je sve Barca kriva! Prije par godina su to bili Arsenal,Man Utd, Bayer... sve ce proc, tako i ta opsesija Barcelonom. Spanci nisu pokazali ama bas nista na ovom svjetskom, osim mnogo sumnjivih situacija iz kojih su profitirali i padanja do iznemoglosti. Ja mislim da su imali jednog trenera samo za padanja, pod kojim uglom sudija ne moze vidit da bacas cevape...
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=hSwR4VW5 ... re=related[/youtube]
Last edited by cartman on 11/07/2010 23:32, edited 1 time in total.
- bordo gandalf
- Grijem se na: Gree Hansol 12
- jutarnji
#192 Re: Holandija - Španija
Murat Sabanovic wrote:2014 FINALE : BIH - BRAZIL
-
Facasplaca
#194 Re: Holandija - Španija
znam, primjetio sam jebote, al sam krepo od smjehaBetter Man wrote:Facasplaca wrote:al najjace 121 minut i Torres se povija na zemlji![]()
Ako si primjetio prije toga u trku za loptu je zastao i poceo da sepa, jer se ocigledno povrijedio.
koliki baksuz moras bit da se povrijedis u zadnjoj minuti finala SP-a gdje tvoja ekipa jos vodi i gdje umjesto da sprinta po terenu od srece- on se povija od bolova
- Baltazar_khan
#195 Re: Holandija - Španija
Jedan sam od onih 14 hiljada sretnika koji su došli do ulaznice za utakmicu BiH - Španija, i koji su gledali uživo buduće svjetske prvake. Milina ih je bilo gledati kako ljudi igraju.
Cijela Španija može da bude ponosna na igrače koji igraju u Barceloni, da nije njih bilo ne bi nikad bili svjetski prvaci. Da zabiju sve golove za Španiju... Svaka im čast
Mislim da su igrači Holandije veći mesari od onih koji prodaju meso u tržnici, i jako mi je drago što sam gledao njihove uplakane face na kraju.
Kasillas je i večeras dokazao zbog čega je najbolji golman na svijetu. Bar tako mislimo mi stručnjaci

Cijela Španija može da bude ponosna na igrače koji igraju u Barceloni, da nije njih bilo ne bi nikad bili svjetski prvaci. Da zabiju sve golove za Španiju... Svaka im čast
Mislim da su igrači Holandije veći mesari od onih koji prodaju meso u tržnici, i jako mi je drago što sam gledao njihove uplakane face na kraju.
Kasillas je i večeras dokazao zbog čega je najbolji golman na svijetu. Bar tako mislimo mi stručnjaci
- Murat Sabanovic
#196 Re: Holandija - Španija
ja sa porodicom iniesta,puyol kafu pioBaltazar_khan wrote:Jedan sam od onih 14 hiljada sretnika koji su došli do ulaznice za utakmicu BiH - Španija, i koji su gledali uživo buduće svjetske prvake. Milina ih je bilo gledati kako ljudi igraju.
Cijela Španija može da bude ponosna na igrače koji igraju u Barceloni, da nije njih bilo ne bi nikad bili svjetski prvaci. Da zabiju sve golove za Španiju... Svaka im čast![]()
Kasillas je i večeras dokazao zbog čega je najbolji golman na svijetu. Bar tako mislimo mi stručnjaci![]()
-
todd_smith
#197 Re: Holandija - Španija
Znas sta? Drago mi je, steta sto samo jos i Iniesta nije bio u ofsajdu.Edin H. wrote:Brutalna kradja Howarda Webba![]()
Cist faul na tamnoputom igracu Holandije u napadu prije gola.
- fosil
#199 Re: Holandija - Španija
Spanci prvaci jer je igrao Fabregas, a nije bilo igraca T********-a da mu kvare dominaciju. 
-
samo_ovaj_put
#200 Re: Holandija - Španija
simuliranjeFacasplaca wrote:
prije gola spanaca