Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
limeni wrote:portugal je ovdje najbolja ekipa i mislim da ce uzeti grupu, imaju ronalda, pepe, coentrao, mereiles, moutinho, patricio..
Bahahahahaha.
Mišo_Kovač wrote:Loew je jedini i iskljucivi razlog zasto njemacka nije aktuelni svjetski i europski prvak, i najveci hendikep koji ta ekipa ima na trenutnom svjetskom... Čovjek je ubleha ko Klinsman
Tako je Miso. Za mene je Loew jedna velika trenerska ubleha, i jedino sto ga provlaci je senzacionalna generacija koju Njemacka trenutno ima.
tzipiripi wrote:Slino ne ubaci Miru Klosea ..... ga Podolski.
šta se sekiraš, ima vremena...još 6 utakmica
Ubaciće ga i daće 2 gola-no nek malko Muller zabija .
Jer taj rekord neće mu dugo trajati, tek do sljedećeg prvenstva.
tzipiripi wrote:Slino ne ubaci Miru Klosea ..... ga Podolski.
šta se sekiraš, ima vremena...još 6 utakmica
Ubaciće ga i daće 2 gola-no nek malko Muller zabija .
Jer taj rekord neće mu dugo trajati, tek do sljedećeg prvenstva.
odavno nisam vidio veceg klosara od onog zvalja thomasa muellera realno i pepe je glupan ali onako valjat se i isprovocirati crveni karton moze samo dusmanin fudbala
limeni wrote:odavno nisam vidio veceg klosara od onog zvalja thomasa muellera realno i pepe je glupan ali onako valjat se i isprovocirati crveni karton moze samo dusmanin fudbala
limeni wrote:odavno nisam vidio veceg klosara od onog zvalja thomasa muellera realno i pepe je glupan ali onako valjat se i isprovocirati crveni karton moze samo dusmanin fudbala
Da nije rijec o ovom covjeku, ali poznavajuci ga...Treba mu zabraniti da igra.
Je l' ga udario rukom u lice prilikom duela? Jeste, jer je divljak. Dovidjenja i prijatno.
Je l' ga udario rukom u lice prilikom duela? Jeste, jer je divljak. Dovidjenja i prijatno.
jeste, sam je kriv i trebali su ga kazniti sa tri utakmice neigranja kad je glupan. ali mi je zapalo za oko da mueller cesto simulira.
PA nema covjece ondje simulacije! Nidje veze fakat. Niti je nesto skak'o na sudiju da da crevni, niti je mah'o prema njemu s rukama itd... Frajer je ust'o da se obracuna s onim divljakom, jer ga je ovaj puk'o glavom. Ne znam, mozda je do mene, ali ja nisam primjetio da je Muller igrac koji ce pasti pa glumatati kao Pedro, Busquets, Alves i slicni...
BHF_Manijak wrote:PA nema covjece ondje simulacije! Nidje veze fakat. Niti je nesto skak'o na sudiju da da crevni, niti je mah'o prema njemu s rukama itd... Frajer je ust'o da se obracuna s onim divljakom, jer ga je ovaj puk'o glavom. Ne znam, mozda je do mene, ali ja nisam primjetio da je Muller igrac koji ce pasti pa glumatati kao Pedro, Busquets, Alves i slicni...
pepe uvjek udara samo ga nekad sudije štite
najviše foliraju čileanci,fred,košta,talijani,grci,nijemci
limeni wrote:portugal je ovdje najbolja ekipa i mislim da ce uzeti grupu, imaju ronalda, pepe, coentrao, mereiles, moutinho, patricio..
njemacka ima mnogo problema ove godine, lahm, neuer, schweinsteiger, khedira nisu dugo trenirali i pitanje je hoce li odmah biti spremni, uz to povreda reusa i gomeza..klose, ozil, gotze nisu u formi..mislim da ce ipak proci jer su bolji od ghane i usa.
usa ima solidnu ekipu da pomrsi racune nekome ali nisu toliko jaki da prodju dalje.
i ghana nije toliko dobra da izbaci jednu njemacku ili portugal. ali dobro cuda se dese..
Germany- Portugal 1-2
Ghana- USA 1-1
Germany- Ghana 2-0
Portugal- USA 2-2
Germany- USA 3-1
Portugal- Ghana 4-2