Nabijem na kurac i Gocu i Jelenu i Vučica iDacica ....znači sve redom dok ne crknem od jebavanja
Grupa E - Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- burgundy
- leškarenje
#1627 Re: Grupa E - Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija
Smijesni,smiješan si
Nabijem na kurac i Gocu i Jelenu i Vučica iDacica ....znači sve redom dok ne crknem od jebavanja
- leškarenje
#1628 Re: Grupa E - Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija
bersK wrote:Treba se zahvaliti Šaćiriju za aktivaciju najveće kuknjave, plačipizda, huje, nervoze, divljaštva, bezobrazluka, kretenluka i istinske mržnje ikada u historiji. Fala ti Xherdane, živio mi. Pokaži ga opet. Možda se počnu istrebljivat od muke.
Prosto uživam u čitanju komentara sa srpskih portala. Kakvi su ono mongoloidi od naroda šta je ovo hahaha
Duća Tadić otvoreno kaže jebite se nemamo se na šta vadit kakav penal kakav orao, odigrali smo ko pičke i kraj. To je igrač i čovjek. Al zato ga njegov selektor zakuca do daske sa viševekovnom zaverom UEFE i FIFAe protiv časnog i čojstvenog srbskog naroda.
-
Melbourne_Australia
#1629 Re: Grupa E - Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija
Sta kaze Vucic
Mrze nas jer smo veliki a mi pokazujemo koliko smo veliki jer ne vracamo tu mrznju
Uglavnom Kosovo ups, Svicarska je pokazala koliko su popularna reprezentacija sirom bivse Juge..Bravo momci 
-
exampLe.
#1630 Re: Grupa E - Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija
Ko kaze da treba navijati za komsije taj je zreo za psihijatrije.
-
nelle_tz
#1631 Re: Grupa E - Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija
Kako fino Lichtsteiner proslavi gol, kapiten Svice

Last edited by nelle_tz on 23/06/2018 18:37, edited 1 time in total.
-
Crvena Tifoza
#1632 Re: Grupa E - Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija
exampLe. wrote:Ko kaze da treba navijati za komsije taj je zreo za psihijatrije.
Pa Švicarci su nam komšije. To je isto ono kao u mahali, one komšije što žive sa druge strane ulice.
- animus
#1633 Re: Grupa E - Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija
Prognoziram da bi im ovo mogo postati nacin proslave golova i ubuduce bez obzira na porijeklo.nelle_tz wrote:Kako fino Lichtsteiner proslavi gol, kapiten Svice![]()
Jos ce im i navijaci poceti pjevati: "Oni ti ga puše Šačiree, Šačireeeee".
- cyprus
#1634 Re: Grupa E - Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija
Jebo majku, jel ja pišem na nepalskom?_Scarlett_ wrote:Suma sumarum: Vranjesova tetovaza: pa sta, ima covjek pravo, nije trajno, nije provokacijacyprus wrote:
A oni koji ne vide nikakav problem u ovome, smatrali su ili smatraju još uvijek da Vranješa zbog tetovaže treba nabit nogom iz reprezentacije![]()
Nego, pronađoh se u ovome, tj. čini mi se da je opaska adresirana primarno meni... Samo što su ovdje dobro polupani neki lončići...
Ja nisam branio Vranješa, odnosno njegov čin, za kojeg mislim da je prvenstveno glup... Ali frajer je bar skonto da je pojeo govno, prepravio tetovažu i tako pokazao da je skonto da se zajebo... Ja sam ga branio samo u konteklstu hajke na njega i nekakavih zahtjeva da se izbaci iz reprezentacije... Ne mislim da ni da se na Shaqirija i Xhaku treba dić hajka u Švicarskoj, nego samo da im se skrene pažnja da su odabrali da predstavljaju Švicarsku, a ne Kosovo/Albaniju i da smanje nacionalistički doživljaj... Mislim boli mene q, eto im tamo, ali da sam Švicarac tako bih razmišljao...
I druga stvar, nije baš isto tetovaža i ovakav način ispoljavanja nacionalne simbolike... Tetovaža se donekle može shvatiti kao privatna stvar, a ovo nikako drugačije nego kao provociranje... Zamisli dogodine mi igramo sa Švicom, i Vranješ postigne gol, i počne Shaqiriju u lice mahat sa tri prsta... Bilo bi vam to OK? Jašta bi...
Shaqiri i Xhaka naprave znak orlova: KAKO SVICARCI OVO TOLERISU
Licemjeran si, jedno ti ok drugo nije, priznaj to vec jednom
- AmiĐa_Idriz
#1635 Re: Grupa E - Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija
Recite mi da nije istina ovo što je Krstajić izjavio.
-
5korpus
#1636 Re: Grupa E - Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija
leškarenje wrote:Ajdesmijesni_ste wrote:Pa nisi puno bolji (zapravo nisi nikako) od njih sa takvim komentarima, ali najlakše je upirati prstom u drugeleškarenje wrote:Zar ima nešto dobro u njimanabijem im na kurac najfriskiji rod i onaj koji će tek obitavati na ovom svijetu
-
Labirint
#1637 Re: Grupa E - Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija
Kako maske padaju...a mi nikad pameti da dodjemo...
- jazzer
#1638 Re: Grupa E - Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija
Dugo je i glumio korektnost, sada pokazao pravoAmiĐa_Idriz wrote:Recite mi da nije istina ovo što je Krstajić izjavio.
lice.
Iako je nasao 'odlican' nacin da se opravda za kriminalnu taktiku, procjenu igre i svega sto je posao jednog selektora. Okrivi Hag, amerikance, britance, Vatikan, Bosnjake i opran si pred srbima za sve gore pobrojano.
Fukara najibicnija bili, fukara i ostali.
-
nelle_tz
#1639 Re: Grupa E - Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija
I Dua Lipu:)jazzer wrote:Dugo je i glumio korektnost, sada pokazao pravoAmiĐa_Idriz wrote:Recite mi da nije istina ovo što je Krstajić izjavio.
lice.
Iako je nasao 'odlican' nacin da se opravda za kriminalnu taktiku, procjenu igre i svega sto je posao jednog selektora. Okrivi Hag, amerikance, britance, Vatikan, Bosnjake i opran si pred srbima za sve gore pobrojano.
Fukara najibicnija bili, fukara i ostali.
- AmiĐa_Idriz
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#1641 Re: Grupa E - Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija
E, dok sam došao do ovog...ja neke pobrisaoCharuga wrote:Da ne brišem postove, neka stoje sada, ali povucite ručnu! Manite se politike, svađa zbog nekih idiota koji su ostali u 20-om vijeku, šovinističke retorike, izjava estradnih ličnost, i sl.
Vratite se temi, fudbal!
Dakle, ovo što je Charuga rekao...fino se igrajte.
-
smijesni_ste
#1642 Re: Grupa E - Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija
Onda brate radije zaključaj temu jer vas očito (moderatore) doživljavaju kao lanjski snijeg 
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#1643 Re: Grupa E - Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija
Neka, SP je, a dosad nije bilo sranja, pa nek na ovom i završismijesni_ste wrote:Onda brate radije zaključaj temu jer vas očito (moderatore) doživljavaju kao lanjski snijeg
Ali ako ne završi, zna se
- Bosanski_kralj
#1644 Re: Grupa E - Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija
Malo je teško pričati samo o fudbalu, kad sami igrači, treneri i navijači se bave i drugim pitanjima.
- AmiĐa_Idriz
#1645 Re: Grupa E - Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija
Bravo. A vala i nije bilo nekih belaja, kakvih se možda očekivalo ovdjeBosanski_kralj wrote:Malo je teško pričati samo o fudbalu, kad sami igrači, treneri i navijači se bave i drugim pitanjima.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#1646 Re: Grupa E - Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija
Ne samo da je teško, nego rasprava neminovno ode u smjeru nacionalizma, uvreda i svega onog što malo ima veze sa loptom.Bosanski_kralj wrote:Malo je teško pričati samo o fudbalu, kad sami igrači, treneri i navijači se bave i drugim pitanjima.
Dobro, jasno je da ovakve utakmice povlače i priču koja vodi u tom smjeru, ali moramo stati na vrijeme.
Nije problem prokomentarisati šta je izjavio selektor Srbije, kako objašnjava Šaćiri svoju proslavu gola, kakve su rekacije javnosti....problem je kad to ljudi na na forumu spuste na lični nivo.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#1647 Re: Grupa E - Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija
Putin i na forumu zaprijetio gulagomAmiĐa_Idriz wrote:Bravo. A vala i nije bilo nekih belaja, kakvih se možda očekivalo ovdje
- AmiĐa_Idriz
#1648 Re: Grupa E - Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija
Tomahawk11 wrote:Putin i na forumu zaprijetio gulagomAmiĐa_Idriz wrote:Bravo. A vala i nije bilo nekih belaja, kakvih se možda očekivalo ovdje
-
ja71
#1649 Re: Grupa E - Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija
Haman će FIFA pokrenuti postupak zbog te izjaveAmiĐa_Idriz wrote:Recite mi da nije istina ovo što je Krstajić izjavio.
-
°u°
#1650 Re: Grupa E - Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija
Kao: "Fifa has tonight opened disciplinary proceedings against Granit Xhaka and Xherdan Shaqiri over their Albanian eagle goal celebrations." https://twitter.com/ben_rumsby/status/1 ... 9442201601
Još da uključe i one bolide s Mladićem na srcima.
Još da uključe i one bolide s Mladićem na srcima.