Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
insomnia78

#801 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija

Post by insomnia78 »

Aa
Policija je dosad na osnovi fotografija identificirala 25 huligana iz St. Étiennea. Prema izrađenom profilu, većina ih je iz Zagreba i Splita. Imaju između 26 i 36 godina. Većina ih je zaposlena i neoženjena. Veći dio njih živi kod roditelja. Svi su u policijskim kartotekama zabilježeni kao sudionici u više incidenata na utakmicama. Dio ih je pod mjerama zaštite. I svi imaju jedan cilj - rušenje vodstva HNS-a!
Jutarnji
http://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska ... ./4453613/
uglavnomja

#802 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija

Post by uglavnomja »

cyprus wrote: evo i za večeras: očekujem pobjede Francuza i Rumuna :mrgreen:
:thumbup:
AmiĐa_Idriz

#803 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija

Post by AmiĐa_Idriz »

cyprus wrote:No, da kult ne iščezne, evo i za večeras: očekujem pobjede Francuza i Rumuna :mrgreen:
Pa eto... :mrgreen:
Muhamed Đakmić

#804 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija

Post by Muhamed Đakmić »

Pa citirajte malo i mene, vidite da sam fino skinuo i jednu i drugu utakmicu :twisted:

:D :D
MOSALJOZE

#805 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija

Post by MOSALJOZE »

Muhamed Đakmić wrote:Pa citirajte malo i mene, vidite da sam fino skinuo i jednu i drugu utakmicu :twisted:

:D :D
Evo ja ću kapetanu :mrgreen:
Moraš omašiti jedno dvadesetak utakmica,pa kad pogodiš biće qvotanja i komentara.
Muhamed Đakmić

#806 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija

Post by Muhamed Đakmić »

Neki dan sam slavodobitno najavio da će Rusi dobiti Slovačku :lol:

Sad očekujem da dobiju Vels :D :D
cyprus

#807 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija

Post by cyprus »

cyprus wrote:
Tomahawk11 wrote:Zato sto si ti vrlo koristan izvor informacija.
Tvoje prognoze na forumu su postale kultne :D
Ti si prakticno maskota foruma za ovo EP 8-)
:mrgreen: A baš sam bio mislio da se prestanem blamirat :mrgreen: No, da kult ne iščezne, evo i za večeras: očekujem pobjede Francuza i Rumuna :mrgreen:
Ma naravno :oops: :mrgreen:

Sad sam sve više siguran da sam se ja, i niko drugi, ispriječio između Ronalda i postizanja gola protiv Austrije... Ono nije moglo biti slučajno :mrgreen:
Tomahawk11
Globalni moderator

#808 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija

Post by Tomahawk11 »

Vidis da se usutila ekipa sa teme kladionica.
Mudro sute i prate te....i broje pare :lol: :lol: :mrgreen:
SSemir

#809 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija

Post by SSemir »

cyprus wrote:
Tomahawk11 wrote:Zato sto si ti vrlo koristan izvor informacija.
Tvoje prognoze na forumu su postale kultne :D
Ti si prakticno maskota foruma za ovo EP 8-)
:mrgreen: A baš sam bio mislio da se prestanem blamirat :mrgreen: No, da kult ne iščezne, evo i za večeras: očekujem pobjede Francuza i Rumuna :mrgreen:
igrao kontra,i dobio lovu. hvala drug :-D
zg1911

#810 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija

Post by zg1911 »

sherbett wrote:
JoseMujica wrote:Image

koji umobolnici :-)
Koje su ovo novone?
nisam ziher, al zbog izgleda novina brijem da slobodna
jethro

#811 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija

Post by jethro »

cyprus wrote:No, da kult ne iščezne, evo i za večeras: očekujem pobjede Francuza i Rumuna :mrgreen:
Braaavo cyprus! :lol:
uglavnomja

#812 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija

Post by uglavnomja »

sherbett wrote:
zg1911 wrote:
sherbett wrote: Koje su ovo novone?
nisam ziher, al zbog izgleda novina brijem da slobodna
Pa meni isto nisu poznate..vidim da nisu ni jutarnji ni vecernji, a bomee slobodnu nisam dugo vidjela..iako mi se cini previse boje za slobodnu..da nije ono 7 dnevno?

jeste slobodna ( :roll: sta bi od finih novina :run: )

http://www.slobodnadalmacija.hr/sport/d ... h-i-srbije
Pismonosa

#813 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija

Post by Pismonosa »

A vala i taj Mamić, nek se goni u pm. Nahapao se love more mu biti za 8 života. Što ne ode koji kurac više. Treba se desit građanski rat da on odjebe

I čuj Srbi i Bosanci im krivi :lol: :lol:
Tomahawk11
Globalni moderator

#814 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija

Post by Tomahawk11 »

Gdje si ti vidio da je bilo koji milijarder odstupio?
Megalomanija, jarane. Nema stajanja. Pohlepa - glad koja se ne moze utaziti.
Tomahawk11
Globalni moderator

#815 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija

Post by Tomahawk11 »

sherbett wrote:Koja blamaza...katastrofa :-)
jel to brane torcidu? Cuj ovo ... neprovjerena info, ali iz vrlooo pouzdanog izvora...kakav eticki kodeks ugledne novine!

Neg...danas presuda hns-u...veli ovaj uefin stricek koji pise izvjesce, da je olakotna okolnost ta sto su navijaci krenuli sutat huligane..how bizarre :mrgreen:
Zato sto je i Torcida izdala saopstenje kojim se brane, a kojim prozivaju drzavni vrh da ih satanizuje.
Sad pokusavaju ublaziti sa ovim plasiranim (dez)informacijama.

A ta ovo sutanje :lol: :lol:
zg1911

#816 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija

Post by zg1911 »

hahaha maminho da da otkaz? pa nije valjda da ni tv-u nikad niste vidili ovisnike o bijelom :D sad cemo vidit ako mu hdz sponori padnu kako ce se stvari odvijati. makar, najavljivao je i sdp-ov ministar prosvijete i sporta isusivanje mocvare u hr nogometu, pa ga je mamic nadzivio. i uz to brutalno izvrijedjao jos dok je bio na funkciji. svaki put kad bi drzava odapela strelicu ka hns-u u obranu se javila usljiva uefa. stoga treba ipak imati razumijevanja i prema ovim pacijentima sta prekinuse tekmu sa cesima
hrle1976

#817 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija

Post by hrle1976 »

Hrvatskoj prijeti kazna od 500.000 € tj savezu. :izet: Sve kvalifikacije za SP da igraju bez publike. I stat od minus 6 bodova. :izet:
zg1911

#818 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija

Post by zg1911 »

rece ti teta iz slunja ili?

citah jucer da kvale za sp nisu pod nadleznosti uefe nego fife pa nas shodno tomu ni ne mogu kaznit na taj nacin. vidit cemo danas. a i naprave li incident i sutra otprdit ce nas s eura
Pismonosa

#819 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija

Post by Pismonosa »

Tomahawk11 wrote:Gdje si ti vidio da je bilo koji milijarder odstupio?
Megalomanija, jarane. Nema stajanja. Pohlepa - glad koja se ne moze utaziti.
Ma znam, to je bilo više retoričko pitanje :D

Ali nevjerovatno je koliko ljudi mogu odlijepiti od realnosti. Tačno što reče drug @zg1911 narkomanija teška, ništa drugo.
Banksy

#820 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija

Post by Banksy »

zg1911 wrote:hahaha maminho da da otkaz? pa nije valjda da ni tv-u nikad niste vidili ovisnike o bijelom :D sad cemo vidit ako mu hdz sponori padnu kako ce se stvari odvijati. makar, najavljivao je i sdp-ov ministar prosvijete i sporta isusivanje mocvare u hr nogometu, pa ga je mamic nadzivio. i uz to brutalno izvrijedjao jos dok je bio na funkciji. svaki put kad bi drzava odapela strelicu ka hns-u u obranu se javila usljiva uefa. stoga treba ipak imati razumijevanja i prema ovim pacijentima sta prekinuse tekmu sa cesima
Tačno.
uglavnomja

#821 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija

Post by uglavnomja »

hrle1976 wrote:Hrvatskoj prijeti kazna od 500.000 € tj savezu. :izet: Sve kvalifikacije za SP da igraju bez publike. I stat od minus 6 bodova. :izet:
odakle ti ovo?

ja ne mogu naci nista ...

hrvati pisu ovo, ali ne vjerujem da ce biti ovako blago :oops:

"...Mađari će svoju kaznu dobiti dan nakon Hrvatske koja neće biti izbačena s Eura, ali bi mogla proći kao i Rusija, s uvjetnom kaznom izbacivanja s natjecanja. To bi značilo da ako se ponovi sličan incident, kao onaj s bakljama u petak, Hrvatska bi mogla zaista biti diskvalificirana.

''Bojimo se sankcije, vjerujemo da će biti u granicama novčane kazne i neke opomene,
ali to je doista veliko upozorenje za sve što će se dalje događati'', rekao je u subotu Damir Vrbanović u Dnevniku Nove TV."
Logovan

#822 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija

Post by Logovan »

uglavnomja wrote: "...Mađari će svoju kaznu dobiti dan nakon Hrvatske koja neće biti izbačena s Eura, ali bi mogla proći kao i Rusija, s uvjetnom kaznom izbacivanja s natjecanja. To bi značilo da ako se ponovi sličan incident, kao onaj s bakljama u petak, Hrvatska bi mogla zaista biti diskvalificirana.

''Bojimo se sankcije, vjerujemo da će biti u granicama novčane kazne i neke opomene,
ali to je doista veliko upozorenje za sve što će se dalje događati'', rekao je u subotu Damir Vrbanović u Dnevniku Nove TV."
Garant će opet ubacivati baklje, ovaj put možda bude i više ubačenih. :oops:
uglavnomja

#823 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija

Post by uglavnomja »

Logovan wrote:
uglavnomja wrote: "...Mađari će svoju kaznu dobiti dan nakon Hrvatske koja neće biti izbačena s Eura, ali bi mogla proći kao i Rusija, s uvjetnom kaznom izbacivanja s natjecanja. To bi značilo da ako se ponovi sličan incident, kao onaj s bakljama u petak, Hrvatska bi mogla zaista biti diskvalificirana.

francuzi su kao poostrili kontrole na ulazu :-)

sto ne znaci da se nista nece provuci

ali cak i da ne bude baklji - ima milion nacina da se iskaze rasizam, a moze se i potuci, uci na teren ... sve go tovar bez mozga. za 5 minuta "slave" i malo duzi boravak u zatvoru, vjerujem.
hrle1976

#824 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija

Post by hrle1976 »

uglavnomja wrote:
hrle1976 wrote:Hrvatskoj prijeti kazna od 500.000 € tj savezu. :izet: Sve kvalifikacije za SP da igraju bez publike. I stat od minus 6 bodova. :izet:
odakle ti ovo?

ja ne mogu naci nista ...

hrvati pisu ovo, ali ne vjerujem da ce biti ovako blago :oops:

"...Mađari će svoju kaznu dobiti dan nakon Hrvatske koja neće biti izbačena s Eura, ali bi mogla proći kao i Rusija, s uvjetnom kaznom izbacivanja s natjecanja. To bi značilo da ako se ponovi sličan incident, kao onaj s bakljama u petak, Hrvatska bi mogla zaista biti diskvalificirana.

ARD eksperti tvrde. Kao to bi bio neki minimum. Mada kako ja vidim tim navijacima nije taj minimum dosta.

U HR treba uvesti pravilo. Iz Dinamo zagreba najmanje na terenu moraju biti dvojica tako i iz Hajduk Splita. Na klupi isto. Jednom jedan suta faul jednom drugi. Tako i za kornere, penale, ubacaje itd.
hrle1976

#825 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija

Post by hrle1976 »

uglavnomja wrote:
Logovan wrote:

francuzi su kao poostrili kontrole na ulazu :-)

sto ne znaci da se nista nece provuci

ali cak i da ne bude baklji - ima milion nacina da se iskaze rasizam, a moze se i potuci, uci na teren ... sve go tovar bez mozga. za 5 minuta "slave" i malo duzi boravak u zatvoru, vjerujem.
Ako nebude baklji bice utracavanja u teren i uzvika Sieg H... i pozdrava :lol:
Locked