vidjeli smo tvog busketsa, klasicna placipicka koji pri prvom dodiru pada kao pokosen
marchisio je za njega apostol bolan, uostalom uporedi njihove statistike pa se uvjeri
btw, goal.com je imenaovao marchisia za igraca utakmice
lijep pozz
Moderators: Charuga, Tomahawk11
505sCrtom wrote:ima bosanaca i u njemackoj i svedskoj repki. nego, velike su nade vidim prema italijanima. ipak, usudjujem se prognozirati da ce italija ostati na ovom jednom bodu do kraja. moguce da otkinu jos jedan ircima. that's it.
Jesi nam ti reko ,pa sad možemo u miru gledatComrad wrote:Hrvatska tek sutra igra prvu utakmicu na EP. Prvu pravu utakmicu.![]()
FORZA ITALIA!!!
cccc jao likaganjeta wrote:Nije. To je sve zbog Toresa tako izgledalo, i zbog trave. Ako uzmu bod do kraja to će biti veliki uspjeh.
Španija će dobiti sve do kraja po 6-0 jer će igrati najbolji napadači na svijetu Pedro i Lorente.
polako ba,ima vremena,prvo hrvatska a onda napaljena irskaLSD wrote:cccc jao likaganjeta wrote:Nije. To je sve zbog Toresa tako izgledalo, i zbog trave. Ako uzmu bod do kraja to će biti veliki uspjeh.
Španija će dobiti sve do kraja po 6-0 jer će igrati najbolji napadači na svijetu Pedro i Lorente.
Opusti se covjece...dva dana neprestano zvocaš o Pedru i Torresu i fol ironiju prosipaš, ko da su ti kakav zlocin pocinili....opusti se, necemo ih više pominjati, ne briniganjeta wrote:Znaš kako kaže jedan lik, ja to namjerno tako pišem, jer moraš tako sa njima.
I opusti se neko ti je već rek'o, previše ovo srcu primaš.
Ocm djeluješ mi k'o kakva svekrva. Čuj zvocam, i? Pa kad ti možeš zvocatiLSD wrote:Opusti se covjece...dva dana neprestano zvocaš o Pedro i Torresu i fol ironiju prosipaš, ko da su ti kakav zlocin pocinili....opusti se, necemo ih više pominjati, ne briniganjeta wrote:Znaš kako kaže jedan lik, ja to namjerno tako pišem, jer moraš tako sa njima.
I opusti se neko ti je već rek'o, previše ovo srcu primaš.sve je u dure
torres juce postigo hat trick na treningu. a ako pedro pocne utakmicu nece proci bez dva gola. mada mislim da ce on negdje u 70. uci. a torres od pocetka (koji je postigao vise golova prosle sezone od drogbe, samo da se zna)LSD wrote: Opusti se covjece...dva dana neprestano zvocaš o Pedru i Torresu i fol ironiju prosipaš, ko da su ti kakav zlocin pocinili....opusti se, necemo ih više pominjati, ne brinisve je u dure
Ne znam odakle ti taj podatak, ali nije tačan. Jeste postigao u Premiershipu gol više, ali je igrao značajno više, dok je Drogba ukupno dao dva gola više u 14 utakmica manje od Fernanda Torresa.505sCrtom wrote:torres juce postigo hat trick na treningu. a ako pedro pocne utakmicu nece proci bez dva gola. mada mislim da ce on negdje u 70. uci. a torres od pocetka (koji je postigao vise golova prosle sezone od drogbe, samo da se zna)LSD wrote: Opusti se covjece...dva dana neprestano zvocaš o Pedru i Torresu i fol ironiju prosipaš, ko da su ti kakav zlocin pocinili....opusti se, necemo ih više pominjati, ne brinisve je u dure
IdoliLSD wrote:Ocm, necemo više pominjati idole Markisija, Kjelinija i Nocerina...greška je bila u startu što se dirnulo u toteme, ali necemo više.
Od sad, o Italiji sve najbolje...pa i na silu ako treba.
Nisam to pisao, vec da se mogu nadati bodu protiv kockastih i onda ici na tri boda protiv iraca....ali to nije ni bitno.ganjeta wrote:IdoliLSD wrote:Ocm, necemo više pominjati idole Markisija, Kjelinija i Nocerina...greška je bila u startu što se dirnulo u toteme, ali necemo više.
Od sad, o Italiji sve najbolje...pa i na silu ako treba..
Ma nema potrebe, nastavi da pišeš kako si i navikao ironično.
Hajd oca ti realno. Je li realno napisati da Italijani neće više boda osvojiti, tačnije možda bod protiv Irske. Da su na jednoj strani space shuttlovi a na drugoj kurci-palci i šta već ne.
Ako povučeš paralelu vidjećeš da ti imaš imaginarne idole kojim daješ razne pridjeve a ne je. I onda se nešto čudiš, načinu pisanja, i taj stil.
100%bato99 wrote:pregazit ćemo žabare ko plitak potok