Thanks, I stand corrected...Hunkar wrote:uzbekistanak81 wrote:Ovaj sudija iz Azarbejdzana sudi super, 100 puta bolje neg ona dvojica danas...
Grupa C (ENG, ALG, USA, SLO)
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- k3ngur
#401 Re: Grupa C (ENG, ALG, USA, SLO)
- Fangla
#402 Re: Grupa C (ENG, ALG, USA, SLO)
Najbolji igrac utakmice za mene 3 od Alzira Belhadj, covjek puno pretrco ali steta nije nagradjen za svoj trud.
- Globus
#403 Re: Grupa C (ENG, ALG, USA, SLO)
Ma jedni se zale na loptu..jedni se zale na vuvuzele..jedni na sudije .. jedni nisu poveli najbolje igrace..jedni ovo jedni ono ... nikad da pocnu igrat ..Argentina uzima glat ovu sprdanciju od takmicenja ...
- Hunkar
#404 Re: Grupa C (ENG, ALG, USA, SLO)
ima ona narodna ... hrdjavom ***** i dlaka smetaGlobus wrote:Ma jedni se zale na loptu..jedni se zale na vuvuzele..jedni na sudije .. jedni nisu poveli najbolje igrace..jedni ovo jedni ono ... nikad da pocnu igrat ..Argentina uzima glat ovu sprdanciju od takmicenja ...
- k3ngur
#405 Re: Grupa C (ENG, ALG, USA, SLO)
Drugo kolo, a svaka grupa sve interesantnija od druge. Znaci bit ce i ovdje belaja u zadnjem kolu. Alzir ako pobjedi sa 2-0 Ameriku, a Engleska mlatne slovence sa 1:0 e onda englezi i alzirci idu dalje. Opet ima sanse da Slovenija igra remi sa Engleskom a Amerika pobjedi Alzirce, i onda Engleska i Alzir goodbye. Interesantno... 
- Suti i trpi
#406 Re: Grupa C (ENG, ALG, USA, SLO)
Sramna igra Engleza. Bolje bi sa svojih cetrdesetak godina na ledjima odigrali Gaskonj i Lineker, nego Beri, DZerard i Lampard, odnosno Runi. Bruka. Prsistup igru Runija je skroz sumnjiv. Nema onog zara i borbenosti po kojoj je prepoznatljiv. Trojka u veznom redu bez ikakve koordinacije, hemije, svak vuce na svoju stranu. Dzerard i Lampard smetaju jedan drugom. Heski trci ko konj, ali je previse trom i sasvim bezopasan u napadu. Nemogu shvatit zasto Kapelo nije pozvo Agbonlahora koji je najeksplozivniji engleski napadac, sto itekako fali u ovom sastavu. Najveci krivac za ovakvu igru je zabar Kapelo. Mrak mi je pao na oci kada sam vidio da je preuzeo ENG reprezentaciju. Ne moze zabar vodit englesku reprezentaciju, to su dvi potpuno razlicite fudbalske filozofije. Kapelo izvodi Lenona koji je jedini mogo probit po krilu i uvdi bezopasnog Filipsa koji u Sitiju grije klupu
. Neshvatljivo. Igraci su indisponirani, igra spora i nepovezana... Vjerovatno ni medjuljudski odnosi nisu najbolji, kao sto je slucaj u zadnjih 10 ak godina. Sve u svemu, ne ide na dobro...
-
LSD
#407 Re: Grupa C (ENG, ALG, USA, SLO)
Englezi katastrofa i ništa više nemam reci.
Kapelo je rekao da bi bilo bolje da igraju sa "krpenjacama" loptama nego sa ovim
Malo off topic, ali šta mislite kako bi se tek bilo prvenstvo kad bi poispadale ove najjace evropske selekcije tzv.Lige Petice ( englezi,švabe,španci,francuzi i talijani) a može se desiti vrlo lako - s obzirom kako su krenuli.
To bi tek bio cirkus pravi
Kapelo je rekao da bi bilo bolje da igraju sa "krpenjacama" loptama nego sa ovim
Malo off topic, ali šta mislite kako bi se tek bilo prvenstvo kad bi poispadale ove najjace evropske selekcije tzv.Lige Petice ( englezi,švabe,španci,francuzi i talijani) a može se desiti vrlo lako - s obzirom kako su krenuli.
Last edited by LSD on 18/06/2010 22:56, edited 2 times in total.
- 2407
#408 Re: Grupa C (ENG, ALG, USA, SLO)
Koliko sam upoznat ni tu ne mogu biti najbolji nego ih kolonije razvaljujuhz__semir wrote:Igraju zato što kupuju strance, a da im igrjau ovi domaći nigdje ih na mapi ne bi bilo.USAblues wrote:Englezi mi nisu jasni nikako. Igraju najbolji/najljepsi timski fudbal a kao repka UZas . Samo jednom prvaci svjeta, jedno cetvrto mjesto i nikad prvaci evrope. A uz to kao nacija su najzaljubljeniji u fudbal. Mora da je ogromno razocarenje ovih dana na otoku
Uostalom, čak i u klupskom fudbalu nemaju više titula prvaka Evrope i tamo gledaju u leđa Velikim Italijanima, pa čak i Špancima.
Hvala njima što su izmislili ovaj divan sport, ali nije on za njih, nek' se drže kriketa
- Trasimaco
#409 Re: Grupa C (ENG, ALG, USA, SLO)
Kako dosad izgleda, stvoreno je da ga osvoji trener kao Maradona.Globus wrote:Argentina uzima glat ovu sprdanciju od takmicenja ...
-
Dado dijasporitus
- Grijem se na: Trčanje oko zgrade
#410 Re: Grupa C (ENG, ALG, USA, SLO)
A ko fol ti se nikad ne zalis kad tako nesto naprave BiH. Do sada ovaj podforum bi izgorio i imao preko 60 stranica psovki.Trasimaco wrote:Zanimljivo je vidjeti kad se Ameri zale na nepravde.![]()
Fuck off Yanks!
![]()
- Hunkar
#411 Re: Grupa C (ENG, ALG, USA, SLO)
off topic, uvijek mi je bilo cudno kako indija, kina i pakistan od par milijardi zajedno ne mogu nabosti 20 igraca2407 wrote:Koliko sam upoznat ni tu ne mogu biti najbolji nego ih kolonije razvaljujuhz__semir wrote:Igraju zato što kupuju strance, a da im igrjau ovi domaći nigdje ih na mapi ne bi bilo.USAblues wrote:Englezi mi nisu jasni nikako. Igraju najbolji/najljepsi timski fudbal a kao repka UZas . Samo jednom prvaci svjeta, jedno cetvrto mjesto i nikad prvaci evrope. A uz to kao nacija su najzaljubljeniji u fudbal. Mora da je ogromno razocarenje ovih dana na otoku
Uostalom, čak i u klupskom fudbalu nemaju više titula prvaka Evrope i tamo gledaju u leđa Velikim Italijanima, pa čak i Špancima.
Hvala njima što su izmislili ovaj divan sport, ali nije on za njih, nek' se drže kriketa
- amrica
#412 Re: Grupa C (ENG, ALG, USA, SLO)
Na hrt-u emisija sa Pervanom i Antimonom, a zenska, voditeljica, ista Suzana Mancic od prije 20-ak godina
u slovenackom dresu 
- Trasimaco
#413 Re: Grupa C (ENG, ALG, USA, SLO)
Nismo mi na istim talasnim duzinama. Produzi legendo.Dado dijasporitus wrote:A ko fol ti se nikad ne zalis kad tako nesto naprave BiH. Do sada ovaj podforum bi izgorio i imao preko 60 stranica psovki.Trasimaco wrote:Zanimljivo je vidjeti kad se Ameri zale na nepravde.![]()
Fuck off Yanks!
![]()
- Obuca9
#414 Re: Grupa C (ENG, ALG, USA, SLO)
Jes' vala, razlika drastična, što bi Đuro rek'o. Jedni četverostruki prvaci svijeta, drugi vječiti luzeri.Suti i trpi wrote:Sramna igra Engleza. Bolje bi sa svojih cetrdesetak godina na ledjima odigrali Gaskonj i Lineker, nego Beri, DZerard i Lampard, odnosno Runi. Bruka. Prsistup igru Runija je skroz sumnjiv. Nema onog zara i borbenosti po kojoj je prepoznatljiv. Trojka u veznom redu bez ikakve koordinacije, hemije, svak vuce na svoju stranu. Dzerard i Lampard smetaju jedan drugom. Heski trci ko konj, ali je previse trom i sasvim bezopasan u napadu. Nemogu shvatit zasto Kapelo nije pozvo Agbonlahora koji je najeksplozivniji engleski napadac, sto itekako fali u ovom sastavu. Najveci krivac za ovakvu igru je zabar Kapelo. Mrak mi je pao na oci kada sam vidio da je preuzeo ENG reprezentaciju. Ne moze zabar vodit englesku reprezentaciju, to su dvi potpuno razlicite fudbalske filozofije. Kapelo izvodi Lenona koji je jedini mogo probit po krilu i uvdi bezopasnog Filipsa koji u Sitiju grije klupu. Neshvatljivo. Igraci su indisponirani, igra spora i nepovezana... Vjerovatno ni medjuljudski odnosi nisu najbolji, kao sto je slucaj u zadnjih 10 ak godina. Sve u svemu, ne ide na dobro...
P.S.
A to su kao prije Kapela imali neke uspjehe? Recimo neodlazak na Euro prije dvije godine
Last edited by Obuca9 on 18/06/2010 23:01, edited 1 time in total.
-
michio
#415 Re: Grupa C (ENG, ALG, USA, SLO)
Dobar alzirski golman i malijski sudija u ekipi Slovenije.
- Fangla
#416 Re: Grupa C (ENG, ALG, USA, SLO)
mozda sto nemaju neke fudbalske tradicije, kako znam Indija je zemlja kriketa a Pakistan takodje kriket i hokej na travi. Zasto kinezi nemogu nemam pojma.Hunkar wrote: off topic, uvijek mi je bilo cudno kako indija, kina i pakistan od par milijardi zajedno ne mogu nabosti 20 igraca
- 2407
#417 Re: Grupa C (ENG, ALG, USA, SLO)
To je to. Ocit primjer su ameri. Imaju kamaru ljudi, para, nauke, ma sve moguce uslove ali nema tradicije.Fangla wrote:mozda sto nemaju neke futbalske tradicije, kako znam Indija je zemlja kriketa a Pakistan takodje kriket i hokej na travi. Zasto kinezi nemogu nemam pojma.Hunkar wrote: off topic, uvijek mi je bilo cudno kako indija, kina i pakistan od par milijardi zajedno ne mogu nabosti 20 igraca
- Hunkar
#418 Re: Grupa C (ENG, ALG, USA, SLO)
pa sada ... prije ce jenkici proci grupu nego kolijevka2407 wrote:To je to. Ocit primjer su ameri. Imaju kamaru ljudi, para, nauke, ma sve moguce uslove ali nema tradicije.
-
michio
#419 Re: Grupa C (ENG, ALG, USA, SLO)
Polako. Nekad je iz Britanije igralo vise ekipa nego iz Azije. Danas bi me vise iznenadilo da se Skotska plasira na SP nego Indija.
- cyprus
#420 Re: Grupa C (ENG, ALG, USA, SLO)
Kinezi su individualci u sportu. Timski sportovi im generalno ne idu... E sad ne znam jel mentalitet ili šta drugoFangla wrote:mozda sto nemaju neke fudbalske tradicije, kako znam Indija je zemlja kriketa a Pakistan takodje kriket i hokej na travi. Zasto kinezi nemogu nemam pojma.Hunkar wrote: off topic, uvijek mi je bilo cudno kako indija, kina i pakistan od par milijardi zajedno ne mogu nabosti 20 igraca
- cyprus
#421 Re: Grupa C (ENG, ALG, USA, SLO)
DaBogdaLSD wrote:Malo off topic, ali šta mislite kako bi se tek bilo prvenstvo kad bi poispadale ove najjace evropske selekcije tzv.Lige Petice ( englezi,švabe,španci,francuzi i talijani) a može se desiti vrlo lako - s obzirom kako su krenuli.
-
LSD
#422 Re: Grupa C (ENG, ALG, USA, SLO)
cyprus wrote:DaBogdaLSD wrote:Malo off topic, ali šta mislite kako bi se tek bilo prvenstvo kad bi poispadale ove najjace evropske selekcije tzv.Lige Petice ( englezi,švabe,španci,francuzi i talijani) a može se desiti vrlo lako - s obzirom kako su krenuli.
To bi tek bio cirkus praviNek još sa sobom povedu Argentinu ili bar Brazil
- Meho Kodro
#423 Re: Grupa C (ENG, ALG, USA, SLO)
Let me tell you if I may - Slovenija gre naprejamrica wrote:Na hrt-u emisija sa Pervanom i Antimonom, a zenska, voditeljica, ista Suzana Mancic od prije 20-ak godinau slovenackom dresu
Na HTV-u otvoreno navijaju za Sloveniju od prvog dana, i voditelji i gosti i publika...
- 2407
#424 Re: Grupa C (ENG, ALG, USA, SLO)
Hunkar wrote:pa sada ... prije ce jenkici proci grupu nego kolijevka2407 wrote:To je to. Ocit primjer su ameri. Imaju kamaru ljudi, para, nauke, ma sve moguce uslove ali nema tradicije.
Iz tvojih usta u bozije usi da to tako bude
Ma salu na stranu ali to je tako, meni su ameri druga najdraza repka na ovom prvenstvu ali fakat tradicije nigdje, pa takva nacija i velesila svoju fudbalsku ligu dobije tek 1993 godine i to samo zbog SP-a '94 godine
- cyprus
#425 Re: Grupa C (ENG, ALG, USA, SLO)
Meni bi to bio baš merak za gledatLSD wrote:cyprus wrote:DaBogdaLSD wrote:Malo off topic, ali šta mislite kako bi se tek bilo prvenstvo kad bi poispadale ove najjace evropske selekcije tzv.Lige Petice ( englezi,švabe,španci,francuzi i talijani) a može se desiti vrlo lako - s obzirom kako su krenuli.
To bi tek bio cirkus praviNek još sa sobom povedu Argentinu ili bar Brazil
![]()
![]()
pa na šta bi to licilo do kraja