Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
cuj zasicenje. imaju priliku da osvoje 4to veliko takmicenje zaredom, a zasiceni su, jasta.
cim ih neko otrese ko slinu oni su zasiceni, prosle godine barsa zasicena u ls protiv bajerna, ove godine repka...zasiceno 100%
cuj zasicenje. imaju priliku da osvoje 4to veliko takmicenje zaredom, a zasiceni su, jasta.
cim ih neko otrese ko slinu oni su zasiceni, prosle godine barsa zasicena u ls protiv bajerna, ove godine repka...zasiceno 100%
Većina igrača Španije osvaja sve živo i mrtvo u zadnjih 6 godina,što sa klubovima što sa reprenzetacijom a stigle ih i godine.
Klasičan zamor materijala.
P.S.Mada ako se "trznu"...izgubili su oni prvu utakmicu i na prošlom sp od Švice pa uzeše titulu
ma jest i to, jbg, al svjetsko prvenstvo je, nije sajam sljive prije bih rekao da su ih procitali ko slovograd...
mada ne zna se nikad, vidjet cemo evo cile 2-0 vec, utrpace jos jedan i zajebavace se,dodavanje i davljenje lopte. cuvae se za spaniju, kljucnu utakmicu grupe
lajkujMe wrote:Hahaha sudije iz pazite sad Obale slonovace, lakrdija, zbog kao da ne bude sad niko majoniziran oni dovode probisvijet sudije iz probisvijet drzava
Šta fali sudijama iz drugih dijelova svijeta ?
Pa ako je svjetsko prvenstvo onda valjda treba da svaki kontinent koji daje reprezentacije, daje i svoje službene osobe
lajkujMe wrote:Hahaha sudije iz pazite sad Obale slonovace, lakrdija, zbog kao da ne bude sad niko majoniziran oni dovode probisvijet sudije iz probisvijet drzava
do sada najbolje odsudio. Bez greške. Razvikani Rizoli da sjedne i gleda kako se vodi tekma
ultima_palabra wrote:Nisu meni ovdje Dutchevi ništa posebno odigrali, Španci su sami sebi golove davali.
Eto sad mogao si kazati da su ih Španjolci pustili. Holandija je bila perfektna, odigrali su savršeno bez i najmanje greške.
U prvom poluvremenu su izgledali prosječno skroz, moglo je biti 3-0 do 40.minute. Ok, Robben i RVP su imali strašnu noć pred golom, ali ja bih sačekao prije nego što im uručimo trofej.
Holandija u 2 poluvremenu kao Real u prvom u Minkenu, oderali ih ko zeceve
Pique i Iker su definitivno prosli svoje najbolje dane, mada i ofanzivno ova ekipa ne stvara neke sanse, a opet kad vidis imena igraca...
Donekle se slazem sa ultimom, Holandija je do gola bila 0 bodova.
zecko_kupuz wrote:
Uuuu, mislim da ako Španija ne bude tradicionalno "stidljiva", a ne bi trebali biti, jer sada imaju Costu, mogli bi natamburati Holandiju jedno dva-tri razlike. Holandska odbrana mi djeluje smiješna, Vlaar im glavni otpozadi.
Van Gaal im djeluje kao glavni adut sada, ali s ovoliko "krutih" igrača u defanzivi, ja im ne vjerujem. I još izgleda da obavljaju neku parcijalnu smjenu generacija baš na Svjetskom.
Uh, što volim kad momački pogriješim. Znači da još ima nade u fudbalu. Radovao sam se kao da smo mi rasturali nekoga, valjda zato što utakmica iskače iz okvira onog modernog, opreznog, dosadnog pristupa.
Desilo se ono sto je najzanimljivije za dalji razvoj situacije. Sada se Spanija mora vaditi protiv Cilea. Australiju,necemo spominjati. Ne treba otpisivati Spaniju imaju extremno jaku klupu i velikoga trenera. Mogu oni jos svasta uciniti i jako daleko dogurati. Ekipa se mora osvjeziti ,zamijeniti dosta igraca,medju njima i recordera po broju nastupa Casillasa.
Vec iduce kolo,za Spance dolazi trenutak istine. Utakmica protiv Cilea je biti ili ne biti. Ako izgube sve je gotovo ako pobjede,sve ide iz pocetka.
Nizozemska je iskoristila priliku,koju je dobila od Spanije na tanjiru. Otvorena igra,bez jake sredine bez cvrste odbrane ,sa puno pojedinacnih gresaka,idealno za holandske majstore da pokazu vjestine. Vidjecemo ,kako ce Nizozemci odigrati,kada se neko zatvori ,odigra cvrsto u odbrani,zgusnuto u sredini,bez gresaka i izletanja. Iduce kolo Nizozemska proti Australije,lagano ovjerava prolaz dalje i moze kalkulisati u zadnjoj utakmici,cuvati igrace ili uigravati varijante.
Cile -Australia :
Dosta pratim holandski fudbal, grohnuli su po pitanju klubova, mislio sam da će se reprezentacija ovdje boriti sa Čileom za to drugo mjesto... Kad ono Španija grohnula preko svake mjere. Još im je gol razlika poslije onog sinoć katastrofa, sasvim je moguće da remiziraju sa Čileancima i otpadnu već poslije grupne faze.
Kad ti golman i stoperi odigraju onakvu utakmicu, onda ti je džaba šta god ostali uradili. Iker i Pique se trebaju dobro zapitati za svoje karijere, Ramosa vade zasluge od ove sezone.