Strašan je pritisak društva na nas koji javno progovorimo o tome da ne navijamo za Hrvatsku. Odmah si nacionalista, fašista...opremdobro30 wrote:Niko te ni ne tjera.Bosanski_kralj wrote:Ne mogu za Hrvate navijate i džaba. Previše su mi antipatični.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
Grupa A
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Bosanski_kralj
#351 Re: Grupa A
- Mali_Vuk
#352 Re: Grupa A
Istina je da ima bolida u hrvatskoj koji šire nevjerovatnu mržnju i šovinizam prema nama, posebno na internetu. Ali to su pretežno likovi koji su naše gore list. Nisu svi, naravno, ali su većina neke naše Prdoje. Pa ti to opet dođe ko naš neki interni problem
Ali bez zezanja, ne mogu da vjerujem da ne poznajete dovoljno Hrvata zbog kojih vam ne bi bio problem napisati večares "sretno Hrvatska" bilo ko od vas. Stvarno ne mogu da vjerujem u to. Ja ih poznajem sasvim dovoljan broj koji su zaslužili i da to ponovim. Sretno Hrvatska 
- Opetja033
#353 Re: Grupa A
Sretno Cameroon!
Zapravo ne znam da li je bolje da ispadnu sada ili da im Mexico ponizi u zadnjoj tekmi. Ma ipak je bolje da odmah ispadnu. Naprijed LAVOVI!
- touch brain
#354 Re: Grupa A
a u bosni cvjetaju ruze pa se moze puniti glava o zmajevimavaučer wrote:Jer su hrvatski mediji režimska govna koja rade 24h dnevno na tom da ljudima koji žive zaduženi do guše u sporoumirućoj ekonomiji napune glavu glupostima i 'herojima', 'vatrenima' koji će nekom tamo magičnom pobjedom izdobriti sva govna koja svakodnevno jedu. Reprezentacija kao reprezentacija ok - imaju loš savez koji je prije deset godina trebao iskeširati i dovesti propisnog (stranog obavezno) menadžera ali to nikad nisu napravili i kliznuli su u osrednjost te igraju lošije nego bi zapravo mogli.Picajzla wrote:Meni su ovi Hrvati pravo antipaticni ponajvise zbog njihovih medija i uzdizanja njihovih igraca. 80% igraca sve neki polovnjaci a Hrvatska kao reprezentacija nije odigrala postene utakmice ima dvije godine a vamo se uzdizu bez razloga.
joj kakvih bolida ovde ima..jeli vi pokusavate razumiti sto pisete
- Edin H.
#355 Re: Grupa A
Sta to sad i kod nas ne valja?touch brain wrote: a u bosni cvjetaju ruze pa se moze puniti glava o zmajevima![]()
![]()
joj kakvih bolida ovde ima..jeli vi pokusavate razumiti sto pisete
- Partijaner
#356 Re: Grupa A
Ja navijam za Kamerun, imam tetku tamo.Bosanski_kralj wrote:Ne mogu za Hrvate navijate i džaba. Previše su mi antipatični.
- samo_ponekad
#357 Re: Grupa A
Neka te onda kod tetke, siri tamo suzivot i dobrosusjedske odnosePartijaner wrote:Ja navijam za Kamerun, imam tetku tamo.Bosanski_kralj wrote:Ne mogu za Hrvate navijate i džaba. Previše su mi antipatični.
- Partijaner
#358 Re: Grupa A
Bojim se da te nisam nista pitao.samo_ponekad wrote:Neka te onda kod tetke, siri tamo suzivot i dobrosusjedske odnosePartijaner wrote:Ja navijam za Kamerun, imam tetku tamo.Bosanski_kralj wrote:Ne mogu za Hrvate navijate i džaba. Previše su mi antipatični.
- Bosanski_kralj
#360 Re: Grupa A
Ja imam komšinicu iz Kameruna, jedan ovaj od nas je oženio. Dobra pravoo..ebony i taj rad.Partijaner wrote:Ja navijam za Kamerun, imam tetku tamo.Bosanski_kralj wrote:Ne mogu za Hrvate navijate i džaba. Previše su mi antipatični.
- Partijaner
#361 Re: Grupa A
Komsije se moraju podrzavati.Bosanski_kralj wrote:Ja imam komšinicu iz Kameruna, jedan ovaj od nas je oženio. Dobra pravoo..ebony i taj rad.Partijaner wrote:Ja navijam za Kamerun, imam tetku tamo.Bosanski_kralj wrote:Ne mogu za Hrvate navijate i džaba. Previše su mi antipatični.Jednostavno moramo navijati za isti tim.
- Charuga
- Globalni moderator
#362 Re: Grupa A
Isključen/a korisnik/ca iz razloga “kršenje pravila foruma, vrijeđanje”Pismonosa wrote:Nisam ja tema, otac te jebo seljački. Ne repliciraj ako ne možeš bez uvreda i etiketiranja. To što se ne slažeš s nečijim mišljenjem ti ne daje za pravo da ga ismijavaš seljačkim fazonima tipa.. inžinjer i sl.
Papak.
» Pismonosa
14 dana
- BHF_Manijak
#363 Re: Grupa A
Ne poznajem!Mali_Vuk wrote: Ali bez zezanja, ne mogu da vjerujem da ne poznajete dovoljno Hrvata zbog kojih vam ne bi bio problem napisati večares "sretno Hrvatska" bilo ko od vas. Stvarno ne mogu da vjerujem u to.
Naprijed Kamerun!
- fortaleza
#364 Re: Grupa A
Hvala ti Song, sad napokon da odigramo nešto u sredini. 
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#365 Re: Grupa A
Fino, disciplinovano, zasluzeno...
Kamerun nije po svom ponasanju i pristupu igri, ni za prve federalne lige.
- Logovan
#366 Re: Grupa A
Čestitke Hrvatima. 
- travnik
#367 Re: Grupa A
Partijaner wrote:Ja navijam za Kamerun, imam tetku tamo.Bosanski_kralj wrote:Ne mogu za Hrvate navijate i džaba. Previše su mi antipatični.
Uf, probušiše ti Hrvati tetkinu zemlju
- Idemedosumom
#368 Re: Grupa A
Ovo je bilo cekivano, no pravi ispit tek slijedi, ako Mexico bude na onom istom nivou kao protiv Brazila igrao i ako bude ona hobotnica sve vadila, onda ce biti jako tesko za komsije.
-
groove
#369 Re: Grupa A
los dan kameruna kao i neredi u savezu/timu i onda dobijes ovakav nerealan rezultat.
-
Objektivni navijac
- spreca
#371 Re: Grupa A
Bravo susjedi
..........jos i Meksiko sprcite kao kamerun
...Sretno 
-
sumirprimus
#372 Re: Grupa A
Tacno tako.-LIBERO- wrote:Fino, disciplinovano, zasluzeno...![]()
- tzipiripi
#373 Re: Grupa A
Kameruncima oduzet državljanstva i pasoše pa nek se dalje snalaze. Koja sramota od od ekipe, i prije nego što su krenuli u Brazil, a još gore poslije dvije "odigrane" utakmice. Susjedi fizički izgledali bolje od Engleza. Mogli su komotno još koji utrpat.
Mogla bi protiv Mehika bit dobra utakmica. Do sad definitivno najbolje prvenstvo koje sam gledao. Samo par dosadnih ostale dooombre.

Mogla bi protiv Mehika bit dobra utakmica. Do sad definitivno najbolje prvenstvo koje sam gledao. Samo par dosadnih ostale dooombre.

- ultima_palabra
#374 Re: Grupa A
Ne zna se jesu iskompleksiraniji ovi što se ubiše od navijanja za susjede ili ovi što bi navijali i za Mordor da igraju protiv njih.
-
Potrosni_Materijal
#375 Re: Grupa A
glupost. ne vidim ovdje neko pretjerano ubijanje od navijanja. osim ako to nije obicna jebena recenica 'sretno hrvatska'. ako tu vidis bilo kakve komplekse onda to vise govori o tebi.ultima_palabra wrote:Ne zna se jesu iskompleksiraniji ovi što se ubiše od navijanja za susjede ili ovi što bi navijali i za Mordor da igraju protiv njih.
al nasa raja se optereti na indexu i onda ovdje istresaju svoje frustracije na nekim dobronamjernim ljudima.
pogledajte hrvatsku televiziju i priloge o nasoj repki. ili njihove navijace u brazili kako skandiraju volim te bosno. pogledajte statuse vecine hrvata na fejsbuku. pa se upitajte jel ok ovaj hejt zbog sake frustriranih pacijenata sa indexa koji tamo istresaju svoju zucnu kesu.