Grčka - BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- ultima_palabra
#1851 Re: Grčka - BiH
Pa realno je sudija mogao u onoj situaciji sa Džekom dati svima po žuti karton, i mi bismo ostali sa igračem manje. Znači u najbitnijem momentu nas je malo i pogurao.
Onda je na kraju počeo šiljiti sa onim nesviranim faulima, jer realno nam oni nisu mogli prići golu drugačije.
Onda je na kraju počeo šiljiti sa onim nesviranim faulima, jer realno nam oni nisu mogli prići golu drugačije.
-
Azrail
#1852 Re: Grčka - BiH
Ja nemam zamjerke na Zukino građenje lopte kod kornera u sudijskoj nadoknadi vremena. Više imam zamjerke na one koji su istoj situaciji nešto brzali umjesto da fino zadržimo loptu i privedemo utakmicu kraju. Znači trebalo je ili jedno ili drugo, ali nikako kombinovano.
Oko priče da se trebala pojačati veza neću, jer je već 50 postova o tome napisano i svi se slažemo.
Oko priče da se trebala pojačati veza neću, jer je već 50 postova o tome napisano i svi se slažemo.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#1853 Re: Grčka - BiH
Ni meni nije bilo jasno sto rumenom dade crveniultima_palabra wrote:Pa realno je sudija mogao u onoj situaciji sa Džekom dati svima po žuti karton, i mi bismo ostali sa igračem manje. Znači u najbitnijem momentu nas je malo i pogurao.
Nesviranje faula je doslo kao kompenzacija.
Opet, nije sudija kriv sto smo mi ostavili Tsavellasu brisan prostor
-
1946--1987
#1854 Re: Grčka - BiH
Hrasno, koliki si kompleksas to je strasno. 
- Herr Flick
#1855 Re: Grčka - BiH
Grci su talašika od ekipe,sinoc smo im morali barem 3 strpat u mrezu,ali realizacija katastrofa,i naravno kad promasis tolke sanse stigne kazna
Pa oni su izgubili od Bjelorusije 4 dana prije kuci su izgubili 1:0
Kod gola Grka,nasih cetvorcia bleje ko ovce a lik sam na vrhu sesnaesterca
Pa oni su izgubili od Bjelorusije 4 dana prije kuci su izgubili 1:0
Kod gola Grka,nasih cetvorcia bleje ko ovce a lik sam na vrhu sesnaesterca
Last edited by Herr Flick on 14/11/2016 10:34, edited 1 time in total.
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#1856 Re: Grčka - BiH
Nije to nikakva prica jer sinoc od posljednjeg sudijnog zvizduka 99% navijaci Sarajeva pricaju ovdje kako je Dzeko kloc, kako je Jajalo odigrao vanzemaljski kako je Mesa kloc i kako boze moj nije igrao Cimirot. Ko je taj Cimirot??? Decko koji je presao za 1.5 EUR u PAOK prije godinu dana i danas vrijedi 500k vise. Koji je odigrao 15 utakmica u ooj sezoni bez asistencije i bez gola. Mislim decko je dobar ali se ovdje proziva kao da je novi Miske. Rijad Bajic razvaljuje u Turskoj koja je za grcku ligu bauk pa ga nema uopste u rosteru. Nemoj meni spoticati ono sto pisu tvoji haveri ala @trener_profesionalac i slicni. Ja sam davno rekao i ovdje napisao da me boli kurac i za Zelju i za Sarajevo kada je reprezentacija u pitanju ali to ne znaci da cu precutati ljigava podjebavanja.Tomahawk11 wrote:Znas sta, jarane....popusti sa tom pricom.hrasno38 wrote:ma ja OK da je bilo na Jajalu ili Cimirotu bio bi 100%......tebi nije meni jeste i OKTomahawk11 wrote:Pa pogledao sam....a jbg ti, sad te boli kurac sta pise, a postavljas link![]()
Ono nije penal.
Ne znam koji klinac furas jednu pricu, pa onda promjenis na drugu.
Eto te ko ona djeca, poceo si sa FKS-FKZ pricom.
Bezveze ti je to (da ne kazem jadno), a ti kako hoces.
Volio bih i ja da smo dobili sinoc, al nemam nista od toga da sad izmisljam nekakve penale i sl.
Last edited by hrasno38 on 14/11/2016 10:36, edited 1 time in total.
-
sumirprimus
#1857 Re: Grčka - BiH
poletio udarit sudiju, pomocnog ja mislim al bokserom bas i to pred glavnimTomahawk11 wrote:Ni meni nije bilo jasno sto rumenom dade crveniultima_palabra wrote:Pa realno je sudija mogao u onoj situaciji sa Džekom dati svima po žuti karton, i mi bismo ostali sa igračem manje. Znači u najbitnijem momentu nas je malo i pogurao.
Onda je na kraju počeo šiljiti sa onim nesviranim faulima, jer realno nam oni nisu mogli prići golu drugačije.![]()
- ultima_palabra
#1858 Re: Grčka - BiH
Mislim da je u jednom trenutku uhvatio Džeksona za damu, to je bilo teško za vidjeti, ali možda je pomoćni utefterio... ili je to bio onaj drugi Papan?Tomahawk11 wrote:Ni meni nije bilo jasno sto rumenom dade crveniultima_palabra wrote:Pa realno je sudija mogao u onoj situaciji sa Džekom dati svima po žuti karton, i mi bismo ostali sa igračem manje. Znači u najbitnijem momentu nas je malo i pogurao.
Onda je na kraju počeo šiljiti sa onim nesviranim faulima, jer realno nam oni nisu mogli prići golu drugačije.![]()
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#1859 Re: Grčka - BiH
Kako si krenuo jos ces suzu pustiti sto je igrac Grcke dobio crveni karton.Tomahawk11 wrote:Ni meni nije bilo jasno sto rumenom dade crveniultima_palabra wrote:Pa realno je sudija mogao u onoj situaciji sa Džekom dati svima po žuti karton, i mi bismo ostali sa igračem manje. Znači u najbitnijem momentu nas je malo i pogurao.
-
sumirprimus
#1860 Re: Grčka - BiH
stoc stoc..
laznjak
al upratil iko fadilovog savjetnika na tribinama?

laznjak
al upratil iko fadilovog savjetnika na tribinama?
-
vryzas
#1861 Re: Grčka - BiH
Grci su se nudili cijelu utakmicu kao sto neko rece...trebali smo im bar jos 2 utrpati. Vidim da su igraci svjesni toga i da su im izjave dosta slicne.
Steta jbg...idemo dalje.
Steta jbg...idemo dalje.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#1862 Re: Grčka - BiH
Je li ti komentarises u svoje ime ili si ovdje ispred Manijaka, glasnogovornik?hrasno38 wrote:
Nije to nikakva prica jer sinoc od posljednjeg sudijnog zvizduka 99% navijaci Sarajeva pricaju ovdje kako je Dzeko kloc, kako je Jajalo odigrao vanzemaljski kako je Mesa kloc i kako boze moj nije igrao Cimirot. Ko je taj Cimirot??? Decko koji je presao za 1.5 EUR u PAOK prije godinu dana i danas vrijedi 500k vise. Koji je odigrao 15 utakmica u ooj sezoni bez asistencije i bez gola. Mislim decko je dobar ali se ovdje proziva kao da je novi Miske. Rijad Bajic razvaljuje u Turskoj koja je za grcku ligu bauk pa ga nema uopste u rosteru. Nemoj meni spoticati ono sto pisu tvoji haveri ala @trener_profesionalac i slicni. Ja sam davno rekao i ovdje napisao da me boli kurac i za Zelkju i za Sarajevo kada je reprezentacija u pitanju ali to ne znaci da cu precutati ljigava podjebavanja.
Jajalo je odigrao odlicno.
Dzeko se borio, igrao je dobro u polju, prema golu nije islo i tacka. Volio bih i ja da je postigao gol sinoc, sigurno da bi sad imali dva boda vise.
Prica o Cimirotu (ili nekom drugom veznjaku) je iz razloga sto je nas selektor poceo utakmicu sa DVA vezna igraca. Tako niko ziv ne igra.
To sto ti imas potrebu da pljucnes na Cimirota jer je bivsi igrac FKS je tvoj problem i ne bih o tome na temi o reprezentaciji. U svakom slucaju jadno.
Momak jos nije dobio konkretnu priliku u reprezentaciji, pa je bezveze pricati kakav bi bio.
Na kraju krajeva, Mesa ubacuje Bicakcica da igra krilo, na klupi mu TSS, Milicevic i Cimirot....pa zar nije logicnije da ubaci nekog od njih, da pojaca sredinu?!
To sto Bajica nema u rosteru treba pitati selektora. Ne znam kakve to veze ima sa Cimirotom. Cak ni ne igraju istu poziciju. Kompleks, opet bih rekao.
Nema mjesta toj prici na ovoj temi. Da kazem opet.
Trener nije moj haver. Tip mi je na foe listi, toliko o tome. Niski pokusaji provokacija ti u mom slucaju nece proci.
Kako te bolan boli kurac, kad evo upravo ti povlacis tu pricu??!
Nikog ja ne podjebajem. Komentarisem utakmicu i mislim da nisam rekao nista sto nije bilo. Uostalom, vidim i da ljudi koji navijaju za Zelju, a koji objektivno gledaju na utakmicu, imaju slicno razmisljanje. Trolanje i pokusaji provokacija su nesto drugo i ne znam kakav komentar dati na to.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#1863 Re: Grčka - BiH
Jelde?hrasno38 wrote:Kako si krenuo jos ces suzu pustiti sto je igrac Grcke dobio crveni karton.Tomahawk11 wrote:Ni meni nije bilo jasno sto rumenom dade crveniultima_palabra wrote:Pa realno je sudija mogao u onoj situaciji sa Džekom dati svima po žuti karton, i mi bismo ostali sa igračem manje. Znači u najbitnijem momentu nas je malo i pogurao.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#1864 Re: Grčka - BiH
Moguce.ultima_palabra wrote: Mislim da je u jednom trenutku uhvatio Džeksona za damu, to je bilo teško za vidjeti, ali možda je pomoćni utefterio... ili je to bio onaj drugi Papan?
Komicno je bilo, izvadio onaj karton i gleda ko sta ima
I onda je poceo dijeliti kartone...Dzeko drugi zuti, vadi crveni, rumenko mu otima karton
-
Samprotivsviju
#1865 Re: Grčka - BiH
Mi nikad teze golove nismo davali
-
vryzas
#1866 Re: Grčka - BiH
Tomahawk11 wrote:Ni meni nije bilo jasno sto rumenom dade crveniultima_palabra wrote:Pa realno je sudija mogao u onoj situaciji sa Džekom dati svima po žuti karton, i mi bismo ostali sa igračem manje. Znači u najbitnijem momentu nas je malo i pogurao.
Negdje sam procitao da je udario Zukanovica.
Na portalu sport 24 je osvanuo status Vranjesa.
Βράνιες: "Τα λέμε στην κόλαση της Ζένιτσα"
U Zenici pakao!!! Vidimo se!!!
-
sumirprimus
#1867 Re: Grčka - BiH
mogu mislit pakla,bosnom behar probeharao,mene zivot razocarao..
i bosna je sampion ooooo
i bosna je sampion ooooo
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#1868 Re: Grčka - BiH
Bilo se zakuhalo, al nisam skonto rumenkavryzas wrote:
U Zenici svakako pakao, treba ih naderati gore nego prosli put.
Last edited by Tomahawk11 on 14/11/2016 10:59, edited 1 time in total.
- vicious
#1869 Re: RE: Re: Grčka - BiH
Ma nesto su se njih dvojica naguravala, ali objektivno ni blizu za crveni. Jedino ako nije bilo jos sta sto kamera nije uhvatila.vryzas wrote:Tomahawk11 wrote:Ni meni nije bilo jasno sto rumenom dade crveniultima_palabra wrote:Pa realno je sudija mogao u onoj situaciji sa Džekom dati svima po žuti karton, i mi bismo ostali sa igračem manje. Znači u najbitnijem momentu nas je malo i pogurao.
-
vryzas
#1870 Re: Grčka - BiH
sumirprimus wrote:mogu mislit pakla,bosnom behar probeharao,mene zivot razocarao..
i bosna je sampion ooooo
sjebace se grci na ooooooo
-
vryzas
#1871 Re: Grčka - BiH
Rumeni je rusilac ko nas Seo trafika.Tomahawk11 wrote:Bilo se zakuhalo, al nisam skonto rumenkavryzas wrote:
U Zenici pakao!!! Vidimo se!!!![]()
U Zenici svakako pakao, treba ih naderati gore nego prosli put.
-
sumirprimus
#1872 Re: Grčka - BiH
ovi dijasporci su jaci deff..vryzas wrote:sumirprimus wrote:mogu mislit pakla,bosnom behar probeharao,mene zivot razocarao..
i bosna je sampion ooooo
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sjebace se grci na ooooooo

al sto lula nabi onog njihovog odbrambenog kod naseg gola
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#1873 Re: Grčka - BiH
Najjaca je scena kad Kolasinac iznese kod aut linije onog njihovog....izbaci ga ko iz ringa

-
vryzas
#1874 Re: Grčka - BiH
Tomahawk11 wrote:Najjaca je scena kad Kolasinac iznese kod aut linije onog njihovog....izbaci ga ko iz ringa![]()
![]()