Kaznila je Sarajevo prije par godina u Evropi kad su horde imale trans Never forget Srebrenica. Popit ćemo kaznu i jedni i drugi, sumnjam da ce Grci dobit više od nas i ako su gađali naše igrače i isticali fašističke parole...dočekat gamad u Zenici i poželit jim dobrodošlicuDonieBrasco wrote:Kad je uefa kaznila nekoga sto nam spominje Srebrenicu ?It_is_a_Leclerc wrote:Za bacanje baklji ?DonieBrasco wrote:Samo cekajte da vidite kakvu cemo kaznu od UEFA da popusimo.![]()
Pa sigurno manju nego za gađanje protivničkih igrača, bacanje baklji i fašističke transparente.
Grčka - BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
brazzo20
#1676 Re: Grčka - BiH
- bersK
#1677 Re: Grčka - BiH
Kada svojom postavom i formacijom dozvoliš da se dešavaju situacije zvane "staklene noge" i da ti rezultat bude na ledini, te da imaš šansu da popušiš, a i da ti popuše - dešavaju se ovakve stvari.
Ova ekipa jednostavno NIJE BILA SPREMNA ZA POTOPA GRKA. Mislili su aha hajde da uvaljamo jedan, ma i dva je dobro pa ćemo se onda zajebavat.
Ne znam jel vama ovdje jasno da smo mi i taj jedan dali jedva i to iz prekida, pa sad skontajte na koji način smo to mi mogli dati iz igre kada smo se kurčili u svakoj mogućoj situaciji svojom nadmoćnosti, a tu nadmoćnost nismo pretvorili u efikasnost. Al kurac, kasno sad jarane. Praviš se mangup najšugavijoj reprezentaciji svijeta i pod silnim spoznajama kakva su govnarska ekipa, ti nešto čuvaš loptu usred kontre - kad trebaš da im ga zabiješ do grla.
Da finiširam - Vedada Ibiševića udaljiti od reprezentacije što prije moguće.
Ova ekipa jednostavno NIJE BILA SPREMNA ZA POTOPA GRKA. Mislili su aha hajde da uvaljamo jedan, ma i dva je dobro pa ćemo se onda zajebavat.
Ne znam jel vama ovdje jasno da smo mi i taj jedan dali jedva i to iz prekida, pa sad skontajte na koji način smo to mi mogli dati iz igre kada smo se kurčili u svakoj mogućoj situaciji svojom nadmoćnosti, a tu nadmoćnost nismo pretvorili u efikasnost. Al kurac, kasno sad jarane. Praviš se mangup najšugavijoj reprezentaciji svijeta i pod silnim spoznajama kakva su govnarska ekipa, ti nešto čuvaš loptu usred kontre - kad trebaš da im ga zabiješ do grla.
Da finiširam - Vedada Ibiševića udaljiti od reprezentacije što prije moguće.
- Sanjarko
#1678 Re: Grčka - BiH
Baksuzi realno, Dzekec nije sutao zadrzavo loptu, a najgore ne znaju nasi sta je pritisak pressing.
Citavo vrijeme dok sam gledo to govorio pritisnite ih itd.
Kolko sam se trezao mal rame nisam iscasio.
- Logovan
#1679 Re: Grčka - BiH
Moraju dobiti veću kaznu od nas. Osim fašističkih parola i gađanja, leći će im i kazna za korištenje lasera, barem bi trebala.brazzo20 wrote: Kaznila je Sarajevo prije par godina u Evropi kad su horde imale trans Never forget Srebrenica. Popit ćemo kaznu i jedni i drugi, sumnjam da ce Grci dobit više od nas i ako su gađali naše igrače i isticali fašističke parole...dočekat gamad u Zenici i poželit jim dobrodošlicu
-
north
#1680 Re: Grčka - BiH
Izjave Džeke I Vranješa o nekakvom vraćanju i paklu u revanšu su malo je reći naivne I glupe.....sa ovakvim razmišljanjem da igramo sa njima za par dana u Zenici nema šanse da bi uzeli, jer kad u utakmicu ulaziš kao da vodiš sveti rat onda po pravilu tu utakmicu ne dobiješ....Sreća pa je puno do te utakmice pa će se stvari smiriti i nadam se popraviti stanje na tabelu u našu korist nakon narednog kola...
-
svi u napad
#1681 Re: Grčka - BiH
Cvrcak svaka ti je zlatna (kao i uvijek). Ja sam do sada uvijek govorio da su Amidza i Mesa u 5 deka i da je Mesa malo bolji od Amidze. No veceras a, to mu nije prvi put pokazuje da je zaista nula. Grci nikad slabiji i sami ti se nude na tanjiru da ih pregazis no Mesa mora prodavati igrace i to je to. Jebo te bolesnik kaze kako je sudija kriv, sto po pravilima ne smije izjavljivati a sto je najgore ne vidi svoju krivicu. Covjece pa ti igras 83 minute sa igracem manje. Pa Vedo koliko god nam bio drag i u dobroj formi ne moze igrati veznog. Covjek veceras nista ne uradi i ti cekas 83 minute sa njegovom zamjenom. Sad ce strucnjaci doci sa ona 2 proturanja kroz noge ali nece spomenuti kad je promasio sansu glavom u drugom poluvremenu. Pa sta ti je jadni Cimirot uradio da ga ne stavis nikako u igru. Hajd prihvatam da si jos uvijek opterecen da je mali igrao za mrsko Sarajevo ali onda brate imas Milicevica koji bi golcinu bez problema dao ovim usrancima. Grci nikad losiji i vise nikad necemo imati ovakvu priliku pogotovo znajuci nas mentalitet kad igramo odlucujuce tekme a tekma u Ze ce bit odlucujuca. Disciplina u igri mora postojati i kad igras sa levatima i kad igras sa ozbiljnim protivnicima. Nama Zuka, hej bolan centarhalf i komadant odbrane u trci u kontru u 93 minuti i onda ide kod korner zastavice da cuva loptu (o zemljo otvori se).
Sta reci na kraju. Da li je razlog izgubljena 2 boda nedovoljan broj dzamija tj. nedovoljno obracanje bogu ili je razlog ovaj parazit i uhljeb koji pojma nema sa strukom. Ja licno mislim da je neznalica Mesa kriv za ovo veceras. Pa jebo te ovdje na 20 strana amateri pisu i mole da uvede veznog no on izvadi Hajrovica i Vedu a uvodi Bicu i Djuru.
Ne mogu vis eod huje pisati. Usra mi neznalica cijelu noc. Necu oka sklopiti veceras. Laka vam noc dragi moji sapatnici. Boze smiluj se na nas i daj da ova generacija fudbalera dobije nekog normalnog trenera. Amin.
Sta reci na kraju. Da li je razlog izgubljena 2 boda nedovoljan broj dzamija tj. nedovoljno obracanje bogu ili je razlog ovaj parazit i uhljeb koji pojma nema sa strukom. Ja licno mislim da je neznalica Mesa kriv za ovo veceras. Pa jebo te ovdje na 20 strana amateri pisu i mole da uvede veznog no on izvadi Hajrovica i Vedu a uvodi Bicu i Djuru.
Ne mogu vis eod huje pisati. Usra mi neznalica cijelu noc. Necu oka sklopiti veceras. Laka vam noc dragi moji sapatnici. Boze smiluj se na nas i daj da ova generacija fudbalera dobije nekog normalnog trenera. Amin.
- Edin H.
#1682 Re: RE: Re: Grčka - BiH
Ok, ali nije nas direktno kostalo gola.Maharadza wrote:Tebi Jajalo veći krivac od kapitena-kabadahije?! Ili od Meše 'može bičakčić i na krilo' Tableta?!Edin H. wrote:
Halo ba trener-nepoznavalac, utakmica se igra 90 minuta, frajer je bio najblizi i morao izaci na sut, a on se setka. Znaci nakon Belgije gdje nas je survao drugim golom i ovdje je direktno odgovoran. Ako vec nema snage dovoljno sto nije trazio od Mese da ga mijenja?
Koji amaterizam da niko ne izadje na sut, onakve situacije se moraju vjezbati na treningu.
Upropastise sve dobro sto uradise u ovoj utakmici.
- Kinaski
#1683 Re: Grčka - BiH
nije nas sudija sekunde ostetio, necemo se na to vaditi. Bolji smo bili, ne pobjedi uvijek bolji i to je to. Ovo boli gore nego da smo izgubili jos u prvom poluvremenu
- Sanjarko
#1684 Re: RE: Re: Grčka - BiH
Baksuzi realno, Dzekec nije sutao zadrzavo loptu, a najgore ne znaju nasi sta je pritisak pressing.Edin H. wrote: Ok, ali nije nas direktno kostalo gola.
Koji amaterizam da niko ne izadje na sut, onakve situacije se moraju vjezbati na treningu.
Upropastise sve dobro sto uradise u ovoj utakmici.
To i govorim pressing niko da pokrije igrace.
Jbj ga kad u Bosni svi hoce samo u napadu da igraju.
- cyprus
#1685 Re: Grčka - BiH
Ozbiljno, može biti da sam nešto propustio, al za šta nam je sudija kriv? 
- Edin H.
#1686 Re: Grčka - BiH
Kaznila je Rumuniju.It_is_a_Leclerc wrote:
Kad je uefa kaznila nekoga sto nam spominje Srebrenicu ?
- Maharadza
#1687 Re: Grčka - BiH
MA da je bila loša tekma i da nismo imali onolike šanse pa hajde, udure je, ali ovako biti dominantan čitavu utakmicu i na kraju ga opet primiti i to bukvalno u zadnjoj sekundi...šok, katastrofa, nevjerica!Kinaski wrote:nije nas sudija sekunde ostetio, necemo se na to vaditi. Bolji smo bili, ne pobjedi uvijek bolji i to je to. Ovo boli gore nego da smo izgubili jos u prvom poluvremenu
-
DonieBrasco
#1688 Re: Grčka - BiH
Gledao sam malo raspored Belgija ce prije dolaska nama, odigrati dvomec sa Grcima, kuci ih vjerovatno uzimaju a na gostovanju bi pobjedom rjesili prvo mjesto, a onda nam dolaze malo "rastereceni" mada ne kazem da ce skinuti gace - bice to yebena utakmica.
Stime da Grcka sada ide Belgiji pa dolazi nama, sto je također dobro,... opet nama je Kipar tesko gostovanje.

Stime da Grcka sada ide Belgiji pa dolazi nama, sto je također dobro,... opet nama je Kipar tesko gostovanje.
- ganjeta
#1689 Re: Grčka - BiH
Na prvu, prvi žuti Edinu, prije toga sa dvije noge start na Hajrovića, prije gola faul iz kataloga kod kornere na Zuki, u nastavku čist faul na Seji...cyprus wrote:Ozbiljno, može biti da sam nešto propustio, al za šta nam je sudija kriv?
-
condy
#1690 Re: Grčka - BiH
Prosipanje bodova se nastavlja. Svi su krivi samo mi nismo. Dobro je Dzeko rekao da smo im mogli dat tri gola. Da je on barem jednu dobru priliku zavrsio a imao je barem tri gol sanse koje je uprskao i da je Ibisevic pogodio onaj zicer uz Pjanicev to bi bila tri gola za nas. Ipak Dzeko je fulao sve a uz to dobio crveni karton jer je drugom igracu skidao gace. Nisu imali ugodno gostovanje al to nije nikakvo opravdanje.
Begovic je odigrao sjajnu utakmicu, kao i Pjanic i Kolasinac. Najlosiji bili Ibisevic i Hajrovic. Dzeko ispod ocekivanja spora reakcija kod Pjanicevih lopti i kod pasa Spahica, los u skoku, losi sutevi dva u prvom poluvremenu pocrvenio, al izborio faul iz kojeg smo slobodnjaka pogodili. Sve u svemu los.
Begovic je odigrao sjajnu utakmicu, kao i Pjanic i Kolasinac. Najlosiji bili Ibisevic i Hajrovic. Dzeko ispod ocekivanja spora reakcija kod Pjanicevih lopti i kod pasa Spahica, los u skoku, losi sutevi dva u prvom poluvremenu pocrvenio, al izborio faul iz kojeg smo slobodnjaka pogodili. Sve u svemu los.
- luckylaka
#1691 Re: Grčka - BiH
Sto bi volio procitati ili napsiati pametan post ali.ja sam sjeban totalno a drugi po obicaju naprdjivaju se na relaciji Sa-Zeljo.Igra kukavicka,selektor pickast,igraci jbga kako ih je pickasto nasavjerovao.Prosuli smo bodove bezze neka nas vala i kosta.Jebo vise i baraz.Skratio mi je do sad dvadeset god.Jos jedan i hajd zdravo.Goni sve ovo u p.m.Igraci
Bega-vrlodobar
Seo-ko zmaj od sipova sve na silu al dobar
Spaha-u inat nekima odlican
Mire-velemajstor
Vedo -dobar iako na pogresnom mjestu
Lula-ko i Spaha u inat tzv.strucnjcima majstorski
Dzeko-kad hoce car,kad nece jebaji ga ne mozes ga natjerati
Zuka-Dobar al sta vrijedi kad ne moze dobiti vizu za Rusiju
Izet-sagorio da se dokaze al ima slifa
Vranjes -jbga dobar 4
ko jos ima Mesha =Safet
Ko protiv Gibraltara
P.S.Ako ima gresaka u pisanju kriva je Corona ali ce dusebriznici pozuriti da me opomenu...jel tako profesore bosanskog jezika
Bega-vrlodobar
Seo-ko zmaj od sipova sve na silu al dobar
Spaha-u inat nekima odlican
Mire-velemajstor
Vedo -dobar iako na pogresnom mjestu
Lula-ko i Spaha u inat tzv.strucnjcima majstorski
Dzeko-kad hoce car,kad nece jebaji ga ne mozes ga natjerati
Zuka-Dobar al sta vrijedi kad ne moze dobiti vizu za Rusiju
Izet-sagorio da se dokaze al ima slifa
Vranjes -jbga dobar 4
ko jos ima Mesha =Safet
Ko protiv Gibraltara
P.S.Ako ima gresaka u pisanju kriva je Corona ali ce dusebriznici pozuriti da me opomenu...jel tako profesore bosanskog jezika
Last edited by luckylaka on 14/11/2016 00:50, edited 2 times in total.
- Sanjarko
#1692 Re: Grčka - BiH
Gibru nije za podcijenit, nekog ce zajebat, nadam se ne nas.DonieBrasco wrote:Gledao sam malo raspored Belgija ce prije dolaska nama, odigrati dvomec sa Grcima, kuci ih vjerovatno uzimaju a na gostovanju bi pobjedom rjesili prvo mjesto, a onda nam dolaze malo "rastereceni" mada ne kazem da ce skinuti gace - bice to yebena utakmica.
![]()
-
north
#1693 Re: Grčka - BiH
Apsolutno nizašta...Džeko nasjeo ko zadnji papak koliko god da je onaj firaun išao da ga isprovocira.. skida gaće grku, svađa se I odguruje, a ima žuti, pa kako da mu ne da drugi žuticyprus wrote:Ozbiljno, može biti da sam nešto propustio, al za šta nam je sudija kriv?
-
al-em
#1694 Re: Grčka - BiH
-trener amater
-odigrali smo jako dobru utakmicu, pjanic i kolasinac odlicni, dzeko najjaci igrac BIH ikad ali naivno i bez potrebe drugi karton
-vedo je visak i da je pameti ne bi smio vise pocinjati utakmice
-vranjes je ocajan igrac
-spahica je dosta
- 4-5-1 se mora igrati u ovim utakmicama, ali citaj prvu stavku i sve je jasno
-bice ovo jebeno do zadnjeg kola
-odigrali smo jako dobru utakmicu, pjanic i kolasinac odlicni, dzeko najjaci igrac BIH ikad ali naivno i bez potrebe drugi karton
-vedo je visak i da je pameti ne bi smio vise pocinjati utakmice
-vranjes je ocajan igrac
-spahica je dosta
- 4-5-1 se mora igrati u ovim utakmicama, ali citaj prvu stavku i sve je jasno
-bice ovo jebeno do zadnjeg kola
- Kinaski
#1695 Re: Grčka - BiH
spahi i edinu zuti na pocetku nije zbog jacine starta, nego zbog polozaja na terenu. Oba starta su sprijecila obecavajuce napade, postupio je sudija ispravno tako svi rade.. faul gore dole, vecih propusta nije biloganjeta wrote:Na prvu, prvi žuti Edinu, prije toga sa dvije noge start na Hajrovića, prije gola faul iz kataloga kod kornere na Zuki, u nastavku čist faul na Seji...cyprus wrote:Ozbiljno, može biti da sam nešto propustio, al za šta nam je sudija kriv?
- Sanjarko
#1696 Re: Grčka - BiH
Ma ne bi dobro bilo ni zivit bas predogo.luckylaka wrote:Sto bi volio procitati ili napsiati pametan post ali.ja sam sjeban totalno a drugi po obicaju naprdjivaju se na relaciji Sa-Zeljo.Igra kukavicka,selektor pickast,igraci jbga kako ih je pickasto nasavjerovao.Prosuli smo bodove bezze neka nas vala i kosta.Jebo vise i baraz.Skratio mi je do sad dvadeset god.Jos jedan i hajd zdravo.Goni sve ovo u p.m.
Ja mal rame nisam iscasio koliko sam trznuo kod prilike.
- Fudo Bosna
#1697 Re: Grčka - BiH
"Nije nas sudija ostetio" vjerovatno nismo gledali "istu utakmicu", sudija je davanjem nepotrebnih kartona, svakih 8-9 min jednostavno ubio nasu igru, Grcka je priznajem bila ocajna i tu otvorenu naklonost sudije nisu iskoristili, (jer bi i psihicki jaca ekipa od BIH "pala"), da im se sankcionise svaki kontakt sa loptom, ali i Brazil da igra protiv ovako lose Grcke i da im podijelis haman pa svim igracima zute a kapitenu odmah na pocetku ne bi ih uspio pobijediti !
Nije mi jasno kako je Mesa "prosao bez crvenog", valjda bi to ipak bilo "preocito " i optuzili bi ga za "rasizam i ksenofobiju"?
Imao je "nijjet" da i Begovicu da karton ali nije stigao , falilo mu jos koji minut produzetka, Ericson je imao haman 90 % ni "ucinak" u sankcionisanju reprezentacije BIH?
Nije mi jasno kako je Mesa "prosao bez crvenog", valjda bi to ipak bilo "preocito " i optuzili bi ga za "rasizam i ksenofobiju"?
Imao je "nijjet" da i Begovicu da karton ali nije stigao , falilo mu jos koji minut produzetka, Ericson je imao haman 90 % ni "ucinak" u sankcionisanju reprezentacije BIH?
Last edited by Fudo Bosna on 14/11/2016 00:51, edited 1 time in total.
- cvrčak_na_hedonizmu
#1698 Re: Grčka - BiH
Kažu, igrali smo dobro, al' zajebo nas sudija
Stara bošnjačka, nikad da naučimo
Stara bošnjačka, nikad da naučimo
-
trener-profesionalac
#1699 Re: Grčka - BiH
cestitam mesi ....hahahahahaha samo kad se sjetim kako ste pljuvali papeta.koji ste vi miseviBlueBlood wrote:Dobro smo odigrali, Mesa je dobro postavio taktiku, imali smo posjed, bolje prilike od grka ali realizacija slaba. Trebali smo 3:0 pobijediti veceras al nam se nije dalo, peh, baksizna nacija, ili je toliki pritisak i mrznja bila sa tribina pa nismo imali koncentracije u napadu...
da nam je neko prije utakmice ponudio 1:1 objerucke bi prihvatili a ovako ostaje zal zbog svega sto se izdesavali kako na terenu tako i na tribinama sto ih nismo 3:0 uzeli!
Opet cestitam Mesi, igracima i navijacima koji su nadglasali domacina!
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#1700 Re: Grčka - BiH
Amidza i Mesa jednostavno bar jos uvijek ne mogu ni u istu recenicu jer igra koju je veceras priredila nasa reprezentacija i igra koju je skoro pa ista reprezentacija igra protiv Grcke pod Papetom je nebo i zemlja. Drugo skor Mese do sada je statisticki nezamislivo bolji nego Papetov ako se identicno uporedi i ovo je ubjedljivo najuspjesnija reprezentativna godina ikada od kada postoji BiH. Naravno da bi to ti vidio morao bi gledati naocalama koje nisu bordo a ni plave. Dalje trener Grka veceras izjavljuje valjda kao neki fudbalski strucnjak da smo igrali briljantno ali se eto ti i Cvrle nasli da kazete da je Mesa ubleha. Gol nije Mesina krivica nego igraca koji nije jebenih 15 sekundi prije kraja izasao na sut jer da je izasao veceras bi Mesa bio doktor nauka. Svi ste navalili na tog Cimirota a Tino je za njega Safet Susic ali ste navalili zato sto jednostavno ne mozete da podnesete da nasa reprezentacija nema nista sto iole podsjeca na FK Sarajevo. U tom slucaju je Jajalo Maradona (jer ako nista nekada je igrao u Sarajevu) iako su nas dva njegova kiksa u dvije utakmice kostale bodova. Mesa je doktor nauka u trenerskom poslu za Papeta a to cemo polako i vidjeti abd u nastavku kvalifikacija. Naravno za vas pojedine koji gledate kroz bordo naocale bit ce uvijek karina ali koga jos boli kurac za to.svi u napad wrote:Cvrcak svaka ti je zlatna (kao i uvijek). Ja sam do sada uvijek govorio da su Amidza i Mesa u 5 deka i da je Mesa malo bolji od Amidze. No veceras a, to mu nije prvi put pokazuje da je zaista nula. Grci nikad slabiji i sami ti se nude na tanjiru da ih pregazis no Mesa mora prodavati igrace i to je to. Jebo te bolesnik kaze kako je sudija kriv, sto po pravilima ne smije izjavljivati a sto je najgore ne vidi svoju krivicu. Covjece pa ti igras 83 minute sa igracem manje. Pa Vedo koliko god nam bio drag i u dobroj formi ne moze igrati veznog. Covjek veceras nista ne uradi i ti cekas 83 minute sa njegovom zamjenom. Sad ce strucnjaci doci sa ona 2 proturanja kroz noge ali nece spomenuti kad je promasio sansu glavom u drugom poluvremenu. Pa sta ti je jadni Cimirot uradio da ga ne stavis nikako u igru. Hajd prihvatam da si jos uvijek opterecen da je mali igrao za mrsko Sarajevo ali onda brate imas Milicevica koji bi golcinu bez problema dao ovim usrancima. Grci nikad losiji i vise nikad necemo imati ovakvu priliku pogotovo znajuci nas mentalitet kad igramo odlucujuce tekme a tekma u Ze ce bit odlucujuca. Disciplina u igri mora postojati i kad igras sa levatima i kad igras sa ozbiljnim protivnicima. Nama Zuka, hej bolan centarhalf i komadant odbrane u trci u kontru u 93 minuti i onda ide kod korner zastavice da cuva loptu (o zemljo otvori se).
Uzgred 2016 godina 9 utakmica 6 pobjeda 1 nerjesena i 2 poraza....od Spanije i Belgije (ne zna se ko je veca fudbalska sila). Taj skor Pape je mogao samo da sanja kao i svi ostali selektori do sada.