Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
zna li neko od vas da li ce mozda biti opet ono platno ispred narodnog pozorista
kad budemo igrali protiv belgije 1.4.2009
ja mislim da je to dobra ideja za sve one koji nemogu doci u Zenicu
neznam jeste li primjetili mozda ekran na bbi-u koji je mnogo veci i bolji od onog kod pozorista a uz to ton je neuporedivo jaci i cisci pa ako tome jos dodate i da je plato veci pa cesta(za koju sumnjam da ce policija dati da se koristi kao sto nije dala raji s autima da staje kod vjecne vatre i tako se skuplja) pa plus park moze stati duplo vise raje, e sad sumnjam da ce nas toliko biti na jednom mjestu ali eto meni je to zelja da svi skupa na jednom mjestu gledamo i navijamo za repku a ne svako u svom omiljenom kaficu ili kafani .......neznam razmislte lijepo bi bilo nas toliko na jednom mjestu u gradu gledamo i navijamo za nasu BiH ......
Haman bi trebalo postaviti veliko platno u svim vecim gradovima- Sarajevo,Tuzla,Mostar,Banja Luka (koliko realno je pitanje), Bihac...Pa i u Zenici !
Ako se mogu davati pare ze neke gluposti, moze se za ovo izdvojiti, a nije ni skupo !
neretvanac wrote:Haman bi trebalo postaviti veliko platno u svim vecim gradovima- Sarajevo,Tuzla,Mostar,Banja Luka (koliko realno je pitanje), Bihac...Pa i u Zenici !
Ako se mogu davati pare ze neke gluposti, moze se za ovo izdvojiti, a nije ni skupo !
U Zenici ce drug biti platno svakako, na Kamberovica polju
Od stadiona udaljeno, vazdusnom linijom (preko rijeke Bosne) nekih 100-150 metara
Grad zivi za repku, nema sta
ma ja konkretno pricam za sarajevo jer vec tako nesto vec postoji samo je pitanje kako skupiti svu raju iz grada na jednom mjestu da svi skupa zajedno gledamo i navijamo sto je po meni mnogo bolje nego po kucama kaficima domovima......ako ima neko da alarmira raju po drugim portalima i stranicama nebi bilo zgoreg......opet ponavljam meni je zelja da nas sto vise u ovom gradu na JEDNOM mjestu gleda takmu i navija....
ma ja znam da cu biti sa jos dvojicom a koliko ce nas jos biti i doci neznam.....zavisi koliko cemo uspjeti raje pozvati i ta ista se raja odazvati.......evo ja cu biti pokretac ovde na saxu a vi ostali probajte gdje drugo...sto sa udruzenjima navijaca ovde u sarajevu tako i na ostalim portalima i stranicama......SVI PRED BBI
jos kad bi nas i drugi poslusali i odazvali se i poveli barem jos po jednog pred bbi bila bi to zavidna cifra za gledanje tekme a bogami i za navijanja
pa mislim da su oglasi skupi.....ostaje nam jedino net i stranice tipa sax,navijacke stranice i sl poslati im par mailova i zamoliti da pozovu one koji zele da dodju i to bi bilo to......mada iskreno mislim kad bi i sam sax stavio negdje na naslovnoj stranici tu info da bi se odazvalo dosta raje...mozda i grijesim ali valja pokusati sve samo da nas bude sto vise na jednom mjestu.........volim te
jeste jer sam ja u subotu prosao pored bbi-a pa otisao pred pozoriste i razlika ja neopisiva sto zvuka sto slike a i jedno tri puta je vece, a i meni prostor oko bbi-a izgleda veci nego pred pozoristem tako da moze vise raje stati.....sad nam nista drugo ne presotaje nego pozvati svu raju u gradu da se nakane doci jer ce svi gledati utakmicu pa zato je ne gledai na jednom mjestu svi zajedno....
e to sad neznam,mo cemo ponijeti pa ako ne budu dali predjem samo cesti i gledam iz parka,a ako nas bude toliko da zauzmemo i plati i cesti i park sumnjam da ce uspjeti zabraniti da se cuga bilo gdje ,ali nasa se raja uvijek snadje.....vazno je da snas sto vise dodje a ostale sitnice cemo na licu mjesta
stabilan wrote:e to sad neznam,mi cemo ponijeti pa ako ne budu dali predjem samo cestu i gledam iz parka,a ako nas bude toliko da zauzmemo i plato i cestu i park sumnjam da ce uspjeti zabraniti da se cuga bilo gdje ,ali nasa se raja uvijek snadje.....vazno je da nas sto vise dodje a ostale sitnice cemo na licu mjesta
super ideja, samo paziti da umjesto uživanja u tekmi ne bude udri ovog udri onog...
ne znam zašto, ali ta "masovna okupljanja" nisu više ono što bi trebala biti