Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Majjah wrote:Evo ja otvorio fifa.com i vec se nalozio na konektovanje/diskonektovanje , ali ili sam corav ili je nesto drugo u pitanju, nigdje na stranici ne vidim gdje se glasa??
Hvala, do Firefoxa je bilo, otvorio sa IE i sad ga stancam ko lud
Ako ne prodamo Vedada u Manchester ili Barsu nista smo!!
ima fazon kako lako glasati... posto se registrovanje glasaca zasniva na spremanju kukija na korisnicki racunar, to je poprilicno lako zaobici...
jedan nacin je da u Firefoxu (u IE-u ne znam jer ne koristim, al sigurno ima nacin) u Tools->Options->Privacy->Accept cookies from sites DEAKTIVIRATE, znaci iskljucite tu opciju... onda je potrebno samo glasati, i refresh stranice uraditi
drugi nacin jeste da kreirate malu skripticu (ko zna ), koja ce vrtiti bezbroj puta glasanje za Vedu... inace, poprilicno losa implementacija poll skripte heheh
dao si mi super ideju
iMacros evo u roku 3-4 min 100 glasova, mozda ako sutra budem horan nabijem mu kojih par posto
cyprus wrote:Ma krasno, al joj jednom da se izjasnim da mrzim ovako glasanje. Da su stavili Džemu Smječanina na listu mislim da bi on ispo najveće otkrovljenje
PS Mislim nije da se ne slažem da je Vedo über alles ove sezone , al eto Arnela Odžaković dobi titulu sportiste godine kod nas
Ne zezaj cyprus, nego glasaj
Mi smo malo zemlja, ali smo prejaki sto se tice IT-a
Povalicemo ga ko' bekana ako ne zavali barem dva u Briselu
Interu ponestaje napadača i želja im je jednog novog, vrhunskog pridružiti Zlatanu.
Crespo i Cruz su im stari, Adriano na odlasku, a Balotellijevim napretkom nisu zadovoljni. Očigledno je da im treba nova snaga u napadu.
Kako piše Tuttosport, Inter je jako zainteresiran za top bombera Bundeslige, Vedada Ibiševića, smatrajući da bi baš on bio idealan partner za Zlatana ibrahimovića.
Ibišević ima idealne reference, 18 golova u 17 nastupa tako da nije Inter jedini zainteresiran, ali zasada jedini nešto poduzima po pitanju njegovog angažmana.
Tuttosport piše da je Moratti već spremio 7 milijuna eura odštete za Hoffenheim, a hoće li to biti dovoljno novca za, ove godine, jednog od najboljih europskih napadača, vidjet ćemo. Možda već od drugog dijela sezone u Seriji A budemo gledali tandem Ibra-Ibi, kako su ih Talijani već počeli nazivati.
ne znam čemu frka oko fudbalera koji igra isključivo za sebe? Ništa od toga nemamo što on igra dobro, naš državni tim je svakako u qurcu, svakako će i on podbaciti kada obuče državni dres kao i svi ostali....
Sretan sam kad svakom Bosancu ide dobro u životu, ali ne mislim da svršavam zbog toga...
Shoba wrote:ne znam čemu frka oko fudbalera koji igra isključivo za sebe? Ništa od toga nemamo što on igra dobro, naš državni tim je svakako u qurcu, svakako će i on podbaciti kada obuče državni dres kao i svi ostali....
Sretan sam kad svakom Bosancu ide dobro u životu, ali ne mislim da svršavam zbog toga...
Shoba wrote:ne znam čemu frka oko fudbalera koji igra isključivo za sebe? Ništa od toga nemamo što on igra dobro, naš državni tim je svakako u qurcu, svakako će i on podbaciti kada obuče državni dres kao i svi ostali....
neka frke, cuj cemu frka, treba ovom narodu i pozitivnih roll model-a
a i lakse se s nekim poistovjetiti, ako ti je na bilo koji nacin blizi
tako da ova tema i nema neke veze s reprezantacijom, ona je cisto za vedu i buduce vede