Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
uglavnom, napišeš svoje ime, komp ti izbaci brazilsku varijantu tvog imena ali to nije tema današnje emisije, tema su filmovi o brazilskim klincima koji RASTURAJU loptu
Onaj momak sa amputiranom nogom ... ne mogu vjerovati da ja moguća onakva kontrola lopte dok ravnotežu održava na štakama... a gledajući impresivnu građu tijela čini se da bi i na klimavim štakama ove naše zdrave fudbalere u duelu bacio u prve redove tribina... i to na stadionima sa atletskom stazom ...
Eto odradio je Nike So Says This American Game za SAD i Gingu za Brazil... možda na red dođe i Hrvatska i domena nikenogomet da ispričaju priču o pijanom ocu i debeljuškastom sinu ...
pa ovo je melem za ochi, jaki su samo tako, nesto kontam kako je recimo bit Brazilac a imat dvije lijeve i nula talenta za fudbal, bit ce malo je okrutnijih sudbina koje te mogu snaci
Saian wrote:pa ovo je melem za ochi, jaki su samo tako, nesto kontam kako je recimo bit Brazilac a imat dvije lijeve i nula talenta za fudbal, bit ce malo je okrutnijih sudbina koje te mogu snaci
Da si s'alpaš'na i to iz befaze (ocam') a sin ti je derpe ? :D Veteran domovinskog rata iz Zadra a zet ti srbin ? :D
Nego najbolju kontrolu lopte ima onaj bijeli brazilac što se igra sa Robinhom ...
ih, ja sam ih već skinuo s kompa na mozak još moram uskladit rad nogu ma da, skonto sam da je falcao u pitanju, što jes jes, al mene je mali bogataš oborio s nogu s onim prodorom na kraju, kad sve predribLJa